Perfekt før trening! #2

24.03.2017, 21:55

For noen dager siden la jeg ut ett aldri så lite innlegg om noen av mine favorittsnacks å spise før trening, og nå kan jeg faktisk legge til enda en ting til den listen! I går kom jeg nemlig over de ganske nye proteinmilkshakene fra Njie, og jeg klarte rett og slett ikke å la være å kjøpe en. Okei da, jeg innrømmer det. Jeg kjøpte to. Jeg har sett litt bilder og videoer av disse milkshakene rundt omkring på instagram, og jeg har hatt utrolig lyst til å gi dem en sjanse. Så i dag skjedde nettopp det, og jeg er absolutt ikke skuffet!

 

Her i Norge selger de for øyeblikket disse i to ulike smaker, White Chocolate Raspberry og Chocolate, men de finnest i mange flere smaker som jeg har sååå lyst til å prøve. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk til smaken på denne siden det skulle forestille hvit sjokolade (det er jo bare kunstig smakstilsetning, så jeg visste jo at det ikke kom til å smake HELT som hvit sjokolade), men den frykten ble blåst vekk ved første lille slurk. Den smaker utrolig friskt og godt, og bringerbærsmaken gjør at all den "hvit sjokolade" smaken blir helt perfekt. Det er rett og slett som en utrolig fyldig og kremet bringebærmilkshake! 

 

Jeg har en mistanke om at dette kommer til å bli en stor favoritt for meg i tiden fremover. Jeg er så utrolig fristet til å teste ut flere av disse 'protein' produktene fra Njie, for de ser så gode ut! De har de gode gamle ProPud proteinpuddingene i mange flere smaker (alt fra jordbær til blåbærmuffins!), proteinpuddinger MED granola, enda flere smaker i disse milkshakene og nå har de også fått iskrem! Jeg fant ut av dette for kun noen timer siden da jeg tok en snartur innom nettsiden deres (den kan du se HER), og det ser så godt ut! Jeg la forresten ut noen små videosnutter av denne godsaken på storyen min på Instagram tidligere i dag, så om du vil ta en kikk på det kan du komme til brukeren min HER. 

Nå har jeg endelig fått unnagjort alt jeg måtte i dag, og da gjenstår det bare litt kveldskos! Jeg har akkurat tatt på en deilig ansiktsmaske og fått på meg noen behagelige klær, så da er alt klart for en avslappene fredagskveld;)

Vi blogges!
 

 • Publisert: 24.03.2017             Klokka: 21:55            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Litt sykdom stopper ikke meg!

23.03.2017, 22:08

I dag har jeg gått rundt og vært mer eller mindre dødsstressa hele formiddagen. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, noe som egentlig var helt greit i går siden jeg hadde treningsfri, men i dag var det verre. Dagen i går ble ganske rolig og avsappet siden jeg var fast bestemt på å bli helt frisk til i dag, og da jeg våknet nå i dag tidlig med en skikkelig sår hals og hodepine, traff angsten meg som ett slag i magen. Redselen for at jeg muligens ikke skulle greie å trene i dag gjorde at jeg rett og slett ikke klarte å tenke på noe annet, og da mener jeg absolutt INGENTING annet, og jeg brukte mer eller mindre hele morgenen på å pønske ut en eller annen glimrende plan for hvordan jeg skulle legge opp dagen.

I tillegg til alle treningstankene og angsten, måtte jeg også bruke litt tankekraft på å mentalt forberede meg til en time hos BUP. Jeg visste at jeg mest sannsynlig kom til å bli rimelig nedfor etter samtalen der, og at det skulle ødelegge enda mer for dagens trening var rett og slett ikke ett alternativ. Timen både kom og gikk, og som planlagt var jeg hjemme igjen i god tid til en real treningsøkt.

 
Det ble som vanlig en deilig ProPud til lunsj før treningen, i tillegg til en Burn Zero for å få opp energien!

 

Jeg kom meg merkelig nok gjennom hele treningsøkten uten problemer. Jeg fikk tatt alle øvelsene jeg ville, og faktisk enda flere også, og jeg hadde faktisk uvanlige mengder av både motivasjon og energi. Og det er jeg glad for!

Nå har jeg satt i gang med å lage kveldens porsjon med havregrøt, og det skal virkelig bli deilig å sette seg ned å slappe litt av etter en lang dag. 

Jeg håper at du har hatt en super dag!

Vi blogges!
 

 

 • Publisert: 23.03.2017             Klokka: 22:08            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 0

Perfekt før trening!

18.03.2017, 22:04

Det er bare noen uker siden jeg skulle smake på en såkalt ProPud for aller første gang, og selv om jeg visste at det ikke var noe usunt i den til tross for at ordet "pudding" var innblandet i det hele, kom angsten snikende inn på meg. Men jeg smakte, elsket den og siden den gang har jeg spist flere enn jeg kan huske. Jeg har byttet litt frem og tilbake mellom proteinpuddingen fra Njie og den fra Ehrmann (som jeg egentlig foretrekker), og jeg er rett og slett helt betatt. Jeg spiser kun disse på dager jeg skal trene, og det er den perfekte matbiten før en hard treningsøkt! 


Begge disse proteinpuddingene inneholder 20g protein i ett beger, og det er sånn ca like mye kalorier i begge. Jeg liker egentlig best den fra Ehrmann (til høyre), for den er rett og slett mer kremet og luftig, og dessuten synes jeg at den fra Njie er litt vel søt. Men ikke misforstå, jeg virkelig elsker begge! Før dagens treningsøkt spiste jeg faktisk en sånn en fra Njie, og jeg kommer aldri over hvor utrolig deilige de er! En absolutt must have før treningsøkten!

 

 

Dagens trening var cardio, armer og rygg, noen av mine favoritter! Jeg var merkelig sliten egentlig gjennom hele økten, men heldigvis var motivasjonen på plass. Hehe, noen som vil vite hva jeg får skikkelig mye motivasjon til treningen av? Ett ord: MAT! På dagene jeg ikke trener spiser jeg en god del mindre enn på de dagene jeg trener, noe jeg innerst inne vet at er litt galt, men sånn er det bare akkurat nå. 
 

 

Nå skal jeg snart til å lage kveldens porsjon med havregrøt. Jeg ble rett og slett alt for fristet til å ikke ta noen bilder av grøten min i dag tidlig, for jeg testet nemlig ut en splitter ny skje som jeg kjøpte på Søstrene Grene tidligere denne uken. Den var bare så søt at jeg ikke klarte å la være!

Jeg er forresten i full gang med å redigere helgens youtubevideo, så det er bare å holde øynene åpne for en ny video! Kanalen min finner du HER.

Har du smakt på noen av disse proteinpuddingene?

Vi blogges!

 • Publisert: 18.03.2017             Klokka: 22:04            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Treningsklærne jeg liker aller best!

13.01.2017, 21:50

I noen uker har jeg trent mye mer enn før. Jeg klarer ikke å si meg fornøyd med like mye som jeg gjorde for en stund siden, og jeg merker det på hvordan jeg går kledd mesteparten av dagen. På vanlige skoledager slenger jeg mer eller mindre bare på meg en dongeribukse og en eller annen overdel, men det bytter jeg ut med treningsklær så fort jeg kommer inn døra hjemme. Siden jeg bare går i vanlige klær noen få timer hver dag, ender det opp med at jeg føler at det er lite vits i å pynte noe på det. Dessuten har jeg bare noen få plagg jeg føler meg -nokså- komfortabel i, så variasjon i klesstilen er det ikke mye av.

Uansett hvor lyst jeg har til å være litt mer vågal med klesstilen min og variere litt mer med hva jeg kler meg i, blir jeg alltid dradd mot avdelingen med treningsklær i butikken. Jeg elsker å tusle rundt i treningsklær både før og etter jeg skal trene, og det er få dager i uken at jeg ikke har på meg det i det hele tatt. For å være helt ærlig har jeg faktisk utrolig mye ulikt treningstøy. Ett bredt utvalg tightser og nesten en hel kolleksjon med topper, men det er naturligvis noen få plagg jeg strekker meg etter så å si hver gang.

For øyeblikket er jeg helt forelsket i dette antrekket! Det er en helt enkel grå tights med blått strikk, kombinert med en fargerik, behagelig sports-bh med ett skikkelig eksotisk mønster! Tightsen er fra H&M, og overdelen er fra Cubus:)

Siden jeg har elsket denne tightsen så utrolig mye i det siste, letet jeg akkurat desperat gjennom H&M sin nettside på jakt etter den. Dessverre var den ikke å se, men du kan klikke Her om du vil ta en titt på overdelen jeg bruker på bildet!

Jeg er faktisk helt sjokkert over hvor fort denne uken har gått! Jeg føler at det bare var noen få dager siden forrige fredag, og da følte jeg at det hadde gått utrolig kort tid siden fredagen før der igjen. Nå er jeg helt utslitt etter noen ganske krevende og slitsomme dager på skolen. Selv om helgene ofte er veldig vanskelig for min del, har jeg bestemt meg for å prøve så godt jeg kan å få slappet litt av nå de neste dagene, uten å stresse og tenke for mye. Nå står jeg godt plassert på kjøkkenet med grøten på full kok, så nå er det snart på tide med litt kveldskos;)

Vi blogges!

 • Publisert: 13.01.2017             Klokka: 21:50            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Dagens trening

03.04.2016, 18:38

Hei alle sammen!

Nå har jeg akkurat slukt middagen og sitter nå i sofaen og tenker på at i morgen er det skole igjen (desverre). På fredag var det planleggingsdag på skolen, noe som bare betydde en ting for min del, nemlig langhelg!

Som jeg ofte skriver om her på bloggen, så har jeg det sånn at hver dag så må jeg få stappet inn litt trening mellom alle de andre rutinene mine, noe som i lengden blir ganske slitsomt. Når det blir varmere ute (jeg fryser utrolig lett) har jeg tenkt å begynne å trene litt mer ute. Da blir det nok både mer jogging og fjellturer, men i en stund til nå kommer jeg bare til å gjøre som vanlig og kjøre på med alle YouTubevideoene.

Helt siden en gang før jul har treningsrutinen min for det meste bestått av YouTubevideoene til en som heter Cassey Ho. Jeg skrev litt om henne i Mars Favoritter innlegget mitt.

Det er spesielt to videoer jeg absolutt ELSKER, nemlig en som heter Booty Poppin Piit og en som heter Intense Ab Mania og begge er helt supre! Skjekk YouTube kanalen hennes Her !

Savner å kunne ta en joggetur uten å fryse ihjel! Årets første joggetur ble på Gran Canaria, men det satte en liten demper på gleden da kneet mitt ble overbelastet...

Håper du har hatt en super helg til nå!

Vi blogges!

 • Publisert: 03.04.2016             Klokka: 18:38            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann! Jeg er en 14 år gammel jente fra Ålesund, og mest av alt interesserer jeg meg i sminke, skriving og andre kreative ting. I flere år nå har jeg kjempet noe som føles som en mer eller mindre uovervinnelig kamp mot anoreksi, ortoreksi og depresjon. På denne bloggen skriver jeg både om alt som har med sminke og slikt å gjøre, men også en god del om denne kampen jeg kjemper.


Følg meg

bilde   bilde   bilde
hits