hits


Ootd // noe litt annerledes

14.03.2017, 20:54

Da jeg sto opp i dag tidlig, bestemte jeg meg rett og slett for å gjøre litt forandringer. Jeg har fått så utrolig nok av å bare tusle rundt i de samme gamle dongeribuksene og at det eneste spørsmålet om morgenen er "hvilken topp skal jeg matche med dongeribuksa i dag?". Men i dag var jeg fast bestemt på at det skulle skje noen endringer. Jeg vil ha en litt mer vågal, varierende stil, og en enkel dongeribukse og topp er ingen av delene. 

For å gi hele denne denne "klesforandringen" en litt myk start, gikk jeg for en veldig enkel, søt jumpsuit i dag. Jeg har ikke gått med noe lignende siden en eller annen gang i sommer, og det føltes utrolig deilig å gå i noe helt annet enn de gode gamle dongeribuksene og toppene. Har jeg forresten nevnt hvor utrolig høyt jeg elsker jumpsuit og rompers? Vel, det gjør jeg ihvertfall! Spesielt når det begynner å bli varmere i luften og vi nærmer oss sommer, er ingenting bedre enn en buksedress! 

 

 

Hehe, jeg føler meg som en liten barnehageunge når jeg har i fletter! Dere har sikkert fått med dere at jeg har håret løst mer eller mindre hele tiden, og fletter er noe håret mitt sjelden får gleden av å oppleve. Men i dag var en av venninnene mine så grei at hun ville prøve å flette håret mitt, og jeg synes egentlig at det ser ganske søtt ut, eller hva? 

En av grunnene til at jeg har utrolig kjedelig klesstil, er faktisk treningen. Jeg trener så å si hver eneste dag, og når jeg vet tidlig om morgenen når jeg skal til å kle på meg at jeg kommer til å ta på treningsklær om bare noen timer, føles alt ganske umotiverende, og jeg ender fort opp med dongeribukse og en enkel topp. Men det føltes utrolig godt å bryte den vanen å kle seg i noe helt annet, selv om jeg visste godt at jeg bare kom til å det på i noen timer.

 


 

De klærne jeg føler meg absolutt mest komfortabel i (og går med mer eller mindre 24/7) er faktisk treningsklærne mine. Jeg har falt helt pladask for denne treningstightsen fra H&M sammen med denne supersøte sports-bh'en fra Cubus, og når jeg er ferdig med treningsøkten slenger jeg som oftest over en deilig genser, som denne svarte 'cropped' genseren fra Bik Bok. Hehe, synes jeg burde få en pris for mest skitne speil og rotete bakgrunn;)

Nå har jeg satt meg godt til rette i sofaen etter en lang dag med slitsom skole, mye trening, lekser og en hel haug andre småting jeg har holdt på med, og nå er jeg klar for litt avslapning for å lade opp til morgendagen. Jeg håper at dere har hatt en fantastisk tirsdag alle sammen! Husk å ta en titt på videoen jeg la ut i går på youtubekanalen min, Thoffies Makeup! Den kan du se HER.

Vi blogges!

 

  • Publisert: 14.03.2017             Klokka: 20:54            Kategori: Ootd
  •        
  • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde