hits


Fantastiske dupes til dyre paletter!

29.11.2016, 20:55

Om en leser bloggen min en gang i blandt er det ikke vanskelig å skjønne at jeg virkelig elsker øyenskygge. Paletter eller krukker, kremete eller faste, you name it, jeg elsker alt der er å by på, og det faktum at jeg kjøpte hele fire øyenskyggepaletter på to dager gjør ikke akkurat det hele noe mer tvilsomt. Og ja, jeg kjøpte faktisk fire øyenskyggepaletter på to dager da jeg var i Gdansk for bare noen dager siden, og det er det beste valget jeg har tatt på lenge! Jeg kommer ikke til å røpe akkurat hva jeg kjøpte på den turen helt enda, for det kommer nemlig en innkjøpsvideo på youtubekanalen min,Thoffies Makeup , om ikke alt for lenge;)

Uansett, tre av disse palettene jeg kjøpte er fra det samme fantastiske merket, I Heart Makeup, som også er fra skaperne av det kjente merket Makeup Revolution. Disse palettene blir solgt i mange ulike varianter, alle med ulike navn, farger og fargekombinasjoner, men til samme smakfulle pris. Ja, de er vel rett og slett nesten til å spise opp;) De kaller palettene for 'chocolate palettes', altså sjokolade paletter, og slik som jeg ser det har de tatt en god del inspirasjon fra merket Too Faced og deres Chocolate Bar paletter. Men hvilken rolle spiller da det! I Heart Makeup sine sjokolade formede paletter byr på hele seksten ulike øyenskygger i hvert palett, både glitrende og matte, og jeg tror faktisk at de er oppe i hele åtte ulike paletter! Da er det mye å velge i!

Da jeg var i Gdansk gjorde jeg akkurat det, og valgte meg ut tre av disse uimotståelige palettene. Jeg har lengtet etter å teste ut disse palettene i en lang tid nå, og finne ut om de faktisk er "worth the hype". Det har jeg endelig gjort, og jeg er virkelig ikke skuffet!

Jeg har dessverre ikke tenkt å røpe så alt for mye om mine tanker, førsteinntrykk og meninger om disse palettene i dette innlegget, men det kommer snart! Om dere ønsker?

 • Publisert: 29.11.2016             Klokka: 20:55            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Månedens beste produkter // November Favoritter 2016

28.11.2016, 21:59

Det er helt sykt å tenke på at det bare er noen få dager igjen til vi bikker over til den første vintermåneden, desember, og selv om jeg har en tendens til å savne vår og sommer så fort snøen har lagt seg, kjenner jeg bare glede over dette månedsskifte. Denne måneden som nå går mot slutten, har jeg klart å samle meg opp en god del nye favorittprodukter innen sminkeverden, og det må jo feires! Derfor har jeg lagt ut en ny video på youtube hvor jeg viser dere alle favorittene jeg har hatt denne måneden, og om du er interessert ligger den like under her!


Om du ikke abonnerer til kanalen min enda er det bare å sette i gang, og jeg setter selvfølgelig utrolig stor pris på alle dere som abonnerer til kanalen min og liker og kommenterer på videoene mine!

Har du hatt noen favoritter denne måneden?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 28.11.2016             Klokka: 21:59            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Reis med meg! // En dag på reisefot i Gdansk

26.11.2016, 23:22

Det er helt utrolig hvor sliten man kan bli av kun én dag på reisefot. Vi kom hjem fra vår etterlengtede tur til Gdansk for bare noen få timer siden, og jeg har ennå ikke rukket å registrere at vi har vært borte. Jeg var fullt klar over at vi bare kom til å være der i én hel dag, og at den dagen for det meste kom til å gå med til shopping, men tiden har virkelig fløyet forbi. Men det er den eneste måten vi får det til på. Eller rettere sagt, jeg får det til på. Om vi er borte for lenge kommer jeg helt ut av de gode gamle rutinene mine med mat og trening, og da faller alt i grus. Selv på bare disse få dagene hvor vi har fløyet til og fra Gdansk, har det krevdes time på time med bekymring og planlegging til hvordan i alle dager jeg skulle ha overlevd.

Men som vanlig har jeg kommet meg gjennom det! Jeg kan dessverre ikke si at det har vært en vellykket tur, men det er jo mer tur enn det hadde vært å være igjen her hjemme. Det har vært både gode og vonde stunder, men jeg håper såklart at det er de gode som sitter igjen i minnet, selv om man merker mest til de vonde når de først er der.

Da vi først kom frem til hotellet sent torsdag kveld, hadde betjeningen vært så utrolig snille at de hadde plassert en diger flaske Pepsi Max og en kartong med soya melk i kjøleskapet, akkurat slik som vi kravstore nordmenn hadde bedt om. Dagen derpå var fylt til randen med shopping, shopping og enda mer shopping, men vi fikk også puttet inn en god del kos og avslapping både innimellom alle butikkene og på slutten av dagen. Vi dro til våres absolutte foretrukne kjøpesenter i Gdynia (som er en by like ved Gdansk), Galeria Riviera, hvor jeg blandt annet slo meg løs på Sephora, Tally Weijl og -såklart- den digre matbutikken som kunne by på alt fra julekuler til en overfylt ferskvaredisk og sure kassadamer. Når vi omsider kunne si oss fornøyde med handelen, tok vi veien tilbake til gamlebyen i Gdansk hvor vi satset på en deilig middag på en resturang ved havnen. Vi har vært på akkurat denne resturangen før óg, men denne gangen var menyen helt annerledes, og jeg endte opp med en tallerken laks og erter, med noe jeg ikke klarte å identifisere. Mest sannsynlig var det en eller annen type gresskarpuree, men såvidt mine smaksløker klarte å tyde, kunne det like så godt vært sagmask. Uansett, det ble en snarere liten middag på meg med ett lite stykke laks og en ynkelig haug erter, men det lille det var å få smakte i det minste godt.

Også i dag før vi dro avgårde til flyplassen fikk vi tatt en liten handletur. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen hjemme, og det er sjelden så deilig å få slappet av med en god film. Som vanlig går tankene fort over til mat, trening og kropp, men det er bare slikt jeg må. Tankene er mulig å dekke over og skjule, men det kommer til å ta lang tid før jeg klarer å skyve dem vekk.

Har du noen turer planlagt i tiden fremover?

Vi blogges!

 • Publisert: 26.11.2016             Klokka: 23:22            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Disse øyenskyggepalettene er ikke til å ta feil av

23.11.2016, 21:08

Den siste tiden er det spesielt én ting jeg har begynt å like ekstra godt når det kommer til sminke, og det er øyenskygge. Jeg er ikke egentlig noen fan av eyeliner, men når jeg setter meg ned med ett øyenskyggepalett i hendene får jeg ett skikkelig kick! Selv om jeg har en ganske så trygg komfortsone, elsker jeg å prøve meg frem med ulike farger og fargekombinasjoner, men en enkel nude look er absolutt favoritten. Og til tross for at min forkjærlighet til øyenskygge ikke har eksistert i så veldig lang tid, har jeg rukket å samle meg opp en god del teknikker, favoritter og meninger om ulike produkter.

I dette innlegget har jeg samlet opp en liten liste over mine absolutte favoritter innen øyenskygge, med bilder, navn og link til steder du kan kjøpe dem og innlegg jeg har skrevet om dem! Følg meg gjerne på instagram for flere slike bilder. Det et bare å klikke Her

Too Faced Chocolate Bar Palette på Sephora

Review Av Palettet

The Bronze Kyshadow Palette på Kyliecosmetics

Review Av Palettet

Utsolgt på Morphe sin nettside, men se review videoen min Her

Review Av Palettet

Nå er jeg rett og slett utrolig sliten, og jeg har ventet mer eller mindre hele dagen på å endelig kunne sette meg ned og slappe av. Heldigvis er det bare en dag igjen før jeg tar turen til Gdansk, noe jeg virkelig håper at blir en vellykket tur.

Har dere noen favoritt øyenskyggepaletter?

Vi blogges!

 • Publisert: 23.11.2016             Klokka: 21:08            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

På toppen av listen over prioriteringer

22.11.2016, 21:06

Skole, lekser, trening og blogg, noe har man lyst til, annet ikke. Den siste tiden har jeg rett og slett endt opp med å ha alt for mye på timeplanen, både ting jeg bare gjøre, som skole og lekser, ting jeg føler at jeg må gjøre, som trening, trening og enda mer trening, og sist men ikke minst har vi det jeg faktisk vil gjøre, nemlig ting som blogg, youtube, lese og skrive, og utrolig mye annet som jeg ikke engang klarer å komme på. Det er i bunn og grunn utrolig vanskelig å holde følge med alle disse tingene, og det ender alltids opp i vanskelige valg og uønskede prioriteringer.

Det er nesten sånn at jeg skammer meg over å innrømme det, men helt siden jeg ble syk har trening og mat vært på toppen av listen over prioriteringer. Og det kommer ikke bare litt høyere enn alt annet. Det er såklart en selvfølge med skole og lekser, men det er alt. Det er egentlig ingen prioritering, for det er heller ikke no valg jeg selv kan ta, noe så og si alt annet er. Dessverre er ikke treningen noe valg jeg tar lenger, men en del av en hverdag jeg ikke klarer å gi slipp på. Jeg er bare alt for redd. Jeg orker ikke engang tanken på å skulle slutte å trene og at det kunne ha resultert i at jeg så ut som jeg gjorde før, men samtidig føler jeg at treningen er blitt en stor del av sykdommen. Anoreksien, ortoreksien, angsten og depresjonen er liksom blitt til meg, og jeg klarer ikke å se hvem jeg er uten det.

Uansett, i dag har timene fløyet av gårde fortere enn jeg har klart å følge med. Livet leker ikke, men jeg kjenner på meg at det går en liten smule bedre. Jeg har laget meg ett splitter nytt treningssystem, og denne gangen ett jeg håper er bra for meg på lang sikt også.

Jeg håper at dere har hatt en så bra dag som mulig, og at dere får en nydelig uke videre!

Vi blogges!

 • Publisert: 22.11.2016             Klokka: 21:06            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

All I want for christmas is...

21.11.2016, 20:53

Selv om jeg sier til alle at det eneste jeg ønsker meg til jul er en hyggelig stund med familien uten alt mas og styr fra skole og det vanlige hverdagslivet, er det naturligvis noe jeg hadde blitt glad for å finne innpakket under juletreet. Jeg har alt i alt vært ganske imponert over årets utvalg av ulike gavesett spesielt egnet som julegaver, men da jeg fikk både se og høre nyheten om denne lille julespesialen fra KylieCosmetics, tok jeg nesten til tårene! Jeg har vel egentlig blitt ganske så fristet av alle de siste lanseringene fra KylieCosmetics, men denne gangen er det virkelig ikke falsk alarm.

Denne kolleksjonen minner egentlig ganske mye på den som ble lansert for en liten stund tilbake, nemlig bursdags kolleksjonen, men denne ganger går Kylie all in. Denne gangen er det så utrolig mange variasjoner av både farger og produkter at det nesten er vanskelig å vite hvor man skal gjøre av seg, men det er jo alltids noe som lokker litt ekstra. Siden det er så utrolig mange ulike produkter å velge blandt kan man også slå seg helt løs og kjøpe ett helt sett, enten med absolutt alle produktene, eller ett litt mindre ett. Om du kunne tenke deg å vite enda mer om denne kolleksjonen er det bare å lese videre!

Det som får hjertet mitt til å slå ekstra fort av alle disse produktene, er så absolutt settet som byr på seks ulike, supersøte miniatyr liquid lipsticks. Det gir en nydelig variasjon av farger, noen som allerede er godt kjent på KylieCosmetics, og noen som er eksklusive for denne kolleksjonen.

Fargene i dette supersøte settet er :

- Moon, en nude, taupe-ish farge

- Ginger, en varm terrakotta brun farge

- Kristen, en varm, brun, bæraktig farge

- Angel, en varm, rosa nude farge

- Love Bite, enn rik, plommerød/brun farge

- Vixen, en møøørk plommerød/lilla farge

I tillegg til dette settet som byr på ett helt utvalg av små liquid lipsticks, kan en også unne seg ett sett med fire full-size matte liquid lipsticks og glosser! Dette settet gir en helt unik variasjon av ulike farger, med både lyse og mørke toner. I motsetning til mini-settet, er alle fargene i dette helt unike for akkurat denne kolleksjonen, noe som gir dem en litt ekstra god følelse.

Fargene i dette settet er:

- Cupid, en kobber-aktig, rosegull farge

- Angel, en varm, rosa nude farge

- Blitzen, en dyp, plumme-aktig farge

- Noël, en "ekte" kobber farge

Jeg såg faktisk akkurat på en 'first impression' video av hele denne kolleksjonen, og da var det spesielt ett av disse produktene som utmerket seg. Til nå har Kylie sluppet ut to øyenskyggepaletter, og jeg kan personlig si at jeg er helt forelsket i ett av dem, nemlig The Bronze palettet. Men nå som julen er kommet og denne julekolleksjonen blir lansert, kommer det selvsagt enda ett tilskudd til flokken! Dette øyenskyggepalettet byr på alt fra lyse, basefarger, til glitrende mørkeblå, og det er nok vanskelig å holde seg innenfor komfortsonen med disse øyenskyggene.

Fargene i dette palettet er:

- Sugar Cookie, en varm nude farge med matt finish

- Frosty, en metallisk sølv farge

- Chestnut, en dempet, dusty 'mauve' farge med matt finish

- Mittens, en dyp, metallisk mahogni rød farge

- Winter, en glitrende dongeri blå farge

- Nutcracker, en sølv-aktig, metallisk plumme farge

- Gingerbread, en metallisk sølv-aktig bronse farge

- Evergreen, en dyp blågrønn farge med matt finish

- Silent Night, en formørket plumme farge med matt finish

(Alle bildene er tatt fra Kylie sin instagram, Kyliecosmetics )

I tillegg til disse produktene jeg har snakket om i dette innlegget, kan du også få kjøpt hele fire ulike sett, ulike glosser og lip kits, krem øyenskygger, og en eyeliner.

Nå er det under to timer til det hele braker løs, og selv om jeg ikke har planer om å kjøpe noe, kjenner jeg at jeg er litt spent. Om du også kjenner at hjertet hamrer løs i brystet bare av tanken på disse produktene, og til og med kunne tenke deg å kjøpe noen, har jeg kun ett tips til deg: vær lynrask! Produkter fra KylieCosmetics blir nemlig utsolgt fortere enn du rekker å se gjennom koden på kortet ditt, så om du er fast bestemt på å få tak i noen av disse produktene må du være rask! Noen av de produktene jeg tror at fyker fortest er nok øyenskyggepalettet, de mindre settene og settene med leppeprodukter, men alt i alt går nok det meste utrolig fort.

For øyeblikket er KylieCosmetics.com lukket, noe den kommer til å være frem til det hele braker løs klokken ti i kveld.

Hva synes du om produktene fra KylieCosmetics?

Vi blogges!

 • Publisert: 21.11.2016             Klokka: 20:53            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Step-by-step sminkerutine // late fall makeup tutorial

19.11.2016, 23:26

Selv om de fleste allerede har satt i full gang med julegaveinnkjøp, julemusikk og mye av det som hører julen og vinteren til, lar jeg høsten vare litt lenger. Jeg bare elsker de vakre, varme fargene og den generelle følelsen av høst, og derfor har jeg mikset sammen enda en sminkelook som er inspirert av alle disse tingene. Med en masse blendende highlight, mørke, rødtonede øyne, og naturlige lepper, er denne looken perfekt som en slags "sen høstsminke".

Det er såklart en selvfølge at jeg har laget og lagt ut en video hvor jeg viser dere hvordan dere kan få til denne sminken, og om dere kunne tenke dere å se den videoen kan dere klikke Her !

Jeg håper at dere har hatt en helt vidunderlig lørdag, og at resten av helgen deres blir minst like bra!

Vi blogges!

 • Publisert: 19.11.2016             Klokka: 23:26            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Slik redigerer jeg youtubevideoene mine // Tips og programmer

16.11.2016, 22:12

Selv om jeg egentlig ikke har prøvd ut så mange redigeringsprogram på denne tiden jeg har holdt på med youtube, føler jeg fortsatt ikke noen trang til å betale store summer for ett bedre enn IMovie. Da jeg først begynte med youtube var det bare såvidt at jeg gjorde noenting med videoene før jeg la dem ut, og det svir litt i sjelen å se tilbake på de videoene. Men nå som jeg har holdt på med dette en stund er jeg mye mer erfaren og kan mye mer enn da jeg først begynte.

Blandt de tingene jeg har lært, er dette med musikk i videoene. IMovie har ikke akkurat det beste valget av god musikk, og det er vanskelig å vite hvilken musikk det er "lovlig" å bruke i videoene sine. Akkurat dette har heldigvis ikke vært noe problem etter at jeg fant en side på youtube hvor man helt enkelt kan laste ned all slags musikk og lydeffekter, helt gratis. Man kan helt enkelt finne det på sin egen youtubekonto, i noe som heter Audio Library.

Utenom selve youtube bruker jeg også ett program som heter Wondershare Filmora til å lage intro til videoene mine. Det er så absolutt ikke verdens beste program, men det funker helt prima til introer, selv om det koster litt i året.

Nå har jeg akkurat filmet og redigert ferdig en video, som nå ligger og venter på å bli lagt ut på kanalen min, Thoffies Makeup. Denne gangen er det en sminkelook som står for tur, og jeg håper dere gleder dere! Jeg blir såklart utrolig glad om dere tar en titt på videoene mine, og kanskje til og med abonnerer til kanalen min om dere liker den! Jeg setter utrolig stor pris på dere alle!

Vi blogges!

 • Publisert: 16.11.2016             Klokka: 22:12            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Årets peneste gavesett!!

14.11.2016, 20:23

Selv om jeg sier det samme hver jul, nemlig at jeg ikke trenger noen gaver, har jeg alltids noen saker og ting som står høyt på ønskelisten. Én av tingene som dukker opp over alt nå når julen nærmer seg er gavesett i alle størrelser for folk i alle aldre med alle slags ulike interesser. Det er jo naturligvis alle disse sminkesettene som gir meg vann i munnen, og i år synes jeg at de virkelig tar oppmerksomheten fra alle de andre gavesettene der ute. Dessuten gir de deg en skikkelig god deal når det gjelder pris! Derfor har jeg samlet opp noen av de fineste gavesettene og julespesialene innen sminke for i år, og jeg gleder meg virkelig!

Ciaté London

Dette gavesettet gjør helt seriøst at jeg blir svett i håndflatene. I år slår sminkemerket Ciaté London til med dette ganske så solide gavesettet som gir deg ett øyenskyggepalett med hele 15 ulike øyenskygger, en sminkeveske, en liquid lipstick og en mascara, og det hele kan bli ditt for rundt 400kr, selv om verdien av det hele faktisk er på rundt 1800kr! Dette gavesettet kommer nok utrolig høyt på listen min for i år;) Ta en nærmere titt på dette settet Her

NARS

Selv om jeg er litt sjenert når det gjelder leppeprodukter og farge på leppene, ender jeg som oftest opp med mørke lepper om det først skal være noe. Om du er slik som meg er dette lille settet fra NARS virkelig noe for deg, for det byr på seks ulike, (mange av dem om jeg tror rett) mørke leppestifter med en semi-matt finish som sitter komfortabelt på leppene. Dette supersøte settet kan du kjøpe for rundt 400kr, med produkter verdt rundt hele 900kr! Du kan ta en nærmere titt på dette produktet Her

Sephora Exclusive

Siden man såklart må ha noe å oppbevare all denne sminken i, slenger jeg også med den søteste, mest inspirerende sminkevesken jeg har sett på lenge! Som vanlig kommer også Sephora ut med sine egne produkter spesielt egnet for juletiden, og i år byr de også på ulike sminkevesker med supersøtt design! Min favoritt av disse er nok denne gullfargede med sitatet "glitter, gold & everything bold", og den kan du få tak i Her for rundt 200kr.

Glamglow

Etter en lang dag med en god del sminke i trynet er det ekstra viktig med god ansiktspleie, og det sørger dette gavesettet fra Glamglow for. Glamglow har virkelig tatt helt av i det siste, og jeg sikler rett og slett etter å få testet ut noen av produktene deres. Dette settet inneholder tre ulike ansiktsprodukter som skal hjelpe deg til å få bedre, sunnere hud, og det er perfekt for både normal, tørr, oljete og kombinasjonshud! Ta en nærmere titt på dette settet Her

Dette er altså en liten oppsummering av noen av årets peneste gavesett, som også gir alle og enhver en ganske god deal når det gjelder pris! Derfor lønner det seg faktisk å slå seg løs på sminkefronten nå i julen. Om under to uker tar jeg, mamma og pappa turen til Gdansk igjen, denne gangen for å få unnagjort julehandelen. Det blir bare en hel dag der, men vi skal nok få kost oss masse med litt shopping!

Hva står høyest på ønskelisten din i år?

Vi blogges!

 • Publisert: 14.11.2016             Klokka: 20:23            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Fokus på en sunn kropp, ikke en uoppnåelig vakker en

11.11.2016, 22:26

Jeg tror favorittsetningen til psykologen min er "men hvorfor må du være perfekt da, Terese?". Jeg bruker aldri noe særlig lang tid på å tenke ut ett svar til akkurat det spørsmålet, for grunnen er egentlig ganske klar for min del. Da jeg var yngre var jeg aldri den som ble kalt pen og kul, og populariteten var ikke akkurat på min side. Jeg fantaserte alltid om hvordan det hadde vært om noen syntes jeg var pen, eller i det minste ikke så ekkel og feit at de mer eller mindre ikke kunne ta på meg. Men uansett hvor vakre og fantastiske alle disse fantasiene var, ble det ikke i nærheten av slik jeg hadde forventet meg. Det jeg hadde trodd skulle bli til en drøm ble mitt livs mareritt. Jeg har sultet meg, grått meg gjennom endeløse netter og våkner hver morgen med ett stikk av smerte. Ikke fordi jeg har fysisk vondt, men fordi livet generelt er en bølgedal av smerte og sorg.

De siste to årene og spesielt dette siste, har jeg mer eller mindre trent meg sykere. Trening har tatt over absolutt hele livet mitt og jeg tenker på det hvert eneste sekund av dagen, og selv om det høres ut som århundrets største og tåpligeste bagatell, gjør det at jeg alt for ofte vurderer å gi opp. Men jeg har uansett form og humør trent, trent og trent enda litt til, og den dag i dag har jeg mer muskler og en sunnere kropp en noensinne. Selv om jeg tenker så mye på mat, trening og utseende at jeg er på randen av å gi opp, sulter jeg ikke meg selv lenger, og jeg tror kroppen min begynner å bli fornøyd med slik den har det. Jeg vet at det kommer til å ta en god stund før jeg klarer å se meg selv i speilet og faktisk like det jeg ser, og selv om jeg innerst inne vet at jeg mest sannsynlig aldri kommer til å klare å gi helt slipp på dette, vet jeg også at en eller annen dag kommer jeg til å være lykkeligere enn alle andre.

 • Publisert: 11.11.2016             Klokka: 22:26            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer:

Fra langt til bob

08.11.2016, 21:43

Forandring fryder! I en god stund nå har jeg lengtet etter kortere, mer luftig hår, men mest av alt har jeg rett og slett bare vært utrolig lei det lange håret. Da jeg sto opp i dag hadde jeg egentlig ingen planer om å klippe meg, men siden jeg for en gangs skyld hadde fri, endte det bare opp slik. Alt i alt gikk det vel egentlig ganske bra, også. Ingen brannsår av glattetangen eller hårspray i øynene, og dessuten er jeg utrolig fornøyd! Det ble faktisk akkurat slik jeg hadde sett for meg, og til og med bedre.

Det var igrunn ganske skummelt å sitte der i frisørstolen og se alt håret dale mot bakken litt etter litt, men jeg angrer såklart ikke! Det eneste er nok at jeg må venne meg litt til å trene uten å ha håret i en høy hestehale, men det går seg nok til fort!

Nå går enda en dag mot slutten, og på torsdag er det engelsktentamen som står på planen. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av så godt som jeg kan, og håpe på å klare å sovne når den tid kommer;)

Vi blogges!

 • Publisert: 08.11.2016             Klokka: 21:43            Kategori: Hverdag
 •        
 • Kommentarer:

Morphe × Kathleen Lights eyeshadow palette // First Impression + Review

05.11.2016, 19:54

Ny video alarm! Nå har jeg endelig lagt ut en ny video på youtube, og denne gangen er det en såkalt 'first impression + review' video, hvor jeg rett og slett viser dere mine førsteinntrykk og swatches av øyenskygge palettet jeg snakket om i gårsdagens innlegg her på bloggen. Som dere vet elsker jeg dette palettet, og lurer derfor på om jeg skal filme en tutorial hvor jeg viser dere hvordan dere kan lage en superenkel look med noen av disse femten øyenskyggene. Om du kunne tenke deg det, kan du gå inn på youtubevideoen på en pc og trykke på det lille ikonet oppe i høyre hjørne, hvor du finner en liten spørreundersøkelse! Jeg håper dere liker videoen! 


 

 • Publisert: 05.11.2016             Klokka: 19:54            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Splitter nytt fra Morphe // Swatches + Review av Morphe • Kathleen Lights øyenskyggepalettet

04.11.2016, 19:43

Endelig er jeg tilbake med ett nytt sminkeinnlegg, og det føles utrolig godt etter en så lang pause. For en liten stund siden slo jeg til og kjøpte ett nytt øyenskyggepalett på nettet, og i går ankom denne skjønnheten som jeg skal vise dere nå i dag. Morphe og Kathleen Lights har nemlig hatt ett samarbeid, noe som har resultert i ett helt nydelig, billig og unikt øyenskyggepalett som jeg åpenbart ikke klarte å holde meg unna.

Da jeg først åpnet palettet og fikk se disse 15 ulike fargene ble jeg helt ærlig litt skuffet. Jeg har hørt så utrolig mye bra om Morphe og hadde nok bare litt høye forventninger til mitt aller første øyenskyggepalett fra kolleksjonen deres. Heldigvis ble jeg ikke skuffet da jeg testet de mest fristende fargene, for de var helt fantastiske! Jeg elsker spesielt disse glitrende fargene i dette palettet, for konsistensen og pigmentet er rett og slett ikke til å tro, noe dere kan se på bildet over. Absolutt ingen av disse glitrende øyenskyggene skuffet, men da jeg først dyppet fingeren i en av de matte sank hjertet litt lenger ned i brystkassen. Pigmentet på noen av de matte øyenskyggene er nemlig ikke det beste, men nå i ettertid har jeg innsett at det bare gjør dem perfekte til f.eks å bygge opp en smokey look! Da skjønner dere sikker at det er den grå og svarte matte øyenskyggen jeg ikke er helt fan av, men siden jeg er litt pinglete med slike farger på øyelokket er det kanskje bare en fordel at pigmentet må bygges opp!

Dette palettet selges på Morphe sin nettside, Morphebrushes.com, for bare $14.99, men siden shipping til Norge er ganske så dyrt ender totalen opp på rundt $37.00, noe som er rundt 300kr. Men hallo, det er jo fortsatt ganske billig til å være ett øyenskyggepalett av beste kvalitet med hele 15 ulike øyenskygger!

Her er swatches fra øverste rad, hvor så og si alle fargene er i pene brun eller hvittoner. Denne rader gir deg tre glitrende farger, i tillegg til en matt og en jeg ser på som ganske unik, siden den egentlig er matt brun, men har ett lite hint av gullaktig glitter i seg!

Her er øyenskyggene i midten, og denne raden vil jeg nok si er den mer "dramatiske" av de tre. Helt til venstre ser dere den matte gråfargen jeg ikke er helt fan av, men ellers elsker jeg alle de andre fargene! Denne raden inneholder tre matte og to glitrende farger.

Så er vi kommet til nederste rad, og jeg må helt ærlig få si at dette er den mest unike og fantastiske raden av dem alle! Det som gjør dette er nok de to glitrende, grønne fargene helt til høyre... De tar rett og slett pusten fra meg.

Alt i alt er jeg ganske sikker på at dette palettet vil ta plassen som favoritt øyenskyggepalettet mitt i en god stund fremover, så da får bare KylieCosmetics sitt The Bronze palett ta seg en bolle. Da jeg tok en titt innom nettsiden til Morphe litt tidligere såg jeg til mitt store skjokk at dette øyenskyggepalettet er utsolgt, men om dere kjenner lysten på det stige etter å ha lest dette innlegget må dere ikke frykte, det kommer nok snart på markedet igjen;)

Vi blogges!

 • Publisert: 04.11.2016             Klokka: 19:43            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Til tross for sykdommen

02.11.2016, 19:59

Selv når jeg er i den situasjonen jeg er i nå har jeg flere mål og drømmer enn noensinne. Jeg har drømt om dette med blogg og youtube så lenge jeg kan huske, men det er først nå de siste årene at jeg har innsett at det er en realistisk mulighet for meg. Men når jeg har det sånn som nå blir alt automatisk flere ganger vanskeligere enn det er for andre, og jeg klarer ikke å ignorere tanken om at denne sykdommen kommer til å ødelegge for alle planene og drømmene mine.

Noen dager har jeg så mye motivasjon, lyst og viljestyrke at jeg mer eller mindre ikke klarer å holde det inni meg, men andre dager er jeg så langt nede at jeg ikke klarer annet enn å, vel, ingenting. Noen dager klarer jeg rett og slett ingenting. Selv på de dagene jeg er på mitt beste slipper jeg ikke unna tankene. Det er tankene og følelsen om at jeg ikke er tynn nok, anoreksien, tvangen og redselen om at jeg er helt nødt til å trene hele tiden for ikke å legge på meg og miste musklene mine, ortoreksien, og den tomme, uovervinnelige følelsen av at alt er meningsløst og at jeg ikke vil leve lenger, depresjonen. Alle disse tankene og følelsene surrer og går inne i meg hvert eneste sekund av dagen, og jeg kan ikke lenger huske hvordan det er å ikke ha det slik. Men til tross for at jeg allerede har gått gjennom deler av mitt livs kamp, en kamp de aller fleste aldri kommer til å skjønne, er jeg fortsatt helt sikker på at jeg en dag skal nå alle målene mine, oppleve alle drømmene mine og realisere alle fantasiene mine. Innerst inne vet jeg at jeg aldri kommer til å være helt foruten alt dette, men med tiden blir det bedre enn slik det er nå. Jeg kommer aldri til å kunne ta ett digert kakestykke helt uten tanker, bekymringer og skyldfølelse, og heller aldri ha en totalt avslappende dag med netflixmaraton hele kvelden. Men dette er ikke ting noen er helt nødt til å gjøre, og jeg vet at en eller annen dag vil jeg klare å leve ett lykkeligere liv enn de fleste andre. Det er nemlig sånn at de som ikke har vært gjennom helvete ikke vet hvordan himmelen er.

 • Publisert: 02.11.2016             Klokka: 19:59            Kategori: Anoreksi og ortoreksi
 •        
 • Kommentarer: 1

Slik lager du de beste festene

01.11.2016, 21:15

Av en eller annen grunn elsker jeg å planlegge og lage til fester. Ikke sånne ordentlige "fester", men heller små hyggelige sammenkomster med mine aller nærmeste venner. For en god stund tilbake kom jeg frem til at jeg skulle satse stort og slå til med en liten halloweenfest nå denne helgen som akkurat tok slutt, og jeg ble heldigvis fornøyd med resultatet!

Jeg brukte en god del timer på å finne inspirasjon til både hva å spise, gjøre og dekorere med til akkurat denne festen. Det endte opp med blandt annet blodkakao, kostymekonkurranse og en hel masse spindelvev, og jeg koste meg på maks nivå! Jeg elsker virkelig å planlegge og lage til, men også å se at det blir satt pris på av andre. Trikset for en god fest er nok egentlig bare å ha en viss sammenheng mellom alt som skjer, slik at det plutselig ikke kommer en påskehare på julebordet eller lateblod i påskeegget. Alt i alt er vel det aller viktigeste å ha det gøy og kose seg, noe jeg virkelig gjorde nå på søndag!

Selv om jeg alltid ser for meg en diger fotoshoot på slike fester og sammenkomster, ender det som oftest opp med at vi stresser med å bytte på hvem som tar bilder og hvem som poserer, og sitter igjen med ett eller to halvgode bilder med bare noen få av gjestene. Sånn ble det dessverre denne gangen og, men jeg synes likevel at dette bildet ble ganske fint!

Nå har jeg hatt to ganske slitsomme dager, og ligger mer eller mindre rett ut i sofaen. Nå blir det bare avslapping og kveldsmat resten av kvelden, så får jeg bare håpe at jeg er uthvilt til i morgen!

Hvordan feiret du halloween i år?

Vi blogges!

 • Publisert: 01.11.2016             Klokka: 21:15            Kategori: Inspirasjon
 •        
 • Kommentarer: 0
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde