hits


Noe alle jenter burde oppleve

09.08.2017, 21:53

Dagen i dag har vært noe helt utenom det vanlige. Etter noen timer på treningssenteret med pappa, en solid energidrikk og litt peanøttsmør rett fra pakken tok jeg og mamma turen til kjolebutikken vi hadde bestilt time hos, nemlig 'Rebirth Of The Princess'. Jeg og mamma var mildt sagt spent på hva vi hadde i vente, og selv ikke regnet som høljet ned klarte å sette en stopper for det gode humøret. Okei da, så var vi ikke helt fornøyde med været. Spesielt ikke når det er fint vær hjemme i Ålesund og ikke her. Typisk. 

Det var helt merkelig å komme inn i den lille butikken fylt med kjoler. I ett lite hjørne bak en datamaskin satt Vana, damen som styrer stedet, og etter en stund kom en overivrig mann opp trappa og begynte å bable i vei. Men selv om stedet ikke akkurat var så stort, var det noe av det mest glamorøse jeg har vært borti. Trøfler laget med ekte gull, silkesofaer og diamanter som glitret i hvert ett hjørne. Jeg var helt målløs allerede før første kjole hadde kommet på. 

Jeg og Vana bablet en god del i prøverommet om anoreksi, kropp og klær, og en så livlig og sprudlende glad dame tror jeg aldri at jeg har møtt. Og hun visste virkelig å velge de rette kjolene for meg! Alle kjolene hun dro frem til meg passet midt i blinken! For en gangs skyld følte jeg meg faktisk utrolig fin, og det gjorde det bare enda bedre med mannen, Sebastian, som rettet på skjørtene bak meg, knipset bilder til Instagrambrukeren deres og stadig mumlet ting som "you look sooo gorgeous" for seg selv. Han la til og med ut videoer av meg på Instagram storyen deres! De kan du se HER.

 

 

Selv om vi ikke hadde planer om å kjøpe noe i dag endte vi faktisk opp med denne her. Jeg ble helt sjokkert da mamma hvisket "la oss kjøpe den" og gliste stort! Jeg fikk rett og slett tårer i øynene bare av å se meg selv i speilet med den kjolen på. Jeg har ikke følt meg så fin på utrolig lang tid! Den er litt stor, men etter å ha forklart situasjonen med "prosjekt pålegging" kom vi frem til at den kom til å sitte som ett skudd til juleballet i år. 

 

Jeg har fortsatt ikke kommet helt over følelsen av å gå ut dørene fra butikken med en diger ballkjole i hendene. Det var bare noe med hele opplevelsen som ga meg ett helt sinnsykt adrenalinkick! Så nå sitter jeg her, noen tusen kroner fattigere med verdens vakreste kjole. 

 

Sammen med kjolen fikk jeg også velge en lipgloss (med led-lys!), i tillegg til at Vana skrev ett lite kort til meg. Så hyggelig!

 

Etter en lang dag med både trening, kjoleprøving og tusling litt rundt omkring i Oslo, er jeg helt utslitt. I morgen skal vi komme oss av gårde til Sverige så fort som mulig, så får vi handlet fra oss før vi tar turen hjem igjen. 

Vi blogges!

 • Publisert: 09.08.2017             Klokka: 21:53            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

No foundation is the best foundation

08.06.2017, 21:28

Jeg lurer på hvor lenge det er siden jeg stod foran speilet på rommet mitt og sminket meg. Sminket meg ordentlig. De siste ukene har interessen min for sminke fallt utrolig mye, og nå kjenner jeg nesten ikke noen som helst trang, lyst eller glede ovenfor å sminke meg. Endelig klarer jeg å gå ut døra hjemme og føle meg selvsikker og vakker UTEN lag på lag med foundation, concealer, øyenskygge og mascara, noe jeg ikke har klart på flere år. Sminke er fortsatt ofte del av morgenrutinen min før jeg setter i gang med dagen, men nå er det hele mye enklere og mer naturlig. Jeg har for eksempel droppet alt av foundation og legger heller på ett lett lag concealer og pudder på de stedene jeg føler at det trengst. Og det føles så godt!

 

Jeg husker faktisk ikke når jeg tok disse bildene, men det var nok en liten stund siden. De siste dagene har jeg følt meg utrolig komfortabel og avslappet med tanke på sminke, og når jeg står opp føler jeg liksom ikke at jeg må sminke meg for at dagen skal bli vellykket og jeg skal ha det bra i og med meg selv. Her for noen dager siden filmet jeg til og med en totalt sminkeløs video! Den handlet om noe helt annet enn sminke og skjønnhet, og jeg satt der og bablet i vei som vanlig uten noe som helst i trynet. Og jeg elsket det! Jeg følte meg selvsikker og lykkelig der jeg satt og snakket om noe som virkelig interesserer meg og som jeg har glede av, noe jeg ikke har følt med noen av de siste youtubevideoene mine. 

Men selv om jeg har fått ett helt "normalt" forhold til sminke og ikke egentlig har det som en stor interesse lenger, liker jeg fortsatt å holde på med det, skrive blogginnlegg og det og lage videoer om det. Bare i en mye mindre grad. Jeg sminker meg når jeg føler for det, og bloggen blir oppdatert med innlegg om sminke og skjønnhet når jeg selv har lyst. Sånn er det bare, og det er sånn jeg vil at det skal være. Jeg føler endelig at jeg har funnet meg selv, selv om jeg ennå er midt oppi mitt livs kamp. Men jeg er på veldig riktig vei, og for hver dag som går tar jeg ett steg nærmere ett friskt, lykkelig liv som ingen andre enn meg selv! Og det gleder jeg meg til!


 

Jeg må rett og slett slenge med en liten throwback til da jeg spiste pizza forrige helg! Det var min første pizza på flere år, og den var faktisk så god at jeg skal spise en i morgen også;)

Hvor ofte og mye sminker du deg?

Vi blogges!

 

 

 • Publisert: 08.06.2017             Klokka: 21:28            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Alt for lenge siden sist

13.05.2017, 21:58

Jeg har blitt skikkelig sløv når det gjelder hudpleie i det siste. Når kvelden kommer gidder jeg ikke annet enn å fjerne sminken sånn halvveis med en renseserviett, splæsje meg selv i trynet med litt vann, og smøre meg med litt ansiktskrem. That's it. All form for rens, skrubb eller masker har forsvunnet til ingenting de siste ukene. Men nå begynner jeg å merke det på huden min. Kvisene begynner å titte så smått frem, porene blir bare større og større og huden min ser rett og slett ikke ut som sitt beste jeg, noe som også for setter en demper på selvfølelsen min. Så nå i kveld mer eller mindre tvang jeg meg selv til å finne frem ansiktsmasken, vaske og skrubbe ansiktet ordentlig, og unne ansiktet mitt litt etterlengtet behandlig.


 

Akkurat nå bruker jeg favorittmasken min fra Lush, nemlig deres Mask Of Magnaminty ansiktsmaske. Den er utrolig deilig og oppfriskende! Dessuten lukter den skikkelig digg av mint! I tillegg til denne ansiktsmasken har jeg også brukt noen av de andre favorittproduktene mine nå i dag, som for eksempel Absolute Dream Clean rensen og Be Berry Sassy skrubben fra Formula 10.0.6. Jeg virkelig ELSKER produktene til det merket! Nå når jeg har fått vasket av meg ansiktsmasken kommer jeg nok til å først spraye ansiktet mitt med litt av Lush sitt Tea Tree Water toner vann (det er helt supert når man begynner å få litt urenheter eller kviser!), før jeg gir ansiktet en solid dose fuktighet med Elisabeth Arden sin Visible Difference ansiktskrem. 

 

Selv om det står klart og tydelig på ansiktsmasken at den bare skal stå på i fem til ti minutter, har jeg en tendens til å la den sitte på i noe sånt som en halvtime. Eller mer. Det er jo så deilig og oppfriskende å bare sitte og slappe av med en ansiktsmaske i trynet etter en lang slitsom dag, så hvorfor ikke;)

Vi blogges!
 

 • Publisert: 13.05.2017             Klokka: 21:58            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Dagens sminke // Varme bruntoner og masse glitter!

07.05.2017, 21:12

Etter noen dager helt uten sminke føltes det utrolig deilig å få på seg litt glam i dag. Siden det har vært så fint vær og masse sol de siste dagene, har jeg nemlig prøvd så godt jeg kan å droppe hele sminkerutinen til fordel for å få litt solskinn i det bleke, vintertriste trynet mitt. Og jeg kjenner at jeg har trengt det. Fregnene har poppet frem, jeg kan allerede se ett lite hint av farge komme smygende, og det virker bare som om huden min har hatt godt av disse solskinnsdagene uten sminke. Men i dag holdt jeg ikke ut lenger. Det verket i fingrene mine etter å dra frem sminkekosten og få på meg det gode gamle trynet mitt igjen, og siden været ikke var like fint som tidligere, klarte jeg ikke å la være. Så jeg kjørte på og sparte ikke på noenting, noe som endte i en veldig glitrende og glamorøs look. 

 Jeg kjørte på med en full-coverage foundation, dramatiske bryn og en glitrende øyenskygge med varme bruntoner, noe jeg virkelig digger! 

Til denne looken brukte jeg:

Maybelline baby skin instant pore eraser

Isadora cover up foundation & concealer // 60 Light Cover

NARS radiant creamy concealer // Chantilly

Urban Decay naked skin concealer // Fair Neutral

Ingrid Cosmetics professional translucent powder

Depend eyebrow pencil // Medium Brown

Inglot AMC brow liner gel // 16

Maybelline brow drama sculpting brow mascara

Kylie Cosmetics the bronze kyshadow palette

Morphe + Kathleen Lights palette

Too Faced totally cute eyeshadow palette

I <3 Makeup chocolate vice palette 

Eveline Cosmetics grand couture mascara

Miss Sporty the miaoww look mascara

Kat Von D shade + light contour palette

Seventeen instant glow shimmer brick // Gold Bronze

Makeup Mekka hypnotic metallics highlighter // Passionate

Revlon highlighting palette // Rose Glow

Loreal infallible fixing mist


 

Dette er ikke akkurat den mest sommerlige sminkelooken en kan klare å mikse sammen, men jeg elsker den likevel! Jeg har helt dilla på øyenskygge med en hel haug av varme bruntoner i ulike nyanser, og det blir bare enda bedre om man gjør det hele komplett med litt glitter. Jeg ELSKER det! Men om du kunne tenke deg en liten, enkel tutorial på en mer sommerlig look, kan du gjerne ta en kikk på den nyeste videoen på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. Den kan du se HER!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 07.05.2017             Klokka: 21:12            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 0

Den perfekte sminken i sommersolen

05.05.2017, 21:11

Det er egentlig sjelden at jeg dropper sminken, men når jeg først gjør det føles det utrolig godt. For meg er det liksom litt enten eller, og om jeg ikke har på meg full pakke med alt fra foundation til øyenskygge og bryn, går jeg helt og fullstendig uten. Og på disse solfylte, varme dagene er det absolutt til å foretrekke. I dag for eksempel, droppet jeg sminken, fikk sove en halvtime lenger og kunne gå ut i solen og kjenne varmen og solstrålene treffe den nakne huden i ansiktet, og det er så deilig. 

Selv om jeg prøver å være flink til å gå en god del uten sminke nå når det snart er sommer, elsker jeg å prøve meg frem og eksperimentere med ulike farger og produkter som gir litt sommerfølelse. En dewy highlight, masse bronzer, søte blusher og fargerike øyelokk er bare noen av de tingene som får sommerinnstillingen inni meg til å skru seg på. For noen dager siden la jeg faktisk ut en ny sminkevideo på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hvor jeg viser dere hvordan dere kan få til en superenkel, dewy og sommerlig sminkelook. 

Videoen kan du se HER!


 

Til denne looken brukte jeg noen av mine favorittprodukter nå om sommeren. Jeg blandet foundationen med litt flytende highlighter for å få en skikkelig dewy, sommerlig glød, kjørte på med bronzer og plasserte noen varme, glitende øyenskygger i ulike sommerlige farger (minner meg egentlig litt om en solnedgang, hehe) på øyelokket. Jeg digger det!

 

Produktene jeg brukte:

NYX angel veil skin perfecting primer

Isadora cover up foundation & concealer 

NYX born to glow liquid illuminator // Sunbeam

Urban Decay naked skin concealer 

Loreal infallible fixing mist

Depend eyebrow pencil // Medium Brown

Inglot AMC brow liner gel // 16

Inglot 17TL øyenbrynskost

Maybelline brow drama sculpting brow mascara 

Kylie Cosmetics the bronze kyshadow palette // Jasper + Topaz

Mac øyenskygger // Corduroy + Expensive Pink + Coppering

Eveline Cosmetics grand couture mascara

Miss Sporty the miaoww look mascara

Benefit hoola bronzer

Seventeen instant glow gold bronze shimmer brick

Revlon highlighting palette // Rose Glow

 

 

I dag har været vært helt fantastisk her i Ålesund. Solen har varmet og fått meg til å innse at vi allerede har kommet oss godt ut i mai, og at det ikke er lenge til sommerferien braker løs. Noe jeg gleder meg skikkelig til! Men før den tiden kommer må jeg komme meg gjennom en hel rekke tentamener og prøver, i tillegg til konfirmasjonen min som begynner å nærme seg farlig mye. Det er faktisk bare noen få uker til! 

Men nå er det endelig helg folkens! Jeg håper at dere har hatt en helt super uke, og at dere får en fantastisk helg:D

Vi blogges!

 • Publisert: 05.05.2017             Klokka: 21:11            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 0

De peneste leppene i sommer

25.04.2017, 22:04

Jeg må helt ærlig si at jeg nesten aldri bruker noe på leppene. Selv om jeg har skuffe på skuffe fylt opp med leppestifter, lipglosser og liquid lipsticks, tar jeg meg aldri tid til å faktisk bruke neon av dem. Eller, det er ikke helt sant. Egentlig er jeg nesten litt redd for å ha noe på med farge på leppene. Det er både fordi jeg føler at jeg ser ut som en ku med forstoppelse, og at jeg er er redd for at jeg skal spise eller drikke noe og grise fargen utover hele trynet mitt. Så jeg holder meg for det meste til en helt gjennomsiktig leppepomade. 

Selv om jeg nesten aldri bruker det, kjøper jeg nye leppestifter, lipglosser og liquid lipsticks hele tiden. Jeg har liggende en hel haug ulike produkter med nydelige farger, konsistenser og finisher, men selv om jeg virkelig elsker dem av hele mitt hjerte, bruker jeg dem sjelden. Men nå når vi går sommer sommeren har jeg bestemt meg for at det skal bli litt forandring. Jeg skal begynne å prøve meg frem med ulike leppeprodukter, farger og kombinasjoner, og rett og slett prøve å venne meg til å ha noe med farge på leppene. Og akkurat nå har jeg faktisk noen favoritter jeg gleder meg skikkelig til å bruke mer fremover!


 

Dette er noen av Too Faced sine Melted liquid lipsticks som jeg fikk i ett lite gavesett til jul. Too Faced har mange ulike "typer" av disse Melted leppestiftene sine, og de kan by på både vanlige, matte og sjokolade-inspirerte farger. I dette lille settet fikk jeg to vanlige i fargene Chihuahua og Fig, og en chocolate i fargen Chocolate Honey. Både konsistensen, pigmentet og finishen på alle disse er helt fantastisk! De glir på lett som bare det, og det trengst ikke mye for å få nok farge. Chihuahua (den nederste på bildet) er en utrolig fin, ganske lys brun-ish rosafarge med ett hint av lilla, Fig er ganske mye mørkere og mer lilla, mens Chocolate Honey er en varm, behagelig lysebrun farge. 

Hehe, dere lurer sikker på hvorfor jeg har swatchet fire ulike farger når jeg kun har bablet i vei om de tre jeg holder på det ene bildet. Det er nemlig fordi jeg ikke har kommet til den store favoritten enda;) Øverst av fargene jeg har swatchet er nemlig en av Too Faced sine Melted Matte liquid lipsticks i fargen Sell Out, og denne er såååå fin! Jeg vet ikke om dere husker det, men jeg fikk den faktisk tilsendt av Hivenchy for en stund siden, og det var virkelig kjærlighet ved første blikk. Fargen er skikkelig meg, i tillegg til at jeg elsker alt ved disse matte melted produktene. De tørker helt matt uten å føles tørr på leppene, holder på gjennom mer eller mindre hva som helst, og er superlett å påføre. 


 

Too Faced Melted Matte i fargen Sell Out

 Fra nederst til øverst: Chihuahua, Fig, Chocolate Honey, Sell Out


Nå i dag brukte jeg faktisk den i fargen Sell Out, og jeg synes den er så utrolig fin! Jeg kan nesten ikke vente med å bruke disse fargene mer når det en gang blir sommer:D

Har du noen favoritt leppeprodukter?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 25.04.2017             Klokka: 22:04            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Det beste øyenskyggepalettet for nybegynnere

19.04.2017, 21:28

Det er ikke akkurat noen hemmelighet at jeg ELSKER øyenskygge. Sminken min er langt ifra komplett før jeg får på en solid dose med farge på øyelokkene, og det kan være alt fra duse bruntoner til knæsje lillafarger. Jeg har rett og slett helt dilla på øyenskygge. Glitrende, matte, duse eller ville, jeg digger dem alle, og den siste tiden har jeg kjøpt og testet ut utrolig mange forskjellige. Om jeg går forbi ett nytt øyenskyggepalett i butikken klarer jeg bare ikke å holde fristelsen borte. Og det samme på nettet. Jeg kan skrolle meg gjennom side etter side på alt fra Sephora til Kicks og sikle etter mer eller mindre alle øyenskyggene og øyenskyggepalettene de har. Det er nesten sånn at det har blitt til en vane. 

Så har jeg jo samlet meg opp noen favoritter siden jeg oppdaget interessen min for sminke -og øyenskygge-. Det er både billige og ikke så billige produkter, som en kan kjøpe på alt fra Vita til kun noen bestemte nettbutikker. Men om jeg måtte velge en favoritt som både er billig og ganske enkel å få tak i, så må jeg nok si Kathleen Lights palettet fra Morphe!

 De fleste som er liiitt oppdatert når det kommer til sminke, har mest sannsynlig hørt om Morphe. De har både sminkekoster, lipglosser, blush, contouring og masse mer, i tillegg til de mest utrolige øyenskyggepalettene der er å finne. Dette Kathleen Lights øyenskyggepalettet er ganske mye mindre enn de mest populære palettene deres, men jeg synes at dette passer perfekt for nybegynnere. Det byr på både enkle, matte brunfarger som gjør det superenkelt å bygge opp en helt simpel look, duse, romantiske rosafarger som passer like godt til alle årstider, og utrolig glitrende farger som gir enhver look det lille ekstra. Også er det så mye forskjellig å velge i!

Jeg kikker innom nettsiden til Morphe ganske ofte, og det er ikke sjelden jeg ser at dette palettet er utsolgt. For øyeblikket er det ikke å finne på nettsiden, men det kommer sikkert snart tilbake! Om du kunne tenke deg å lese litt flere av blogginnleggene mine om dette palettet, kan du klikke HER, HER eller HER

 

Noen av mine favorittfarger i dette palettet er de varme, romantiske rosafargene, og jeg elsker å kombinere dem med ett lite hint av gull!

 

Nå har jeg akkurat fjernet dagens sminke fra trynet, og jeg kjenner på meg at jeg kommer til å strekke meg etter dette palettet i morgen tidlig;)

Har du testet noen av produktene fra Morphe?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 19.04.2017             Klokka: 21:28            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Det er egentlig ganske latterlig

13.04.2017, 21:17

Da jeg tok turen til Oslo nå for noen dager siden, hadde jeg som ett slags "mål" å ikke bruke opp pengene mine på helt unødvendige ting, men samtidig unne meg det jeg faktisk ville ha. Jeg føler egentlig at jeg lykkes ganske godt med akkurat det. Jeg kjøpte det jeg ville ha, samtidig som jeg ikke kastet pengene rundt meg som konfetti og ga etter for enhver liten fristelse. 

Hver gang jeg drar til Oslo har jeg noen bestemte butikker som jeg bare må innom. Det er blandt annet Lush, Granitt og Inglot, og selv om jeg aldri har kjøpt noe der tidligere, tar jeg alltid en snartur innom MAC. Det gjorde jeg denne gangen også, men ulikt med de andre gangene slo jeg faktisk til og kjøpte meg noe! For å være helt ærlig så hadde jeg ikke noen plan om å bruke en eneste krone der, men fristelsen ble rett og slett for stor (hehe, da nådde ikke heeelt opp til målet mitt likevel, da...). Og dessuten føler jeg at det er litt rart å være såpass interresert i sminke og ikke ha ett eneste produkt fra MAC. Så jeg slo rett og slett til og valgte meg ut tre ulike øyenskygger som jeg falt helt pladask for, men det var ikke før jeg var i ferd med å betale at jeg fikk med meg hva de kostet. 100 KRONER FOR EN LITEN ØYENSKYGGE! Den lille handelen jeg gjorde kostet meg hele 300kr, og det er rett og slett ganske latterlig. Liksom, jeg kunne ha kjøpt meg ett helt øyenskyggePALETT for den prisen der! 

Jaja, nå har skaden allerede skjedd, og heldigvis elsker jeg disse øyenskyggene! Jeg har lekt meg litt med dem nå i dag, og fargene er superfine, er veldig pigmenterte og har en deilig konsistens som er enkel å påføre og blende ut.

  Fargene jeg kjøpte var 

Coppering (glitrende, oransje kobberfarge) 

Expensive Pink (glitrende, duochrome rosafarge, med ett hint av gull) 

Corduroy (matt, dempet rødlig brunfarge) 
Ikke misforstå, jeg liker disse øyenskyggene veldig godt, men for en syk pris! Jaja, jeg angrer ikke;)

 

Har du testet noen produkter fra MAC?

Vi blogges!

PS: Stay tuned for en liten vlogg fra turen min til Oslo;)

 

 • Publisert: 13.04.2017             Klokka: 21:17            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Dagens sminke // glitrende og dramatisk

08.04.2017, 21:57

Tenk da dere, nå er det endelig påskeferie! Jeg må helt ærlig få si at jeg ikke er noen stor fan av fridager, helger og spesielt ikke ferier, men nå som jeg har en god del planer og ting å gjøre, føles det ganske deilig. Med en gang jeg ikke er nødt til å stå opp tidlig og bruke halve dagen på skolen føler jeg at dagen blir alt for lang og at jeg ikke har nok ting å fylle tiden med. Det ender med at jeg står opp tidlig og prøver desperat å holde på med ett eller annet absolutt hele dagen, men det er tankene og stresset over at jeg må finne på noe som er verst. 

Til nå har ferien gått veldig fint. Jeg har styrt på absolutt hele dagen, men for en gangs skyld føler jeg at det har vært mening i det. Jeg har gått en luftetur med hunden, tatt masse bilder til bloggen og instagram, fått unnagjort en lang treningsøkt, filmet video og testet ut en ny sminkelook. Det var faktisk bare så vidt at jeg orket å sminke meg i dag tidlig. Jeg føler meg ikke sånn alt for ukomfortabel uten sminke, men siden jeg hadde planer om å få filmet noen videoer senere på dagen var det liksom litt mer nødvendig. Så etter en stund fikk jeg slengt på meg det gode gamle trynet mitt. 

Dagens sminke begynte egentlig helt som vanlig. Jeg la på litt foundation og concealer, tegnet på litt bryn og satte concealeren under øynene med litt løst pudder, men når jeg kom til øyenskyggen fikk jeg plutselig lyst til å prøve noe nytt. Jeg satte i gang med å bygge opp en helt enkel base med noen bruntoner fra Too Faced sitt Chocolate Bar palett, før jeg slo meg løs med litt mer farge. Da gikk jeg for de superfine lillafargene i Morphe × Kathleen Lights palettet mitt, og jeg jeg ble utrolig fornøyd ble resultatet!
Produkter jeg brukte

NYX angel veil skin perfecting primer

Wet N Wild photo focus foundation

Nars radiant creamy concealer

Loreal infallible fixing mist

Ingrid Cosmetics professional translucent loose powder

Too Faced chocolate bar eyeshadow palette // fargene White Chocolate og Salted Caramel 

Morphe × Kathleen Lights eyeshadow palette (det på bildet under)

Miss Sporty studio lash the miaoww look mascara

Depend eyebrow pomade

Maybelline brow drama sculpting brow mascara

Kat Von D shade + light contour palette

Seventeen instant glow shimmer brick

Makeup Mekka Glitz highlighter

Revlon highlighting palette 

 


Fargene jeg brukte til dagens look var de du ser som nummer 5,6 og 10 fra bunnen. Jeg brukte også den svarte fargen i dette palettet (noe som gjorde at det hele ble enda mer dramatisk!), men (hehe) den fargen fikk jeg rett og slett ikke plass til på hånden min.

 

Jeg fikk akkurat filmet ferdig en video som jeg skal prøve å få lagt ut i løpet av morgendagen. Det er en type "produkter jeg har brukt opp" video hvor jeg rett og slett viser produktene jeg har brukt opp den siste tiden, samtidig som jeg babler i vei som vanlig;) Ta gjerne en titt på youtubekanalen min HER!

Vi blogges!

  

 • Publisert: 08.04.2017             Klokka: 21:57            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Den beste -og billigeste- foundationen noensinne!

06.04.2017, 21:41

Dere aner ikke hvor utrolig oppspilt jeg ble i går da jeg kom hjem fra skolen. Jeg åpnet postkassen, tok en kikk nedi, og der lå pakken jeg har ventet på i flere uker nå. Jeg har jo kjøpt en god del klær på nettet i det siste, men jeg blir alltid mest spent når jeg kjøper ny sminke, og det var akkurat det jeg gjorde nå for noen uker siden. Og i går kom endelig pakken! 

For en liten stund siden så jeg på en av videoene til Tati , hvor hun blandt annet skrøyt skikkelig av de nye foundationene fra Wet N Wild. Det tok ikke lang tid før jeg var i full gang med å legge inn en bestilling på en av disse Photo Focus foundationene, og jeg har gledet meg til å endelig få testet den ut siden da. Wet N Wild er jo ett veldig billig -og bra- sminkemerke, så prisen på dette produktet var så absolutt ikke noe å klage over. Med alt av fingre og tær krysset gikk jeg forhåpningsfullt inn på hjemmesiden deres for å se om det var noen sjans for at de hadde frakt til Norge, noe de selvfølgelig ikke hadde. Typisk. Der kosten den kun 5.99 dollar (!!!), men siden jeg var desperat etter å få testet ut, skjekket jeg Ebay for å se om de hadde noen. Jeg ble helt overlykkelig da jeg kom over en som kostet akkurat det samme som på Wet N Wild sin hjemmeside, men den kostet dessverre litt i frakt... Jaja, jeg kjøpte den likevel!

 


 

I dag tidlig fikk jeg endelig sjansen til å teste ut denne nye godsaken, og jeg ble langt ifra skuffet. Den har en veldig tynn, flytende konsistens, noe som også gjør at den er veldig enkel å blende fint ut. Dessuten er applikatoren helt sykt god! Den gjør det lett som bare det å fordele riktig mengde produkt utover i ansiktet, sånn at man ikke sløser bort noe! 

Jeg har bare rukket å prøve denne nå i dag, men til nå virker den helt fantastisk! Med litt av Loreal sin fixing mist sitter den på hele dagen, selv her i Ålesund hvor regnet høljer ned! 

Og ja, det holdt jeg på å glemme. Da jeg åpnet pakken med denne i var der også ett sett med superfine løsvipper som selgeren var så snill at hun la med, noe jeg synes er utrolig hyggelig! Om du vil kjøpe fra samme selgeren som meg kan du klikke HER eller du kan helt enkelt søke på noe sånt som "wet n wild photo focus foundation" på Ebay. 

Har du en foundation du liker ekstra godt?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 06.04.2017             Klokka: 21:41            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Palettet jeg har spart til våren

31.03.2017, 22:39

Jeg må helt ærlig innrømme at jeg er nesten like pinglete når det gjelder sminke som med klær. Jeg går alltid for det samme gamle, det jeg føler at er trygt og godt, og med sminke så er det jeg føler at er trygt også det minst vågale. Det er utrolig sjelden folk ser meg med noe annet enn bronzy øyenskygge og naturlige lepper, men denne våren og sommeren har jeg andre planer! 

Jeg har hatt liggende ett supersøtt lite palett som jeg kjøpte for en stund siden, mer eller mindre helt urørt. Jeg var virkelig i hundre da jeg kom over dette palettet på Sephora, og der og da var det ingen tvil i min sjel om at det palettet var ment til å bli mitt. Usikkerheten kom først ETTER at jeg hadde kjøpt og betalt. Jeg kom hjem, tok en nærmere titt på det, og frem til at jeg mest sannsynlig ALDRI kom til å bruke det, nettopp fordi jeg er en liten pingle. Det er selvfølgelig Too Faced sitt 'Totally Cute' palett jeg snakker om, og navnet lyver virkelig ikke. Det byr på noen av de søteste, mest nusselige fargene verden har sett, men det er akkurat sånne farger som skremmer meg. Neonrosa, Lys grønn og glitrende blå er ikke det jeg går for til hverdags, men det er nettopp det jeg vil begynne med denne våren og sommeren!

 


 


Jeg må først av alt få sagt hvor god kvalitet det er på disse øyenskyggene! Pigmentet er helt sykt, de er kremete og enkle å blende ut, og fargene i seg selv er rett og slett veldig fine. På venstre siden av palettet finner en tre ulike lyse farger, en til hver "look" i palettet. Det er nemlig satt sammen av tre ulike stiler med ulike navn, så den øverste raden er en look, ned i midten er en annen look og den nederste er en siste look. En kan såklart mikse og matche akkurat som en selv vil, men jeg synes det er ett stilig konspt likevel!

 

 


 

Jeg har utrolig lyst til å lage en liten tutorial med dette palettet, så det er bare å si ifra om det er noe dere har lyst på! I mellomtiden kan dere gjerne ta en kikk på de tidligere videoene på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, som du finner HER. Jeg setter veldig stor pris på om du vil ta deg tid til å abonnere også!

Vi blogges!

 • Publisert: 31.03.2017             Klokka: 22:39            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Sånn holder sminken på hele dagen!

23.03.2017, 21:06

I løpet av en helt vanlig dag, får sminken min gjennomgå en god del. Regn og dårlig vær, trening, av og på med klær om morgenen og en hel masse andre ting gjør at sminken fort blir ødelagt utover dagen, noe jeg absolutt ikke vil at skal skje! For en stund siden kjøpte jeg min aller første flaske med setting spray fra Urban Decay, og selv med bare noen få sprut av den, satt sminken på mye bedre. Litt etter litt fant jeg noen små triks som gjorde den sprayen enda bedre, som for eksempel å rett og slett dynke ansiktet i den (noe som gjorde at den ble veldig fort tom, hehe), men heller ikke da satt sminken heeeelt så godt som jeg egentlig ville. 

For noen uker siden gikk min første flaske med setting spray tom. Siden jeg på det tidspunktet hadde blitt helt hekta, følte jeg at en del av meg manglet når jeg brukte sminke uten setting spray. Derfor tok jeg meg en liten runde rundt omkring på ulike nettbutikker på desperat jakt etter en annen god spray som kunne holde sminken min på plass, men en dag jeg helt tilfeldigvis stakk hodet innom Vita, fant jeg nettopp det jeg var på utkikk etter. Loreal hadde nemlig fått en ny spray fra samme serien som favoritt foundationen min, og jeg klarte rett og slett ikke å la være. Jeg røsket til meg en av flaskene, betalte på null komma niks, og føyk hjem igjen for å teste ut godsakene!


Jeg har testet ut denne i en liten stund nå, og jeg er helt imponert. Det som gjør at jeg liker den ekstra godt er nok mest at selve "dråpene" som kommer fykende når man sprayer, er utrolig små, noe som gjør at det legger seg veldig naturlig og fint på huden, uten å renne (selv om jeg sprayer på enorme mengder,hehe). Den får sminken til å sitte som ett skudd gjennom absolutt hele dagen, og dessuten lukter den veldig friskt og godt! 

Dette bildet tok jeg sent en kveld rett før leggetid. Jeg hadde hatt en lang dag med både skole, dårlig vær og masse trening og svette, men med denne sprayen fra Loreal satt det på gjennom det hele!

Mine tips for å få sminken til å holde med setting spray:

? Spray på en solid dose med en gang du er ferdig med de "våte" produktene (typ foundation og concealer), før du begynner med de tørre

? Bruk MASSE! Du vet at det er for mye når det mer eller mindre renner av;) 


 

Som sagt, så kjøpte jeg min på Vita, men du kan også få tak i den i andre butikker og nettbutikker. Jeg har faktisk sett at den er på salg hos Asos! Om du kunne tenke deg å ta en nærmere kikk på det, kan du klikke HER! 

Nå har jeg hatt en en lang dag, og det skal bli utrolig deilig å sette seg ned å slappe av om en liten stund. Men først må jeg blandt annet skrive en oppgave til skolen og pugge litt til en prøve. Kjipern, men sånn er det bare!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 23.03.2017             Klokka: 21:06            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

En skikkelig oppskrytt concealer?

22.03.2017, 21:32

Om det er ett sminkeprodukt jeg virkelig ikke klarer meg uten, så er det concealer. Det er ett stort must både for å dekke til små urenheter, kviser og ringene som dukker opp under øynene mandag morgen etter kun to timer med søvn, og også til å lysne opp enkelte steder i ansiktet. Jeg har heldigvis sluppet rimelig godt unna med det meste av kviser og urenheter som, og derfor bruker jeg for det meste concealer til å lysne opp under øynene, i pannen og på haka, bare for å gi ansiktet litt ekstra form. 

Den siste tiden har jeg gått frem og tilbake mellom ulike concealere, og jeg har såklart samlet meg opp noen favoritter. Urban Decay sin naked skin concealer har vært min absolutte favroitt de siste månedene, og når jeg gikk tom for den for en liten stund siden, bestemte jeg meg for å teste ut en helt nye en. Altså, en helt ny en for meg da! Den concealeren jeg kjøpte har jeg nemlig hørt ekstremt mye bra om, og jeg har også hørt at det skal være en av de beste der er.

 Jeg bestilte av disse såkalte Radiant Creamy concealerene fra Nars på Asos for rundt 250kr, og på mandag kom denne dalende ned i postkassen min! Jeg var (som jeg er hver gang jeg får ny sminke) utrolig spent på å teste ut denne og se hvordan den fungerte, men siden jeg gikk sminkeløs i går måtte jeg holde på tålmodigheten til i dag. Og jeg er faktisk ganske skuffet. Konsistensen var merkelig tykk og klumpete, og det var veldig vanskelig å i det hele tatt få mer enn bare en liten smule ut av tuben om gangen. Etter en liten stund med ett desperat forsøk på å få produktet ut av tuben og klæsjet det på ansiktet mitt, kom det virkelig spennende, nemlig hvor godt den dekket. Jeg føler at jeg har ganske så mørke ringer under øynene, og derfor vil jeg helst ha mest mulig dekkevne på concealeren der. Men sånn ble det altså ikke. Jeg følte at både fargen og dekkevnen forsvant så fort jeg fikk blandet den ut, og da hjalp den jo egentlig ikke på noe av det jeg ville.

 


 

Nå har jeg jo bare rukket å teste denne ut akkurat i dag, så jeg skal såklart gi den flere sjanser fremover! Jeg har absolutt ikke gitt opp håpet om at det er en veldig god concealer, men jeg må vel bare være litt tålmodig. Alt kan jo ikke være kjærlighet ved første blikk heller;)

Husk å ta en titt på videoen jeg la ut på youtube på søndag! I den viser jeg dere en liten step-by-step tutorial på en bronzy hverdagssminke som jeg er helt forelsket i, så om dere kunne tenke dere å se den kan dere klikke HER.

Har du hatt noen sminkefavoritter i det siste?

Vi blogges!

 • Publisert: 22.03.2017             Klokka: 21:32            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Lar ansiktet slappe litt av

21.03.2017, 07:36

Noen dager passer det rett og slett ikke å bruke sminke. Jeg har vent meg til å stå opp ufattelig tidlig hver eneste morgen før skolen kun for å ha tid til å sminke meg ordentlig, men noen dager passer det bare ikke. Det kan være både fordi jeg er ekstremt trøtt og ikke orker noe så tidlig, eller at jeg har noen spesielle ting å gjøre som jeg vet at gjør det komplisert å ha lag på lag meg sminke i trynet. Som i dag for eksempel. I dag er det aktivitetsdag på skolen, regnet høljer ned, og derfor får ansiktet mitt unnslippe sminken og gå bart i dag.

Siden jeg ikke kunne vite at været kom til å bli som det ble i dag, satte jeg vekkerklokka på samme tid som alltid. Derfor har jeg fått ganske mye tid til overs nå denne morgenen, noe som endte i at jeg bestemte meg for å ha en skikkelig hudpleierutine. Vanligvis pleier jeg bare å vaske ansiktet lynraskt før jeg setter i gang med sminken, og nå når jeg først lar ansiktet mitt ha en pause fra alle lagene med foundation og øyenskygge synes jeg at det passer perfekt å unne seg litt ekstra ansiktspleie. 

 I dag gikk jeg for en av favoritt ansiktsrensene mine, Lush sin Ultrabland, etterfult av en deilig skrubb med Formula 10.0.6 sin Be Berry Sassy. Begge disse to er så utrolig gode, og det er for det meste de jeg strekker meg etter om jeg først skal ha en ordentlig hudpleierutine. Rensen fra Lush fjerner rett og slett ALT av sminkeresten og urenheter samtidig som den etterlater huden silkemyk og ren, og sammen med en deilig skrubb føles ansiktet ufattelig rent, mykt og skinnende!

Lush sin Ultrabland ansiktsrens // HER      Formula 10.0.6 sin Be Berry Sassy skrubb // HER 

Innlegg om min hudpleierutine // HER


 

Jeg vet at jeg lovet å oppdatere dere om den nye concealeren jeg fikk i posten i går, men siden ting ble som de ble akkurat i dag, må jeg rett og slett ta det igjen senere i uka. Det er bare å stay tuned!

Vi blogges!

 • Publisert: 21.03.2017             Klokka: 07:36            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Endelig litt ny sminke!

20.03.2017, 21:24

For en liten stund siden gikk jeg helt tom for concealeren jeg virkelig har ELSKET i lang, lang tid, nemlig Urban Decay sin Naked Skin Concealer. Jeg har gått gjennom to stykker på bare noen få måneder, og det er like trist hver gang jeg merker at det begynner å bli lite igjen i tuben. De siste ukene har jeg derfor skiftet litt mellom å skrape desperat ut alle rester fra Urban Decay concealeren, og å bruke noen andre jeg har hatt liggende som "reserve" og som jeg egentlig ikke liker så alt for godt. Men så fort favoritten var tom igjen, var jeg rask med å finne ut hvilken concealer jeg skulle kjøpe, og etter litt tid med leting og research, endte jeg opp med å bestille en fra Nars. 

Nars sin 'Radiant Creamy Concealer' er nok en av de jeg har hørt mest positive tilbakemeldinger om. Jeg er egentlig litt sjokkert over at jeg selv ikke har så mye som vurdert å gi dem en sjanse før nå, men det har nok vært fordi jeg har hatt så mange andre favoritter. Men nå er den endelig her! For rundt to uker siden la jeg inn bestillingen på en av disse concealerene på Asos, og i dag lå den og ventet på meg i postkassen da jeg kom hjem fra skolen. 

 


Jeg har selvfølgelig ikke rukket å teste den ut enda siden jeg har hatt masse å gjøre nå etter skolen, i tillegg til at jeg allerede har på meg dagens sminke. Men i morgen skal jeg virkelig slå meg løs med denne her, og jeg gleder meg utrolig mye til å se hvordan den er!Jeg valgte å kjøpe min i den lyseste fargen, Chantilly, fordi jeg rett og slett bruker concealer mye til å lysne opp og highlighte. Om du vil ta en nærmere titt på disse kan du klikke HER. 

Jeg kommer såklart til å gi dere full rapport så fort jeg har testet denne concealeren! Jeg er litt redd for at jeg har for høye forventninger (noe jeg ofte har), men jeg håper uansett at den er like bra som alle påstår at den er!

Hva er din favoritt concealer?

Vi blogges!

 • Publisert: 20.03.2017             Klokka: 21:24            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Den beste foundationen noensinne?

17.03.2017, 23:00

Jeg føler at det bare er en kort stund siden sminkeskuffen min var overfylt av ulike foundations. Der var alt fra svindyre som sprengte lommeboka, til superbillige som jeg tilfeldigvis slengte ned i handlekurven på shopping i Gdansk. Men for noen dager siden sa det rett og slett stopp. En etter en sa de ulike flaskene og tubene takk for seg, og til slutt stod jeg igjen med noe som såvidt var nok til å dekke ett halvt kinn.

Jeg prøvde desperat å spare på de lille restene jeg hadde, men nå i går var det umulig å få mer ut av de allerede tomme beholderene. Så da måtte jeg rett og slett ut og få tak i en ny en, men jeg sier jo aldri nei til en liten sminkehandel;) Siden jeg prøver å spare penger for øyeblikket, bestemte jeg meg for å teste ut en ny foundation på den litt billigere enden av skalaen, istedenfor å kjøpe en av de dyrere favorittene. Jeg hadde egentlig en i tankene så fort jeg kom inn i butikken, og jeg ble utrolig lettet da jeg så at de hadde den i min farge, siden den har vært utsolgt overalt i en god stund!

  

Jeg har hørt så utrolig mye bra om denne foundationen fra Isadora, og selv om jeg aldri har hatt noen store favoritter fra Isadora, var fristelsen for stor til å ikke gi den en sjanse. Dette er Isadora sin Cover Up Foundation & Concealer, og jeg overdriver ikke når jeg sier at jeg har sett denne overalt den siste tiden! Alle har snakket om den! Jeg testet den i butikken her for noen dager siden og fant ut at det var den lyseste fargen, 60 Light Cover, som passet best for meg. Så da jeg trasket inn på Vita i går var det rett og slett bare å dra med seg en før jeg rakk å ombestemme meg;)

  

Jeg har bare rukket å teste denne ut i en dag nå, men jeg må bare få sagt det. Jeg elsker denne foundationen! Konsistensen på selve produktet er helt perfekt, ikke for rennende og ikke for tykk, og den er superlett å blande ut sånn at man får en dekkevne man har lyst på. Og tro meg, denne her har skikkelig god dekkevne! Jeg brukte to trykk med pumpen (som jeg forresten ELSKER! Liksom, hvor utrolig kult er det ikke med en pumpe på en tube? Hehe, det skal ikke mye til for å glede en sminkelsker) og blandet det inn med Beautyblenderen min, og selv om Beautyblenderen trekker til seg en del av produktet, ble det helt super dekkevne!

 


 

Jeg tenke bare at jeg skulle slenge med en liten close up av hvordan denne foundationen ser ut på. Jeg synes faktisk at denne fargen passer veldig fin til huden min, og det skal noe til så blek og fargeløs som jeg blir etter vinteren!

Nå har jeg akkurat hatt en utrolig hyggelig jentekveld sammen med venninnene mine, men nå er jeg hjemme igjen og bytter på å lage grøt og skrive blogginnlegg. Med andre ord, så er alt helt supert!

Jeg håper at du har hatt en fantastisk fredag!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 17.03.2017             Klokka: 23:00            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Dagens sminke // en enkel hverdagslook

16.03.2017, 21:50

Jeg er virkelig ett morgenmenneske, men det er ikke alltid like motiverende å skulle stå opp klokka seks for å gjøre seg klar til skoledagen. Jeg er så absolutt for å ikke gå med sminke hver eneste dag og alt det der, noe jeg ikke gjør heller, men når jeg er på skolen har jeg på en måte behov for å føle meg komfortabel med hvordan jeg ser ut. Noe jeg ikke gjør uten sminken. Ikke misforstå, jeg elsker jo å sminke meg, men jeg hadde virkelig foretrukket å gjøre det litt senere på dagen når jeg ikke halvsov. 

På vanlige skoledager går jeg vanligvis for en av mine "go-to" sminkelooker, som er en med ganske enkel base og masse highlight og contour, sammen med litt bronzy øyenskygge og naturlige lepper. Men noen dager blir det annerledes. I dag hadde jeg sett for meg å slenge på en superenkel øyenskygge for å spare meg selv litt tid og strev, men etter får minutter tok det en helt annen retning. Jeg endte opp med å teste meg frem med ulike farger og fargekombinasjoner som jeg aldri har prøvd før, og til slutt stod jeg igjen med en look jeg virkelig elsket!

 


 

 Jeg begynte som vanlig med å bygge opp en helt enkel, nude base med noen bruntonede farger, men istedenfor å fortsette med brunfargene og ende med den bronzy looken jeg vanligvis går for, følte jeg plutselig en trang til å prøve ut litt flere og andre farger. Til slutt var det hele blitt til en litt sparkly look med en lilla vinge, og jeg ble faktisk superfornøyd med resultatet!

 

 

De siste månedene har jeg brukt The Bronze palettet fra Kyliecosmetics non-stop, men i dag gikk jeg for ett helt annet. Jeg tok frem dette superfine Naked Chocolate palettet fra I Heart Makeup, og det byr på så utrolig mange fine, fristende farger som er perfekt til en litt nude look. Dessuten er dette utrolig billig og har fantastisk kvalitet! 

Jeg tenkte bare at jeg skulle slenge kjapt med hvilken kost jeg bruker til å blande ut øyenskyggen min med. Livet mitt har helt seriøst forandret seg (eller, ihvertfall når det gjelder sminke) siden jeg oppdaget denne kosten fra Morphe, og nå klarer jeg meg ikke uten den. Dette er Morphe sin M504 kost, og den er rett og slett perfekt til å blende øyenskyggen perfekt!

  


Linker til produktene jeg har nevnt:

I Heart Makeup Naked Chocolate øyenskyggepalettet: HER

Morphe M504 øyenskyggekost: HER

 

 • Publisert: 16.03.2017             Klokka: 21:50            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Favoritten for slitt vinterhår

10.03.2017, 21:53

Om det er en ting som får meg til å føle meg ekstra dritt med meg selv, så er det skittent hår. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg vasker håret utrolig sjelden, noe som er litt fordi jeg vet at håret ikke har godt av å bli vasket for ofte, og litt fordi jeg ikke gidder. Jeg føler meg egentlig ganske heldig med hvordan håret mitt oppfører seg etter noen dager uten vask, for det blir verken fett eller tørt, det ser bare ganske livløst og rotete ut etter en stund. Eller, egentlig ser det ganske mye ut som ett forlatt kråkereir om jeg lar det gå for lenge mellom hver vask. 

Selv om det ikke har vært den kaldeste vinteren jeg har opplevd, merker jeg at håret mitt blir ganske påvirket. Det blir tørrere og mer livløst, i tillegg til at det rett og slett føles helt fælt til tider. De siste månedene har jeg holdt meg til en spesiell type sjampo og balsam (som jeg egentlig har likt veldig godt!), men etter vinteren begynte jeg å lengte etter noe litt ekstra. Heldigvis kom redningen fort!

For noen uker siden var en av venninnene mine, Anna, i London, og etter ett lite hint fra min side, kom hun hjem med en diger boks av favorittsjampoen min fra Lush. Jeg hadde en følelse av at hun kom til å kjøpe det til meg, men jeg ble virkelig overveldet av hvor stor boksen var! Sist gang jeg brukte denne sjampoen hadde jeg nemlig en boks som inneholdt 330g, mens den boksen jeg fikk denne gangen inneholdt hele 640g!  

Jeg er ikke helt sikker på om jeg har nevnt denne sjampoen her på bloggen før, men jeg skal ihvertfall gjøre det nå! Dette er den såkalte Big sea salt sjampoen til Lush, og som dere sikkert skjønner på navnet, så er det en sjampo med havsalt. Det første som slår mot meg når jeg skrur opp lokket på denne sjampoen er selvfølgelig lukten, og den kan jeg rett og slett ikke skryte nok av. Som de fleste andre produktene fra Lush, har denne en utrolig frisk, og "ekte" lukt, noe jeg virkelig elsker. Men så er jo ikke lukten det viktigeste med en sjampo. Men i tillegg til at denne her lukter heeelt himmelsk, gir den håret en hel masse fuktighet og gjør det så silkemykt, luftig og glatt at en rett og lett ikke klarer å la være å ta og føle på det!

Hvis du klikker på bildene kommer du direkte til Lush sin hjemmeside hvor du kan ta en nærmere titt på denne sjampoen, men du kan også klikke HER.


 

Nå har jeg akkurat tatt en deilig dusj med denne herligheten, og nå kjenner jeg at jeg er klar for kvelden. Om en liten stund blir det kveldsmat (som vanlig er det havregrøt), film og rett og slett litt avslapping i sofaen, før jeg skal prøve å få meg en etterlengtet skjønnhetssøvn sånn at jeg er klar for morgendagen. Jeg har nemlig en god del planer for i morgen og egentlig hele helgen, men jeg gleder meg egentlig til det!

Hvilken sjampo og balsam liker du best?

Vi blogges!

 • Publisert: 10.03.2017             Klokka: 21:53            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Sånn vasker jeg Beauty Blenderen min!

08.03.2017, 21:27

Jeg skjønner virkelig ikke hva jeg gjorde før jeg fikk min første Beauty Blender. Brukte jeg bare koster? Hvordan fikk jeg concealeren til å legge seg fint på plass uten at ansiktet mitt endte opp med å se ut som ett halvspist kakestykke? Hva i alle dager drev jeg egentlig med? Da jeg begynte å bruke sminke for aller første gang, brukte jeg rett og slett bare hendene. Både foundation og concealer ble klæsjet på i tykke lag ved hjelp av kun hendene mine, og når jeg tenker tilbake klarer jeg ikke la være å grøsse. 

Etter hvert begynte jeg så smått å gå over til koster. Jeg kan fortsatt se for meg det sjokkerte ansiktet til mamma da jeg desperat prøvde å forklare hvorfor det var bedre å påføre sminke med koster, og hvor stolt jeg var da jeg endelig fikk kjøpe mine aller første sminkekoster og viste mamma resultatet og hvor mye finere det ble. Vel, jeg tror ikke at hun ble så veldig overbevist;) Tiden fløy, jeg fikk enda flere koster og lærte mer om sminke ellers, og til slutt endte jeg såklart opp med å kjøpe min første Beauty Blender. Jeg husker ikke helt nøyaktig når dette skjedde, men jeg mistenker at det var tidlig forrige sommer. 

Jeg var så absolutt ikke begeistret av den lille, rosa svampen med det første. Jeg prøvde og prøvde, men det fungerte aldri som jeg hadde forventet meg og som jeg hadde sett at andre fikk til. Det var like før jeg ga opp da jeg endelig innså hva jeg gjorde feil: jeg hadde jaggu meg ikke vann på den! Lille, forvirrede meg skjønte selvfølgelig ikke at hele greia med Beauty Blenderen (vel ikke hele greia da, men det som skulle gjøre at den var så bra!) var at man skulle fukte den før bruk sånn at den sugde til seg litt av produktet, og når jeg endelig skjønte det var sminke noe helt nytt for meg.

Nei, nå har jeg bablet meg helt bort her. Som vanlig;) Uansett, til nå har jeg forelsket meg helt i de originale Beauty Blenderene (jeg har prøvd mange andre, men jeg får dem aldri til å fungere like bra), og jeg har lært meg noen tips og triks på veien. Ett av dem er hvordan å vaske svampen på lettest og billigst mulig måte, og dette vil dere ikke gå glipp av! Bare les videre;)

  

Jeg har prøvd litt frem og tilbake med ulike såper og renser til å vaske Beauty Blenderen med, og nå den siste tiden har jeg funnet frem til den perfekte metoden! Som dere ser på bildet over, så er det rimelig stor forskjell på før og etter jeg har vasket Beauty Blenderen, og det jeg gjør er faktisk utrolig enkelt, raskt og ikke minst billig! Jeg bruker rett og slett ett såpestykke fra Søstrene Grene, og trikset er bare å gjøre svampen helt gjennomvåt, fukte såpestykket, og gnikke i vei! Før brukte jeg å vaske Beauty Blenderen på såpestykket under rennende vann, men jeg har funnet ut at det fungerer bedre å bare vete begge deler, for så å vaske i vei.

  

Jeg bruker som sagt dette Aloe Vera såpestykket fra Søstrene Grene, og det er rett og slett helt fantastisk! Det får vekk all sminken fra Beauty Blenderen på kort tid, og dessuten er det superbillig! Det koster faktisk bare rundt ti kroner! Med andre ord så er det verdt å gi det en sjanse;)

Har du en Beauty Blender?

Vi blogges!

 

 • Publisert: 08.03.2017             Klokka: 21:27            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Mine favoritter på leppene

20.02.2017, 13:51

Jeg må helt ærlig innrømme at jeg virkelig hater å ha noe på leppene. Det er som om jeg automatisk blir ti ganger styggere bare av å ta på ett lite strøk lipgloss eller en hvilken som helst leppestift, noe som faktisk er rimelig frustrerende. Jeg har ufattelig mange lipglosser, leppestifter, liquid lipsticks og alt mulig annet det er å få tak i, men selv om jeg elsker tanken på en fin farge på leppene, bruker jeg det så å si aldri.

Til tross for at jeg viiirkelig sjelden bruker noe annet enn en helt vanlig, pleiende leppepomade på leppene, har jeg en god del andre favoritter. Det er på en måte de det er noen som helst sjans for at jeg tar på, og jeg føler faktisk at alle er ganske like.

På dette bildet har jeg swatchet mine absolutte favoritter, og det er både matte, glossy, glitrende og dramatiske. Som dere ser så har jeg en liten "greie" for enten duse, varme rosafarger, eller mørkere, litt dramatiske lillafarger;)

Siden jeg ikke hadde oppdaget Makeup Mekka sine Super Matte Lip Creams da jeg tok dette bildet, må jeg rett og slett bare slenge en av dem med litt sånn attpåtil. Jeg har nemlig forelsket meg helt i en som heter Kiss! Bortsett fra at kvaliteten, konsistensen og pigmentet på selve produktet er helt fantastisk, er fargen midt i blinken for min del. Det er en ganske mørk, plummelilla farge, og den er blitt en av de få leppeproduktene jeg føler at jeg ser grei ut i.

Nederst til øverst på bildet:

-Maybelline vivid matte liquid // Nude Thrill // Link Her

-Maybelline vivid matte liquid // Nude Flush // Link Her

-Bourjois rouge velvet // Happy Nude Year // Link Her

-Too Faced melted liquified lipstick // Chihuahua // Link Her

-Colourpop ultra glossy lip // Wolfie // Link Her

-Prestige Cosmetics my matte lip tint // Attitude // Link Her

-Colourpop ultra matte lip // Notion // Link Her

To av disse favorittene er to av Maybelline sine vivid matte liquid lipsticks, og de fargene er utrolig typiske eksempler på farger jeg liker! Dessuten er de jo virkelig på den billige enden av skalaen i forhold til andre sminkeprodukter;)

For øyeblikket sitter jeg i bilen og er i full fart på vei til Stryn. Jeg har selvfølgelig med meg kameraet sånn at jeg får vlogget litt, og jeg håper også at jeg får skrevet noen blogginnlegg på den nokså korte bilturen;)

Jeg håper dere får en super mandag videre!

Vi blogges!

 • Publisert: 20.02.2017             Klokka: 13:51            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Det beste jeg noensinne har kjøpt på Ebay?

16.02.2017, 22:11

Om det er noe som føles bedre enn å få en etterlengtet pakke i posten, så er det å få en vellykket etterlengtet pakke i posten! For en liten stund siden satt jeg og mamma oss ned foran pc'en for å bestille litt saker og ting til konfirmasjonen min fra Ebay, og når vi først var så godt i gang, bestemte jeg meg for å unne meg noe jeg har hatt lyst på veldig lenge.

Om dere har vært her på bloggen min i en stund nå, vet dere nok at jeg har en stor, lidenskapelig kjærlighet til øyenskygge. Matte, glitrende, lyse og mørke, jeg bare elsker å teste ut nye øyenskygger og prøve meg frem til ulike looker og stiler. Men det er noe som har manglet i sminkeskuffen min. Jeg har uttallige mengder med øyenskyggepaletter som jeg bruker støtt og stadig, men det er en spesiell "type" øyenskygge jeg rett og slett aldri har kunnet kjøpt, uansett om jeg har hatt både penger og lyst på plass. 

Det som har manglet har faktisk vært ett såkalt magnetisk øyenskyggepalett. Det er rett og slett som ett lite -eller stort- tomt palett med magnetisk bunn, som du helt enkelt kan bevare de magnetiske øyenskygge pannene dine i. Jeg har siklet etter å prøve så utrolig mange ulike merker sine 'eyeshadow pans', men det har naturligvis vært litt vanskelig siden jeg ikke har hatt noe sted å ha dem. For noen måneder siden kjøpte jeg mine første slike øyenskygger, og siden den gangen har de bare lagt i sminkeskuffen min og slengt rundt. Derfor ble jeg utrolig glad da jeg fant en veldig billig utgave av ett slikt magnetisk øyenskyggepalett på Ebay, og jeg nølte virkelig ikke med å legge det til i handlekurven før utskjekking. I dag kom endelig denne pakken i posten -den kom faktisk raskere enn hva jeg hadde forventet-, og jeg var utrolig spent der jeg stod og rev opp innpakningen for å se hva som gjemte seg inni. 

Jeg hadde egentlig forventet ett helt enkelt, lite palett, men det eneste som matchet med mine forventninger var størrelsen. Jeg ble helt sjokkert da jeg åpnet pakken og så at palettet glitret i ett slags krokodille-aktig mønster, og at kvaliteten virket så utrolig god! Det tok ikke lang tid før jeg løp inn på rommet mitt for å skjekke om de øyenskyggene jeg hadde liggende passet, og de satt som ett skudd! Om du kunne tenke deg å ta en nærmere titt på dette palettet kan du klikke her!

 


 

Nå har jeg endelig ett sted å oppbevare disse utrolig fine øyenskyggene mine fra KOBO, og jeg er såååå fornøyd! Disse øyenskyggene fortjener virkelig det beste der er å få, for de er rett og slett helt fantastiske. De er veldig kremete og enkle å blende ut til en fin øyenskyggelook, og pigmentet er noe helt for seg selv. Disse slår alt jeg har testet til nå!

 


Jeg slenger rett og slett med ett aldri så lite bilde av noen swatches av disse øyenskyggene. Det er utrolig trist at de er mer eller mindre umulig å få tak i her i Norge, men jeg må virkelig få tak i noen flere neste gang jeg drar til Gdansk! Om du skulle være så heldig å komme over dette merket i en eller annen butikk eller på nettet, så anbefaler jeg absolutt disse øyenskyggene!

Fra bunnen av swatchene på bildet er fargene:

​Dark Chocolate

Glam Bronze

Aubergine

Deep Black

Jeg nevnte også disse øyenskyggene i den nyeste videoen min på youtube, så om du kunne tenke deg å se den kan du helt enkelt klikke her;)

Jeg håper at du har hatt en super torsdag!

Vi blogges!

 • Publisert: 16.02.2017             Klokka: 22:11            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Den beste sminken på lenge!

12.02.2017, 00:07

Jeg er ikke helt sikker på hvor mange dager jeg har testet ut disse produktene, men jeg har allerede rukket å falle helt pladask for dem! For noen dager siden fortalte jeg dere om noen produkter jeg kjøpte på salg fra Makeup Mekka. Selv om jeg enda ikke hadde gitt dem en real test da jeg la ut det innlegget, hadde jeg virkelig på følelsen at jeg kom til å elske dem innen kort tid, og der hadde jeg virkelig rett!

Det jeg kjøpte var to ulike highlightere i fargene Glitz og Passionate, i tillegg til en liquid lipstick i fargen Kiss. Ved første øyekast tenkte jeg at den mørkeste av highlighterne -Passionate- kom til å bli liiitt for mørk til huden min, og akkurat den teorien har jeg faktisk ikke testet enda, men den andre fargen -Glitz- har jeg allerede forelsket meg i! Konsistensen på disse highlighterne er utrolig kremete og deilig, i tillegg til at pigmentet er helt sykt!

Den Super Matte Lip Cream'en jeg kjøpte i fargen Kiss, hadde jeg egentlig ganske lave forventninger til. Jeg er virkelig ikke noen stor fan av leppeprodukter, og jeg har sjelden på noe annet enn en gjennomsiktig, fuktighetsgivende leppepomade, men denne leppekremen har virkelig sjokkert meg.

For det første så er konsistensen på selve produktet utrolig deilig, og applikatoren gjør at den er veldig enkel å påføre til alle kriker og kroker. Dessuten er denne fargen -Kiss- helt nydelig! Det er en ganske mørk , plummelilla farge, og jeg tror faktisk at den passer veldig godt til de fleste ulike hudtoner og farger. Når man først påfører den er den ganske glossy, men etter en liten stund tørker den seg så å si helt matt, og den sitter utrolig godt på! Men selv om den er matt og alt det der, føles den merkelig nok ikke tørr ut på leppene, og det er ett stort pluss!

På dette bildet bruker jeg både leppekremen i fargen Kiss og highlighteren i fargen Glitz, og jeg elsker virkelig begge disse to!

Nå har det vært en lang dag med mange ulike hendelser og ting som har skjedd, men nå skal det virkelig bli deilig å slappe av litt. I morgen legger jeg mest sannsynlig ut en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, så det er bare å stay tuned;)

Vi blogges!

 • Publisert: 12.02.2017             Klokka: 00:07            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Dette sminkemerket har jeg aldri testet før!

06.02.2017, 21:27

Selv om det kan virke som om jeg bruker utrolig mye tid og penger på å kjøpe sminke, er det faktisk langt ifra sannheten. Jeg kan gå rundt i utallige dager, uker og måneder og sikle etter produkter i butikkene, men til tross for at lommeboka er full av penger og ingen hindrer meg, er det utrolig sjelden at jeg unner meg noe nytt.

 

Men her for noen dager siden skjedde det faktisk en liten endring. Jeg kom nemlig over ett utrolig bra salg på MakeupMekka sin nettbutikk, hvor de hadde satt ned veldig mange gode produkter til kun 30kr! Da tenkte jeg rett og slett at det bare var å slå til, og i dag kom endelig pakken i posten.

Siden jeg har hørt så mye bra om Makeup Mekka sine highlightere, unnet jeg meg like så godt to stykker siden de var på salg. Jeg kjøpte en i fargen Glitz og en i fargen Passionate, og de er så utrolig fine! Glitz er en ganske kald, lys highlighter med ett lite hint av sølv, mens Passionate er mørkere og varmere med en litt fersken-ish farge.

Jeg er helt forelsket i denne lyseste fargen, altså Glitz, for den andre tror jeg blir liiiitt vel mørk til huden min akkurat nå. Jaja, når sommeren kommer og jeg får litt mørkere hud tror jeg at den blir helt perfekt!

Uansett, konsistensen på disse highlighterene er veldig kremet og myk, i tillegg til at pigmentet et helt sykt! Jeg har ikke testet ut noen av disse på skikkelig vis enda, men jeg gleder meg virkelig til å gjøre det!

Nederst på dette bilder ser du Glitz, og øverst er Passionate.

I tillegg til disse to nydelige highlighterene, klarte jeg rett og slett ikke å motstå tilbudet de hadde på noen leppeprodukter. De solgte nemlig noen nye liquid lipsticks til kun 19kr (!), og jeg føler at jeg hadde vært litt bak mål om jeg ikke la en til i handlekurven.

Disse leppeproduktene er Makeup Mekka sine Super Matte Lip Creams, og jeg valgte å kapre en i fargen Kiss. I nettbutikken syntes jeg ikke at noen av fargene så noe særlig fine ut, men jeg har faktisk falt helt pladask for denne! Det er en ganske mørk, dramatisk plommefarge, men jeg føler likevel at den kommer til å passe perfekt til en helt enkel, nude look.

Konsistensen på denne er helt utrolig! Den gjør at produktet glir på som en drøm, og applikatoren gjør det superenkelt å påføre på leppene. Den er naturligvis glossy med en gang en påfører den, men etter kort tid tørker den seg matt. Jeg var ganske spent på om den kom til å virke tørr og ekkel på leppene etterhvert som den tørket, men heldigvis ble den ikke det!

Jeg har naturligvis ikke rukket å teste ut noen av disse produktene på skikkelig vis enda, men i morgen skal de på prøve!

 

Nå er det endelig på tide med litt kveldsmat og avslapping etter en lang og aktiv dag. Det er mye som skjer denne uken, så jeg må virkelig spare meg opp litt energi!

 

Vi blogges!

 • Publisert: 06.02.2017             Klokka: 21:27            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Mørke øyne og glitrende kinnben // Dagens sminke!!

31.01.2017, 22:35

Selv om jeg liker å påstå at jeg føler meg helt komfortabel uten sminke og at jeg ikke egentlig føler trangen til å bruke det hver eneste dag, gir jeg nesten aldri meg selv muligheten til å bevise det. Det er sjelden at jeg går ut av huset uten det gode gamle laget med sminke godt plassert i trynet, men det er faktisk ikke bare fordi jeg ikke synes at jeg er noe pen uten. Jeg elsker nemlig å stå foran speilet og prøve meg frem med ulike produkter, farger og teknikker, selv om det fort kan være litt slitsomt å gjøre det før skolen klokka seks om morgenen...

De fleste skoledager går jeg for en skikkelig 'go-to' look jeg har. Da er det en helt enkel base med lite highlight og en god del contour som gjelder, i tillegg til bronzy, naturlige øyne. Men noen dager er jeg rett og slett ikke i det humøret. Noen dager føler jeg bare for noe helt annet, og blandt annet i dag var det sånn. Da dro jeg like så godt frem ett øyenskyggepalett jeg ikke har brukt på en stund, en highlighter som har vært godt gjemt langt bak i den nederste skuffen, og foundationen jeg så godt som levde for tidligere.

Selv om det begynner å gå mot vår, følte jeg faktisk for en litt mørkere øyenskygge i dag. Da brukte jeg noen utrolig fine farger fra Kathleen Lights Morphe palettet, og jeg hadde helt glemt hvor mye jeg elsket dette palettet da jeg fikk det!

De fargene jeg brukte til denne looken er de dere ser som nummer seks og sju fra toppen, i tillegg til en liten touch av den glitrende gullfargen dere ser som nummer fire fra bunnen. Jeg er forresten utrolig glad for at jeg bestemte meg for å gi looken det lille hintet av gull, for det satt virkelig prikken over i'en!

Vanligvis går jeg for en helt naturlig highlight eller ikke noe i det hele tatt, men i dag kjente jeg at det var behov for litt mer glitter og glød. Da fant jeg frem en gammel favoritt, nemlig Lovely sin baked illuminating powder highlight. Den gir en så utrolig fin, men samtidig ganske enkel highlight, som dere kan se på bildet. I dag brukte jeg den både på kinnbena, tuppen av nesa, litt over brynene og i panna, i tillegg til ett lite hint innerst i øyekroken.

Produktliste:

Foundation: Estee Lauder double wear stay in place foundation // Her

Concealer: Urban Decay naked skin concealer // Her

Setting pudder: Ingrid Cosmetics fix & matt loose face powder // Her

Contour: Benefit hoola bronzer // Her

Highlight: Lovely lights on me baked illuminating powder // Her

Blush: Sleek blush by 3, pink lemonade // Her

Øyenskygge: Morphe • Kathleen Lights // Her

Mascara: Too Faced better than sex mascara // Her

Bryn: Depend eyebrow pomade color creme // Her

Setting spray: Urban Decay all nighter setting spray // Her

Har du testet noen av disse produktene før?

Vi blogges!

 • Publisert: 31.01.2017             Klokka: 22:35            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Min favoritt "glam" sminke

22.01.2017, 21:39

Da ligger enda en ny video klar på youtube! I denne videoen viser jeg dere hvordan jeg får til min absolutte favoritt sminkelook til dager hvor jeg vil ha litt mer 'glam'! Jeg vet ikke helt hvorfor jeg ikke har tenkt på å lage denne videoen tidligere, for jeg bruker faktisk akkurat denne sminken utrolig ofte. Den er veldig enkel og funker både til hverdag og til mer pyntede anledninger, men i utgangspunktet er den litt mer enn hva jeg vanligvis går for. I infoboksen under videoen finner dere forresten en lang liste med alle produktene jeg brukte i videoen -sånn ca i rekkefølge-, i tillegg til link til hvor dere kan kjøpe dem.

Jeg setter som vanlig utrolig stor pris på alle dere som ser, liker og kommenterer fine ting på videoene mine, og selvfølgelig alle dere abonnenter!

Husk å klikke på det lille "i" ikonet i hjørnet på videoen -om du ser på en datamaskin-, for der kan du nemlig være med på en spørreundersøkelse!

Jeg håper dere liker videoen! 

Vi blogges!
 

 • Publisert: 22.01.2017             Klokka: 21:39            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Den beste sminken til brynene noensinne?

11.01.2017, 22:28

Selv om det i utgangspunktet ikke er så mye å stresse over, har jeg mer eller mindre hatt hjertet i halsen de siste dagene. Nå forventet dere nok noe skikkelig dramatisk og seriøst, men der må jeg rett og slett skuffe dere. Det er nemlig bare noe så enkelt som at jeg er tom for favoritt brynspomaden min. Sminkerutinen min er rett og slett ikke komplett uten en god, pålitelig brynspomade til å tegne på ett sett med bryn i det nokså trøtte, bleke ansiktet mitt, og uten favorittproduktet mitt har jeg følt meg litt fortapt;)

Her er den gode gamle favoritten, Inglot sin AMC brow liner gel i fargen 16. Denne har vært en trofast følgesvenn i noen måneder nå, men den møtte jo gå tom en gang den og;)

Etter en lang og slitsom skoledag i dag, dro jeg rett av gårde på jakt etter ett produkt som kunne ta over plassen til min elskede AMC brow liner gel fra Inglot. Jeg hadde noen spesielle produkter i tankene, og etter en lang, håpløs jakt fant jeg dem endelig da jeg trodde håpet var borte! Det jeg letet etter var nemlig noe nytt jeg fikk øye på for noen dager siden, som automatisk tok oppmerksomheten min. Disse produktene var faktisk fra merket Depend (Yup, de som selger billige neglelakker), og jeg er rimelig sikker på at de er ganske så nye på markedet. Uansett, disse godsakene hadde både ett tiltrekkende utseende i tillegg til at de ikke kom til å sprenge lommeboka mi helt, så da slo jeg rett og slett bare til!

Depend hadde to ulike brynsprodukter i denne serien, en brynspomade og en penn. Det var rikelig med farger å velge mellom, og selv jeg som vanligvis går for en helt vanlig brun, hadde flere alternativer å velge mellom. For å være helt ærlig nølte jeg litt på veien til kassen. Jeg sto der og holdt brynspomaden i den ene hånden og brynspennen i den andre, samtidig som jeg praktisk talt gikk gjennom alt galt som kunne skje om jeg kjøpte begge to. Jeg kom heldigvis til enighet med meg selv, og konkluderte med at 300 kroner ikke kunne gjøre den største skade.

Rett etter jeg hadde kommet inn døra hjemme med disse to godsakene i hendene, satt jeg opp filmutsyret mitt så fort mulig og kom i gang med å filme en video. Nøyaktig hva denne videoen er kan dere nok gjette dere til, men noe mer røper jeg ikke;)

 • Publisert: 11.01.2017             Klokka: 22:28            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Bra sminke trenger ikke å være dyrt!

08.01.2017, 23:08

De siste månedene har jeg falt helt pladask for øyenskygge. Jeg har samlet meg opp utallige øyenskyggepaletter på rimelig kort tid, og jeg har absolutt ikke planer om å stoppe. Noensinne! Uansett hvor teit eller meningsløst det virker, så får jeg bare ett enormt lykkerus av øyenskygge, og spesielt øyenskygge paletter. Om jeg måtte gjette hvor mange paletter jeg har for øyeblikket, måtte jeg nok ha gjettet på rundt tjue stykker, og siden jeg har så utrolig mange vet jeg virkelig hva jeg snakker om. Jeg har både billige og dyre paletter fra både kjente og ukjente merker, og jeg har faktisk samlet sammen noen av mine favoritter til en liten sammenligning!

Urban decay vice

Selv om jeg fikk dette palettet for bare en kort stund siden, har jeg allerede rukket å sette det opp som en ny favoritt. Grunnen til at jeg falt helt pladask for akkurat dette palettet var nok det faktum at det byr på så utrolig mange knæsje, vågale farger som bare venter på å bli brukt i en fargerik øyensminke en vakker dag, og ett slikt palett har jeg ikke hatt tidligere. Det gir deg hele 20 ulike øyenskygger, noen få matte men de fleste glitrende, i tillegg til en øyenskyggekost og ett stort speil.

Da jeg dyppet fingeren i en av disse fargene for aller førte gang, ble jeg faktisk ganske sjokkert. Øyenskyggene er nemlig hardere og tørrere på konsistens enn hva jeg er vandt til, men tro meg når jeg sier at pigmentet er fantastisk likevel. Jeg blir rett og slett helt sjokkert hver gang jeg tar en titt på disse swatchene av palettet, for fargene er så utrolig fine!

Dette palettet kan du kjøpe Her

Kylie Cosmetics the bronze kyshadow palette

Om jeg skal være helt ærlig, så har dette palettet vært min aller beste venn fra sminkeskuffen det siste halvåret. Det er nok mest fordi jeg liker best en litt naturlig øyenskyggelook med ulike bruntoner, og det er nemlig akkurat det dette palettet har å by på! Det inneholder ni ulike øyenskygger, alle helt perfekte til å sette sammen og bygge opp en bronzy look. Jeg har funnet meg selv i å bruke dette palettet nesten hver dag, og jeg elsker faktisk alle fargene!

Dette palettet kan du kjøpe Her !

I Heart Makeup i heart chocolate

Wow. Bare wow. Da jeg var i Gdansk for noen uker siden snublet jeg over en stor hylle fylt med en masse godsaker fra merket I Heart Makeup, og jeg klarte rett og slett ikke la være å kjøpe tre av de sjokolade formede øyenskyggepalettene deres. Det som har endt opp som favoritten min av alle disse tre, er det som heter Chocolate Vice, og det er virkelig ikke uten grunn;) Dette palettet byr på ett stort utvalg ulike øyenskygger i alt fra enkle rosafarger til blendende gullfarger, og pigmentet er helt prima, spesielt på de glitrende fargene!

Dette palettet kan du kjøpe Her !

De to andre palettene kommer sannelig ikke langt bak på listen over favoritter, og det som virkelig ligger hakk i hel på Chocolate Vice er det som heter Naked Chocolate. Det har ett helt fantastisk utvalg av øyenskygger til å bygge opp en ganske så enkel, nude look, samtidig som der er noen farger som skiller seg ut og gir en mulighet til å lage en mer vågal look!

Dette palettet kan du kjøpe Her

Siden disse tre I Heart Chocolate palettene har så og si lik kvalitet, går jeg bare rett over på det siste palettet i rekken, nemlig Death By Chocolate. Jeg følger at dette palettet er en sikker vinner for de fleste som interesserer seg i sminke, noe som er fordi det har ett så utrolig fint utvalg av helt ulike farger. Det gir deg alt fra enkle brunfarger til elegante lillafarger og dramatiske, glitrende svarte, så da er det eneste som setter begrensninger fantasien!

Dette palettet kan du kjøpe Her!

Disse I Heart Chocolate palettene fra I Heart Makeup er utrolig undervurderte, spesielt med tanke på hvor snill de er mot lommeboka! Hele kolleksjonen byr på rundt ni ulike paletter -alle ser ut som sjokoladeplater, bare i ulike farger-, og hvert palett koster under hundrelappen, noe som er utrolig billig for ett palett med hele 16 øyenskygger av fantastisk kvalitet! Om ikke du kunne tenke deg ett er det supert i gave;)

Kvaliteten på alle de ulike palettene er så og si helt lik, og på disse tre jeg har testet til nå virker det helt fantastisk! Jeg har utrolig mange øyenskyggepaletter som jeg har kjøpt de siste månedene, og for øyeblikket er antallet så stort at jeg bare har plass til å ha noen få liggende fremme. Disse tre palettene har jeg hatt liggende godt tilgjengelig helt siden jeg fikk dem, så jeg anbefaler dere virkelig å gi dem en sjangse!

Reviews av alle palettene finner du:

- Urban Decay // Her

- Kylie Cosmetics // Her og Her

- I Heart Makeup // Her

Ha en fantastisk kveld alle sammen!

 • Publisert: 08.01.2017             Klokka: 23:08            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Jeg vant min første konkurranse!

06.01.2017, 23:53

Jeg er fortsatt helt i ekstase etter det som skjedde for noen dager siden! På onsdag fikk jeg nemlig en nokså sjokkerende melding på instagram, som av alle ting fortalte at jeg hadde vunnet en konkurranse fra Douglas. Jeg har meldt meg på utallige giveaways, små og store konkurranser og lignende opp gjennom årene, men som mange andre har jeg aldri vunnet. Og vet dere hva? Det følest utrolig godt å endelig vinne! Dessuten gir det en ekstra god følelse å vite at jeg vant på grunn av noe jeg har gjort eller prestert, og ikke bare ved en trekning og ren tilfeldighet!

I dag fikk jeg faktisk premien i posten, og gleden over å åpne pakken var ikke liten. I den fant jeg ett øyenskyggepalett fra merket Zoeva, i tillegg til en helt nydelig øyenskyggekost fra det samme merket. Zoeva er vel egentlig mest kjent for akkurat sminkekostene sine, og i dag skjønte jeg virkelig hvorfor: de kommer i elegante, glamorøse innpakninger som gjenspeiler det en har i vente inni, og de myke fargene og elegante detaljene gjør at det hele føles som en drøm. Jeg har siklet etter både sminkekoster og øyenskyggepaletter fra Zoeva i en god stund nå, så det å vinne noen av de produktene er helt fantastisk!

Selv om Douglas påstod at den heldige vinneren av konkurransen ville få ett Rodeo Belle øyenskyggepalett -fra Zoeva-, var det ikke det som ankom i posten. Jeg fikk nemlig ett såkalt Blanc Fusion palett, men jeg er faktisk bare glad for den lille feilen! Jeg har falt helt pladask for dette palettet, og det var virkelig kjærlighet ved første blikk. Designet på innpakningen er bare helt nydelig, og det var som om det ropte navnet mitt da jeg så det første gang. Det som møtte meg da jeg åpnet palettet var ti ulike øyenskygger i både glitrende og matte farger, og kombinasjonen av farger og finish er helt perfekt til min smak.

Pigmentet på både de matte og de glitrende fargene er helt fantastisk! Jeg har tross alt bare testet ut med noen gode gamle hand swatches, men pigmentet blir nok ikke noe dårligere av den grunn;) Jeg har ikke tatt med fargen som heter Travel Inspired -den lyse nederst til venstre- på disse swatchene, noe som er fordi den rett og slett er så lik hudfargen min at den ikke vises så godt på hånden min. Den er uansett perfekte å bruke som base i en øyenskygge look!

Om du vil ta en titt på dette palettet og få litt mer info, kan du klikke Her , og om du vil se på sminkekosten kan du klikke Her !

Har du testet noe fra Zoeva?

Vi blogges!

 • Publisert: 06.01.2017             Klokka: 23:53            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Jeg ble helt blåst av banen! // Swatches + review av Urban Decay Vice øyenskygge palettet

01.01.2017, 22:30

Jeg klarte bare ikke å holde meg unna lenger! For noen få dager siden skrev jeg ett innlegg hvor jeg forklarte om den lille pausen jeg hadde planer om å ta fra bloggen, men jeg kan vel trygt si at den planen mislyktes. Jeg har hatt lyst til å fokusere på youtube og nettsiden jeg holder på å sette sammen, designe og planlegge, men frem til jeg får opp nettsiden trenger jeg rett og slett ett sted å skrive. Så da er jeg vel tilbake!

I går fikk jeg en pakke i posten, og innholdet var ikke akkurat overraskende. Jeg fikk nemlig 700kr i gavekort til Kicks i julegave, og de pengene brente jeg like så godt av på nettbutikken deres få timer etter jeg innså at det også var mulig. Da kjøpte jeg en ny Urban Decay Naked Skin concealer -siden den jeg hadde var tom-, i tillegg til at jeg unnet meg enda ett nytt øyenskyggepalett. Sjokkerende? Neh, etter tjue ulike øyenskyggepaletter virker det nesten som om tallet står stille. Uansett, øyenskyggepalettet som nå ligger splitter nytt i sminkeskuffen er ett Urban Decay Vice palett, og det er helt nydelig!

Jeg ble utrolig overrasket da jeg åpnet esken til Vice palettet. Innpakningen var rett og slett større enn forventet, men i tillegg kom selve palettet i en liten sminkeveske som matchet! Det er nok få som vet nøyaktig hvorfor en slik liten detalj varmer en sminkeelsker sitt hjerte så utrolig mye, men det er vel bare sånn det er;) Faktisk var utseende på selve palettet enda bedre enn alle forventningene jeg våget å ha, noe som skjokkerte veldig. Blikket mitt ble automatisk dradd mot det holografiske mønsteret på lokket til palettet, ett mønster som også gikk igjen på sminkevesken som kom med. Sjokket vokste seg bare større da jeg åpnet palettet og fikk se innholdet. Der viste det seg tjue ulike øyenskygger, noen matte og noen glitrende, noen enklere enn andre, men alle fargene var helt unike. Det var faktisk det som var den største grunnen til at jeg valgte akkurat dette palettet. Alle fargene er veldig ulike, og selv om der er nok farger til å bygge opp en enkel, naturlig look, er der utrolig mange spreke, vågale farger jeg gleder meg til å leke med!

Jeg bare elsker å teste ut nye øyenskyggepaletter, og når fargene er så glitrende og interresante blir ikke akkurat kjærligheten noe mindre. Som dere ser på bildene hvor jeg har swatchet alle øyenskyggene på armen min, så er pigmentet i absolutt alle fargene helt sykt! Til og med de lyseste, matte fargene kan by på mengder av pigment! Da jeg dyppet fingeren ned i farge etter farge, ble jeg bare mer og mer forundret over at konsistensen var ganske tørr og fast. Jeg er vant med slik konsistens på matte øyenskygger, men på mer glitrende farger er konsistensen ofte mer kremete og myk enn som så. Jeg har en mistanke om at grunnen til at fargene i dette palettet har den litt tørre konsistensen, er for at de skal være lettere å påføre med en kost. Jeg må være helt ærlig og innrømme at jeg foretrekker den litt mykere konsistensen, men jeg har jo ikke testet ordentlig enda!

Jeg ble rett og slett nødt til å dele inn swatchingen i to omganger, for etter en stund innså jeg at tjue ulike øyenskygger aldri i livet ville få plass på hånden min. Uansett så er jeg helt blåst av banen over hvor utrolig vakre og unike disse fargene er, og jeg kan ikke vente med å prøve meg frem med dem!

Jeg har forresten fått meg nytt kamera! Før hadde jeg nemlig ett ganske billig, lite kamera som jeg kjøpte til å filme videoer med, men for noen dager siden var jeg så utrolig heldig at jeg fikk ett splitter nytt Canon EOS 700D! Jeg har hatt det utrolig gøy med å teste meg frem med dette kameraet, og bildene i dette innlegget er ett resultat av nettop den testingen. Hovedformålet med dette kameraet -som jeg har ønsket meg lenge- var i bunn og grunn filming til youtubevideoene mine, men bildekvaliteten er helt fantastisk! Hva synes dere?

Vi blogges!

 • Publisert: 01.01.2017             Klokka: 22:30            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Sjokolade på øyelokkene // Review + Swatches

01.12.2016, 21:35

Om det er én ting som bringer utrolige mengder med lykke til dagen min, så er det ny sminke og swatches av ny sminke. Derfor er det akkurat det jeg skal gi dere en smakebit av i dag! Som jeg skrev om i forrige blogginnlegg, har jeg for bare en liten stund siden kapret meg tre nye øyenskyggepaletter til kolleksjonen min, og i dag er det på tide å vise frem disse skjønnhetene! Disse palettene er fra merket I Heart Makeup, som er ett utrolig billig merke av høy kvalitet, men også kreativitet. Og akkurat det med kreativitet kan man godt se på disse palettene, som alle er formet og designet som sjokoladeplater. De selger disse palettene som kommer i åtte ulike varianter på nettsiden Tambeauty.com, for under 100kr per stk.

Siden jeg er mer eller mindre forelsket i alle disse tre palettene, har det ikke så alt for mye å si hvilket jeg går løs på først, men jeg starter med det jeg tror er en sikker favoritt for mange. Death By Chocolate palettet byr på ett stort utvalg enkle, matte øyenskygger som passer perfekt til en litt nude look, men også mørke, dramatiske farger som tar en look fra enkel til unik på null komma niks. Som i de fleste andre palettene i denne serien inneholder også dette to lyse øyenskygger som er perfekte som highlight i øyekroken!

Både konsistensen og pigmentet på disse øyenskyggene er helt fantastiske, og det er virkelig sjokkerende at det hele selges for under hundre kroner! Såklart, noen av fargene er mindre pigmentert enn andre, noen har annen konsistens enn de andre og så videre, og så videre, men alt i alt er dette en super investering eller gaveide.

Fra venstre til høyre: Divine, Mocha Lover, Dipped, Choc-fest, Buttons, Frosted Choc, Delight, Sweet Shop, Sugar, Double Dip, Tob-le-rone, Wonka, Milky.

Farger som ikke er med på bildet: Smoothly, Adorable og Way

Mine favoritter: Divine, Dipped, Frosted Choc og Sweet shop

Om du vil ha mer info om dette palettet kan du klikke Her

Fra ett palett til ett annet, vi bare kjører på! For å være helt ærlig har dette palettet blåst meg helt av banen, noe jeg mistenker å være på grunn av de unike rød-oransje fargene som skiller seg så godt ut. Dessuten byr Chocolate Vice palettet på ett utvalg av helt utenkelig nydelige glitrende øyenskygger, med sjokkerende mengder pigment. Det er ikke tvil om at de glitrende fargene er mer pigmenterte enn de andre, men for min del synes jeg at det er like greit. Da blir det automatisk lettere å bygge opp en matt, nude look.

Fra venstre til høyre: Require, Convert, Treat, Habit, Persuade, Crave, Lust, Reason, Must, Maleficence, fancy.

Farger som ikke er med på bildet: Vice, Sway, Satisfy, Need og Appeal.

Mine favoritter: Habit, Persuade og Maleficence

Om du vil vite mer om dette palettet kan du klikke Her

Dette siste palettet nølte jeg ganske så mye med å kjøpe da jeg sto i butikken, men jeg angrer så absolutt ikke på valget jeg endte opp med! Naked Chocolate palettet inneholder for det meste bare ganske simple, nude øyenskygger i fantastiske bruntoner, men der er også noen som skiller seg ut og gir en mulighet til å lage alt fra en helt nude look, til en dramatisk festsminke.

I dette palettet er en stor del av fargene glitrende, men siden det også gir mange ulike matte farger er det perfekt til mange anledninger, og spesielt for dem av dere som elsker en nude look på øyelokkene!

Fra venstre til høyre: Don't let go, Break me up, Consume me, All is lost, Lick me, Fool's gold, One more bar, Devour me, Tear the wrapper, Love you to death, Pray for me, Dipped, Tease Me.

Farger som ikke er med på bildet: White Light, Set Me Free og Bring Down Angels

Mine favoritter: Don't let go, Break me up, All is lost og One more bar.

Om du vil vite mer om dette palettet kan du klikke Her

Dette er da de fleste og viktigeste av mine meninger om disse tre palettene. For å være helt ærlig er jeg helt blåst av banen av absolutt alle tre, men jeg merker at det som er mest fristende å dra frem fra sminkeskuffen er Naked Chocolate, det siste jeg har snakket om i dette innlegget. Uansett, jeg anbefaler disse palettene på det høyeste, både til deg selv og som gave! Og om du lurer, så er grunnen til at bildene av swatches ikke inneholder alle fargene at de lyseste ikke vises på huden min;)

Har du testet noen av disse palettene før?

Vi blogges!

 • Publisert: 01.12.2016             Klokka: 21:35            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 0

Fantastiske dupes til dyre paletter!

29.11.2016, 20:55

Om en leser bloggen min en gang i blandt er det ikke vanskelig å skjønne at jeg virkelig elsker øyenskygge. Paletter eller krukker, kremete eller faste, you name it, jeg elsker alt der er å by på, og det faktum at jeg kjøpte hele fire øyenskyggepaletter på to dager gjør ikke akkurat det hele noe mer tvilsomt. Og ja, jeg kjøpte faktisk fire øyenskyggepaletter på to dager da jeg var i Gdansk for bare noen dager siden, og det er det beste valget jeg har tatt på lenge! Jeg kommer ikke til å røpe akkurat hva jeg kjøpte på den turen helt enda, for det kommer nemlig en innkjøpsvideo på youtubekanalen min,Thoffies Makeup , om ikke alt for lenge;)

Uansett, tre av disse palettene jeg kjøpte er fra det samme fantastiske merket, I Heart Makeup, som også er fra skaperne av det kjente merket Makeup Revolution. Disse palettene blir solgt i mange ulike varianter, alle med ulike navn, farger og fargekombinasjoner, men til samme smakfulle pris. Ja, de er vel rett og slett nesten til å spise opp;) De kaller palettene for 'chocolate palettes', altså sjokolade paletter, og slik som jeg ser det har de tatt en god del inspirasjon fra merket Too Faced og deres Chocolate Bar paletter. Men hvilken rolle spiller da det! I Heart Makeup sine sjokolade formede paletter byr på hele seksten ulike øyenskygger i hvert palett, både glitrende og matte, og jeg tror faktisk at de er oppe i hele åtte ulike paletter! Da er det mye å velge i!

Da jeg var i Gdansk gjorde jeg akkurat det, og valgte meg ut tre av disse uimotståelige palettene. Jeg har lengtet etter å teste ut disse palettene i en lang tid nå, og finne ut om de faktisk er "worth the hype". Det har jeg endelig gjort, og jeg er virkelig ikke skuffet!

Jeg har dessverre ikke tenkt å røpe så alt for mye om mine tanker, førsteinntrykk og meninger om disse palettene i dette innlegget, men det kommer snart! Om dere ønsker?

 • Publisert: 29.11.2016             Klokka: 20:55            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Disse øyenskyggepalettene er ikke til å ta feil av

23.11.2016, 21:08

Den siste tiden er det spesielt én ting jeg har begynt å like ekstra godt når det kommer til sminke, og det er øyenskygge. Jeg er ikke egentlig noen fan av eyeliner, men når jeg setter meg ned med ett øyenskyggepalett i hendene får jeg ett skikkelig kick! Selv om jeg har en ganske så trygg komfortsone, elsker jeg å prøve meg frem med ulike farger og fargekombinasjoner, men en enkel nude look er absolutt favoritten. Og til tross for at min forkjærlighet til øyenskygge ikke har eksistert i så veldig lang tid, har jeg rukket å samle meg opp en god del teknikker, favoritter og meninger om ulike produkter.

I dette innlegget har jeg samlet opp en liten liste over mine absolutte favoritter innen øyenskygge, med bilder, navn og link til steder du kan kjøpe dem og innlegg jeg har skrevet om dem! Følg meg gjerne på instagram for flere slike bilder. Det et bare å klikke Her

Too Faced Chocolate Bar Palette på Sephora

Review Av Palettet

The Bronze Kyshadow Palette på Kyliecosmetics

Review Av Palettet

Utsolgt på Morphe sin nettside, men se review videoen min Her

Review Av Palettet

Nå er jeg rett og slett utrolig sliten, og jeg har ventet mer eller mindre hele dagen på å endelig kunne sette meg ned og slappe av. Heldigvis er det bare en dag igjen før jeg tar turen til Gdansk, noe jeg virkelig håper at blir en vellykket tur.

Har dere noen favoritt øyenskyggepaletter?

Vi blogges!

 • Publisert: 23.11.2016             Klokka: 21:08            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

All I want for christmas is...

21.11.2016, 20:53

Selv om jeg sier til alle at det eneste jeg ønsker meg til jul er en hyggelig stund med familien uten alt mas og styr fra skole og det vanlige hverdagslivet, er det naturligvis noe jeg hadde blitt glad for å finne innpakket under juletreet. Jeg har alt i alt vært ganske imponert over årets utvalg av ulike gavesett spesielt egnet som julegaver, men da jeg fikk både se og høre nyheten om denne lille julespesialen fra KylieCosmetics, tok jeg nesten til tårene! Jeg har vel egentlig blitt ganske så fristet av alle de siste lanseringene fra KylieCosmetics, men denne gangen er det virkelig ikke falsk alarm.

Denne kolleksjonen minner egentlig ganske mye på den som ble lansert for en liten stund tilbake, nemlig bursdags kolleksjonen, men denne ganger går Kylie all in. Denne gangen er det så utrolig mange variasjoner av både farger og produkter at det nesten er vanskelig å vite hvor man skal gjøre av seg, men det er jo alltids noe som lokker litt ekstra. Siden det er så utrolig mange ulike produkter å velge blandt kan man også slå seg helt løs og kjøpe ett helt sett, enten med absolutt alle produktene, eller ett litt mindre ett. Om du kunne tenke deg å vite enda mer om denne kolleksjonen er det bare å lese videre!

Det som får hjertet mitt til å slå ekstra fort av alle disse produktene, er så absolutt settet som byr på seks ulike, supersøte miniatyr liquid lipsticks. Det gir en nydelig variasjon av farger, noen som allerede er godt kjent på KylieCosmetics, og noen som er eksklusive for denne kolleksjonen.

Fargene i dette supersøte settet er :

- Moon, en nude, taupe-ish farge

- Ginger, en varm terrakotta brun farge

- Kristen, en varm, brun, bæraktig farge

- Angel, en varm, rosa nude farge

- Love Bite, enn rik, plommerød/brun farge

- Vixen, en møøørk plommerød/lilla farge

I tillegg til dette settet som byr på ett helt utvalg av små liquid lipsticks, kan en også unne seg ett sett med fire full-size matte liquid lipsticks og glosser! Dette settet gir en helt unik variasjon av ulike farger, med både lyse og mørke toner. I motsetning til mini-settet, er alle fargene i dette helt unike for akkurat denne kolleksjonen, noe som gir dem en litt ekstra god følelse.

Fargene i dette settet er:

- Cupid, en kobber-aktig, rosegull farge

- Angel, en varm, rosa nude farge

- Blitzen, en dyp, plumme-aktig farge

- Noël, en "ekte" kobber farge

Jeg såg faktisk akkurat på en 'first impression' video av hele denne kolleksjonen, og da var det spesielt ett av disse produktene som utmerket seg. Til nå har Kylie sluppet ut to øyenskyggepaletter, og jeg kan personlig si at jeg er helt forelsket i ett av dem, nemlig The Bronze palettet. Men nå som julen er kommet og denne julekolleksjonen blir lansert, kommer det selvsagt enda ett tilskudd til flokken! Dette øyenskyggepalettet byr på alt fra lyse, basefarger, til glitrende mørkeblå, og det er nok vanskelig å holde seg innenfor komfortsonen med disse øyenskyggene.

Fargene i dette palettet er:

- Sugar Cookie, en varm nude farge med matt finish

- Frosty, en metallisk sølv farge

- Chestnut, en dempet, dusty 'mauve' farge med matt finish

- Mittens, en dyp, metallisk mahogni rød farge

- Winter, en glitrende dongeri blå farge

- Nutcracker, en sølv-aktig, metallisk plumme farge

- Gingerbread, en metallisk sølv-aktig bronse farge

- Evergreen, en dyp blågrønn farge med matt finish

- Silent Night, en formørket plumme farge med matt finish

(Alle bildene er tatt fra Kylie sin instagram, Kyliecosmetics )

I tillegg til disse produktene jeg har snakket om i dette innlegget, kan du også få kjøpt hele fire ulike sett, ulike glosser og lip kits, krem øyenskygger, og en eyeliner.

Nå er det under to timer til det hele braker løs, og selv om jeg ikke har planer om å kjøpe noe, kjenner jeg at jeg er litt spent. Om du også kjenner at hjertet hamrer løs i brystet bare av tanken på disse produktene, og til og med kunne tenke deg å kjøpe noen, har jeg kun ett tips til deg: vær lynrask! Produkter fra KylieCosmetics blir nemlig utsolgt fortere enn du rekker å se gjennom koden på kortet ditt, så om du er fast bestemt på å få tak i noen av disse produktene må du være rask! Noen av de produktene jeg tror at fyker fortest er nok øyenskyggepalettet, de mindre settene og settene med leppeprodukter, men alt i alt går nok det meste utrolig fort.

For øyeblikket er KylieCosmetics.com lukket, noe den kommer til å være frem til det hele braker løs klokken ti i kveld.

Hva synes du om produktene fra KylieCosmetics?

Vi blogges!

 • Publisert: 21.11.2016             Klokka: 20:53            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Step-by-step sminkerutine // late fall makeup tutorial

19.11.2016, 23:26

Selv om de fleste allerede har satt i full gang med julegaveinnkjøp, julemusikk og mye av det som hører julen og vinteren til, lar jeg høsten vare litt lenger. Jeg bare elsker de vakre, varme fargene og den generelle følelsen av høst, og derfor har jeg mikset sammen enda en sminkelook som er inspirert av alle disse tingene. Med en masse blendende highlight, mørke, rødtonede øyne, og naturlige lepper, er denne looken perfekt som en slags "sen høstsminke".

Det er såklart en selvfølge at jeg har laget og lagt ut en video hvor jeg viser dere hvordan dere kan få til denne sminken, og om dere kunne tenke dere å se den videoen kan dere klikke Her !

Jeg håper at dere har hatt en helt vidunderlig lørdag, og at resten av helgen deres blir minst like bra!

Vi blogges!

 • Publisert: 19.11.2016             Klokka: 23:26            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Årets peneste gavesett!!

14.11.2016, 20:23

Selv om jeg sier det samme hver jul, nemlig at jeg ikke trenger noen gaver, har jeg alltids noen saker og ting som står høyt på ønskelisten. Én av tingene som dukker opp over alt nå når julen nærmer seg er gavesett i alle størrelser for folk i alle aldre med alle slags ulike interesser. Det er jo naturligvis alle disse sminkesettene som gir meg vann i munnen, og i år synes jeg at de virkelig tar oppmerksomheten fra alle de andre gavesettene der ute. Dessuten gir de deg en skikkelig god deal når det gjelder pris! Derfor har jeg samlet opp noen av de fineste gavesettene og julespesialene innen sminke for i år, og jeg gleder meg virkelig!

Ciaté London

Dette gavesettet gjør helt seriøst at jeg blir svett i håndflatene. I år slår sminkemerket Ciaté London til med dette ganske så solide gavesettet som gir deg ett øyenskyggepalett med hele 15 ulike øyenskygger, en sminkeveske, en liquid lipstick og en mascara, og det hele kan bli ditt for rundt 400kr, selv om verdien av det hele faktisk er på rundt 1800kr! Dette gavesettet kommer nok utrolig høyt på listen min for i år;) Ta en nærmere titt på dette settet Her

NARS

Selv om jeg er litt sjenert når det gjelder leppeprodukter og farge på leppene, ender jeg som oftest opp med mørke lepper om det først skal være noe. Om du er slik som meg er dette lille settet fra NARS virkelig noe for deg, for det byr på seks ulike, (mange av dem om jeg tror rett) mørke leppestifter med en semi-matt finish som sitter komfortabelt på leppene. Dette supersøte settet kan du kjøpe for rundt 400kr, med produkter verdt rundt hele 900kr! Du kan ta en nærmere titt på dette produktet Her

Sephora Exclusive

Siden man såklart må ha noe å oppbevare all denne sminken i, slenger jeg også med den søteste, mest inspirerende sminkevesken jeg har sett på lenge! Som vanlig kommer også Sephora ut med sine egne produkter spesielt egnet for juletiden, og i år byr de også på ulike sminkevesker med supersøtt design! Min favoritt av disse er nok denne gullfargede med sitatet "glitter, gold & everything bold", og den kan du få tak i Her for rundt 200kr.

Glamglow

Etter en lang dag med en god del sminke i trynet er det ekstra viktig med god ansiktspleie, og det sørger dette gavesettet fra Glamglow for. Glamglow har virkelig tatt helt av i det siste, og jeg sikler rett og slett etter å få testet ut noen av produktene deres. Dette settet inneholder tre ulike ansiktsprodukter som skal hjelpe deg til å få bedre, sunnere hud, og det er perfekt for både normal, tørr, oljete og kombinasjonshud! Ta en nærmere titt på dette settet Her

Dette er altså en liten oppsummering av noen av årets peneste gavesett, som også gir alle og enhver en ganske god deal når det gjelder pris! Derfor lønner det seg faktisk å slå seg løs på sminkefronten nå i julen. Om under to uker tar jeg, mamma og pappa turen til Gdansk igjen, denne gangen for å få unnagjort julehandelen. Det blir bare en hel dag der, men vi skal nok få kost oss masse med litt shopping!

Hva står høyest på ønskelisten din i år?

Vi blogges!

 • Publisert: 14.11.2016             Klokka: 20:23            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Splitter nytt fra Morphe // Swatches + Review av Morphe • Kathleen Lights øyenskyggepalettet

04.11.2016, 19:43

Endelig er jeg tilbake med ett nytt sminkeinnlegg, og det føles utrolig godt etter en så lang pause. For en liten stund siden slo jeg til og kjøpte ett nytt øyenskyggepalett på nettet, og i går ankom denne skjønnheten som jeg skal vise dere nå i dag. Morphe og Kathleen Lights har nemlig hatt ett samarbeid, noe som har resultert i ett helt nydelig, billig og unikt øyenskyggepalett som jeg åpenbart ikke klarte å holde meg unna.

Da jeg først åpnet palettet og fikk se disse 15 ulike fargene ble jeg helt ærlig litt skuffet. Jeg har hørt så utrolig mye bra om Morphe og hadde nok bare litt høye forventninger til mitt aller første øyenskyggepalett fra kolleksjonen deres. Heldigvis ble jeg ikke skuffet da jeg testet de mest fristende fargene, for de var helt fantastiske! Jeg elsker spesielt disse glitrende fargene i dette palettet, for konsistensen og pigmentet er rett og slett ikke til å tro, noe dere kan se på bildet over. Absolutt ingen av disse glitrende øyenskyggene skuffet, men da jeg først dyppet fingeren i en av de matte sank hjertet litt lenger ned i brystkassen. Pigmentet på noen av de matte øyenskyggene er nemlig ikke det beste, men nå i ettertid har jeg innsett at det bare gjør dem perfekte til f.eks å bygge opp en smokey look! Da skjønner dere sikker at det er den grå og svarte matte øyenskyggen jeg ikke er helt fan av, men siden jeg er litt pinglete med slike farger på øyelokket er det kanskje bare en fordel at pigmentet må bygges opp!

Dette palettet selges på Morphe sin nettside, Morphebrushes.com, for bare $14.99, men siden shipping til Norge er ganske så dyrt ender totalen opp på rundt $37.00, noe som er rundt 300kr. Men hallo, det er jo fortsatt ganske billig til å være ett øyenskyggepalett av beste kvalitet med hele 15 ulike øyenskygger!

Her er swatches fra øverste rad, hvor så og si alle fargene er i pene brun eller hvittoner. Denne rader gir deg tre glitrende farger, i tillegg til en matt og en jeg ser på som ganske unik, siden den egentlig er matt brun, men har ett lite hint av gullaktig glitter i seg!

Her er øyenskyggene i midten, og denne raden vil jeg nok si er den mer "dramatiske" av de tre. Helt til venstre ser dere den matte gråfargen jeg ikke er helt fan av, men ellers elsker jeg alle de andre fargene! Denne raden inneholder tre matte og to glitrende farger.

Så er vi kommet til nederste rad, og jeg må helt ærlig få si at dette er den mest unike og fantastiske raden av dem alle! Det som gjør dette er nok de to glitrende, grønne fargene helt til høyre... De tar rett og slett pusten fra meg.

Alt i alt er jeg ganske sikker på at dette palettet vil ta plassen som favoritt øyenskyggepalettet mitt i en god stund fremover, så da får bare KylieCosmetics sitt The Bronze palett ta seg en bolle. Da jeg tok en titt innom nettsiden til Morphe litt tidligere såg jeg til mitt store skjokk at dette øyenskyggepalettet er utsolgt, men om dere kjenner lysten på det stige etter å ha lest dette innlegget må dere ikke frykte, det kommer nok snart på markedet igjen;)

Vi blogges!

 • Publisert: 04.11.2016             Klokka: 19:43            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Årets beste adventskalendere!

24.10.2016, 20:59

Av en eller annen grunn er ikke jul det samme uten en adventskalender. Det er bare den følelsen man får av å ha noe å glede seg til hver morgen alle dagene man teller ned mot julaften som er helt unik. Derfor har jeg samlet opp årets beste adventskalendere på nettsiden min Makeupandme.org, hvor dere kan finne alt fra dyre hudpleiekalendere til billige sminkekalendere. Ta en titt på dette innlegget Her !!

De siste par timene har jeg blandt annet laget dette innlegget, og akkurat nå redigerer jeg litt på nettsiden min for å gjøre den enda bedre for dere lesere! Jeg setter utrolig stor pris på absolutt alle dere som gidder å ta en titt innom nettsiden og kanskje til og med abonnere! Dere er best!

Har dere fortsatt adventskalendere i julen?

Vi blogges!

 • Publisert: 24.10.2016             Klokka: 20:59            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 0

Hvordan skal jeg klare meg uten dette

20.10.2016, 20:52

Vel, den overskriften er vel kanskje en liten smule overdreven. Men den siste tiden har jeg helt seriøst bare brukt ett eneste øyenskyggepalett, og det er virkelig ikke helt tilfeldig! De siste ukene har jeg nemlig tatt meg selv i å strekke meg etter Kylie Jenner sitt aller første øyenskyggepalett, The Bronze palettet, og jeg elsker det helt ubeskrivelig! Men siden dette innlegget ikke skal handle om akkurat dette, kan du heller klikke Her eller Her om du vil vite mer om The Bronze palettet.

Bildet er fra min egen instagram, Tereseh0ff

Så er det endelig over til dagens tema, nemlig det splitter nye øyenskyggepalettet fra KylieCosmetics, The Burgundy palettet. Som dere kan høre på navnet er dette ett palett med en god del burgunder farger, noe som er perfekt til høsten. Som i det forrige palettet til Kylie, inneholder også dette ni ulike øyenskygger, men denne gangen tror jeg at det er litt mer variasjon mellom matte og shimmery farger.

Disse to bildene er tatt fra kyliecosmetics sin instagram, Kyliecosmetics

Palettet gir deg såklart en god del mer naturlige farger til å bygge opp en komplett look, men det har også disse fargene som skiller seg ut og gjør at du får en mer spesiell og kreativ look.

Om du er blitt litt fristet til å få kloa i dette palettet, lanseres det faktisk i kveld klokken 22.00! Men om du virkelig er fast bestemt på å få tak i ett slikt palett, vel, da må du være forberedt, for de fyker fortere enn du tror;)

Vi blogges!

 • Publisert: 20.10.2016             Klokka: 20:52            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Jeg er helt avhengig av dette palettet

12.10.2016, 23:14

Helt siden jeg begynte å interresere meg for sminke, har jeg elsket å prøve meg frem med ulike farger, fargekombinasjoner og teknikker, og det spesielt med øyenskygge. Selv om jeg liker utrolig godt å leke med ulike farger, har jeg forelsket meg helt i en litt enklere, smokey look med matte bruntoner. Jeg har vel egentlig visst dette hele veien, men det er spesielt étt øyenskyggepalett som har åpnet øynene mine. Det er faktisk det første øyenskyggepalettet til Kylie Jenner, jeg snakker om, nemlig The Bronze Kyshadow Palette. Det inneholder en helt perfekt variasjon av ulike nydelige bruntoner, i tillegg til en enkel hvitfarge som er perfekt som base til hele øyenskyggelooken, en utrolig pigmentert svart farge, og en skikkelig kul oransj!

Dette er nok det eneste øyenskyggepalettet jeg har hatt hvor jeg faktisk har elsket absolutt alle fargene, og det sier ganske mye! Jeg liker såklart noen av fargene bedre enn andre, men dette palettet overrasker meg alltid med hvor mange ulike looker jeg kan få til med det. Favorittene mine er nok Jasper, en matt hvitfarge, Topaz, en matt lys brunfarge, Goldstone, en litt glitrende lys brunfarge og Hematite, en brunfarge med ett lite hint av rødt. Om du vil ta en nærmere titt på dette palettet kan du ta en titt på nettsiden min Her, eller se på Kyliecosmetics Her.

Dette er looken jeg gikk for i dag, og selvsagt brukte jeg Kyshadow palettet!

Har du noen favoritt øyenskyggepaletter?

Vi blogges!

 • Publisert: 12.10.2016             Klokka: 23:14            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 0

Forrige måneds favoritter // En sniktitt på helgens video!

06.10.2016, 21:50

Som mange av dere sikkert vet, så er jeg mildt sagt avhengig av sminke. Ikke fordi jeg synes at jeg er så stygg at jeg ha det, men fordi jeg virkelig liker å eksperimentere med ulike farger og teknikker, og rett og slett elsker det! Uansett, når man tester ut så mange ulike produkter hver måned samler man seg fort opp en god del nye favoritter. I september fikk jeg utrolig mange nye favorittprodukter, både dyre og billige. Som vanlig når det har vært en måned jeg har samlet meg opp mange nye favoritter, legger jeg denne helgen ut en september favoritter video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. Jeg vet at jeg har vært ganske så sløv med slike videoer de siste månedene, men det er rett og slett fordi jeg har følt at jeg ikke har hatt nok nye favoritter å snakke om. Men nå når jeg har det, utnytter jeg det såklart så godt jeg bare kan!

Jeg skal såklart ikke ødlegge spenningen ved å røpe for mye, men disse bildene er en liten sniktitt på det som kommer denne helgen;)

Jeg setter utrolig stor pris på alle nye og eksisterende abonnenter, så tusen takk til alle!

Har du hatt noen favoritter denne måneden?

Vi blogges!

 • Publisert: 06.10.2016             Klokka: 21:50            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Det beste sminkemerket for de på budsjett! // Mine første produkter fra Colourpop del 2

29.09.2016, 21:21

Siden jeg måtte avbryte så og si midt i gårsdagens innlegg, kommer jeg tilbake til der jeg slapp nå. Som sagt i det innlegget har jeg endelig fått sjansen til å teste ut noen av produktene til Colourpop , og blandt dem en matt liquid lipstick i en nydelig høstfarge, og en interresant øyenskygge. Om du kunne tenke deg å vite mer om disse produktene er det bare å lese videre, og om du ikke har lest forrige innlegg enda, kan du klikke Her

Bilde fra gårsdagens innlegg.

Det Colourpop er absolutt mest kjent for er nok deres såkalte Ultra Matte Lips, som rett og slett er en slags liquid lipstick med matt finish. Da jeg la inn bestillingen min på Colourpop hadde de ett tilbud hvor man fikk ett gratis produkt om man handlet for så så mye, og da fikk jeg faktisk en Ultra Matte Lip i fargen Notion. Denne fargen er en helt mørk burgunder-aktig rødfarge, og er rett og slett den perfekte høstfargen! Dessuten er konsistensen og pigmentet helt supert! Faktisk sies det at disse leppeproduktene til bare $6 dollar (rundt 60kr) er like bra som Kylie sine liquid lipsticks for hele $17 ! Da er det verdt å teste ut! Om du vil vite mer om akkurat dette produktet kan du klikke Her

Her ser dere Notion helt til høyre.

Det siste produktet jeg kjøpte skiller seg ganske så mye ut fra de tre andre leppeproduktene jeg kjøpte. I tillegg til dem fikk jeg nemlig sikret meg en øyenskygge i fargen Nillionare. Jeg har hørt en god del ulike meninger om Colourpop sine øyenskygger, men personlig elsker jeg denne! Konsistensen er helt ulik andre "vanlige" øyenskygger, for den er veldig myk og gir litt etter bare man presset svakt med fingeren. Derfor er det veldig vanskelig å plukke opp noe av produktet med en øyenskyggekost, men jeg liker veldig godt å påføre med fingeren isteden. Nillionare er en veldig enkel brun, shimmery farge, men den gir det lille ekstra til looken fordi den har ett lite hint av lilla glitter. Perfekt til å piffe opp en enkel look! Du kan ta en nærmere titt på akkurat dette produktet Her !

Jeg har så absolutt tenkt å samle meg opp flere produkter fra Colourpop, så om du har noen anbefalinger er det bare å skrive dem i kommentarfeltet!

Har du prøvd noen produkter fra Colourpop?

Vi blogges!

 • Publisert: 29.09.2016             Klokka: 21:21            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Det beste sminkemerket for de på budsjett! // Mine første produkter fra Colourpop

28.09.2016, 21:55

I helt utrolig lang tid nå har jeg lengtet noe forferdelig etter å få testet noen av produktene fra Colourpop. Colourpop er basically ett helt vanvittig billig sminkemerke som selger alt fra mange ulike typer leppeprodukter, til ett fantastisk utvalg av øyenskygger. Helt siden Colourpop startet har de ikke hatt noe som lignet shipping til Norge, men da de endelig startet med det for bare en kort stund siden, fløy jeg mer eller mindre i taket av glede! På ett eller annet merkelig vis klarte jeg faktisk å kontrollere meg selv til å ikke bruke opp både mine egne og hele familiens penger på ett bredt utvalg av Colourpop sine produkter, noe mamma og pappa burde sette pris på. Men da Colourpop etterhvert hadde ett ganske bra tilbud, slo jeg rett og slett til!

Det produktet jeg passet på å sikre meg i handlekurven min var en såkalt Ultra Glossy Lip i fargen Wolfie. Av bildene jeg såg av denne på diverse sosiale medier og Colourpop.com ble jeg rett og slett forelsket i denne lipglossen før jeg i det hele tatt hadde testet den! I tillegg til denne lipglossen kjøpte jeg en såkalt Lippie Pencil i fargen Contempo, som passer perfect til lipglossen!

Leppepennen har en veldig god konsistens, og det er veldig lett å påføre den til leppene. Contempo er en ganske enkel og nude rosafarge, og jeg liker faktisk veldig godt å bruke den helt alene uten noe annet produkt over. Du kan ta en nærmere titt på dette produktet Her

Denne lipglossen er jeg faktisk helt forelsket i, så den nådde opp til forventningene. Siden den i tillegg til å være en 'ultra glossy lip' er metallisk, har den en veldig fin men enkel metallisk effekt. Nei, jeg har rett og slett ikke mer å si enn at denne lipglossen er helt prima! Du kan ta en nærmere titt på dette produktet Her

I tillegg til disse to produktene har jeg kjøpt enda noen ting, men siden dette allerede er ett ganske langt innlegg kommer det heller enda ett innlegg senere:)

Har du noen produkter fra Colourpop?

Vi blogges!

 • Publisert: 28.09.2016             Klokka: 21:55            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Mine absolutte favoritt foundationer // Fra billig til dyr!

16.09.2016, 21:40

Det jeg lærte meg aller sist innen sminke, var nok foundation. Da interessen min for sminke først begynte, nøyet jeg meg med litt concealer på eventuelle kviser og ett tynt lag med pudder. Etterhvert innså jeg at mange brukte en god del mer enn som så, og begynte derfor å klæsje tykke lag med concealer i hele trynet. Yup. Concealer. I hele trynet. Det fortsatte jeg med helt til noen forklarte meg at det var foundation som skulle påføres i hele trynet, og concealer bare på kviser og slikt. Da ble jeg mildt sagt sjokkert.

Siden den gang har jeg prøvet meg frem med utallige mengder ulike foundationer, og jeg holder enda på med å teste meg frem for å finne det jeg liker aller best. Både når det gjelder produkter til å påføre, teknikker til hvordan å påføre, merker, effekter og farger. Til nå har jeg blandt annet funnet ett godt utvalg av ulike foundationer jeg finner meg selv i strekke meg etter svært ofte, og de har jeg tenkt å dele med dere nå i dag!

Clinique beyond perfecting foundation + concealer

Jeg må såklart begynne med min absolutte favoritt, som akkurat nå er Clinique sin Beyond perfecting foundation + concealer. Grunnene til at jeg har forelsket meg så utrolig mye i denne er nok fordi den har så utrolig bra dekkevne, men samtidig er superenkel å blende ut. Denne foundationen er så absolutt ikke en av de billige, men jeg kommer så absolutt til å kjøpe den opp igjen når den jeg har nå er gått tom. Kjøp den fra Kicks.no Her for 315kr!

L'Oréal infallible 24H matte foundation

Denne foundationen her var faktisk den aller første ordentlige foundationen jeg testet ut, og akkurat som den gangen, elsker jeg den nå også! Den har blandt annet en super dekkevne som er enkel å bygge opp, og finishen er så matt at det faktisk ser ut som man allerede har tatt på pudder! Dette er en av de ganske budsjettvennlige foundationene der er, og jeg anbefaler virkelig å gi den ett forsøk!

Rimmel wake me up foundation

På dager hvor jeg føler for en helt enkel men fin foundation som tar minst mulig tid å påføre, strekker jeg meg ofte etter denne. Denne foundationen fra Rimmel er så absolutt snill mot budsjettet ditt, og jeg liker den ihvertfall utrolig godt!

Estee Lauder double wear stay-in-place foundation

Dette er den foundationen av disse jeg har hatt minst tid til å prøve meg frem med, men den kommer likevel høyt opp på listen over favorittene mine. Denne Double Wear Stay-In-Place foundationen fra Estee Lauder er utroooolig populær, og det er nok en grunn til det. Den er blandt annet utrolig lett å påføre og blende ut i ansiktet, noe som gjør den perfekt både for nybegynnere og erfarne sminkeelskere. Det eneste jeg ikke liker med denne er at beholderen ikke har noen slags pumpe eller noe å porsjonere med, noe som gjør det utrolig vanskelig å få riktig mengde. Ta en nærmere titt på den Her !

Jeg gleder meg som alltid til å prøve meg ut med enda flere ulike foundationer, og om du har noen gode tips eller anbefalinger blir jeg utrolig glad om du tar deg til å kommentere dem!

Hva er sin favoritt foundation?

Vi blogges!

 • Publisert: 16.09.2016             Klokka: 21:40            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Bedre på bilde, men best til halloween!

13.09.2016, 21:23

For en liten stund siden våget jeg meg til å bestille noen nye produkter fra en nettside jeg har hatt litt dårlig erfaring med tidligere. Om dere har vært faste lesere her på bloggen min i en god stund nå, vet det at jeg tidligere i år hadde ett samarbeid med ett sminkemerke som heter Glittertubes. Den gangen prøvde jeg ut 5 såkalte 'glittertubes', og førsteinntrykket mitt var ganske så bra egentlig. Men når jeg i ettertid prøvde å skape ulike looker med disse glitter-øyenskyggene, fant jeg ut at de sved ganske mye når de kom i kontakt med øyelokkene mine. Jeg vet ikke om det er noe halt med produktene eller jeg som har en liten allergi, men uansett har jeg konkludert med at jeg ikke skal bruke dem rundt øynene flere ganger. Ta en titt på innlegget mitt om samarbeidet med Glittertubes Her !

I dag ankom de produktene jeg bestilte for en liten stund siden, og jeg var mildt sagt spent. Glittertubes har nemlig lansert en hel haug med highlightere, og med min kjærlighet til en god highlight måtte jeg såklart teste dem ut. Absolutt alle sammen. Så da bestilte jeg rett og slett alle de 5 nye highlighterne, som koster £3.60 pr stk, altså rundt 40kr. Glittertubes har i grunn veldig bra shipping, og de gangene jeg har bestilt har pakkene kommet frem i perfekt tilstand.

Fargene er heeelt nydelige, og jeg får rett og slett tårer i øynene vare av å se på dem. Dessverre hadde jeg aldri gått ut i hverdagen med en av disse highlighterne på kinnbena. Jeg elsker som alltid en glitrende, metallisk glød, men disse blir litt vel over the top for min del. Men én ting jeg tror at både disse highlighterne og øyenskyggene er perfekte til, er halloween! Om man f.eks skal kle seg ut som alv, engel, enhjørning, havfrue, you name it, er disse glitrende fargene noe som gjør kostymet komplett. En kunne nok til og med ha gitt litt mer glam til kostymet om man hadde valgt å kle seg ut som en zombie eller noe slikt også;)

Jeg la akkurat ut en video av disse highlighterne på instagram, så ta gjerne en titt på den og hjelp meg til 4000 følgere på instagram! Klikk Her for å komme deg direkte til kontoen min:)

Er det bare jeg som gleder meg skikkelig til halloween? I år ar jeg planer om å ha en liten sammenkomst/fest med mine nærmeste venner, med masse god mat og drikke, dekorasjoner og påfunn, såklart relatert til halloween!

 • Publisert: 13.09.2016             Klokka: 21:23            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Kyshadow Bronze Palette // Bilder & Swatches

30.08.2016, 22:29

Uansett om jeg har bestilt noe eller ei, håper jeg alltid på å få noe spennende i postkassen. For en liten stund siden bestilte jeg faktisk noe jeg har siklet etter mer enn noe annet, og da jeg tittet ned i postkassen for noen dager siden var det der!

Helt siden Kylie Jenner lanserte sine aller første sminkeprodukter, har de blitt utsolgt fortere enn man klarer å dra frem kredittkortet. Men da Kylie lanserte sitt aller første øyenskyggepalett, Kyshadow palettet, ble det utsolgt så fort at det er helt utrolig. På magisk vis klarte jeg å få tak i ett av disse palette på en av de senere lanseringene, og nå er det på tide med noen bilder!

Som alltid elsker jeg designet på produktene til Kylie. Den enkle, store skriften som beviser hvilket produkt vi ser på, og øynene i midten -som jeg troooor er Kylie sine- gjør innpakningen palettet helt unikt.

Såklart måtte Kylie ta med de gode gamle "dråpene" hun har hatt med i designet på produktene sine fra tidenes morgen. Fargen på dråpene er faktisk de samme fargene som fargene på selve øyenskyggene!

Palettet inneholder ni ulike farger, sju matte og to litt shimmery. Konsistensen på absolutt alle skyggene er utrolig kremete og enkle å blende ut, selv om noen av dem kan ha litt 'fall out' -være litt pudrete-.

Jeg hadde forventet litt mer pigment av disse øyenskyggene, men elsker likevel helheten. Det er ett helt perfekt øyenskyggepalett for meg som liker aller best en helt enkel, bronzy look.

Fargene fra venstre: Jasper, Quartz, Topaz, GoldStone, Citrine, Tiger Eye, Hematite, Bronzite, Obsidian.

Jeg er i full gang med redigering av en 'kyliecosmetics unboxing' video, så den kommer mest sannsynlig opp på kanalen min i morgen. Ta gjerne en titt innom kanalen min -her- i mellomtiden, og abonner gjerne!

Vi blogges!

 • Publisert: 30.08.2016             Klokka: 22:29            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Mine favoritter fra lush

20.07.2016, 21:43

Er det bare jeg som elsker Lush? Nei, trodde ikke det, nei;) Helt siden jeg oppdaget Lush for ikke mer enn kanskje ett år siden, har jeg rett og slett vært helt forelsket. Alt fra følelsen man får når man går inn i butikken til kvaliteten på produktene gir meg en voldsom trang til å dra til den nærmeste Lush-butikken med en gang - som desverre er mange mil unna. På denne korte tiden jeg har rukket å samle meg opp en god del favoritter av produktene deres, og jeg blir nesten aldri skuffet over det jeg kjøper derifra!

I det siste har jeg spesielt hatt tre ulike favoritter fra Lush. Jeg har bare hatt dem i en kort stund, men har allikevel fått muligheten til å bli helt forelsket. Det var vel rett og slett kjærlighet ved første blikk;)

Herbalism face and body cleanser

Det første av disse produktene har jeg faktisk to av nå, siden jeg hadde en fra før av og fikk en til i gave. Men det gjør ingenting når det er såpass bra! Det er en ansikts- og kroppsrens i en slags kornete, tørr konsistens. Man bare samler opp litt til en ball i hånden, blander med vann til det blir en slags mousse, og bruker den til å rense enten kropp eller ansikt. Personlig har jeg bare prøvd denne til ansiktet, men det funker ihvertfall prima!

Ultrabland facial cleanser

Det neste produktet jeg skal snakke om er en ny absolutt favoritt her hjemme. Det er en ansiktsrens som man bare smører på tjukt i ansiktet, for så å vaske av med en våt klut. Jeg ble helt forelsket i denne med én gang jeg prøvde den aller første gang, og den får ansiktet til å følest utrolig mykt og rent!

Eau roma water toner water

Etter å ha vasket ansiktet pleier jeg å ta noen sprut av ett nytt toner vann jeg har. For det første så lukter dette toner vannet helt himmelsk! Det er en utrolig deilig, ekte lukt av lavendel, og jeg kunne seriøst brukt den som parfyme! Jeg bruker denne rett etter rens men før ansiktskrem eller primer, og den gir bare en utrolig ren, frisk følelse til ansiktet, noe jeg elsker!

Nå er det endelig på tide med full avslapning! Forresten, så har jeg akkurat redigert ferdig en video til youtube. Noen som kunne tenke seg en ny video?😏

Har du noen favoritter fra Lush?

 • Publisert: 20.07.2016             Klokka: 21:43            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Jeg er faktisk skikkelig stolt! // Ny nettside

19.07.2016, 18:05

Akkurat nå er jeg faktisk ganske stolt. Wow, det hadde jeg aldri trodd jeg skulle kunne si og mene det på ekte! De siste dagene har jeg vært helt opphengt med å lage en helt ny nettside. Jeg har hatt det utrolig gøyt med å mikse og matche ulike farger og design, skrive innlegg og legge til bilder og videoer. Jeg rett og slett elsker det! Tidligere i dag fikk jeg endelig den nye nettsiden min ut i verden, og jeg er utrolig fornøyd! På denne nettsiden har jeg som mål å hjelpe alle og enhver med alt som har med sminke og slikt å gjøre, og såklart er siden på engelsk. Jeg tenker liksom at hvorfor skal den være på norsk når en utrolig liten prosentdel av verdens befolkning snakker norsk, og ufattelig mange flere i det minste forstår litt engelsk? Dessuten er det en helt suveren måte å forbedre min egen engelsk på, noe jeg er sikker på at jeg får god bruk for i fremtiden. 

Nettsiden har ett nokså komplisert navn, men jeg er i full gang med å lage mitt eget, unike domene. Har dere noen forslag? Nå kan dere finne nettsiden min ved å klikke på denne linken her: http://teresehoff2.wixsite.com/warpaintHva synest du om den nye nettsiden?

Vi blogges!

 • Publisert: 19.07.2016             Klokka: 18:05            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Too Faced chocolate bar eyeshadow palette

15.07.2016, 19:15

Selv om jeg alltid sier til folk som spør hva jeg ønsker meg i gave at "neida, jeg har alt jeg trenger, jeg", så er det alltid gøyt å få noe jeg har hatt litt lyst på. På onsdag hadde jeg faktisk bursdag, og da fikk jeg en god del gaver, inkludert ett øyenskyggepalett jeg har siklet etter i en god stund nå. Dette er faktisk ett av de første "dyre" øyenskyggepalettene jeg noensinne har hatt, og jeg merker forskjellen fra de billige man kjøper på H&M med en gang. Palettet jeg var så heldig å få er fra merket Too Faced og er ett såkalt Chocolate Bar palette. Og ja, det ser og lukter som en ekte sjokoladeplate!

For det første så ser jo dette palettet helt nydelig ut, og fargene inni gjør det bare enda finere. Palettet inneholder 16 ulike øyenskygger, alle med en deilig lukt av sjokolade, og såklart er navnene på fargene sjokolade relaterte. Absolutt alle fargene er veldig pigmenterte og har en super konsistens, selv om noen av fargene har bedre konsistens og pigment enn andre.

Øverste rad fra venstre: Gilded Ganache, White Chocolate, Milk Chocolate, Black Forest Truffle, Triple Fudge, Salted Caramel, Marzipan, Semi-Sweet, Strawberry Bon Bon.

Nederste rad fra venstre: Candied Violet, Amaretto, Hazelnut, Crème Brulee, Haute Chocolate, Cherry Cordial, Champagne Truffle.

Om jeg måtte velge noen favorittfarger fra dette palettet hadde det nok vært Marzipan, Amaretto, Crème Brulee og Haute Chocolate. Jeg har bare rukket å prøve ut dette palettet en liten smule, men til nå er jeg helt forelsket!

Om du lurer på hva annet jeg fikk i bursdagsgave kan du se Denne videoen på youtubekanalen min.

Har du prøvd noen av palettene fra Too Faced?

Vi blogges!

 • Publisert: 15.07.2016             Klokka: 19:15            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Kylie lipglossen min er nesten tom!

08.07.2016, 21:00

Akkurat nå er jeg skikkelig irritert! De siste dagene har jeg funnet og sett noen videoer på youtube av folk som har kjøpt en av Kylie Jenner sine lipkits , spesielt i fargen KyMajesty, og fått dem halvtomme! Dere vet hvor mye jeg elsker KylieCosmetics og de to produktene jeg har derifra, så jeg ble såklart utrolig sjokkert over dette. Rett etter jeg hadde sett en slik video hvor noen viste fram det nesten tomme produktet (og ikke brukt det en eneste gang!) de hadde fått, fant jeg frem mine egne to produkter for å skjekke. Etter å ha studert tuben godt og skrapet litt rundt inni, fant jeg desverre ut at det var omtrent 1/4 produkt inni. Den eneste grunnen til at man ikke ser dette ved første øyekast er rett og slett fordi litt av selve produktet har glidd oppover kantene inni flasken, men om man skraper vekk litt på kantene ser man hvor lite der faktisk er. Og da må jeg bare få sagt at jeg har brukt denne maks tre ganger! (Den dere ser på bildet under er i fargen Reign)

Jeg tok såklart en kjapp skjekk på lipglossen min også for å se om der var det samme problemet med den. Som jeg har fortalt dere tidligere her på bloggen, så kjøpte jo jeg denne lipglossen da den ble lansert for første gang og det var problemer med kosten. Siden kostene på alle disse glossene var like, sendte Kylie ut nye glosser til alle som hadde kjøpt den datoen. Uansett, så skjekket jeg lipglossen for å se om den også var nesten tom, og gjett hva. Den var mye tommere! Joda, jeg har såklart brukt denne litt mer enn den andre siden jeg kjøpte den tidligere, men jeg har likevel brukt den maks 6-7 ganger! Og da skal den jo såklart ikke være nesten tom!

Jeg prøvde å få ett bra bilde av glossen også, men det var vanskelig å få ett hvor man kunne se hvor lite produkt som var inni. Jeg sendte akkurat en mail til KylieCosmetics hvor jeg forklarte situasjonen, og nå håper jeg virkelig at de gjør noe med det så fort som mulig!

Har du opplevd noe liknende?

 • Publisert: 08.07.2016             Klokka: 21:00            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Review av ulike billige liquid lipsticks

30.06.2016, 18:47

I den siste tiden er det én ting som har vært utrolig populært innen sminke og slikt, nemlig liquid lipstick. Jeg har jo skrevet noen innlegg tidligere om akkurat dette og hva liquid lipstick er, men i dag har jeg tenkt å gi dere tre ulike liquid lipstick anbefalinger som alle har råd til!

Maybelline vivid matte liquid

Dette var en av de tingene jeg var fast bestemt på å få tak i da jeg var i Gdansk, og det fikk jeg heldigvis! Til mitt store sjokk fant jeg ut tidligere i dag at disse også har kommet til Norge, men det er jo bare bra;) Denne har en helt utrolig deilig konsistens, selv om jeg føler at konsistensen fra farge til farge kan være litt ulik. Fargene jeg har testet er Nude Thrill, Nude Flush, Berry Boost og Rebel Red, og jeg liker alle fargene utrolig godt! Min favoritt er nok Nude Flush, som jeg også brukte i den siste videoen min på youtube (se Her).

Fra venstre: Nude Thrill, Nude Flush, Berry Boost, Rebel Red

Bourjois rouge edition velvet

Selv om dette også er ett produkt jeg har ønsket meg lenge, ble jeg utrolig sjokkert da jeg fant det i butikken. Men selv om lommeboken var så og si skrapet, unnet jeg meg to av fargene fra merket Bourjois. Disse Rouge Edition Velvet lipglossene har en mye mattere finish enn de fra Maybelline, noe jeg liker utrolig godt. Dessuten liker jeg innpakningen på disse bedre, med tanke på at de er litt mindre, noe som gjør dem lettere å ta med seg rundt omkring;) Jeg har testet i fargene Happy Nude Year og Frambourjoise, to nydelige rosafarger. Happy Nude Year er den dere ser til venstre, og det er en utrolig fin men enkel dus, lys rosafarge. Den mørkere fargen, Frambourjoise, er snarere mindre pigmentert, men er uansett en nydelig, knæsj mørk rosafarge!

Eveline Cosmetics velvet matt lip cream

Endelig er jeg kommet til favoritten over alle favoritter! Denne liquid lipsticken har både nydelig innpakning og design, et bredt utvalg av fine farger, og best av alt er konsistensen. Disse glir på lett som bare det, og er matte med en gang. Jeg plukket opp fargene Nude Pink, Mystic Rose og Cashmere Pink, tre farger jeg liker bedre enn fantastisk! Fra venstre ser dere Nude Pink, Mystic Rose, Cashmere Pink.

Om jeg skulle valgt ett av disse produktene ville det nok vært den sistnevnte fra Eveline Cosmetics. Desverre er det slik at verken produkter fra Bourjois eller Eveline er lett tilgjengelige her i Norge, men frykt ikke! Jeg fant nemlig ut tidligere i dag at disse Vivid Matte Liquid glossene fra Maybelline endelig har funnet frem til norske butikker, og dere burde virkelig gi dem ett forsøk!

 • Publisert: 30.06.2016             Klokka: 18:47            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Ny favoritt i sminkeskuffen! || L'Oréal la palette nude

20.06.2016, 19:01

Endelig har jeg funnet det jeg har lett etter i en god stund nå, nemlig ett billig og bra øyenskyggepalett som er lett for alle å få tak i. For noen dager siden fikk jeg ett helt nydelig øyenskyggepalett i gave, og de siste dagene har jeg stått på for å få testet absolutt alle fargene i flere ulike looker. Palettet er fra L'Oréal og heter La Palette Nude. Jeg visste vel egentlig med en gang jeg satt øynene på palettet at jeg kom til å elske det, men jeg hadde aldri trodd det kom til å falle så godt i smak! Det har en helt fantastisk variasjon av farger; noen matte, noen glitrende, men alle helt nydelige. Konsistensen på alle øyenskyggene er veldig kremet og pigmentert, noe jeg alltid setter pris på i ett palett.

Her har jeg laget en utrolig søt, sommerlig look med dette palettet, og jeg er helt forelsket! På dette bildet kom leppene litt mye i fokus, men jaja;) Om dere lurer bruker jeg Kylie Jenner metal matte i fargen Reign.

Til nå er én av mine absolutte favorittfarger i dette palettet den dere ser som nummer fire fra venstre. Det er en helt nydelig, brent oransj-aktig farge som er helt perfekt til en litt enkel look!

Kunne dere tenke dere en video tutorial av denne looken eller noen andre looker?

 • Publisert: 20.06.2016             Klokka: 19:01            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Nytt i sminkeskuffen // Review av gårsdagens gaver

19.06.2016, 12:19

Heisann!

De siste dagene har jeg for det meste lagt ut ting fra bursdagen, men i dag tenkte jeg å gå litt inn på noe annet. Jeg fikk nemlig noen utrolig fine bursdagsgaver, og jeg har bare såvidt klart å vente med å ha en review av dem her på bloggen. Egentlig hadde jeg ikke forventet å få noe særlig med bursdagsgaver, men det fikk jeg jaggu med likevel! Utenom litt penger fikk jeg ett øyenskyggepalett og ett concealerpalett, og jeg har i grunn høye forventninger til dem begge.

Siden jeg ikke hadde forventet å få noe særlig med gaver, ble jeg ganske sjokkert da jeg åpnet gaven som inneholdt dette. Det var nemlig ett øyenskyggepalett fra L'Oréal, og det såg jaggu meg ikke verst ut! Palettet heter La Palette Nude, og er i fargen Rose. Fargene i palettet er mildt sagt nydelige, og er absolutt helt perfekte til en litt mer sommerlig look. Der er både helt lyse, nude farger, noen myke ferskenfarger, og til og med noen mørke brun- og lillafarger. Ett problem som ofte dukker opp med mange øyenskyggepaletter fra billigere merker, er at mange av fargene ofte er lite pigmenterte. Men heldigvis var ikke det ett problem med dette palettet! Som dere ser på bilde over hvor jeg har swatchet fargene, så er de utrolig pigmenterte, og det er alltid ett must! Dessuten er konsistensen på alle fargene ganske så kremet, noe jeg alltid setter pris på.

I tillegg til øyenskyggepalettet fikk jeg også ett concealerpalett fra NYX. Jeg har tidligere prøvet ut NYX sitt colour correcting palett, og det har jeg vært helt forelsket i! Derfor har jeg ganske så høye forventninger til dette palettet også, og jeg håper det blir en favoritt. Siden bursdagen var for bare to dager siden har jeg desverre ikke rukket å gjøre noe annet enn å se hvordan fargene ser ut på huden, men ikke testet dem ordentlig. Heldigvis har jeg nå hele ferien til å teste ut flere nye produkter sammen med dette, og det gleder jeg meg til!

I dag våknet jeg heldigvis ganske sent og har hatt en deilig, avslappende morning, så nå er det på tide med en tur ut, etterfulgt av litt baking senere i dag. Forresten, så har jeg endelig redigert ferdig video fra bursdagen, og er i full gang med å få lastet den opp. Nå er det bare å holde øynene åpne på youtuben min, Thoffies Makeup , etter en ny video!

 • Publisert: 19.06.2016             Klokka: 12:19            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Review på gårsdagens innkjøp || Clinique og Smashbox

05.06.2016, 17:53

Heisann! Siden jeg sa i forrige innlegg at jeg skulle gi dere full rapport om sminkeproduktene jeg hadde kjøpt så fort som mulig, er det det jeg skal gjøre nå. Som dere som leste gårsdagens innlegg vet, så har jeg kjøpt to utrolig populære produkter, nemlig en Clinique Beyond Perfecting Foundation+Concealer, og en Smashbox Photo Finish primer. Jeg blir utrolig nysgjerrig på produkter som de aller fleste synes er helt fantastiske, men nå har jeg endelig fått testet noen selv. Og før jeg begynner må jeg bare få si at jeg er imponert;)

Clinique Beyond Perfecting Foundation+Concealer

Helt siden jeg fikk en prøvepakke av denne foundationen for en god stund siden, har den stått helt på toppen av ønskelisten. Så da jeg i går endelig kjøpte meg en helt egen i full størrelse, kan man vel trygt si at jeg var i skyene;) Det første jeg tenker når jeg påfører foundationen, er at applikatoren i den er helt genial. Det er akkurat som en såkalt 'doll foot' applikator som er i de fleste concealere, bare flere ganger større! Den gjør det superlett å påføre foundationen uten noe søl og flekker på hendene. Det er i grunn ganske lett å blende ut produktet, bortsett fra at jeg føler det blir litt 'cakey' rundt øynene. Jeg kjøpte i fargen 01, altså den lyseste, og den passer absolutt helt perfekt både til fargen og hudtonen jeg har i ansiktet. Når jeg til slutt har påført over hele ansiktet og litt nedover halsen, er finishen helt nydelig! Den er matt, men ikke så matt at det blir rart, følest lett og luftig, og ser utrolig naturlig ut. Det eneste jeg ikke liker helt med dette produktet, er at det kalles "foundation+concealer" og jeg synest virkelig man burde stryke vekk ordet "concealer. Joda, dekkevnen er helt fantastisk, men samtidig føler jeg at man må trå til med litt ordentlig concealer likevel.

Smashbox Photo Finish Primer

Wow, for ett produkt! Allerede i butikken forelsket jeg meg helt i denne primeren, og til og med mamma kom med ett lite "oi" da hun fikk prøve. Det som gjør denne primeren så super, er rett og slett følelsen man får når man påfører den (etter min mening). Huden føles som silke, og foundationen glir på uten problemer. Siden jeg bare har prøvd ut denne primeren nå i dag, har jeg såklart ikke så voldsomt mange meninger, men til nå virker den så absolutt verdt pengene!

Nå sitter jeg ute på verandaen med ett glass saft i hånden og solbriller på nesa, og nyter været. Det har ikke vært så veldig varmt her i dag, men akkurat nå varmer sola helt perfekt, og vinden er ikke plagsom lenger. Jeg kan virkelig ikke si at jeg gleder meg til skolen i morgen, men jeg skal nok overleve. Jaja, bare to uker igjen nå!

 • Publisert: 05.06.2016             Klokka: 17:53            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Endelig noe nytt i sminkeskuffen!

04.06.2016, 23:10

Som jeg skrev om i gårsdagens innlegg, så har det gått en god stund siden sist jeg kjøpte noe. Så i går klaget jeg en god del over hvor mye jeg savner å få noe i postkassen eller bære en pose fra Kicks i hånden, og i dag fikk jeg endelig gjøre det sistnevnte igjen! Så etter å ha lusket rundt på Kicks i en god stund, fant jeg til slutt to ting jeg har hatt skikkelig lyst på i det siste, og nå gleder jeg meg virkelig til å prøve dem ut og gi dere full rapport her på bloggen!

Helt siden jeg fikk en liten prøvepakke på denne foundationen for noen måneder siden, har jeg hatt utrolig lyst på en helt egen. Det er en foundation+concealer, med helt fantastisk dekkevne. Jeg må helt ærlig si at jeg ikke husker helt nøyaktig hva jeg syntes om den (utenom at den er fantastisk), men så snart jeg har fått prøvd den ut igjen kommer jeg til å gi dere full rapport! Jeg kjøpte den i fargen 01, og du kan også kjøpte en på Kicks eller her for 295kr.

Denne foundationen har rett og slett en helt genial applikator! Det er som en av de 'doll foot' applikatorene som er i de fleste concealere, bare at den er mange ganger større!

I tilleg til Beyond Perfecting foundationen fra Clinique, kjøpte jeg også en primer jeg har hørt utrolig mye bra om. Yup, den heldige primeren som fikk æren av å være med meg hjem i dag, var en Smashbox Photo Finish primer. Jeg prøvde litt av denne her på hånden min i butikken, og huden kjentes helt seriøst ut som silke etter å ha påført den! Det er jo såklart at når jeg unnet meg selv en ny foundation, at jeg måtte ha en primer å bruke til;) Denne kan du også kjøpe på Kicks eller her for 260kr.

Jeg gleder meg som en liten unge på julaften til å teste ut disse produktene, og såklart fortelle dere hva jeg synest! Jeg kommer nok til å prøve de i morgen, så det er bare å følge med her på bloggen;)

Er det noen andre produkter jeg burde teste?

Vi blogges!

 • Publisert: 04.06.2016             Klokka: 23:10            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Endelig er sommeren her! || Årets sommerprodukter

01.06.2016, 21:10

For bare en liten stund siden tittet jeg ned i telefonen og fikk helt sjokk. Jeg har faktisk ikke tenkt på det i det hele tatt før akkurat nå, men i dag er faktisk den første dagen i den første sommermåneden, noe som absolutt må feires! Derfor tenkte jeg å kjøre på med en liste over de mest sommerlige, friske, nydelig duftende produktene jeg kunne komme over! Og det kan jeg garantere deg. Du kommer til å bli fristet;)

Sabé Masson Soft Perfumes

Dette produkter her kom jeg over for bare noen få dager siden, men jeg er allerede helt fascinert. Det er rett og slett en slags roll-on parfymestift, som underlig nok pleier huden samtidig som den får deg til å lukte som en ekte sommerdrøm! I tilleg til at den lukter himmelsk og er bra for huden, så er den også perfekt etter en lang dag med masse stress og mas, og virker jaggu meg avslappende. Hmm... Lurer på om den funker? Jeg skal i det minste prøve;) De finnest i et bredt utvalg ulike lukter, og du kan kjøp dem på Fredrik & Louisa for 249kr.

Benefit Cosmetics Hoola Collection

Fytti søren, har dere fått med dere disse her?! Helt siden denne kolleksjonen fra Benefit Cosmetics ble lansert tidligere i år, har den stått høyt på årets ønskeliste hos meg. Yup, det er selveste Hoola kolleksjonen, og noen av dere har sikkert både sett og prøvd ut en av Benefits storselgere, Hoola bronzeren. Siden den bronzeren slo så utrolig godt ann, har rett og slett Benefit kommet med en hel kolleksjon av produkter for å gi ikke bare ansiktet en frisk sommerglød, men også resten av kroppen! Det produktet jeg er hopper mest i taket av, er nok deres Zero Tanlines Allover Body Bronzer , som er en bronzer for hele kroppen med egen, tilpasset svamp som gir naturlig, sommerlig glød! Om du er en av de som allerede har den orginale Hoola bronzeren, så kunne du kanskje tenke deg en helt egen, spesialtilpasset børste til bronzeren? Det kan nemlig denne kolleksjonen også tilby, og det er ikke noe tull! Jeg må helt ærlig så si at den kosten er den vakreste kosten jeg noensinne har sett, og du kan få den Her for 299kr.

Nå er jeg skikkelig klar for sommeren her jeg sitter krøllet sammen under ett teppe og håper på å komme meg gjennom de neste 16 dagene uten noen alt for store brask og bram. Disse to produktene jeg har snakket om i dette innlegget, gjorde i hvertfall ikke at sommerlysten ble dempet, for å si det sånn;) Nå blir det litt sofakos og deilig kveldsmat, før jeg bikker i seng med ett sukk og håp om en grei skoledag i morgen.

Hvilken av disse produktene synest du såg mest spennende ut?

Vi blogges;)

 • Publisert: 01.06.2016             Klokka: 21:10            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Nytt innen sminke | Juni lanseringer

30.05.2016, 21:11

Nå må jeg virkelig skjerpe meg. De siste timene har jeg sittet med trynet trykt oppi dataskjermen og skrollet gjennom sminke-nettbutikker, siklende og lysten på absolutt ALT. Det eneste problemet er at jeg desperat prøver å spare litt penger, men det er så fristende! I den nærmeste tiden fremover er det utrolig mange kule sminke-lanseringer, og det har også kommet mange nydelige sminkeprodukter jeg sikler etter for øyeblikket. Bare for å rett og slett ha noe annet å holde på med enn å være på nippet av å tømme hele sparekontoen min, tenkte jeg at jeg skulle dele noen lanseringer som skjer de neste månedene med dere!

Mac blue nectar collection // 2. Juni

Jeg har selv vært ganske uinteressert i de siste lanseringene til Mac, men denne må jeg få si at jeg gleder meg litt til. 2. Juni lanserer Mac en hel kolleksjon med helt nye leppestifter og lipglosser. Blandt leppestiftene er nok favoritten Sweet Vemon, Intoxica eller Invite Intrigue, og blandt glossene In Abundance eller Full for you.

Tarte + grav3yardgirl Swamp Queen palette // 6. Juni

Milde moses, jeg klarer så vidt å vente! Jeg fant for bare en liten stund siden ut at youtuberen Grav3yardgirl skal ha ett samarbeid med Tarte, hvor hun skal lage sitt eget palett. Først i dag fikk jeg med meg hvordan dette palettet kommer til å se ut, og jeg er rett og slett emosjonell! Det er ett limited edition eye & Cheek palette, og jeg tror nesten ikke jeg har sett noe vakrere.

Lorac pro 3 // 12. Juni

Enda ett palett som du virkelig bør holde øynene åpne for, er ett nytt ett fra Lorac. Du har sikkert fått med deg de forrige palettene fra Lorac, med de ikke så kreative navnene Lorac 1 og Lorac 2, selv om du kanskje ikke har dem selv. Selv har jeg ikke vært så alt for fristet til å kjøpe de to forrige palettene, men nå frykter jeg at pengene mine skal fly avgårde. Dette nye palettet, altså Lorac 3, er rett og slett så nydelig at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Alle fargene passer helt perfekt til min "sminke stil", og swatchene ser helt uimotstålige ut. Klikk Her for å se en video-review av dette palettet. Du kommer til å bli fristet;)

Til dette innlegget har jeg bare plukket ut de største lanseringene som skjer i tiden fremover, men selvsagt er der utrolig mange fler! For å få opp absolutt alle lanseringene som skjer både denne sommeren og hele året rundt + salg og rabattkoder, klikk Her !

Nå føler jeg meg helt utslitt etter en lang dag med ganske mye futt og fart, og har endelig slått meg ned i sofaen. I morgen er det dessverre tilbake til skolebenken igjen etter en deilig langhelg. Men jeg må bare holde hodet hevet og komme meg gjennom disse siste tre ukene, med stil;)

Hvilken av disse lanseringene gleder du deg mest til? Er det noen andre lanseringer som kommer eller har vært som du ser frem imot?

Vi blogges!

 • Publisert: 30.05.2016             Klokka: 21:11            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Ny sommersminke på plass

26.05.2016, 15:25

Heisann!

Tidligere i dag fikk jeg helt plutselig et skikkelig kick av kreativitet og inspirasjon, og bestemte meg derfor for å prøve meg på noen nye sminke looker. Siden det virker som om sommerværet endelig har kommet hit til Ålesund, tenkte jeg at dagens sminke skulle være litt ekstra fresh og sommerlig! Ja, jeg vet at jeg hadde ett innlegg for bare noen dager siden med nesten samme overskrift som i dag, men det får vi bare tåle;)

Selv om dagen i dag begynte litt trått på grunn av en god porsjon trøtthet og utmattelse, ser det ut til at denne torsdagen i slutten av mai ikke blir så ille like vel! Da jeg laget denne nye sminkelooken i dag, oppdaget jeg faktisk flere nye metoder og teknikker jeg ikke har prøvd før, og fikk også testet ut noen helt nye produkter.

Ett av mine mål da jeg satt i gang med å lage til øyensminken, var at eyelineren skulle bli "sharp enough to cut a bitch" ;) Og egentlig er jeg ganske fornøyd med resultatet!

Ansikt:

Formula 10.0.6 Picture Perfect Day daily moisturizer

Flormar Sheer Tinted Beauty Balm Cream | 01 light

NYX Color Correcting Concealer Palette | 04

NYX HD Photogenic Concealer | 02

NYX Wonder Stick | 01 Light

NYX HD Finishing Powder | 01 Translucent

Seventeen Instant Glow Gold Bronze Shimmer Brick

Revlon Highlighting Palette | 020 Rose Glow

Bryn og øyne:

NYX Tinted Brow Mascara | Black

NYX Tame & Frame Tinted Brow Pomade | 04 espresso

Eveline Cosmetics False Definition 4D Extension Volume Mascara

Makeup Revolution What You Waiting For palette | Jeg brukte fargene: Hot Track, Million Dollar Contract, Take A Chance, Now It's Only Me og Sex Chromosome ( brukte Sex Chromosome som eyeliner )

Lepper:

Flormar Waterproof Lipliner | 219

NYX Liquid Suede Cream Lipstick | Tea & Cookies

Jeg har i grunn planer om å filme en ny sminkevideo i nærmeste fremtid. Siden jeg kom med en annen sminke look for bare noen dager siden, tenker jeg at jeg kommer til å ha en video hvor jeg viser enten hvordan jeg laget den looken, eller den jeg laget nå i dag. Du finner link til den forrige sminke looken Her ;) Si gjerne hvilken du likte best og synest jeg skal lage video av i kommentarfeltet.

Hvordan er været der du bor?

 • Publisert: 26.05.2016             Klokka: 15:25            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Sommersminken på plass

21.05.2016, 19:06

Heisann!

Som ett mirakel, har endelig været her i Ålesund blitt snudd helt på hode i forhold til hva det pleier å være. Helt til nå for en liten stund siden har solen varmet utrolig godt opp, og det må ha vært rundt 20 grader på det varmeste. Så i dag har jeg blandt annet gått en liten fjelltur for å innvie dette supre været! Dessuten har jeg også unnet meg noen nye klesplagg, men også litt sminke;)

Etter å ha fått unnagjort alle dagens plikter, satt jeg meg ned foran sminkebordet og bestemte meg for å lage en helt ny, litt mer sommerlig sminkelook. Jeg synest det er utrolig avslappende å bare sette seg ned, skru på litt musikk, og bare ta seg god tid med sminken og kose seg!

Foundation: Ingrid Cosmetics ideal face luxurious silky makeup foundation + NYX stay matte but not flat liquid foundation

Concealer: NYX HD photogenic concealer + NYX color correcting concealer palette

Pudder: NYX HD finishing powder i fargen Translucent

Contouring: KAT VON D shade & light contour palette

Highlight: Makeup Revolution Highlight palette

Blush: Sleek blush by 3 palette i fargen Pink Lemonade

Bryn: NYX Tame and frame tinted brow Pomade i fargen Espresso + NYX tinted brow mascara i fargen Black

Øyenskygge: Makeup Revolution What you Waiting for palette + Makeup Revolution Big Love palette

Mascara: Eveline Cosmetics Extension Volume mascara

Nå har jeg akkurat slukt siste bit av middagen, som i dag såklart ble grillmat! Nå skal jeg gå en liten tur med Tinka, hunden min, før jeg setter meg ned og redigerer litt på en video til youtube. Jeg tror kanskje jeg kommer til å lage en sminkevideo hvor jeg viser hvordan jeg lager denne looken, men jeg blir bare glad for andre forslag til videoer! Skjekk gjerne youtubekanalen min Her !

Hvordan har været vært der du bor i dag?

 • Publisert: 21.05.2016             Klokka: 19:06            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Kylie Jenner restock!

19.05.2016, 21:05

Alle dere som desperat ønsker dere noe fra Kyliecosmetics , må følge med nå! Senere i kveld kommer nemlig absolutt alle produktene til Kylie tilbake på nettsiden, og da må vi være klare til kamp! Alt dette skjer klokken 3 p.m. Pacific, altså klokken 12 her. Niks, ikke 12 om morgenen, men nå i natt.

For at dere som har hatt øynene festet på enten ett lipkit, en lipgloss eller en metal matte, skal jeg dele noen av mine beste tips om hvordan dere lett kan få tak i akkurat hva dere vil ha;)

•Først av alt må dere såklart vite når alt starter, som er nå ved midnatt.

•Finn frem enten PC, telefon, nettbrett eller hva nå enn du ønsker, og pass på at alt er som det skal være.

•Finn frem kredittkortet ditt og annen informasjon du trenger når du skal kjøpe noe på nett.

• Om du har tenkt å kjøpe noen av de mest populære fargene, slik som Exposed (den nyeste), Candy K, Koko K, Dolce K eller Posie K, er det best om du kjøper de alene i en egen bestilling.

Om du er usikker på hva du eventuelt skal kjøpe, kan du ta en titt på dette , dette og dette innlegget:)

Har du lyst til å kjøpe noe, og eventuelt hva?

 • Publisert: 19.05.2016             Klokka: 21:05            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 0

Den perfekte sommersminken

19.05.2016, 15:19

Hei alle sammen!

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra skolen i dag, var faktisk å sminke meg. Jeg kom nemlig med ett uhell til å sove litt lenger enn jeg pleier i dag tidlig, noe som gjorde at jeg rett og slett ikke fikk tid til å sminke meg så mye. Men så fort jeg kom hjem for en liten stund siden, dro jeg frem sminkekostene og satte i gang!

Den 'looken' jeg gikk for i dag, er en helt enkel, ganske nude look, såklart med en liten vinge med eyelineren;) Jeg brukte faktisk In The Buff palettet mitt, som jeg disset noe utrolig mye på ett tidligere innlegg ( les her ). Nå som jeg har fått litt mer tid til å virkelig prøve dette palettet på riktig vis, har jeg innsett at det er ikke det verste øyenskyggepalettet der er;)

Her er In The Buff palettet som jeg kjøpte for ett par uker siden. Med tanke på prisen er i grunn dette ett helt supert palett om du liker litt 'nude' øyenskygge.

Som sagt, så gikk jeg for en helt nude, enkel øyensminke i dag. Jeg brukte fargene Camel, Wave og Silk, som du kan se på bildet under.

Om jeg måtte velge noen favoritter i dette palettet, ville jeg nok ha valgt Camel, Dust og Wave, som alle er glitrende, bruntonede farger.

Jeg virkelig elsker den eyelineren jeg brukte i dag! Det er en fra Maybelline som heter Master Precise ( se her ), og den er helt utrolig. Med den kan man helt enkelt lage både tynne og tykke streker, og den er superlett å bruke!

Er det bare jeg som ikke har innsett helt at det bare er noen få uker igjen til det er ferie? Jeg vet at jeg er skikkelig klisjé nå, men dette halvåret har gått merkelig fort! Så nå må vi bare holde motet oppe, og gi alt vi har den siste måneden før sommeren braker løs;)

 • Publisert: 19.05.2016             Klokka: 15:19            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Summer glow på høyt nivå | NYX butter gloss og matte lip cream review

14.05.2016, 16:47

Hei alle sammen!

Som jeg skrev i gårsdagens innlegg, så hadde jeg planer om at i dag var det på tide med shopping. Jeg hadde ikke planlagt noe stort innkjøp, men som vanlig fant jeg noen småting. Blandt annet fant jeg to sminkeprodukter som jeg kjøpte til ære for en ny youtubevideo, og som virkelig ga meg sommerfølelse!

Jepp, de to produktene var såklart fra NYX, som er ett av mine absolutte favoritt sminkemerker. Som dere sikkert har fått med dere, så har NYX ett stort utvalg av ulike konsistenser og finisher på lipgloss, og i dag slo jeg meg løs og kjøpte to av de ulike.

Jeg virkelig elsker begge disse lipglossene! De to ulike "sortene" jeg bestemte meg for å prøve i dag, var en Soft Matte Lip Cream i fargen Milan, og en Intense Butter Gloss i fargen Napoleon.

Jeg har virkelig falt helt pladask for denne Butter Glossen! Både konsistensen og finishen på selve glossen er helt perfekt, lett å påføre, og super pigmentert. Fargen jeg kjøpte, Napoleon, er en superfin, oransj-aktig rosafarge, som minner meg utrolig mye om sommeren! Jeg vurderer å lage en youtubevideo hvor jeg viser dere hvordan jeg lager en slags "summerlook" med denne glossen, så det er bare å si ifra om dere kunne tenke dere det!

Her har jeg testet ut Intense Butter Glossen. Som dere ser, så er fargen perfekt til sommeren, og jeg har absolutt satt mitt elsk på konsistensen denne glossen har!

Og her har vi Soft Matte Lip Creamen i fargen Milan. Helt seriøst folkens... Denne er helt utrolig! Konsistensen på denne er rett og slett helt fantastisk, og fargen er til å dø for (ikke bokstavelig talt da)!

Så nå er det bare å sette i gang med forberedelsene til den nye youtubevideoen jeg skal lage! Jeg kommer mest sannsynlig til å bruke denne Intense Butter Glossen til den videoen, men det er bare å kommentere om du har noen tips til gode sommerprodukter;)

Husk å følge meg på instagram (klikk her ) for mer informasjon om når ett nytt blogginnlegg blir lagt ut, eller når en ny video kommer på youtube!

Vi blogges!

 • Publisert: 14.05.2016             Klokka: 16:47            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Nytt i sminkeskuffen

13.05.2016, 20:54

Hei alle sammen!

Som jeg skrev om i ett innlegg (les Her ) for noen få dager siden, så har jeg enda en gang slått meg løs og kjøpt mer sminke. Denne gangen var det to nye øyenskyggepaletter fra Makeup Revolution, og helt siden jeg dro dem opp av postkassen har jeg nesten ikke kunnet vente med å prøve dem ut! Jeg har såklart testet alle fargene kjapt på hånden min, men i dag ble dagen for å innvie palettene på ordentlig vis.

Siden det var tidlig tentamen i dag, ble det ikke noen stor sminkeprosedyre før jeg dro hjemmefra, men så snart jeg kom hjem slo jeg meg løs med de nye godsakene. Palettet jeg valgte å teste ut nå i dag, er det som heter What You Waiting For , og jeg har nesten ikke ord. Både de matte og de shimmery fargene har en helt fantastisk konsistens, er veldig pigmenterte, og er lett å blande ut.

Her er ett bilde av det flunkende nye palettet! Det gjør nesten vondt å måtte grise til noe så utrolig nydelig...

For å innvie dette palettet prøvde jeg meg på en ganske enkel, smokey look, og såklart en søt liten vinge for å gjøre det hele komplett. Jeg virkelig elsker alle fargene i dette palettet, både matte og glitrende. Jeg vurderer i grunn å lage en youtubevideo hvor jeg viser hvordan jeg lager denne looken (jeg blir utrolig glad om dere sier om dere kunne tenke dere det eller ikke, og skjekker youtuben min Her), men jeg tenkte å vise kjapt her på bloggen først!

Jeg starter bare med å bruke fargen We Love You (som du ser at jeg har satt ett kryss på) og påfører den like under øyenbrynet for å fremheve det. Denne fargen er en glitrende, lys champagnefarge, og passer helt perfekt til å ha både helt innerst i øyekroken og som grunnlag til annen øyensminke.

Jeg må bare begynne med å beklage for at jeg enda ikke vet hva "crease" er på norsk... Men uansett, så tar jeg fargen Can't Find The Brake i "creasen", og litt ytterst i øyekroken. Denne fargen er virkelig helt perfekt til alle anledninger, både fest og hverdag!

For å bygge opp en litt "smokey" look, brukte jeg fargen Do It Alone, litt lenger ute i "creasen" like over den forrige fargen. Denne fargen har en litt kald undertone, og jeg tror den passer helt perfekt til litt grønne eller blå øyne!

For å se litt mer våken ut (noe jeg alltid trenger om hverdagene) tar jeg fargen Now Its Only Me i hele øyekroken. Denne fargen er i likhet med fargen jeg brukte aller først, We Love You, helt perfekt til alle slags stiler, pluss at den egner seg supert som highlighter.

Så for å sette prikken over i'en på hele denne looken, tar jeg fargen Sex Chromosome helt nederst mot midten av vannkanten ved øyevippene, og videre oppover. Denne fargen er absolutt helt nydelig, og perfekt til en litt "smokey" look!

Nå har hele familien plassert seg i sofaen med idol på tv'en. Tidligere i kveld kom søskenbarnet mitt på besøk, og i morgen blir det shopping på høyt nivå! Kanskje blir det litt mer sminke på meg;)

Jeg håper du har kommet deg gjennom uken uten noe brask og bram, og at du kommer til å nyte langhelgen!

Vi blogges!

 • Publisert: 13.05.2016             Klokka: 20:54            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Kylie Jenner Metal Matte Review

10.05.2016, 21:19

Heisann!

I dag fikk jeg den beste overraskelsen da jeg kom hjem fra en lang og slitsom skoledag. Som dere som ofte leser bloggen vet, så har jeg de siste ukene ventet på en utrolig spennende pakke i posten, fra ingen andre enn Kyliecosmetics. De siste dagene har jeg vært litt bekymret for om pakken i det hele tatt skulle komme frem, men nå trenger jeg heldigvis ikke tenke på det lenger, for nå er pakken trygt plassert hjemme hos meg!

Da Kylie lanserte sine Metal Matte lipglosser i slutten av april, var jeg såklart ikke treg med å få tak i alle tre fargene, Reign, King K og Heir. Disse glossene ble laget til ære for coachella festivalen, og alle har en matt, glitrende effekt. Jeg har så utrolig lyst til å gi dere alle meningene jeg har om disse tre lipglossene, men desverre har jeg lovet meg selv å holde tett i en liten stund til. Jeg og to venninner skal nemlig lage en youtubevideo hvor vi prøver ut alle de tre fargene, gir noen gode tips til hvilke hudtoner hver og en av fargene passer godt til og hvordan du kan kapre alle tre, og såklart hva vi synest om dem og hvilken farge vi liker best!

Så i dette innlegget må jeg desverre holde tett om hva jeg synest om disse lipglossene og hvordan de ser ut på. Men såklart skal der få se noen swatches! Som jeg sa tidligere, så er alle de tre fargene glitrende, og de passer virkelig perfekt til sommeren!

I mellomtiden når du venter på YouTubevideoen (klikk Her for å komme til kanalen min) blir jeg utrolig glad om dere tar dere tid til å se de andre videoene mine og kanskje skrive en kommentar!

Hvilken farge synest du ser finest ut?

 • Publisert: 10.05.2016             Klokka: 21:19            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Dette er jo helt genialt!

07.05.2016, 14:58

Har du noen gang hatt en øyenskygge eller lipgloss som du ikke har visst helt hva du skal gjøre med? Kanskje en foundation du kjøpte på salg som viste seg å være helt feil farge? Vel, nå er ikke slike ting ett problem lenger, for jeg fant nettop redningen!

Litt tidligere i dag da jeg bladde gjennom feeden min på instagram, kom jeg over noe som automatisk stjal oppmerksomheten min. Det var en nettside som for det første kjøper dine brukte sminkeprodukter og betaler deg for det, og for det andre selger de brukt sminke kjempebillig! Nettsiden heter Glambot.com og er helt trygg både med tanke på kvaliteten på produktene og shipping. Du tenker sikkert at sminken de selger er helt fæl og ekkel med tanke på at noen andre har brukt dem, men det er snarere tvert imot. De "vasker" alltid produktene med antibakteriell, og pakker dem inn slik at de blir akkurat som ny. (Se begynnelsen av Denne videoen for å finne ut mer om hvordan dette fungerer og hvor bra det er).

På hvert av produktene står det hvor mye som er igjen av produktet, hvilken kvalitet det er på det, og hvor mye det koster. Her fant jeg en Tarte Cheek Stain til bare 5.94 dollar, noe som er helt utrolig med tanke på at den egentlige prisen er rundt 30 dollar! Så om du enten trenger å selge brukt sminke eller kjøpe dyr sminke til en billig penge, så er dette nettsiden for deg!

 • Publisert: 07.05.2016             Klokka: 14:58            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 0

Jeg gir ikke opp så lett!

05.05.2016, 18:11

Hei alle sammen!

Som jeg skrev om i gårsdagens innlegg, så har jeg akkurat kjøpt to øyenskyggepaletter. Desverre ble jeg så absolutt ikke imponert av disse palettene, men jeg gir ikke opp så lett! Tidligere i dag bestemte jeg meg for å gjøre det beste ut av situasjonen, og prøvde så godt jeg kunne å lage en sminkelook med ett av palettene.

Det ble bare en helt enkel, nude look, men med tanke på at førsteinntrykket mitt av palettene ikke var så supert, ble jeg ganske sjokkert over resultatet.

Til denne looken brukte jeg en mascara jeg tok fra mamma, og det er faktisk den beste jeg noensinne har brukt! Sjokkerende nok var det en superbillig mascara fra ett merke som heter Eveline Cosmetics, men den var rett og slett fantastisk. Jeg trengte ikke engang å bruke vippetang for å få en fin "vipp" på øyenvippene, for den jobben gjorde mascaraen på egenhånd!

Kunne dere tenke dere en tutorial på denne looken?

 • Publisert: 05.05.2016             Klokka: 18:11            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Så absolutt ikke verdt det!

04.05.2016, 19:06

Jeg skulle virkelig ønske at jeg hadde noen positive ord om disse produktene, men om jeg hadde sagt det ville det vært løgn. I går kjøpte jeg nemlig to øyenskyggepaletter som jeg har hørt ganske mange gode anmeldelser om, men jeg skjønner virkelig ikke hvor de anmeldelsene kom fra.

Disse palettene er fra merket W7, og kostet rundt 100kr. Med en gang jeg såg disse ble jeg helt fra meg, dro dem med meg til kassen, og betalte med ett smil. Desverre var de ikke i nærheten av hva jeg hadde håpet.

Det ene hette "in the buff" og inneholdt 12 ulike "nude" farger. En ting som var utrolig merkelig med akkurat dette palettet, var at konsistensen på alle fargene var ganske ulik. På noen var konsistensen ganske kremet, noe jeg likte, men på andre var den plutselig helt upigmentert og tørr. Den eneste fargen jeg faktisk likte i dette palettet var den som hette "Camel", som er en kobber-aktig, glitrende farge.

Det andre palettet, "up in smoke", hadde jeg litt høyere forventninger til. I dette palettet er det også 12 farger, bare at disse er "smokey". Jeg ble rett og slett utrolig skuffet da jeg begynte å prøve ut øyenskyggene i dette palettet, men nå skjønner jeg hvorfor de kaller det "up in smoke". For de fleste, inkludert meg, får lyst til å sette fyr på det. Konsistensen på disse øyenskyggene var helt fæl, og de var ikke pigmenterte i det hele tatt. Dessuten skjønner jeg virkelig ikke hvorfor det plutselig er en lyserosa farge midt i palettet, for det synest jeg rett og slett ikke hører til konseptet "smokey".

Jeg må bare beklage for at dette ble ett ganske så negativt innlegg, men ikke alle innlegg kan være solskinn og regnbuer;) Jeg håper bare virkelig at jeg har klart å advare noen av dere før dere fyker ut og kjøper disse palettene. Selv om de var billige, var de absolutt ikke verdt det:(

Jeg håper du har hatt en super onsdag! Vi blogges!

 • Publisert: 04.05.2016             Klokka: 19:06            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Juicy shaker review

30.04.2016, 22:09

Hei alle sammen!

Dagen i dag har egentlig vært helt super, og for å gjøre den enda bedre tenkte jeg å ende den med en liten review! Tidligere i dag var jeg på en liten shoppingtur, noe som resulterte i at jeg fikk kjøpt noe jeg har ønsket meg i en god stund nå! Nemlig en Juicy Shaker! En Juicy Shaker er rett og slett en slags lipgloss som inneholder pleiende oljer. Det som er spesielt med akkurat denne lipglossen er at den kommer i en slags tube som inneholder flere farger lagvis oppå hverandre. Når du rister denne tuben blir fargene blandet, noe som ender i en fantastisk konstistens og nydelig farge.

Jeg kjøpte i fargen Berry In Love, noe jeg synest passet helt perfekt med tanke på lukten på glossen! Applikatoren på dette produktet er helt fantastisk, og nesten grunn nok til å kjøpe lipglossen.

Juicy Shaker kommer i 14 ulike varianter, alle med ulik lukt og farge! Jeg er rett og slett helt forelsket i dette produktet, og skal absolutt få tak i flere!

Har du prøvd en Juicy Shaker?

 • Publisert: 30.04.2016             Klokka: 22:09            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Kylie lipkit dupes

27.04.2016, 17:34

Hei alle sammen!

Helt siden Kylie Jenner kom med den første lanseringen av sine nye "lip kits" sent i fjor, har nok det vært noe de aller fleste sminkeelskere har vært på jakt etter. Desverre er det jo sånn at disse leppeproduktene for det første er kjempedyre, og for det andre blir utsolgt etter bare noen minutter ved hver lansering. Så derfor tenkte jeg at jeg skulle vise dere noen såkalte "dupes" til noen av kyliecosmetics produktene!

Kourt K

The "perfect purple" blir denne fargen kalt, men sjokkerende nok finnest det en akkurat like perfekt dupe for under halve prisen! Om du i likhet med maaaange andre prøver desperat å få tak i Kourt K, slutt med det og prøv heller ut en av NYX sine Soft Matte Lip Cream i fargen Transylavia! Den koster rundt hundrelappen, og er lett å få tak i med tanke på at NYX endelig er kommet til Norge;)

Hun her bruker Kourt K, som koster 29 dollar, pluss 15 dollar i frakt:

Og her har vi NYX sin Soft Matte Lip Cream i fargen Transylvania! Den koster bare rundt hundrelappen!

Candy K og Koko K

Om jeg skulle kjøpt ett lip kit, ville nok det første jeg hadde valgt vært Candy K. Det er en ganske nude, "støvete" lyserosa farge som passer helt perfekt til alle anledninger! Siden Candy K og Koko K er ganske så like, får de også samme dupe, nemlig NYX sin Liquid Suede Lipstick i fargen Tea And Cookies.

Tea and cookies ser du nest-nederst i høyre hjørne. Denne koster bare rundt hundrelappen!

Dolce K

Dolce K var en av de første fargene Kylie lanserte, og er vel nå i dag en av de mest populære. Det er en helt nude, enkel brunfarge som er perfekt til både kalde og varme hudtoner. Men selv om akkurat Dolce K lip kit'et er helt nydelig, betyr det ikke at du trenger å kjøpe det, for det finnest nemlig en helt lik en for under halve prisen! Så om du sikler etter fargen Dolce K, bør du virkelig prøve NYX sin Liquid Suede Lipstick i fargen Sandstorm!

Hun her bruker Dolce K:

Og her har vi NYX Liquid Suede Lipstick i fargen Sandstorm! Helt lik med samme kvalitet!

Posie K

Posie K er en av mine favoritter blandt absolutt alle fargene! Det er en ganske lys, "dusty" rosafarge som jeg synest er såååå fin. Men som med alle de andre lip kit fargene, har også denne en superbillig dupe, nemlig en fra NYX (ja, igjen...). Det er en av NYX sine Soft Matte Lip Cream i fargen Zurich, og som en dupe av leppepennen er NYX sin lipliner i fargen Chocolate perfekt!

Posie K er så utrolig fin!

Men om du ikke er interresert i å bruke over 400kr på en liquid lipstick og en lipliner, er NYX sin Soft Matte Lip Cream i fargen Zurich helt perfekt!

Jeg håper du fikk litt hjelp til hva du kan kjøpe til under halve prisen av hva ett lipkit koster! Ja, alle "dupes" produktene er fra NYX, noe jeg synest er helt fantastisk siden NYX er ett av mine favoritt sminkemerker! Som dere sikkert vet har ikke Kylie bare lipkits å selge, men også lipglosser (meld dere på giveaway Her ) og metal mattes. Faktisk venter jeg spent på å få mine tre metal mattes i posten for å teste dem ut for dere! Så stay tuned for en youtubevideo hvor jeg har en liten "metal matte review" ;)

Vi blogges!

 • Publisert: 27.04.2016             Klokka: 17:34            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Det beste man kan finne!

25.04.2016, 19:57

Hei alle sammen!

I dag ankom endelig pakken jeg har ventet på i en god stund nå! I slutten av mars inngikk jeg ett samarbeid med ett sminkemerke som heter Glittertubes , hvor vi avtalte at jeg skulle prøve ut noen av deres produkter og vise frem her på bloggen og andre sosiale medier. Folkene som styrer dette merket er utrolig snille, og produktene deres er helt fantastiske! Som man hører på navnet, så selger de glitter i alle former og farger. Jeg fikk gleden av å prøve ut noen av deres "pressed glitter pans" som er små beholdere med glitter i øyenskygge-form. Man kan bruke de til hva nå enn man vil, men det jeg kommer til å bruke de til mest er nok øyenskygge.

Jeg er helt forelsket i alle fargene, men om jeg måtte velge en favoritt måtte det ha vært Honeysuckle!

Konsistensen på disse "øyenskyggene" er helt annerledes enn andre øyenskygger, så det tar litt tid å venne seg til å bruke de. Om du vil ha en søt Glittertubes Boks slik som du ser på bildet til å ha øyenskyggene i, må man kjøpe de separat, og også kjøpe Magneter for seg selv. For en beholder med øyenskygge koster det 2.50 pund, altså rundt 25 kr.

Det kommer nok en video på Youtubekanalen min hvor jeg viser dere hvordan jeg bruker disse produktene og hva jeg tenker om dem!

Husk å melde dere på Kylie lipgloss giveawayen min før det er for sent!

 • Publisert: 25.04.2016             Klokka: 19:57            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Ferdig sminket med avlyste planer

23.04.2016, 21:07

I dag klarte jeg heldigvis å få en god natts søvn, noe jeg har lengtet etter en god stund. Jeg fant ut nesten med en gang jeg hadde våknet at "i dag vil jeg være litt sosial", så rett etter frokost sendte jeg en melding til to venninner og spurte om de ville være med på shopping. Siden begge kunne, avtalte vi at vi skulle møtes klokken ett, noe som ikke ble noe av siden en av dem avlyste og jeg virkelig hater å tusle rundt alene med en person, (det ender alltid opp med klein stemning). Så nå sitter jeg på rommet mitt, ferdig sminket og hele pakka, og vet ikke helt hva jeg skal få ut av denne dagen.

Etter at klokken hadde slått ett, dro jeg og mamma på shopping, noe jeg er utrolig glad for! Det var bare en kjapp tur, men vi fant faktisk masse fint, til og med på salg. Vel, egentlig var ikke noe på salg, men jeg fikk lurt til meg 30% avslag likevel;)

I dag bruker jeg øyenskyggepalettet "girl panic" fra Makeup Revolution. Favoritten min i det palettet er den som heter "random", som er en superfin, glitrende kobber-aktig farge.

Her har jeg på meg Kyliecosmetics lipglossen i fargen Like. Om du har lyst til å vinne en slik, husk å melde deg på giveawayen min Her !

Ny youtubevideo er på vei, så stay tuned;)

 • Publisert: 23.04.2016             Klokka: 21:07            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

Kylie lip kit restock!

22.04.2016, 19:44

Heisann!

Dette blir bare ett superkjapt innlegg, for jeg har noe viktig (noen vil synest det er viktig) info å fortelle dere. Akkurat klokken 20:22 i kveld, kommer det til å være en relansering på Kyliecosmetics.com ! Jeg vet ikke helt sikkert hvilke farger som blir lansert, men jeg tror det for det meste kommer til å være de fleste.

Håper du får tak i det du har lyst på!

 • Publisert: 22.04.2016             Klokka: 19:44            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Nå skjer det snart!

15.04.2016, 20:15

Hei alle sammen!

Dette blir bare ett superkjapt innlegg, men det kommer ett litt senere også;) i hele dag har jeg skjekket Kyliecosmetics.com omtrent hvert femte minutt, for i dag blir nemlig noe nytt lansert, nemlig Metal Matte liquid lipsticks! Jeg og veninnen min, Kristina, har planlagt å kjøpe noen av disse, og gjøre en liten "review" på dem, slik som jeg gjorde med Kylie lipglossen i fargen Like. Nå nettop gikk jeg inn på nettsiden, og der fant jeg ut at det snart er lanseringstid!

King k | Heir | Reign

Så nå alle sammen er det bare å stay tuned;)

Hvilken av metal matte fargene liker du best?

 • Publisert: 15.04.2016             Klokka: 20:15            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Weird ways to contour your face

13.04.2016, 20:57

Hei alle sammen!

For øyeblikket sitter jeg med nesa trykt nedi dataskjermen og prøver desperat å ikke kaste alt jeg har i nærheten av meg i veggen. Jeg filmet en video til YouTube tidligere, og det jeg holder på med nå er å redigere den slik at jeg kan laste den opp. Men neida... Såklart måtte pc'en velge akkurat nå til å streike totalt. Typisk det. Så det blir nok ikke noen YouTubevideo i kveld, men så snart pc'en vil samarbeide har dere en spennende youtubevideo i vente;)

Nå snart har jeg tenkt å lage noe jeg aldri har prøvd før, nemlig whole wheat pancakes. Jeg skal bruke den samme oppskriften som jeg skrev om i gårsdagens innlegg, Topp Fem Sunne Pannekaker ! Så ønsk meg lykke til;)

Det kommer nok ett blogginnlegg enten senere i kveld eller tidlig i morgen hvor jeg sier hva jeg synest om dagens kveldsmat;)

Vi blogges!

 • Publisert: 13.04.2016             Klokka: 20:57            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer: 1

NYX liquid lipstick swatches

10.04.2016, 21:07

Hei alle sammen!

Jeg hadde egentlig tenkt å laste opp en YouTubevideo i dag, men jeg har rett og slett ikke vært i noe særlig godt humør. Vanligvis ville jeg nå fortelle dere om hva jeg har gjort i dag, men akkurat det skal jeg faktisk ikke plage dere med.

Da jeg var på Cubus i går for å se om de hadde igjen noen flere av NYX sine liquid lipsticks, ble jeg ganske sjokkert da jeg fant ut at ALLE var utsolgt! Så siden det må bety at de er ganske så populære, tenkte jeg at jeg skulle ha ett lite "NYX liquid lipstick swatches" innlegg, hvor jeg helt enkelt viser hvordan alle (alle jeg har) ser ut på.

Her har jeg testet alle de fire jeg har. Fra venstre: NYX LIQUID SUEDE I FARGEN SOFT-SPOKEN, NYX LIQUID SUEDE I FARGEN CHERRY SKIES, NYX LINGERIE I FARGEN BEAUTY MARK, NYX LINGERIE I FARGEN EXOTIC.

NYX lingerie i fargen BEAUTY MARK

Denne her kjøpte jeg noen dager etter at jeg kjøpte de andre, og den var den eneste som var igjen i butikken. Jeg elsker lingerie kolleksjonen til NYX, hvor alle fargene er veldig nude og enkle. Denne fargen minner meg litt om Kylie Jenner lipkit i fargen Dolce K, og NYX sin koster jo utroooolig mye mindre enn hva Kylie's gjør!

NYX lingerie i fargen EXOTIC

Denne her er min absolutte favoritt liquid lipstick noensinne! Fargen er helt nydelig, og siden den er såpass enkel er den helt perfekt til en litt "dramatisk" øyensminke. Alle lingerie fargene har samme utrolige konsistens, pluss at de holder på (helt seriøst) hele dagen. Jeg brukte en på skolen her en dag, og den holdt på hele tiden! Til og med etter jeg hadde spist!

NYX liquid suede i fargen SOFT-SPOKEN

Også disse liquid suede lipglossene har en helt fantastisk konsistens og er superlette å påføre. I motsetning til fargene i lingerie kolleksjonen, kan du i liquid suede kolleksjonen finne alt fra lysebrune farger til mørkeblå og lilla! Denne fargen her er helt nydelig, og perfekt til en "no makeup" sminkelook.

NYX liquid suede i fargen CHERRY SKIES

Denne fargen er heeelt ulik de andre jeg har fra NYX, men i likhet med de andre er denne også superfin! Jeg ser virkelig for meg den med en klassisk "winged eyeliner"!

Jeg håper du likte dagens blogginnlegg og at du har hatt en fin søndag! Husk å ta en titt på YouTube videoen min Her og fortell meg gjerne hvilke videoer du kunne tenke deg å se fremover!

Vi blogges!

 • Publisert: 10.04.2016             Klokka: 21:07            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Min første youtubevideo!

09.04.2016, 21:01

Hei alle sammen!

De siste timene har jeg sittet i sofaen med trynet ned i datamaskinen, og prøvd desperat å få lastet opp min aller første youtubevideo. Videoen ble ikke i nærheten av perfekt, men jeg tenker at for at de skal bli det trenger jeg litt øvelse først. Så den første videoen gikk litt trått, men da kan det jo bare gå oppover! Det er en "min sminkerutine" video, hvor jeg viser hvordan jeg sminker meg hver dag og hvilke produkter jeg bruker. En ting jeg ikke merket med videoen før jeg hadde lagt den ut, var at man kunne høre en rar lyd i bakgrunnen nesten hele tiden, nemlig en sag. Det var pappa som holdt på å sage etter eller annet, hva vet vel jeg.

Det hadde betydd utrolig mye om du tok en titt på videoen min Her !

Håper du har hatt en helt super dag! Vi blogges!

 • Publisert: 09.04.2016             Klokka: 21:01            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

NYX lansering!

07.04.2016, 17:51

Heisann!

Nå kom jeg akkurat hjem fra noe jeg har gledet meg veldig lenge til, nemlig NYX lanseringen! Vi dro dit rett etter skolen, kjøpte oss noe å spise, og føyk rett opp til Cubus hvor lanseringen skulle være. Vi kom ganske langt fram i køen, men endte til slutt opp noen plasser bak fordi en god del folk absolutt var nødt til å snike (drittsekker). Så stod vi i kø i rundt en og en halv time, før vi endelig fikk komme fram til all sminken. Jeg handlet for saftige 900 kroner (ooops) og fikk tak i utrolig mange ting jeg elsket!

Etter å ha betalt for alle godsakene, fikk vi ta bilde med Agnes Lovise og Celina Karine (youtubere) noe som var utrolig koselig!

Det kommer nok ett lite "dagens innkjøp" innlegg senere, så stay tuned ;)

 • Publisert: 07.04.2016             Klokka: 17:51            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Sminkeproduktene du MÅ prøve!

06.04.2016, 22:22

Heisann!

Nå har jeg akkurat skrollet ned gjennom feeden min på Pinterest, og i dag såg jeg utrolig mange sminkeprodukter som jeg automatisk skrev ned på min "ting jeg MÅ ha" liste. Dette kommer nok bare til å være del 1 av dette "produktene du må prøve" innlegget, så det er bare å stay tuned;)

Colorpop ultra satin lips

Denne her har jeg hatt så utrolig lyst på så utrolig lenge! Det mest populære fra Colorpop er nok deres Ultra matte lips, som jeg har sett overalt i det siste. Alle produktene fra Colorpop er utrolig billige med tanke på prisen, og fargeutvalget er helt utrolig! Ta en titt på nettsiden deres Her !

Too Faced sweet peach eye shadow palette

Too Faced lager nok de absolutt aller beste øyenskyggepalettene i hele universet! De er lett å påføre, veldig pigmenterte, og det beste av alt, de lukter som MAT! Dette palettet har 18 ulike farger, noen lyse, noen mørke, noe glitrende og noen matte. Ta en titt på det Her !

Benefit hoola zero tanlines allover body bronzer

De siste ukene har jeg sett denne her helt seriøst overalt! Benefit er nok ett av mine favoritt sminkemerker, noe som er litt rart med tanke på at jeg ikke har noen av produktene deres;) Etter jul har Benefit lansert en hel serie som heter Hoola, hvor alle produktene er helt perfekt for sommeren! Se hele hoola serien Her !

Håper du har hatt en helt super dag!

Vi blogges!

 • Publisert: 06.04.2016             Klokka: 22:22            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Nytt på ønskelista!

05.04.2016, 15:02

Heisann alle sammen!

Jeg vet at det forrige innlegget mitt var ett litt sånn "fuck life" innlegg, men nå er heldigvis alt mye bedre! Siden jeg dro hjem fra skolen tidligere i dag, fikk jeg litt ekstra tid til å bare sitte på telefonen og ta en titt innom alle slags sosiale medier. Da jeg var innom instagram såg jeg ett bilde av no jeg automatisk tenkte at "det må jeg ha!". Det var ett øyenskyggepalett fra merket Too Faced som heter Peanut Butter And Jelly !

Ikke bare elsker jeg produktene fra too Faced på grunn av kvaliteten, men også på grunn av utseende og detaljene! I likhet med Chocolate Bar øyenskyggepalettet, lukter også dette akkurat slik som navnet sier, nemlig peanut butter and Jelly!

Palettet har ni farger, noen matte og noen glitrende. Det jeg liker utrolig godt med mange av palettene fra Too Faced ( som f.eks Natural Eyes og Boudoir Eyes ) er at fargene er delt inn i tre "kategorier". I peanut butter and Jelly palettet er fargene delt inn i Pb&J, Rich and Creamy og Soft and Sweet.

Jeg kommer nok ikke til å få kjøpt meg ett sånt helt enda, men det står absolutt på ønskelista!

Vi blogges!

 • Publisert: 05.04.2016             Klokka: 15:02            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Min hverdagssminke

02.04.2016, 19:58

Heisann!

Helt frem til jeg kom meg opp av sofaen for noen få timer siden for å trene, har jeg egentlig bare vært en skikkelig sløving. Helt siden jeg sto opp tror jeg at jeg har skrevet sånn tre blogginnlegg, men har endt opp med å slette alle. Vet ikke egentlig helt hvorfor, men jeg følte vel bare at ingen helt giddet å lese noen av dem, så da slettet jeg rett og slett alle som en.

Men siden jeg er fast bestemt på å legge ut noe på bloggen hver dag, tenkte jeg at burde legge ut noe nå! Så, siden jeg ofte legger ut ting om sminke og skjønnhet her på bloggen, tenkte jeg at det kanskje er på tide å legge ut ett lite "min hverdagssminke" innlegg!

Primer:

Til primer bruker jeg nivea after shave balm som jeg har snakket om veldig mye her på bloggen. Grunnen til at den er så utrolig god å bruke som primer, er at den inneholder glyserin, noe som får sminken til å holde ekstra lenge. Jeg har ikke brukt den lenge, men helt siden jeg fikk den har jeg brukt den hver eneste dag, og jeg elsker den!

Foundation:

En av mine favoritt foundationer er denne fra Maybelline. Den heter superstay better skin og inneholder vitaminer som gjør at, tja, du får "better skin". Til å påføre bruker jeg en av de skje-lignende kostene som man får kjøpt veldig billig på blandt annet eBay og Amazon.

Øyenbryn:

En av de tingene jeg ofte blir spurt om er hvordan jeg gjør brynene mine. Egentlig har jeg ikke noe spesielt "triks" eller noe sånt for å få brynene til å se ut som de gjør, men jeg har spesielt ett produkt som jeg virkelig anbefaler, og det er L'Oréal sin brow artist plumper! Først fyller jeg bare inn brynene med en helt enkel øyenbrynsblyant og etter det tar jeg helt enkelt på "Øyenbrynsmascaraen" som det heter. Helt innert på brynene passer jeg alltid på å børste opp istedenfor til siden, for å få en litt mer "naturlig" look.

Mascara:

Som jeg skrev om i "mars favoritter" innlegget mitt, så har jeg en mascara som jeg virkelig ELSKER, og det er en fra Eveline Cosmetics som heter Grand couture mascara. Ett lite triks jeg gjør hver eneste dag for å få vippene til å se ekstra lange ut og for at mascaraen ikke skal klumpe seg, er at samtidig som jeg har vippene i vippetangen, påfører jeg ett tynt lag med mascara. Det er vel ett godt gammeldags "Pinterest hack", og helt siden jeg prøvde det første gangen har jeg gjort det hver dag!

Contouring:

Contouring er nok min absolutte favorittdel av sminkerutinen! Jeg bruker ett palett fra KAT VON D som heter shade & light. Jeg påfører enkelt litt under kinnbenene, og i "kantene" av ansiktet. Så tar jeg en av highlighterene i palettet og påfører under øyenbrynene, innerst i øyekroken, under øynene og på kinnbena.

Øyenskygge:

I det siste har jeg vært helt hekta på girl panic øyenskyggepalettet fra makeup Revolution! i dag brukte jeg fargen Naked Through over hele øyelokket og oppover mot brynet, så tok jeg Hypnotic i...vent, hva kaller man det?? Altså ordet "crease" på engelsk?? Hahah, sånn er det. Kan ikke vite alt. Men uansett så påfører jeg fargen Hypnotic "in the crease" (Sorry for mine engelskkunnskaper) og avslutter det hele med å ta fargen random i øyekroken og over der jeg tok på Hypnotic.

Så var det noe litt spennende jeg må spørre dere om. I går ble de nye Kylie Jenner lipglossene lansert, og som de fleste vet så er de utrolig vanskelig å få tak i. Men (utrolig nok) klarte denne jenta her som bare tilfeldigvis klikket seg innpå nettsiden akkurat da salget begynte, å faktisk kjøpe noen! Har tenkt litt på om jeg burde hatt en giveaway hvor jeg ga vekk disse lipglossene, siden jeg vet at mange har utrolig lyst på (og fordi jeg ser ut som en ku når jeg har på brun lipgloss) så det er bare å kommentere om du kunne tenke deg det!

Håper du likte denne dagens blogginnlegg, og får en helt super helg videre!

Følg meg gjerne på instagram (tereseh0ff) for mer info om den eventuelle giveawayen og masse annet!

 • Publisert: 02.04.2016             Klokka: 19:58            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Mars favoritter 2016

01.04.2016, 21:43

Heisann!

Siden det nå faktisk er blitt første april (noe jeg synest er helt sykt, tiden går utrolig fort!) har jeg i dag tenkt å ha noe jeg ikke har hatt enda, nemlig ett lite "månedens favoritter" innlegg. Dette blir mest sannsynlig noe jeg kommer til å gjøre hver måned, så det er bare å glede seg!

Mascara:

Eveline Grand Couture Mascara: Kjøpte denne mascaraen da jeg var i Polen (Sånn seriøst, Polen har dritbillig sminke) og tenkte egentlig først at jeg ikke likte den, men nå elsker jeg den! Eveline er nok ett sminkemerke de fleste ikke har hørt om, men det er faktisk helt supert! Denne mascaraen klumper ikke i det hele tatt og får vippene til å se fantastiske ut! Kjøp den her for 73kr!

Contouring:

KAT VON D Shade & Light: Dette er nok en av de contouring palettene det har vært mest snakk om siden folk begynte med contouring. Egentlig koster vel ett ekte rundt 400kr, men av en eller annen merkelig grunn fikk jeg mitt for bare 150! Jeg bruker mest fargene sombre, shadowplay og lyric, men absolutt alle fargene er nydelige og lette å blende.

Øyenskygge:

Makeup Revolution girl panic eyeshadow palette: Dette var ett av de to makeup Revolution palettene jeg kjøpte da jeg var på Gran Canaria. Makeup Revolution palettene er helt fantastiske, og er sjokkerende nok utrolig billige. Favorittpalettet mitt denne måneden var Girl Panic palettet, som inneholder 12 glitrende, og 6 matte øyenskygger, som alle er helt nydelige! De fargene jeg bruker mest er Naked Through, Hypnotic, Random og Chelsea Mayhem.

Foundation:

Clinique beyond perfecting foundation + concealer: Fant riktignok ut om denne foundationen for bare to dager siden, men jeg elsker den allerede! Det var mamma som fikk tak i en prøvepakke til meg, og som mange vet så varer ikke slike små prøvepakker så lenge, men jeg har faktisk en god del igjen. Man trenger absolutt ikke å bruke mye, og egentlig trenger man ikke bruke concealer etterpå heller! Vet at det ikke er den billigste foundationen man kan finne, men det er vel lov til å unne seg noe litt ekstra bra av og til;) Anbefaler virkelig!

Ansiktsrens:

Formula 10.0.6 absolute dream clean foaming cleanser:

Dette har vært min favoritt ansiktsrens så lenge jeg kan huske! En pakke holder i flere måneder, og jeg lover deg, du kommer til å elske den! Den fjerner all sminke du kunne hatt i trynet, og får huden til å følest ren og frisk. Kan kjøpes her eller i alle Vita butikker.

Moisturiser/Primer:

Nivea Men after shave balm: Jeg vet at jeg testet denne i går, men helt ærlig...Den er helt sykt bra! Les mer om hva jeg synes om den her !

App:

Blogilates: Denne appen bruker jeg absolutt hver dag, og den er helt genial! Der er både treningsvideoer, treningskalender, oppskrifter og alt annet som har med trening og helse å gjøre. Hun som har laget appen (Cassey Ho, hun er også youtuber) er utrolig inspirerende, for hun er jo tynn og alt det der, men hun ser faktisk ut som ett vanlig menneske, og hun virker bare utrolig snill og ekte! Dere burde virkelig skjekke ut både appen, nettsiden og YouTube kanalen hennes.

Drikke/Mat:

Celestial Seasonings:

Da har vi kommet til det siste temaet på denne månedens favoritter, og det er drikke og mat. Spesielt de siste ukene har jeg rett og slett vært helt hekta på te, og drikker sikkert to kopper daglig! Denne teen er helt seriøst den beste jeg vet, og er egentlig den eneste jeg tørr å drikke siden det er 0 kalorier i 😅 Jeg vet at det generelt er utrolig lite kalorier i te, men for en med anoreksi gjelder faktisk de fire kaloriene ekstra veldig mye. Man får kjøpt denne teen på søstrene grene, og mine favorittsmaker er True Blueberry og Black Cherry Berry.

Håper du har hatt en helt super dag, og likte dagens blogginnlegg!

Vi blogges!

 • Publisert: 01.04.2016             Klokka: 21:43            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Den fungerer faktisk!

31.03.2016, 19:36

Heisann!

Da jeg sto opp idag, var det første som møtte meg minusgrader og snø. Ble skikkelig irritert for å si det mildt, for helt seriøst, det er jo første april i morgen! Vi er jo egentlig langt utpå våren. Jaja... I morgen skjer det da noe jeg aldri hadde trodd, og det er nemlig at jeg skal få meg briller! Har hele livet trodd at jeg har dritbra syn og alt det der, men her for ett par uker siden innså jeg at jeg er skikkelig nærsynt på høyre øye.

Så over til det dette innlegget egentlig skulle handle om. Som jeg skrev om tidligere her på bloggen, så er det utrolig mange som har begynt å bruke Nivea after shave balm (etterbarberingskrem for menn) som primer, og alle som en sier at den er helt fantastisk! Så nå idag har jeg faktisk testet den ut selv. Jeg var først innom H&M, men de hadde ikke tegn til noen manneprodukter (jeg har jo dårlig syn så hva vet vel jeg), så gikk jeg innom Vita som bare hadde den som var "cooling", altså nedkjølende, noe jeg ble litt skeptisk til. Så gjorde jeg da ett siste forsøk og gikk inn på Rema 1000 for å skjekke om de hadde der, og ble skikkelig lettet da jeg såg det jeg letet etter med første øyekast. Det var litt småkleint å skulle betale i kassen, men jeg regner med at folk bare tenkte at jeg skulle kjøpe den til typen min eller noe😂 Dessuten så ble jeg rett og slett sjokkert da jeg fant ut at den bare kostet 25 kroner!

Så da jeg kom hjem fjernet jeg sminken jeg hadde i trynet fra før av, og var klar for å teste. Den har absolutt hva jeg vil kalle "mannelukt", men det var på en måte av den deilige typen eller hva jeg nå enn skal si😂 Da jeg begynte å smøre kremen på (som var mye mer flytende enn jeg hadde trodd) tenkte jeg bare "wow". For helt ærlig, den var skikkelig deilig å påføre! Jeg brukte sikkert bare halvparten så mye foundation som jeg pleier, for den "gled" liksom bare på, og får å være helt ærlig har jeg aldri følt at det å ta på sminke har vært lettere! Jeg tok riktignok bare på foundation, men jeg tenker liksom at om jeg ikke hadde syntes den var bra når jeg hadde tatt på foundation, så hadde jeg ikke syntes at den var bra om jeg tok på mer sminke. Jeg har aldri følt at jeg får foundationen til å se helt bra ut, men når jeg brukte denne som primer følte jeg faktisk det! Jeg anbefaler virkelig!!

Håper du har hatt en super dag!

Vi blogges!

 • Publisert: 31.03.2016             Klokka: 19:36            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

Vaffellukt og en ny sminkefavoritt

30.03.2016, 19:57

Heisann!

Vil først bare få sagt tusen takk for alle de fine kommentarene på det forrige innlegget mitt, og generelt for alle som faktisk leste gjennom alt. Jeg tok en titt innom lesertallet på det innlegget, og det har faktisk bikket 500 (!), noe jeg synest er helt sykt med tanke på at jeg for to dager siden hadde 20 lesere.

Da jeg kom hjem fra skolen i dag, var som vanlig det første jeg gjorde å få unnagjort dagens trening. I det siste har jeg kjent at skolen rett og slett er litt for mye for meg å håndtere, og i dag satt jeg bare inne på en av doene og surfet på telefonen min hele sistetimen. Nå har jeg da bestemt meg for å ta skolen litt roligere, og prøve å ikke ta karakterer og slikt så seriøst, noe jeg har gjort (sikkert litt i overkant også) helt siden skolestart i åttende.

Her om dagen da jeg kom hjem fra skolen, låg det en liten prøvepakke med foundation på sminkebordet mitt, som mamma tydeligvis hadde stjelt med seg fra ett magasin på frisøren. I dag tidlig prøvde jeg da denne foundationen, og fy flate, den var søren meg helt fantastisk! Desverre, var den fra merket Clinique, som da er litt dyrere enn det jeg vanligvis kjøper. Men, noen ganger er det vel lov til å unne seg noe litt ekstra bra?

Huffa meg. I morgen er det da prøve i samfunnsfag om ett tema jeg rett og slett driter rent oppi, nemlig 1814. Egentlig elsker jeg historie og alt det der, men for å være helt ærlig synest jeg historie om Norge er eksepsjonelt kjedelig. Men pugge litt må jeg likevel!

For øyeblikket er det en deilig vaffellukt i hele huset, men merkelig nok, frister det ikke i det hele tatt med ett vaffelhjerte eller to. Såklart føler mamma at hun må spørre meg førti ganger om jeg er sikker på at det er greit om hun lager vafler selv om jeg ikke vil ha, ett spørsmål jeg er blitt vandt til å svare på. Pappaen min som er en skikkelig godtemums, må jo rett og slett få litt søtsaker selv om jeg ikke har tenkt å spise det. Jeg for min del foretrekker min daglige kveldsmat, havregrøt, som jeg snart skal til å lage;)

Håper du har hatt en super dag, og igjen, tusen takk!

Mamma insisterte på å ta en hel fotoshoot av meg da jeg trente i dag. De første ti minuttene prøvde hun desperat å være med på treningen, men etter hvert ga hun opp, og la seg flat ned på gulvet med hunden vår Tinka som slikket henne i ansiktet.

 • Publisert: 30.03.2016             Klokka: 19:57            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

På toppen av ønskelista

29.03.2016, 20:22

Heisann!

I dag var da første dag på skolen etter påskeferien, og for å være helt ærlig er det litt deilig å komme tilbake til hverdagen! Jeg ble akkurat ferdig med dagens trening og leksene til i morgen (vel, er ikke egentlig ferdig med leksene da), og satt meg akkurat ned for å skjekke litt gjennom sosiale medier og slikt. Da jeg var innom Pinterest såg jeg utrolig mange sminkeprodukter jeg fikk såååå lyst på, og kom derfor på at "hmm, hvorfor ikke lage ett blogginnlegg om hva som er på ønskelisten min?", så derfor er det det dagens blogginnlegg skal handle om!

Gosh velvet touch primer and setting powder~ Jeg såg en anmeldelse av dette produktet på Pinterest, og det første jeg tenkte var "what? Primer OG pudder i ett?!". Det skal visst være perfekt for fet hud, og gjøre at sminken holder seg på hele dagen seende matt ut. Du får kjøpt det her.

Too Faced chocolate bar palette Dette palettet er noe jeg har ønsket meg helt siden jeg fant ut om det. Det er fra merket Too Faced som har maaaange andre produkter jeg digger. Jeg leste akkurat litt om dette øyenskyggepalettet og fant blandt annet ut at det faktisk LUKTER sjokolade! Du får kjøpt det Her for 454kr.

Kylie Jenner lip kit Dette er noe jeg tror de fleste sminkeelskere har på ønskelisten sin i år. Jeg har selv tenkt på å bestille ett, men for det første er de ikke akkurat billige, og for det andre er de alltid utsolgt! Men, det er utrolig mange "dupes" (produkter som er nesten helt like) som koster mye mindre! Jeg var akkurat inne på nettsiden hvor de selger Kylie Jenner lip kits ( Her ) og fant ut at det nylig har kommet en ny farge! Såklart...utsolgt.

Lancome juicy shaker Jeg skrev om dette produktet for noen få dager siden, og har fortsatt like lyst på det. Det er en pleiende leppeolje som også gir leppene farge og fløyelsmyk glans! Du får kjøpt det her for 195kr.

Jeg håper din første dag etter ferien gikk bedre enn forventet, og at du får en super kveld videre!

 • Publisert: 29.03.2016             Klokka: 20:22            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:

NYX lansering og after shave balm

27.03.2016, 16:32

Hei alle sammen!

Som jeg skrev i forrige blogginnlegg, så skal jeg nå komme med en liten nyhet som i hvertfall jeg synest er veldig spennende! Mange norske sminkeelskere blir nok ofte skikkelig irriterte av at det for det meste bare et noen få sminkemerker man kan få tak i her i butikkene. Men nå skal det jaggu meg endres på! Merket NYX har som sikkert mange vet akkurat blitt lansert i Oslo, men nå kommer det faktisk til resten av landet også.

5. April klokka fire, er det lansering på Trondheim Torg på Cubus, og 7. April klokka fire ( alt skjer på Cubus) er det blandt annet lansering på Moa i Ålesund, Sandvika Storsenter og Liertoppen. (Du kan se alle lanseringene Her)

Så over til noe helt annet: I det siste har jeg overalt på Internett og sosiale medier sett folk snakke om hva de kaller "verdens beste primer", og vet dere hva det tydeligvis er?? After shave balm for menn! Jeg har sett utallige YouTube videoer de siste ukene hvor folk bruker dette som primer før de påfører sminken, og alle sammen sier at det fungerer helt fantastisk og gjør at sminken holder hele dagen og ser super ut!

Nå skal snart jeg og mamma til med å lage middag, som i dag skal være vår spesial, enchilda gryte. Oh god, enchilada gryte er helt seriøst det beste jeg vet! Nei, nå ble jeg sulten...

Ha en super...hvilken dag er det egentlig?? Samme kan det vel være. Ha en super dag videre!!

 • Publisert: 27.03.2016             Klokka: 16:32            Kategori: Sminke & Skjønnhet
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde