hits


Rebirth Of The Princess

11.08.2017, 23:26

For øyeblikket er livet virkelig ikke på min side. Etter en hel dag med kjøring, såre armer etter gårsdagen treningsøkt og rastløse ben som kun lengter etter å gå en lang tur, frister ingenting mer enn å komme seg hjem igjen. Reising er ikke noe for meg. Eller rettere sagt; bilkjøring er ikke noe for meg. Så etter tre dager uten trening og en hel dag sittende i bilen på vei hjemover, begynte jeg endelig å skimte ett lite snev av håp om å snart være hjemme igjen. Men den gang ei. Plutselig stopper vi nemlig helt opp foran en stengt tunell bare noen få timer hjemmefra, og fikk beskjed om at vi ikke kom oss videre før om to timer senere. 

Så nå har vi rett og slett snudd for å kjøre en annen vei, jeg har fått -enda- en energidrikk og vi har mimret litt tilbake til den gangen jeg skrek som en galing til en stakkars taxisjåfør på Gran Canaria. "LEFT!! No no no, RIGHT!!". Så humøret har heldigvis steget noen hakk etter den lille nedturer vi møtte på veien, og forhåpentligvis er vi hjemme om ikke så alt for lenge. Men selv om det virker som om ting ordner seg er nok ikke mamma like fornøyd som meg. Nå er vi nemlig på vei i full fart oppover Trollstigen, og det virker som om høydeskrekken til mamma har nådd nye høyder. Sånn seriøst. Jeg er virkelig ikke glad i høyder selv, men jeg tror at jeg er mer redd for å gå glipp av kveldsmat enn å falle i døden på toppen av ett fjell. 

Men til tross for at jeg hater denne uendelige bilkjøringen mer enn noe annet i hele universet har jeg samlet sammen en solid bunke gode minner på denne turen. Og det er faktisk ganske godt gjort med tanke på at vi dro hjemmefra på tirsdag. Besøket på Rebirth Of The Princess var nemlig noe jeg aldri kommer til å glemme! Jeg fikk prøve på kjole etter kjole, og uansett hva jeg hadde på kom Sebastian, den franske assistenten til hun som eide stedet, og filmet og tok bilder av meg mens han mumlet høylytt for seg selv "you look so gorgeous" og "it's so beautyful". Og det gjorde det bare enda bedre at han la ut bildene på Instagram kontoen deres senere. Jeg følte meg rett og slett som en prinsesse! Men selv om alle kjolene satt som ett skudd og ga meg gåsehud helt fra halsen og ned, hadde jeg aldri trodd at mamma skulle insistere på å kjøpe kjolen jeg likte best. Den var riktignok den billigste som var der, men jeg har aldri kjøpt ett klesplagg som har koster ti ganger så lite engang! 

Du kan lese mer om gårsdagens hendelser HER!

Så etter en spennende dag i går sitter vi nå i bilen med bagasjerommet stappfullt av mat vi handlet i Sverige. Jeg måtte selvfølgelig hamstre opp noen proteinbarer, meieriprodukter (som er helt fantastisk i Sverige!), sjokoladepålegg og energidrikk, sammen med litt annet jeg dro meg med inne på matbutikken. Og jeg har faktisk planer om å filme en innkjøpsvideo i løpet av helgen! Men før den tid kommer det en annen video, så stay tuned;)

Jeg skrev dette innlegget da jeg satt i bilen i går. Nå har jeg kommet trygt hjem igjen, og vi døde ikke oppe på Trollstigen sånn som mamma fryktet;) 

Vi blogges!

 • Publisert: 11.08.2017             Klokka: 23:26            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 0

Det eneste som svir mer i rumpa enn leg-day

08.08.2017, 23:43

Nå kom vi oss akkurat frem etter en hel dag med kjøring. Jeg har aldri vært noen stor fan av bilkjøring, men siden jeg ble syk for over tre år siden har de stillesittende timene i bilen blitt til ren tortur. Det går helt greit med noen få timer hit og dit, men å kjøre så lange distanser som Ålesund til Oslo blir rett og slett for mye for den rastløse skrotten min. Men jeg kom meg gjennom dagen uten alt for store problemer, og nå har jeg allerede rukket å sitte her i leiligheten til storebroren min og sløve enda litt mer en stund.

Bilturen gikk heldigvis rimelig fint, og jeg fikk underlig nok unnagjort en god del ting når jeg først måtte sitte der. Jeg fikk redigert ferdig en ny video til Youtube, lastet opp bilder og gjort klar noen innlegg som skal legges ut på Instagram. Dessuten stoppet vi litt her og der sånn at jeg fikk luftet meg og tatt litt bilder i samme slengen!

 

 

Etter alt for mange timer med rumpa plantet i bilsetet, sved det noe sinnsykt i bena da vi omsider kom oss frem. Men etter en liten matbit, litt avslapning i sofaen og en luftetur til matbutikken og tilbake føltes alt mye bedre og dagens lange timer er allerede glemt. I morgen må jeg tidlig opp for å rekke å dra på trening med pappa før mamma er ferdig på sykehuset. Rett etter det skal jeg og mamma suse av gårde til kjoleprøving! Det blir spennende!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 08.08.2017             Klokka: 23:43            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 1

Jeg må lære meg å lytte til kroppen min

26.05.2017, 22:04

Etter flere dager hjemmefra følte jeg meg ikke helt prima da jeg våknet i dag tidlig. Gårsdagen gikk virkelig over all forventning, og jeg storkoste meg skikkelig til tross for noen små hendelser her og der. Helt siden onsdag ettermiddag har vi vært på farten og enten sust av gårde til og fra flyplassen og vært på reisefot, eller gått rundt omkring i Gdansk og handlet helt til både armer og ben verket. Det har ikke vært noen pauser. Men sånn blir det vel bare når man er på sånne små turer, og det var ikke akkurat uforventet heller. Fly ned til Gdansk sent på onsdag, prøve å rekke alt vi hadde lyst til i Gdansk på torsdag, og så fyke hjem igjen nå i dag tidlig. 

I går stod vi opp rimelig tidlig sånn at vi skulle få tid til alt vi hadde planer om. Først skulle vi tusle oss ned på den diiiigre Tesco'en ett lite stykke unna for å handle inn litt mat og -ikke minst- storkose oss med å kikke på alt butikken har å by på (fysøren som jeg elsker den butikken! Den har seriøst alt fra truser til digre ferskvaredisker), før vi omsider skulle gå nedover mot sentrum for å shoppe. Og selv om dagen virkelig gikk i ett og det ble få stunder med skikkelig avslapping, storkoste jeg meg utrolig mye! 

Men da jeg våknet i dag var jeg helt utslitt. Selv etter en solid porsjon med havregrøt, litt kos med Monty (hunden til eierne av hotellet vi bodde på) og litt avslapping ute i hagen, hadde jeg ikke noe som lignet på energi, og jeg tuslet mer eller mindre rundt i min egen lille boble av tretthet og utmattelse. Ting føltes heldigvis litt bedre etter en siste tur på Tesco'en og en energidrikk, men da var det allerede på tide å dra. Og jeg må helt ærlig få si at jeg HATER alt styret med å skulle fly. Møte opp på flyplassen lenge før tiden, skjekke inn bagasjen, sikkerhetskontroll, vente på å få gå ombord på flyet og ikke minst selve flyturen er virkelig ikke noe jeg setter pris på. Så når vi endelig hadde kommet oss hjem igjen nå for noen timer siden, var jeg enda mer utslitt enn i dag tidlig.

 


Monty er bare den mest kosete og snilleste hunden noensinne! Joda, Tinka er så absolutt den beste hunden jeg vet om, men Monty kommer virkelig like bak;) 
 

Siden det ikke ble noen treningsøkt i går, var jeg fast bestemt på å få ta meg en solid runde på treningssenteret i dag. Jeg er virkelig ikke noen "trene etter middag" type person, men siden vi ikke kom oss hjem før ganske sent i dag måtte det bare bli sånn. Så vi slukte i oss middagen mer eller mindre med en gang vi kom inn døra her hjemme, og hadde tenkt å komme oss av gårde så fort som bare mulig. Men kroppen min var ikke helt med på notene. Energien var på bunn, jeg var ikke mett etter middagen og motivasjonen eksisterte ikke. Vanligvis ville jeg bare ha ignorert alle de tingene, men siden jeg er fast bestemt på å bli frisk(ere) gjorde jeg noe helt annet. Istedenfor å suse avgårde med en gang, satt jeg meg ned litt, spiste en proteinbar (!) og ga kroppen min litt tid til å komme seg igjen etter disse slitsomme dagene.Siden det rett og slett var det eneste vi hadde, unnet jeg med denne Soft Raspberry proteinbaren fra Maxim. Den er kjempegod, joda, men den kan rett og slett ikke måle seg med de andre fra det samme merker og spesielt ikke de fra Questbar!

 

Jeg tror faktisk ikke at jeg hadde kommet meg gjennom dagens økt om jeg ikke bestemte meg for å lytte til kroppen min. Men etter litt avslapping og ekstra med energi og proteiner, var jeg fit for fight og kom meg gjennom en real mage- og armøkt. Og nå føles alt helt prima igjen!

I morgen kommer det forhåpentligvis en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, og om ikke lenge kommer vloggen fra Gdansk! Dessuten skal jeg få filmet en innkjøpsvideo så fort som bare det;)

Vi blogges!

 • Publisert: 26.05.2017             Klokka: 22:04            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 1

Kun en uke til avreise! // Min absolutte favorittby

17.05.2017, 21:38

Nå er et bare en uke til jeg setter meg på flyet og durer av gårde til min absolutte favorittby. Helt ut av det blå fant nemlig jeg og mamma ut at vi skulle benytte noen av de mange fridagene nå i mai til å ta oss en liten snartur Gdansk for å shoppe, kose oss og nyte noen dager i favorittbyen vår. For Gdansk er rett og slett det beste stedet jeg vet om! Jeg føler meg alltid så hjemme når jeg tusler rundt i gatene, ser på severdighetene og egentlig bare er til stede der. Jeg bare digger det! 

Jeg tror ikke at det er mange nordmenn som har like gode minner fra Gdansk som meg. De fleste drar jo bare på ett eller annet fancy hotell, spiser frokost der, ser på noen gamle kirker og avslutter dagen med middag på en resturant midt i byen, men det de ikke vet er at Gdansk er så mye mer og bedre enn det. Hver gang vi har vært der har vi levd livet mer eller mindre som en hvilken som helst polakk ville ha gjort det, og det er da alt føles så hjemmekoselig, trygt og hyggelig.

Vi pleier å bo ett stykke unna gamlebyen i en bydel som heter Przymorze, og for meg er det rett og slett himmel på jord. En diger park med masse grønt gress, gåstier og frodige skoger. En flere kilometer lang strandpromenade som kan by på alt fra små, koselige resturanger, iskiosker og sykkelutleie, sånn at en kan suse rundt på de utallige sykkelstiene som strekker seg mer eller mindre rundt omkring i hele byen. Ett like stykke unna parken og stranden ligger to kjøpesentre, og jeg har mistet helt tellingen over hvor mange ganger jeg har vært på dem! Ingen av kjøpesenterene er i nærheten av digre, men de har likevel mengder av butikker som er verdt å skjekke ut.

Hehe, jeg husker skikkelig godt den dagen vi tok disse bildene! Vi tuslet langs strandpromenaden og gikk forbi en liten iskiosk, da jeg plutselig fikk for meg at jeg ville kjøpe en is. Kun for å ta ett bilde av den... 

 

På to år har jeg vært i Gdansk rundt åtte ganger, så jeg vet virkelig litt av hvert;) Men jeg blir rett og slett utrolig sjokkert over hvordan de fleste nordmenn ferierer der. For en stund siden var det en venninne av meg som spurte hvor jeg kjøper så billig sminke når jeg er i Gdansk, og jeg klarte nesten ikke å skjule hvor sjokka jeg ble. Det er utallige butikker og digre supermarkeder som flyter over av sminke som er så billig at lommeboka nesten ikke merker det (vel, om du ikke slår deg løs like mye som meg. Da fyker pengene fort!), og bare en er litt på utkikk kommer en alltids over en av disse butikkene. Det er nesten umulig å unngå! Joda, det finnes også noen Sephora og Douglas-butikker her og der, men det bogner virkelig at butikker som byr på all slags kosmetikk, hudpleie og mat. Noe av det jeg liker aller best når jeg er i Gdansk (okei, det er rett og slett det beste jeg vet i så å si hele verden) , er å dra på de store supermarkedene. Vi har blandt annet en enorm Tesco som vi pleier å dra til og slå oss skikkelig løs, og jeg virkelig elsker å tusle rundt, se på de ulike produktene og matvarene som vi ikke har hjemme i Norge, og kunne dra med meg mer eller mindre hva som helst uten å tenke på penger. For alt er jo så billig!

Jeg kjenner at jeg begynner å glede meg utrolig mye til avreise om en uke, og jeg klarer nesten ikke å vente! Før den tiden kommer må jeg bare komme meg gjennom noen få dager på skolen, litt stress med pynting, rydding og baking, og konfirmasjon nå på søndag. Yup, jeg skal konfirmere meg nå på søndag! Det er egentlig ikke noen "big deal" for meg om jeg skal være helt ærlig. Jeg gjør det vel bare fordi alle andre gjør det og fordi jeg ikke gidder å angre meg senere i livet, i tillegg til at jeg ikke tar skade av litt penger;) Så de neste dagene kommer til å bli overfylt med skole, trening, pynting og baking, før jeg omsider konfirmerer meg på søndag. Etter det er det kun noen få dager på skolen, og så drar jeg til Gdansk! Hehe, vi skal bare være der i en dag, men det er egentlig helt perfekt. Da får vi akkurat nok tid til å tusle litt rundt i gatene, shoppe masse og spise deilig mat, og rett og slett bare kose oss skikkelig! Jeg gleder meg!

Skal du reise til utlandet i tiden fremover?

Vi blogges! 

 • Publisert: 17.05.2017             Klokka: 21:38            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 1

En ekte byjente

10.04.2017, 22:24

Jeg må virkelig være skapt til å bo i byen. Med en gang jeg tar turen bort fra Ålesund og til en en større byføler jeg meg mye mer som hjemme enn hva jeg noensinne har gjort der jeg har bodd hele livet. Tusle nedover gatene, en hyggelig kaffebar på hvert ett hjørne og  hyggelige (og mindre hyggelige) mennesker overalt. Jeg føler meg bare så fri. Jeg digger å føle meg som en skikkelig bytuppe med en søt sekk på ryggen, kamera i den ene hånda og en flaske vann i den andre (vent, det høres litt mer ut som en turist, hehe), og jeg tror faktisk at det er det jeg er ment til å være også. Det føles så riktig, liksom.

I dag hadde jeg og mamma en liten byvandring her i Oslo, og selv om vi har vært her mange ganger før, oppdager vi alltid nye kriker og kroker som vi synes er merkelig interessante. Siden vi ble helt forelsket i Grunerløkka da vi var her i høstferien, begynte vi dagen med å tusle oss nedover der. Vi gikk innom blandt annet Granitt og Bolia, og hver gang jeg tar en kikk innom de butikkene får jeg helt overload av inspirasjon! På Granitt kjøpte jeg noe jeg har siklet etter skikkelig lenge nå, men det får dere ikke se helt ennå;)

Etter en vellykket tusle tur dro vi nedover mot sentrum. Der kikket vi enda mer i butikker, satt oss ned ute i sola og fikk oss litt drikke, og jeg smakte faktisk på noe jeg aldri har så mye som sett hjemme! Vi gikk helt tilfeldigvis forbi en butikk som solgte små ingefærshots, og siden jeg har sett folk overalt på sosiale medier som babler i vei om hvor bra det er med det, måtte jeg rett og slett prøve jeg også. Jeg kjøpte en som var med ingefær og eple, og smaken var viiirkelig sterk! Jeg klarte ikke å styrte hele på en gang, men etter noen slurk var den borte. 

 


 

Dette var merkelig nok det eneste bildet jeg fikk tatt i dag, men jeg la ut mange små videoer på instagram storyen min! Brukeren min finner du HER.

 

Etter en stund i sentrum satte vi oss på gratisbussen til IKEA, og suste av gårde. Vi brukte som vanlig en god stund der (hehe, jeg og mamma elsker IKEA), og når vi var ferdig tok vi oss hver vår velfortjente porsjon med grønnsaksboller.

Etter en lang dag med masse gåing, shopping, kikking og sightseeing, er jeg helt utslitt. Nå står jeg godt plassert på kjøkkenet med grøten på kok, en video som laster seg opp på youtube, og dette innlegget som jeg skriver på, og om ikke så lenge skal vi kose oss med en film. Det kommer forresten en vlogg på youtubekanalen (den finner du HER) min senere til uka, så det er bare å glede seg;)

Jeg håper at du har hatt en fin dag!

Vi blogges!

 • Publisert: 10.04.2017             Klokka: 22:24            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Reis med meg! // En dag på reisefot i Gdansk

26.11.2016, 23:22

Det er helt utrolig hvor sliten man kan bli av kun én dag på reisefot. Vi kom hjem fra vår etterlengtede tur til Gdansk for bare noen få timer siden, og jeg har ennå ikke rukket å registrere at vi har vært borte. Jeg var fullt klar over at vi bare kom til å være der i én hel dag, og at den dagen for det meste kom til å gå med til shopping, men tiden har virkelig fløyet forbi. Men det er den eneste måten vi får det til på. Eller rettere sagt, jeg får det til på. Om vi er borte for lenge kommer jeg helt ut av de gode gamle rutinene mine med mat og trening, og da faller alt i grus. Selv på bare disse få dagene hvor vi har fløyet til og fra Gdansk, har det krevdes time på time med bekymring og planlegging til hvordan i alle dager jeg skulle ha overlevd.

Men som vanlig har jeg kommet meg gjennom det! Jeg kan dessverre ikke si at det har vært en vellykket tur, men det er jo mer tur enn det hadde vært å være igjen her hjemme. Det har vært både gode og vonde stunder, men jeg håper såklart at det er de gode som sitter igjen i minnet, selv om man merker mest til de vonde når de først er der.

Da vi først kom frem til hotellet sent torsdag kveld, hadde betjeningen vært så utrolig snille at de hadde plassert en diger flaske Pepsi Max og en kartong med soya melk i kjøleskapet, akkurat slik som vi kravstore nordmenn hadde bedt om. Dagen derpå var fylt til randen med shopping, shopping og enda mer shopping, men vi fikk også puttet inn en god del kos og avslapping både innimellom alle butikkene og på slutten av dagen. Vi dro til våres absolutte foretrukne kjøpesenter i Gdynia (som er en by like ved Gdansk), Galeria Riviera, hvor jeg blandt annet slo meg løs på Sephora, Tally Weijl og -såklart- den digre matbutikken som kunne by på alt fra julekuler til en overfylt ferskvaredisk og sure kassadamer. Når vi omsider kunne si oss fornøyde med handelen, tok vi veien tilbake til gamlebyen i Gdansk hvor vi satset på en deilig middag på en resturang ved havnen. Vi har vært på akkurat denne resturangen før óg, men denne gangen var menyen helt annerledes, og jeg endte opp med en tallerken laks og erter, med noe jeg ikke klarte å identifisere. Mest sannsynlig var det en eller annen type gresskarpuree, men såvidt mine smaksløker klarte å tyde, kunne det like så godt vært sagmask. Uansett, det ble en snarere liten middag på meg med ett lite stykke laks og en ynkelig haug erter, men det lille det var å få smakte i det minste godt.

Også i dag før vi dro avgårde til flyplassen fikk vi tatt en liten handletur. Nå sitter jeg godt plantet i sofaen hjemme, og det er sjelden så deilig å få slappet av med en god film. Som vanlig går tankene fort over til mat, trening og kropp, men det er bare slikt jeg må. Tankene er mulig å dekke over og skjule, men det kommer til å ta lang tid før jeg klarer å skyve dem vekk.

Har du noen turer planlagt i tiden fremover?

Vi blogges!

 • Publisert: 26.11.2016             Klokka: 23:22            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Dette må man gjøre i Gdansk!

25.07.2016, 21:31

Denne dagen har faktisk gått mye bedre enn forventet. En god stund før vi dro til Gdansk hadde vi planlagt å besøke dyrehagen som er ganske så populær her, og i dag fikk vi endelig gjort det. De fleste nordmenn har nok enten vært på eller hørt om dyreparken i Kristiansand, hvor det koster en god del for å komme inn. På denne dyreparken her i Gdansk kostet det faktisk bare rundt 200kr til sammen for inngangsbilett til alle oss fire!

Det ble såklart en god del gåing rundt omkring i dag, noe som førte til at alle er utrolig slitne nå i ettertid. Men det var jaggu meg verdt det! Der var mye mer å se enn hva jeg hadde trodd, og en perfekt måte å bare nyte dagen på uten å kaste bort alle pengene sine.

Det eneste som var ganske teit med dyreparken var at all infoen som stod om dyrene var på polsk, så vi visste bare så vidt hvilke dyr det var vi såg på. Jaja, dyr er dyr;)

Det føltes som om der var utrolig mange flere dyr enn i andre dyreparker jeg har besøkt, men det kan også være fordi alt var fordelt utover ett mye større område. Dessuten var det ikke noe problem om man ble sulten der, for det var flere kiosker og resturanger hvor de solgte masse god, variert mat. Jeg ville naturligvis ikke ha noe av det som var der, men jeg hadde med meg litt frukt som jeg spiste istedenfor. Resten av gjengen kjøpte seg en liten pizza som vi ikke egentlig ante hva var på, men som tydeligvis smakte ganske godt;)

Nå har vi endelig kommet oss tilbake til leiligheten, fått oss litt mat og resten av kvelden blir det full avslapping.

Jeg har noen videoer til youtube og innlegg til den nye nettsiden min (Makeupandme.com) som jeg skal få lagt ut etter at jeg har kommet meg hjem igjen til Norge, men i mellomtiden kan dere jo se de forrige videoene og lese de forrige innleggene for å få tiden til å gå litt fortere;)

Vi blogges!

 • Publisert: 25.07.2016             Klokka: 21:31            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Drar dere dit igjen?!

23.07.2016, 18:25

Nå har jeg akkurat funnet frem og pakket sammen alt jeg skal ha med meg på tur. Vi tar flyet sent i kveld, og lander i Gdansk rundt midnatt. Nå tenker dere sikkert "hva? Drar dere dit igjen?", og ja, det gjør vi faktisk. På grunn av at jeg har det litt vanskelig med maten og slikt, er det bare best å dra på små, enkle turer. Jeg husker f.eks da vi var på Gran Canaria for noen måneder siden. Jeg kommer ikke på så mange gode minner for å si det slik. Derfor drar vi rett og slett til Gdansk, noe vi synest er utrolig hyggelig og gøy.

Til nå har faktisk dagen vært helt super. Jeg mistenker at det er fordi jeg trente ferdig veldig tidlig på dagen, men uansett hva grunnen er så er det vel bra med en fin dag;) Utenom å pakke sammen sakene mine og gjort meg klar til å reise har jeg faktisk fått filmet og redigert en video jeg egentlig hadde planer om å legge ut i kveld. Det er selvfølgelig en reise relatert video, men akkurat hva det er kan jeg ikke røpe;) Jeg skulle ønske jeg kunne ta med meg Mac'en på tur slik at jeg fikk skrevet innlegg til den nye nettsiden min,Makeupandme.org , men det går desverre ikke... Jaja, mens dere venter på ett nytt innlegg kan dere jo lese de som allerede er der! Jeg planlegger en liten giveaway enten til bloggen, nettsiden eller youtube (kanskje alle sammen), så det er bare å komme med innspill om hva dere kunne tenke dere å vinne:)

Vi blogges!

 • Publisert: 23.07.2016             Klokka: 18:25            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 1

Endelig hjemme igjen!

26.06.2016, 23:38

Endelig kan jeg bare dumpe ned i mitt vante hjørne av sofaen hjemme i stua. Dagen har gått unna sakte men sikkert, og selv om det har vært mye sitting og mindre bevegelse enn hva jeg er vant til på en dag, er jeg nå skikkelig utslitt.

Dagen begynte med det samme gamle; stå opp, ordne seg, spise frokost, men vi måtte også få pakket ferdig alt av kofferter og sekker før taxien skulle komme å hente oss klokken elleve. Det å pakke koffertene var virkelig mye vanskeligere enn hva det pleier å være, for vi har seriøst shoppet noe helt uvirkelig mye;) Heldigvis klarte vi til slutt å få dratt glidelåsen igjen på alle koffertene, og var endelig klar til å dra fra leiligheten og Gdansk.

På flyplassen gikk ting helt supert i begynnelsen, bortsett fra litt kø og venting, men etter sikkerhetskontrollen gikk ikke alt helt som forventet. Bare en liten stund før flyet egentlig skulle ta av fikk vi nemlig beskjeden om at flyvningen var flyttet mye senere. Såklart er det aldri noe gøy å få en slik beskjed, men når jeg har det sånn med maten blir alt automatisk enda vanskeligere. Vi hadde nemlig planlagt at vi skulle lage middag når vi kom hjem, men det skjønte vi såklart at aldri kom til å gå når vi kom til å komme hjem rundt klokken ni. Så det ble til at jeg kjøpte meg noe til middag på flyplassen, men alt ble bare tull likevel. Jaja, vi kom oss hjem like hele, og nå kan jeg endelig slappe av og pakke ut alt jeg har shoppet de siste dagene!

Jeg har såklart planer om å filme en innkjøpsvideo, så det er bare å følge med!

Vi blogges!

 • Publisert: 26.06.2016             Klokka: 23:38            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 0

Dårlig start, men fantastisk slutt

24.06.2016, 22:30

Når man er på på ferietur er det skikkelig deilig å endelig få sette seg ned når kvelden kommer. Det har jeg i det minste erfart på denne turen. Som jeg skrev om i innlegget jeg la ut tidligere i dag, fikk jeg heldigvis sove ganske lenge i dag, noe som utgjorde en god del av lykken på morgenen. Jeg skrev også at vi ikke visste helt hva vi skulle finne på, men til slutt dro jeg, mamma og pappa opp til det kjøpesenteret som ligger nærmest leiligheten, for blandt annet å kikke rundt på det gigantiske supermarkedet. Siden det absolutt ikke har vært mangel på varme i dag, var det en svett og klam opplevelse å skulle gå den halve kilometeren det er opp til kjøpesenteret. I tillegg til å være helt skutt av varmen fikk jeg såklart årets første gnagesår på helen, noe som satte en demper for all lyst jeg hadde på shopping. Da vi endelig hadde nådd frem til kjøpesenteret hadde jeg ufattelig vondt i begge bena, for da hadde nemlig gnagesåret på magisk vis komt seg over på andre foten også. Da fikk jeg rett og slett helt panikk, for jeg hadde verken sko eller energi, men måtte kjøpe ett nytt par sko så fort som mulig. Men etter en fortvilet halvtime på skobutikken fant jeg endelig ett par med sko som i det minste var greie nok, og da slo jeg rett og slett til.

Etter å ha kjøpt nye sko føltes det nesten som om jeg danset på skyer, og vi tok oss den planlagte turen inn på supermarkedet. Det ble ikke den store turen vi hadde tenkt oss, men den tar jeg og mamma i morgen;) Det endte opp med at jeg fikk kjøpt meg litt nye skolesaker, pluss at vi kjøpte oss lunsj. Pappa bestilte seg rett og slett en burger på KFC (rettere sagt: jeg bestilte en burger til han, for engelsken hans er mildt sagt dårlig) mens jeg og mamma hadde kjøpt oss litt frukt og brus på supermarkedet.

Etter lunsj tuslet pappa seg ned igjen til leiligheten, mens jeg og mamma slo oss løs på kosmetikkbutikken enda en gang. Det var bare en liten runde, men jeg fikk blandt annet kjøpt masse sunn snacks, noen sminkekoster, og litt hårpleie. Oi, det glemte jeg nesten av! Før vi dro ned igjen til leiligheten bestilte jeg og mamma en time til meg hos frisøren i morgen klokken sju. Kan du gjette hva jeg skal?;)

På veien tilbake gikk vi faktisk forbi en vegetarresturang, noe jeg ble utrolig oppspilt av! Jeg har jo ett stort ønske om å bli veganer, men det er litt vanskelig med foreldre som digger kjøtt... Uansett, så har resten av gjengen gått med på å spise middag med meg der i morgen, og det gleder jeg meg skikkelig til!

Sjokkerende nok hadde klokken rukket å bli utrolig mye da vi kom ned igjen til leiligheten, og da var rett av sted for å nyte litt deilig middag. Restaurangen vi spiste på hadde skikkelig deilig mat, men jeg var litt uheldig med min første bestilling. Derfor fikk jeg bestille meg noe nytt, og det var supergodt!

Nå har det merkelig nok blitt sent på kveld, og det følest som om dagen har gått unna på tre timer! I morgen har vi en hel haug med planer, blandt annet en tur inn til Gdynia, middag på restaurangen jeg skrev om, og en frisørtime. Jeg gleder meg!

Hva tror du jeg skal gjøre med håret mitt?

Vi blogges;)

 • Publisert: 24.06.2016             Klokka: 22:30            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Dagens planer || Dag tre i Gdansk

24.06.2016, 11:26

Selv om jeg trodde det aldri skulle skje, har jeg i natt fått en god del, avslappende søvn. Nå har vi akkurat slukt i oss dagens frokost, som var det samme gamle på meg, og vaktelegg og skiver på resten av gjengen. Dagens planer er egentlig litt uklare. Det er uvanlig varmt her i Gdansk, noe som såklart gjør at de fleste kunne tenke seg å nyte dagen med litt kald drikke og en bok på stranden. Desverre er det noe av det verste jeg vet. Jeg klarer rett og slett ikke å sitte helt stille og slappe av, uansett hvor god bok eller deilig drikke jeg hadde hatt. Så for min del håper jeg på kortest mulig tid på stranden, og heller at jeg kan styre meg litt på egenhånd mens resten av gjengen nyter strandlivet.

I tillegg til standen skal jeg og mamma såklart enda en tur på litt shopping, men vi vet ikke helt hvor. Vi skal absolutt på de kjøpesenterene vi har vært på de siste dagene, men vi vurderer også å ta en tur på Galeria Baltycka for å gå på blandt annet Sephora. Dessuten har jeg og mamma diskutert om jeg kunne ha farget håret ombre mens vi var her nede, noe hun absolutt er med på! Hjemme koster det en hel formue å skulle bleke håret så mye som jeg måtte ha gjort, men her i Gdansk er det nesten gratis i forhold til hjemme! Og da synest jeg nesten man må slå til;) Vi må såklart først finne en frisørsalong hvor de snakker godt engelsk, for om ikke kan det gå skikkelig galt...

Nå skal vi snart til å komme oss ut av leiligheten, selv om vi ikke vet helt hvor vi skal;)

Hva har du gjort til nå i sommer?

Vi blogges!

 • Publisert: 24.06.2016             Klokka: 11:26            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Første dag i Gdansk unnagjort

23.06.2016, 21:56

Endelig kan jeg sette meg ned i sofaen med en kald brus og bare slappe av. Som planlagt ble det en dag fylt med shopping, noe som passer meg midt i blinken. Dessuten har det vært nesten uutholdelig varmt her i dag, og da passer det bra å bare tusle rundt på ett kjøpesenter;) Den første butikken jeg gikk inn på var såklart en kosmetikk-butikk, og det var også den andre og den tredje. I tillegg til all den sminken og kosmetikken jeg har kjøpt har også mamma vært så utrolig snill å spandere litt treningsklær på meg, noe jeg absolutt trenger.

Her var vi på vei til kjøpesenteret, og som dere ser var jeg mildt sagt i godt humør;)

Etter en god del shopping og kikking i butikker satte vi oss ned på en resturang, hvor de andre bestilte seg litt mat. Jeg for min del hadde tatt meg en tur innom matbutikken (som er større enn dere kan se for dere) like før, og knasket heller i meg litt frukt.

Nå kom vi akkurat hjem fra en liten tur på stranden, hvor vi blandt annet kjøpte en skikkelig fancy is, og satt og koste oss på en cafe i kveldssolen.

Jeg kommer såklart til å holde dere oppdatert så godt jeg bare kan, gjennom hele reisen. Så det er bare å følge med her på bloggen, og følg meg gjerne på instagram (tereseh0ff) for enda flere bilder;)

 • Publisert: 23.06.2016             Klokka: 21:56            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Skuffet, men klar for en ny dag

23.06.2016, 10:11

Jeg er så absolutt ikke en person som får altfor høye forventninger, men akkurat nå er jeg rett og slett skuffet. Til nå har turen til Gdansk som skulle bli en avkobling fra den vanlige hverdagen, bare vært ett helvete. Jeg skrev jo kort om flyturen og slikt i gårsdagens innlegg, men det var ikke bare flyplassen som var helt fæl. Leiligheten vi nå skal bo i de neste dagene, gir meg lyst til å sove i en pappeske på gata. Leiligheten består av ett rom med to sovesenger (ikke av den behagelige typen), ett lite kjøkken uten det man trenger av utstyr til å lage mat, ett spisebord med tre stoler (selv om det står tydelig på nettet at leiligheten er for fire personer) og ett pitte lite bad man så vidt har plass til å vaske hendene på.

I tillegg til en utrolig slitsom dag i går, fikk jeg vare sove i knappe seks timer i natt. Men nå har jeg endelig fått ordnet meg, og står nå og lager frokost, noe som betyr at dagen endelig er i full gang! Det ser ut til å være ganske fint vær i dag, men det blir absolutt en god del shopping i tillegg til strandliv;)

Vi har faktisk planer om å ta toget her fra Gdansk til Warsawa, men det har vi ikke bestemt oss helt for enda. Om vi gjør det blir det i så fall enda mer shopping på blandt annet Sephora og Bath And Body Works!

Vi blogges!

 • Publisert: 23.06.2016             Klokka: 10:11            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 1

Endelig på reisefot igjen! || Første dagen i Gdansk

22.06.2016, 22:52

Endelig er jeg ute på tur igjen! Etter en lang dag med fly, bil og en god del gåing, står jeg endelig godt plassert i leiligheten og koker grøt. Dagen begynte rett og slett med en god del trening og en liten gåtur, slik at jeg ikke skulle trenge å stresse med det senere. Så var det rett av sted til Molde for å ta flyet hit til Gdansk. For å si det sånn: flyplassen på Molde vil jeg aldri ha noe mer med å gjøre. Vi reiste så tidlig hjemmefra at jeg bare hadde rukket å spise frokost, og tenkte derfor å spise lunsj og middag på flyplassen. Men neida! På flyplassen hadde de nesten ikke en eneste matbit å se, bortsett fra litt sjokolade, yoghurt, og dårlig spurte brødskiver. Det endte opp med at jeg kjøpte meg en yoghurt med granola, noe som ikke akkurat var så altfor mettende. Siden flyet kom til å lande i Gdansk klokka sju, måtte jeg såklart ha i meg noe til middag også. Derfor prøvde jeg meg på en baguett mamma kjøpte til meg på flyet. Vel, jeg kunne smake alt fettet. Så da ble det bare en halv bit av den, før jeg klarte å finne roen og leste resten av flyturen.

Men uansett hvordan man snur og vender på det, så er det ikke noe mer jeg kan gjøre akkurat nå. I morgen blir det forhåpentligvis en koselig dag med strand, god mat og shopping, noe jeg gleder meg til! Flere bilder kommer såklart i morgen;)

Skal du ut og reise i sommer?

Vi blogges!

 • Publisert: 22.06.2016             Klokka: 22:52            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer: 0

Bare én dag til avreise! || Pakkeliste til Gdansk

21.06.2016, 12:49

Jeg kan virkelig ikke tro det! Tiden går så utrolig fort, og det følest som om det var i går at det var en måned til ferie. Nå har det gått noen dager av ferien min, og i morgen kommer dagen jeg har gledet meg til i flere måneder. I morgen drar jeg nemlig til Gdansk! Jada, jeg vet at det ikke er det mest eksotiske stedet man kan dra, men det er merkelig nok mitt favoritt sted her i verden. I tillegg til at jeg generelt elsker å være der, er det utrolig fint vær der akkurat nå, noe som bare gjør tilværelsen enda bedre. Vi drar i morgen og kommer hjem på søndag, men jeg kunne ønske vi skulle være der enda lenger. Denne uken er der meldt opp mot hele 30 grader, noe som gjør det helt perfekt siden vi bor rett ved stranden!

Hver gang vi er i Gdansk ender det alltid opp med at vi shopper utrolig mye. Derfor er trikset å ha med seg minst mulig i bagasjen nedover, slik at vi kan proppe koffertene fulle med alt vi har kjøpt når vi skal reise hjem igjen. Jeg har akkurat funnet frem alt av klær til turen, og såklart er alle plaggene veldig sommerlige, lette, og behagelige!

Jeg må såklart ha med en eller annen kjole på tur, og denne gangen blir det nok denne tettsittende 't-skjorte kjolen' fra H&M. Den er utrolig komfortabel og derfor perfekt til å tusle rundt på kjøpesenteret med!

I tillegg til kjolen fra H&M, skal jeg såklar ta med ett av mine absolutte favorittplagg, nemlig en jumpsuit! Lettere og mer komfortabelt enn en jumpsuit er det vanskelig å finne, og denne her fra Bik Bok er en stor favoritt.

I tillegg til kjolen og jumpsuiten skal jeg ha men litt basisplagg, bare i tilfelle. Vi kommer nok til å handle utrolig mye klær i Gdansk, så jeg kommer nok alltids til å ha noe å gå med;)

Skal du ut på reise i sommer?

Vi blogges!

 • Publisert: 21.06.2016             Klokka: 12:49            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:

Nå står sommerferien for tur! Årets planer

20.05.2016, 21:23

Jeg må bare være utrolig klisjé, og si dette her. Dette halvåret har gått merkelig fort! Helt siden etter jeg kom hjem fra Gran Canaria i slutten av mars, har ukene gått så fort at jeg ikke har rukket helt å innse det. Nå er vi i slutten av mai, noe som vil si at den første sommermåneden snart står for tur.

De siste årene har jeg og familien hatt minimalt med planer når sommerferien etter hvert dukker opp. Vi lengter alltids etter sol og varme, men også etter å bare slappe av hjemme på verandaen med bena på bordet. For to år siden skjedde det absolutt ingenting, bortsett fra at jeg var innlagt på sykehuset en lang stund (lang historie, les her ). Året etter, altså i fjor, hadde vi egentlig ikke noen spesielle planer, men tok de fleste små utfluktene vi hadde, litt på sparket. Men i fjor ble vi faktisk helt forelsket i en ny by, som vi har planer om å reise til i år også, nemlig Gdansk! I fjor dro vi dit hele tre ganger i løpet av kort tid, og det samme skjer nok i år igjen. De to siste gangene har vi bodd i ett område som heter Przymorze, og der er det rett og slett som skapt for oss! Der er en laaaang, nydelig strand, en kjempestor park med utallige vakre stier som er perfekte til en joggetur, og best av alt... Shopping!

Så nå har vi bestilt enda en tur til Gdansk, men i år er planene litt mer vågale. Vi skal nemlig prøve å ta toget fra Gdansk ned til Warszawa, hvor jeg blandt annet har seriøse planer om å handle på Bath And Body Works !

Dessverre har jeg ikke noen bilder fra alle turene til Gdansk her på mobilen. Men jeg slenger likevel med ett lite bildet av noe jeg er helt hekta på for øyeblikket, nemlig hjemmelaget is! Enkelt, sunt og utrolig godt;)

Har du noen spesielle planer for sommeren?

 • Publisert: 20.05.2016             Klokka: 21:23            Kategori: Reise
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde