Jeg kastet telefonen i veggen

28.07.2017, 13:57

I går hadde jeg egentlig planlagt å skrive ett langt og lykkelig innlegg. Men jeg endte opp med å ikke skive noe i det hele tatt. Gårsdagen begynte nemlig som dagene mine har hatt en tendens til å gjøre de siste ukene, jeg var helt utslitt og hodet mitt føltes som en diger ballong som var i ferd med å sprekke. Jeg vet ikke hvorfor, men helt siden vi kom hjem fra Sverige tidligere i sommer har jeg rett og slett følt meg syk. Jeg har verken hatt feber eller vondt i halsen, men det er som om kroppen min ikke vil fungere som den skal. Og det er selv om jeg spiser som en hest og tar mer vare på meg selv enn jeg har gjort på evigheter. 

Med en ballong i hodet og verkende tinninger startet jeg dagen som vanlig, pjusket på og prøvde å få tiden til å gå frem til jeg skulle på trening. Noe jeg alltid gjør. Jeg har rett og slett låst meg litt fast i det mønsteret med at jeg skal trene på ett spesielt tidspunkt i løpet av dagen. Det begynte jo bare med at det var det jeg faktisk følte meg mest komfortabel med, men etterhvert har det blitt litt tvang. Det setter fort en stopper for hva jeg og familien min kan finne på, hvor vi kan reise og i det hele tatt hva vi gjør med dagene våre nå i sommerferien. Og det sosiale livet mitt går rett til helvete. Men uansett, etter en veldig annerledes dag i på onsdag bestemte jeg meg for å gjøre alt som jeg vanligvis pleier, noe som ikke gikk så bra.

Jeg kjente allerede da jeg gikk inn dørene til treningssenteret at alt kom til å gå galt. Jeg var sliten og lei, hadde mest lyst til å ta meg en diger energidrikk, sette meg i sofaen hjemme og slumre litt, men valgte (som vanlig) å pushe på som om alt var bra. Men alt var ikke bra. Det endte med at jeg prøvde så hard jeg kunne å få til en effektiv økt, men etter en liten stund sa det stopp. Jeg gikk inn i garderoben, ringte til mamma og fikk mer eller mindre angstanfall i telefonen. Før jeg drylte den i veggen. Det føltes godt akkurat der og da, men etter en stund innså jeg at jeg ikke hadde telefon lenger, noe som naturligvis er litt kjipt.

Så, ett angstanfall og en middag senere, klarte jeg på magisk vis å samle meg opp nok viljestyrke og energi til å komme meg tilbake på trening å få unnagjort dagens økt. Og merkelig nok finn jeg til en veldig god og effektiv økt. Det var så utrolig deilig å komme seg ut av huset, gjøre det jeg elsker innerst inne og komme hjem igjen en stund senere med gjennomsvette klær og sviende muskler. Jeg har så lett for å ha alt for høye forventninger til meg selv om hvor fantastisk effektive treningsøktene mine skal være, at jeg fort ender opp med å kjøre meg selv helt ned. Og nå som jeg er så utrolig sliten og føler meg direkte dårlig av slitenhet, blir jeg i tillegg fortvilt. Jeg har jo bare lyst til å trene! Men for å oppdatere dere kjapt om onsdagen, så hadde jeg det helt prima. Ingen trening, null tanker om at jeg ikke kunne spise de umenneskelige mengdene jeg pleier å spise selv om jeg ikke trente, flere kurver jordbær og deilig vær. Det er så deilig å vite at også jeg kan ha sånne dager uten å få noen form for angst eller slikt, og faktisk bare ha det bra. Slitenheten var på plass som vanlig, men jeg hadde det helt supert selv om! 

Akkurat nå skal jeg bare slappe av litt her hjemme med en solid matbit og en energidrikk, før jeg suser av gårde på trening om ikke lenge. Så blir det taco på meg senere i kveld!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 28.07.2017             Klokka: 13:57            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

De viktige tingene i livet

26.07.2017, 21:35

Noen ganger er det lett å føle seg helt fortapt. Man ser rundt seg og prøver desperat å finne ett eller annet å holde fast i, noe som kan gi livet litt mening. Om det bare er en dag, det foregår i en uke eller varer i en måned, alle har følt det, alle kommer til å føle det. Og jeg må ærlig innrømme at de siste tre årene har bestått mye av nettopp den følelsen. Spiseforstyrrelsene og angsten tok fra meg alt jeg hadde, og forlot meg til og med uten meg selv. Helt alene og fortapt prøvde jeg uke etter uke, måned etter måned i flere år å klamre meg fast i hva som helt som kunne klare å holde meg her. I livet. 

Jeg blir fortsatt litt forfjamset når jeg tenker på hvor mye ting har forandret seg det siste halvåret. Treningen har reddet meg, jeg ser ikke på meg selv i speilet og hater det jeg ser, og mater går ned i ekstreme mengder. No joke, jeg spiser jækli mye. Jeg veier meg fortsatt ukentlig og ser vekten gå oppover og oppover, men underlig nok gjør det meg ikke noe annet enn overlykkelig. Jeg ser nemlig endringene på kroppen min i form av muskler, og det var jo akkurat det jeg ville! Joda, det har såklart kommet litt ekstra fett her og der, men det trengst også! Og det er nettopp disse endringene som JEG har klart å oppnå helt uten hjelp fra noen andre (bortsett fra foreldrene mine som mest sannsynlig har hatt lyst til å slå seg i hodet med en stekepanne til tider. For jeg har virkelig vært vanskelig å holde styr på i det siste) som gjør meg litt forfjamset. Det er så rart å tenke på hvor langt jeg har kommet! 

Jeg kan skrive side opp og side ned om hvordan treningen har reddet meg og blablabla, men selv om jeg elsker treningen og det den har gjort med livet mitt, er det godt å ha noe litt annet å få glede av også. Nå som det omsider har tittet frem litt sol og varmen har kommet hit til Ålesund også, har jeg desperat prøvd å nyte dagene utendørs. En gåtur i morgensola, tusle til trening og dra på små roadtrips til solfylte, sommerlige steder rundt omkring i nærområdet. I går dro for eksempel jeg og mamma en tur til en strand ett lite stykke unna her vi bor, og sommerfølelsen var virkelig til å ta og føle på! Solen skinte, vinden blafret i håret og lyden av bølgene som slo mot land sendte en strøm av ro gjennom kroppen. Noen ganger er litt strandliv og sjø alt som trengst.

 


 

Nå kom jeg akkurat tilbake fra en liten økt på treningssenteret, har vasket håret og slått meg ned i sofaen med pc'en på fanget. Vi har tilbrakt mer eller mindre hele dagen i Valldalen på en liten utflukt, og det var så deilig å få en litt annerledes dag! Selv om jeg har brutt veldig mange rutiner og regler sitter litt fast i ett spor med når jeg trener i løpet av dagen. Så i dag bestemte jeg meg for å bryte helt opp, drite litt i treningen og prøve å kose meg på tur meg familien! Så får jeg heller bare kalle dette ukas "rest-day" ;)

  

Jeg knipset en hel haug med bilder da vi var på tur i dag, men de får dere ikke se før i morgendagens innlegg;) Da kommer det mest sannsynlig også en liten review av noe helt nytt! Gled dere!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 26.07.2017             Klokka: 21:35            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Nå skal jeg vokse vinger!

23.07.2017, 09:48

I går hadde jeg rett og slett en helt fæl treningsøkt. Jeg kom frem til treningssenteret og var helt utslitt etter gudene vet hva, og med motivasjon på bunn og ett humør som ikke var helt på topp, ville jeg helst bare dra hjem og legge meg på sofaen med en boks energidrikk i den ene hånden og en proteinbar i den andre. Men så sta og bestemt som jeg er satte jeg i gang med dagens program som bestod av glutes og hamstrings. Jeg orker ikke å gå så veldig nøye inn på akkurat hvorfor ting gikk som de gikk, men kort sagt blir jeg rett og slett fortvilt og lei når jeg føler at jeg ikke får til. Jeg står på, løfter og pusher så hardt og tungt som jeg bare kan, men føler likevel ikke at jeg får det til som jeg vil. Og da faller jeg rett og slett helt sammen. Men siden det ikke tar seg så bra ut å ligge på gulvet på treningssenteret og grine prøvde jeg så godt jeg kunne å holde motet oppe og stå på hele økten ut. Helt til jeg fikk mamma til å hente meg og hulket som en liten unge i bilen.

Men når jeg har hatt en dårlig treningsøkt må jeg prøve å ikke grave meg selv helt ned. Da må jeg heller fokusere på hvor langt jeg har kommet de siste månedene, hvor mye sterkere jeg har blitt og hvor my fremgang jeg har hatt. En dårlig treningsøkt her og der gjør jo ingen forskjell på all fremgangen min! Så nå får jeg heller tenke at gjort er gjort, og heller prøve å gjøre det bedre på neste leg-day!

Så er det jo også deilig å kunne tenke tilbake på den helt fantastiske økten jeg hadde på fredag! Da trente jeg skuldre, triceps og rygg, og selv om jeg var helt utslitt etter oppvarmingen min (hehe, jeg har en tendens til å overdrive litt på tredemølla) ga jeg alt jeg hadde og sved som bare pokker etter noen få øvelser! Jeg har rett og slett blitt helt forelsket i å trene overkroppen, og da spesielt armer, rygg og skuldre (å trene magen er jo bare kjedelig tortur!). Og jeg kan virkelig se resultater etter at jeg faktisk begynte å gå inn for å trene disse kroppsdelene istedenfor å helt uvitende trene mage og ben dag ut og dag inn. Jeg begynner helt seriøst å få digre armer! 

Hele økten jeg hadde på fredag kan dere lese like under her! 


Her er noen helt enkle bilder som virkelig viser litt av fremgangen min! Bildet til høyre tok jeg noen uker før jeg begynte "prosjekt pålegging", og det til venstre tok jeg tidligere denne uken. Det er så gøy å se!

Skuldre, rygg og triceps!

 

(på apparat)

- Reverse Fly // 15x4

- Triceps Pull Down // 15x4

- Assisted Chin // Failure x 4

- Seated Row // 15x4

 

(med manuelle vekter)

- Upright Row // 15x4

- Bent Over Row // 15x4

- Bent Over Lateral Raise // 15x4 

- Single Arm Row på benk // 12x5 på hver arm

 

(med kabler)

- Lat pulldown // 12x4

- Triceps pulldown // 12x4

 

(finisher!)

- "the bus driver" (hold en vektplate foran deg med strake armer og snurr den fra side til side akkurat som om du kjører bil!) // Failure x 5

 

Jeg blir alltid litt usikker når jeg skal skive treningsøktene mine og dele dem med dere. Skal jeg skrive ALT jeg gjør? Skal jeg ta med hvor tungt jeg tar på hver øvelse? Bør jeg dele hvor lange pausene mine er? Jeg vet nemlig hvor mye ett enkelt ord og en spesiell setning kan påvirke enkelte personer, og jeg vet hvor vondt det kan gjøre. Så jeg vil rett og slett ikke at bloggen min skal være ett sted hvor noen føler noen form for press eller ubehag. Her er alle seg selv, inkludert meg, og alle og enhver skal kunne lese bloggen min uten å sitte igjen med vonde tanker og følelser etterpå!

Nå begynner jeg allerede å glede meg til morgendagens økt! Jeg håper at dere fikk litt inspirasjon!

Vi blogges!

 • Publisert: 23.07.2017             Klokka: 09:48            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Med sideflesk på menyen

22.07.2017, 12:07

De siste dagene har selvtilliten min plutselig falt ned noen hakk. Helt siden jeg begynte å legge på meg, trene og bygge muskler har jeg merkelig nok bare fått bedre og bedre selvtillit og selvbildet mitt har vært bedre enn på lenge. Jeg har sett meg i speilet og nesten ikke tenkt en eneste negativ tanke om meg selv og kroppen min, selv om den har blitt merkbart større. Men her om dagen oppdaget jeg noe som ga meg en liten smule hjertebank. Jeg dro på meg den gode gamle favoritt treningstightsen, kikket i speilet og fikk øye på en liten bulk på ryggen min. "Muffintop", "Love handles", kall det hva faen dere vil, til nå er det noe av det eneste jeg har lagt på meg som ikke er muskler.

Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne være ett enormt forbilde og si med hånden på hjerte at det ikke plager meg. Men da hadde jeg løyet. De to siste dagene har jeg tuslet rundt med en konstant klump i magen bare ved tanke på de små valkene bakpå ryggen min, og jeg vet ikke engang hvorfor. Hadde jeg liksom forventet å kun legge på meg muskler? Trodde jeg at hvert eneste lille gram ekstra ville legge seg rundt baken og gi meg en solid ræv og store muskler? 

Etter noen dager med litt ekstra dårlig selvfølelse har jeg omsider innsett fakta. Kroppen min er i stor forandring for øyeblikket, og siden jeg mer eller mindre hoppet rett over puberteten da jeg fikk anoreksi som elleveåring, har kroppen min mye å ta igjen. Det er former som må på plass, kjøtt og fett som må plasseres litt her og litt der, og tid som må brukes til å lære å sette pris på meg selv og den kroppen jeg har blitt tildelt. Men omsider, etter en evighet med en spinkel, undervektig og syk kropp, begynner jeg å se endringer. Positive endringer! Jeg legger sakte men sikkert på meg takket være en solid kombo av enorme mengder mat, masse trening med tyngre vekter, og ett friskere hode og sinn som endelig har innsett hva som må til for å leve ett lykkelig liv.
Jeg må rett og slett bare dele noen av bildene fra gårsdagens fotoshoot med dere! På sånne varme dager holder jeg virkelig på å svi av meg hodebunnen siden håret mitt blir så ekstremt varmt når sola skinner på det, så da dro Besta like så godt frem solhatten hun kjøpte i Tyrkia i fjor sommer. Da plasserte jeg solbrillene på nesa, dro frem kameraet og satte i gang! Og så må jeg jo bare påpeke hvor sinnssyk hamstringen min ser ut, da. Den stikker jo søren meg ut fra Danmark til Kina!

 

Jeg håper du har hatt en helt glimrende dag!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 22.07.2017             Klokka: 12:07            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

solskinn og treningsfri

20.07.2017, 21:30

Helt siden jeg begynte å gå på treningssenteret og "prosjekt pålegging" braket løs, har det vanskeligste for meg vært treningsfrie dager. Høydepunktet mitt i løpet av dagen er alltid å karre meg bort på trening, puste og pese, svette og svi. Uten det føler jeg meg så tom. Men selv om jeg aller helst ville ha tuslet bort på treningssenteret og pushet meg selv gjennom harde, tunge økter hver eneste dag, vet jeg at det hadde vært helt mot sin hensikt. Kroppen min trenger fri. 

Jeg har hele tiden hatt som mål å ha minst en treningsfri dag hver uke, men jeg må ærlig innrømme at det ikke har skjedd. Det har vært flere perioder hvor jeg har trent hver eneste dag i flere uker, for så å lure på hvorfor jeg plutselig en dag var så sliten. Men nå har jeg virkelig innsett at en treningsfri dag i uka er minst like viktig som de andre dagene med trening. Både for kroppen og motivasjonen min sin del. Jeg har forelsket meg helt i vektløfting og "fitness", og jeg vet at det er dette jeg vil drive med og leve av både nå og i fremtiden. Men for at jeg skal klare det må jeg faktisk la meg selv ta det litt rolig innimellom.

Så i dag var rett og slett timeplanen oppført med "TRENINGSFRI!". Etter over en uke med harde treningsøkter, nye personlige rekorder og sviende muskler, visste jeg at denne dagen burde bli satt av til litt etterlengtet avslapning. Dessuten var det meldt så fint vær til i dag! Så i dag tidlig våknet jeg opp med verkende ben etter gårsdagens økt med glutes og hamstrings (gårsdagens treningsøkt finner du HER!), tuslet inn på stua og slapp ut ett lettet sukk med tanke på at jeg kunne nyte hele dagen ute i sola.
 

Etter en deilig gåtur i morgensola sammen med mamma og Tinka (som pustet og peset så mye at vi måtte ta en laaang pause for å i det hele tatt få henne med oss helskinnet hjem), dro jeg og mamma med oss litt drikke og en korg norske jordbær, plasserte solbrillene på hodet og tuslet av gårde ned til stranden. Der satt vi en god stund og bare kikket utover vannet, gomlet i oss jordbær, pratet og lo, noe som var utrolig hyggelig. Den perfekte måten å nyte det fine været på! 

 


 

Jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til morgendagens treningsøkt. Selv om det er godt å slappe litt av føler jeg meg ikke helt som meg selv uten treningen, og for å være helt ærlig blir jeg ikke den samme uten den. Så etter en deilig, solfylt dag skal det bli godt å få pumpe litt jern igjen;) Jeg har tenkt å trene skuldre, triceps og litt rygg, og den komboen er virkelig en av mine absolutte favoritter! 

Jeg håper du har hatt en super dag i fineværet!

Vi blogges!

 • Publisert: 20.07.2017             Klokka: 21:30            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 0

Fra treningsklær til sommervær

01.07.2017, 22:06

Når jeg står opp om morgenen har jeg en tendens til å bare slenge på meg treningsklær først som sist. Det er rett og slett bare sånn det blir når dagens mål er nettopp det. Å trene. Det er det jeg gleder meg til med det først jeg åpner øyene om morgenen, og det jeg ser tilbake på og smiler før jeg legger meg om kvelden. Men noen ganger kan del ta litt vel over. Siden sommerferien begynte (og egentlig før det også) har mer eller mindre alt fokuset mitt gått til trening, mat og "prosjekt pålegging", noe jeg ikke egentlig klager over. Det er jo tross alt det eneste jeg vil. Men en dag i blant trenger også jeg ett lite avbrekk fra den nye hverdagen min. 

De siste dagene har været her i Ålesund vært helt nydelig! På torsdag bestemte jeg meg derfor for å droppe den gode gamle økta på treningssenteret og heller gå på en solid fjelltur sammen med mamma, pappa og Tinka. Og det var så deilig! Bare det å komme seg ut av huset, få frisk luft i lungene og skinnende sol i ansiktet gjør noe helt spesielt med både kropp og sjel, i tillegg til at det føltes godt å gjøre noe helt annet en dag. Så, etter en lang og svett fjelltur tuslet vi oss ned på stranda og nøt noen dovne timer i sola med prating, latter og god drikke. 

Bortsett fra den ene dagen har treningen gått helt som vanlig. Det er rett og slett min #1 prioritering, og selv om jeg til tider lurer på hva søren jeg holder på med og tenker at jeg må få flere ting å tenke på, er det dette jeg brenner for og vil holde på med. ALLTID! Men i går var det rett og slett så fint vær at jeg nektet å slenge på meg de gode gamle treningsklærne med det samme jeg stod opp. Så jeg dro frem det letteste, mest sommerlige antrekket jeg kunne finne, slengte det på meg og følte meg (sjokkerende nok med tanke på den elendige selvfølelsen og kroppsbildet mitt) rimelig smashing. 

 

Det antrekket jeg endte opp med bestod av en enkel, lysegrønn shorts fra H&M, kombinert med en superfin, fargerik cropped topp fra Gina Tricot. JEG ELSKER DET!

 

Men selv om det kom som ett sjokk at jeg følte meg ganske fin, er det ikke så rart likevel. Siden jeg begynte å trene med vektløfting, "prosjekt pålegging" og 'bulking' har selvtilliten min bygget seg sakte men sikkert opp fra å være så elendig og tragisk at det burde være straffbart, til å egentlig være ganske grei. Og det er selv om jeg har lagt på meg flere kilo! Jeg vil ikke lenger være en tynn pipestilk som trener cardio tre timer hver dag, kun spiser grønnkål og drikker lunkent sitronvann. Jeg vil være muskuløs, veltrent og sterk både i kropp og sjel, spise enorme mengder mat og leve livet sånn det er ment for meg. Og det er jeg på god vei til å gjøre!

Det har blitt litt lite blogging i det siste, og det beklager jeg virkelig! Men det har seg rett og slett sånn at jeg ikke ser på det som en prioritering og noe "viktig" lenger. Jeg har fått den nye nettsiden min opp på bena, er veldig aktiv på Instagram og føler at de to tingene tar meg nærmere drømmene mine enn denne bloggen har gjort. På nettsiden min kan folk fra hele verden få inspirasjon, tips og motivasjon til trening, helse og selvbilde, mens her på bloggen er det kun nordmenn som mest sannsynlig ser etter litt tidsfordriv som kikker innom. Så nå for tiden fokuserer jeg veldig mye på nettsiden min, Instagram og Youtube! Nettsiden min, Thoffies Fitness, kan du gjerne ta en kikk på HER Og Instagram'en min HER!

Jeg håper at du har hatt en superfin sommer så langt!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 01.07.2017             Klokka: 22:06            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 0

Den svetteste treningsøkten noensinne!

24.06.2017, 22:05

Siden jeg begynte med "prosjekt pålegging" og endret helt på treningsopplegget mitt har jeg nesten ikke gjort noe cardio. For noen måneder siden pushet jeg meg selv gjennom masse cardio hver eneste dag, og selv om jeg trener enda mer og hardere nå siden jeg har begynt med tunge vekter, har jeg droppet det meste av cardio. Joda, jeg varmer ofte opp før en treningsøkt med noen minutter på tredemølla eller noen tak med romaskinen, men that's it! 

Jeg har virkelig forelsket meg helt i vektløfting og sånt, men i dag var jeg rett og slett alt for fristet til noe helt annet. Etter planen skulle jeg egentlig hatt treningsfri idag, men lysten var alt for stor til å holde seg unna. Så jeg satt opp ett lite program for en real økt med HIIT, og jeg gledet meg til å begynne helt siden jeg våknet i dag tidlig! Jeg så virkelig frem imot å svette meg gjennom en beinhard økt med cardio, og det gikk utrolig nok enda bedre enn forventet. 

Jeg kom på treningssenteret og hadde ekstreme mengder energi og motivasjon. Siden det er så lenge siden forrige økt med HIIT visste jeg ikke helt hva jeg skulle forvente, og dessuten hadde jeg satt opp ett mye tøffere program enn jeg pleide å kjøre tidligere. Men jeg kom meg i gang og ga alt fra første stund. Og jeg ELSKET det! Jeg pushet grensene mine og følte at jeg klarte det jeg ville og enda mer, noe som er en utrolig deilig følelse å kjenne på. Men fy søren så tøft det var! Jeg tror helt ærlig aldri at jeg har svettet så mye før!

Det programmet jeg hadde satt opp var egentlig rimelig simpelt, men jeg innså fort at jeg hadde undervurdert det litt. Det jeg gjorde var:

 

 

 • HIIT:
  • 45 sek med følgende øvelser:
   • Walking Jumps på step
   • Burpees med Push-Ups
   • Jump Squats
   • Mountain Climbers
   • Walking Jumps på step
   • Burpees med Push-Ups

 

I dette settet gjør jeg hver øvelse i 45 sekunder og har pause i 15 sekunder mellom hver øvelse

 

 • Løping
  • 6 minutter på tredemølla med
   • 2% helling
   • 13 km/t gjennom hele økten

 

Jeg prøvde å ha minst mulig pause mellom hvert sett med HIIT og løping, noe jeg faktisk klarte! Svetten rant og jeg pustet som en skadet ku, men det var utrolig deilig både når det pågikk og når det var unnagjort. Jeg gjorde fire sett med begge deler, først HIIT så løping, HIIT og løping, HIIT og løping osv.. Når jeg omsider var ferdig var jeg skikkelig sliten og svetten rant som aldri før, men jeg fikk ett skikkelig kick og lykkeruset tok helt overhånd! Så jeg fikk like godt unnagjort en av ukens mageøkter når jeg først hadde tid og energi, noe jeg ikke alltid har;)

 

Måtte bare slenge med disse bildene her! Jeg har faktisk kjøpt en god den nye treningsklær den siste tiden, blant annet denne superfine toppen fra Aimn. I LOVE IT!

Så dagens økt var rett og slett helt fantastisk. Jeg kom hjem til en deilig laksemiddag, min absolutte favoritt, og hele kroppen min dirret av glede lenge etterpå. Nå føler jeg endelig at jeg begynner å komme på riktig spor med treningen igjen, og motivasjonen er på topp. Og det er så deilig! Nå gleder jeg meg allerede til en ny uke med trening, og i morgen er det en solid LEG-DAY som står på programmet!

Jeg håper at dere har hatt en super lørdag!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 24.06.2017             Klokka: 22:05            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 0

Trener jeg for mye?

15.06.2017, 21:20

På de dagene jeg har treningsfri vil jeg helst bare synke ned i ett dypt, mørkt hull. Jeg vet godt at kroppen min trenger hvile og fri fra all belastningen, vektløftingen og styrketreningen noen dager her og der, men uansett hvor viktig jeg vet at det er, er det noe av det vanskligeste jeg går gjennom for øyeblikket. Jeg har mistet all kontroll over mat, noe som gjør at jeg desperat prøver å klamre meg fast i noe annet å kontrollere. Selv om jeg egentlig ikke vil det. Jeg vil jo ikke egentlig ha den syke kontrollen og tvangen ovenfor enkelte saker og ting her i livet. Det vil vel ingen.

Men så har det jo bare blitt sånn at treningen er alt jeg har. Det er den jeg gleder meg til når jeg våkner om morgenen, og den jeg kan tenke tilbake til og smile når jeg legger meg om kvelden. Den har blitt meg og jeg har blitt den, men på en god måte. For det meste av tiden. I det siste har jeg trent veldig mye og hardt nesten hver eneste dag, og det blir fort slitsomt i lengden. Spesielt etter konfirmasjonen og turen til Gdansk for noen uker siden var jeg helt tappet for krefter og motivasjon, noe som gikk veldig ut over lysten min på å trene. Men den siste uken har jeg heldigvis fått tilbake masse etterlengtet energi, motivasjon og overskudd til å klare det lille ekstra både hjemme og på trening! Det er så deilig å endelig kunne gi litt ekstra, ta litt i og løfte litt tyngre!

Selv om treningen er det som gir glede og mening til dagene mine, føles det til tider som en stor belastning. Sånn som i dag tidlig. Da jeg våknet i dag var det første som slo inn i hodet mitt hvor sliten og umotivert jeg var, noe som ikke akkurat gjorde at det virket noe fristende med trening. Det ble noen tårer og fortvilelse litt vel tidlig på morgenen, men etter en liten pep-talk var jeg god som ny igjen! Siden ett av målene mine for øyeblikket er å lytte til kroppen min og gjøre sånn som jeg selv vil når det gjelder trening, hadde jeg droppet dagens økt om det var det jeg følte for. Men i dag var ikke det tilfellet. Så etter skolen tulset jeg bort på treningssenteret og fikk smashet en skikkelig 'leg-day'!

Jeg har fått helt dilla på disse drikkene fra Vitamin Well! De inneholder masse gode vitaminer og smaker rett og slett ren sommer. Kan det bli noe bedre enn det?

 

Nå bikket jeg akkurat dagens kalorimål, og det føles faktisk helt supert! Den siste uka har jeg økt litt og litt på hvor mye jeg spiser siden vekten ikke hadde gått så mye opp som ønsket på forrige innveiing. Jeg trives veldig med at vektøkningen går såpass sakte og rolig, men litt må rett og slett til for at jeg skal kunne se og føle litt forandring. Noe jeg faktisk allerede kan! Det er helt utrolig å se hvor mye sterkere jeg har blitt, hvor mye mer og større muskler jeg har fått, og hvordan hodet mitt endelig begynner å henge litt med igjen. Det går bare oppover nå for tiden, og planene for sommerferien som snart braker løs er allerede klare: Jeg skal fokusere helt på meg selv og helsen min, sette meg selv om behovene mine først og gjøre alt for å bli friskere og friskere. 

Og det gleder jeg meg til!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 15.06.2017             Klokka: 21:20            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 1

Alt jeg vil er å trene

13.06.2017, 07:34

Akkurat nå føler jeg meg helt tom. På en måte går alt oppover og jer kjenner på meg at ting blir bedre og bedre for hver dag som farer forbi, men jeg klarer ikke å skjule at jeg føler meg helt tom innvendig. Jeg står opp om morgenen og noe av det første jeg tenker på er hvor mye jeg gleder meg til dagens trening. For det gjør jeg! Jeg elsker å tusle opp på treningssenteret, kjenne musklene jobbe og svetten renne, samtidig som jeg bare kan være helt meg selv og ikke bry meg noe om hva andre tenker eller mener. Men utenom treningen vet jeg virkelig ikke hva som skjer. Alt føles meningsløst og slitsomt, uansett hva det er.

En av de tingene som gjør at jeg blir nedfor er faktisk bloggen. I en lang stund kjente jeg motivasjonen og inspirasjonen stige, og bloggingen gikk bedre enn noensinne, samtidig som lesertallene ble høyere enn noensinne. Men så mistet jeg alt av glede for det. For hvorfor i alle dager skal jeg sitte i time på time hver uke og skrive innlegg som ingen bryr seg om? Jeg bretter meg selv ut og plasserer alle de vonde, vanskelige og triste tankene mine i blogginnlegg etter blogginnlegg, uten å få noe igjen for det. Så derfor har det blitt litt mindre blogging i det siste. Dessuten har jeg prøvd å fokusere på meg selv og "prosjekt pålegging". Selv om det egentlig går lekense lett å spise såpass mye og annerledes enn tidligere, krever det enerome mengder tankekraftm motivasjon og energi. Og det er ting jeg ikke alltid har på lager. Men selv om ting har gått litt opp og litt ned de siste ukene, har jeg alt i alt lagt på meg litt. Ikke veldig mye, men litt, og det er jeg er veldig fornøyd med. Jeg har endelig begynt å akseptere tanken på å legge på meg en god del og faktisk bli frisk. Og det er takket være treningen. Den lar meg bli frisk på min egen måte, akkurat sånn som jeg selv ønsker. Og jeg kjenner allerede på meg at dette med trening er det jeg vil her i livet, både nå og i fremtiden. Men for at jeg skal kunne få den fremtiden må jeg legge på meg en god del. Så det er vel bare å spise på!

 

 • Publisert: 13.06.2017             Klokka: 07:34            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Føler meg endelig som meg selv igjen

11.06.2017, 20:56

I går var rett og slett en drittdag. Etter en lang natt med lite søvn våknet jeg til en sviende hals, tett nese og verkende hode, noe jeg virkelig ikke satt pris på. Jeg takler så absolutt litt sykdom her og der, så egentlig tar jeg ikke så veldig på vei om jeg blir litt syk. Problemet er at jeg er redd for ikke å få trent. Så jeg brukte hele formiddagen på å overtenke noe helt sinnsykt over hvordan i alle dager jeg skulle klare å få trent, og om jeg i det hele tatt burde det. 

Etter en stund kom jeg frem til at jeg skulle prøve å få til en ordentlig økt på treningssenteret, men det gikk ikke helt som jeg ville. Kroppen spilte rett og slett ikke på lag der og da, så jeg måtte rett og slett gi opp. Og selv om jeg desperat prøvde å overbevise meg selv om at det var det riktige valget og at jeg må lytte til kroppen min, klarte jeg ikke å holde tårene tilbake. 

Etter det snek dagen seg av gårde i en forferdelig treg fart. Jeg tenkte og grublet og gjorde meg selv helt gal av alt som spant rundt oppe i hodet mitt, selv om jeg prøvde å holde på med andre ting for å få tankene på noe annet. Men til tross for at jeg hadde det helt fælt med meg selv absolutt hele dagen, klarte jeg å spise. Det blir fort ett problem når jeg har dager hvor ting ikke går som planlagt med treningen. Jeg blir redd for å legge på meg, føler at jeg mister kontrollen og prøver å hente meg selv inn igjen med å holde meg unna mat, men i går klarte jeg heldigvis å få i meg en solid dose. Ikke fullt like mye som jeg pleier nå når jeg er på prosjekt pålegging, men likevel så mye at det føltes greit. 

Ettersom dagen gikk forsvant litt av angsten over treningen som gikk i vasken. Men tankene gikk over til noe annet likevel. Jeg begynte å overtenke og bekymre meg for morgendagens treningsøkt, og om jeg i det hele tatt kom til å få gjennomført den. Jeg vet godt at både en dag og to dager uten trening ikke gjør noe, men det er bare følelsen det gir meg. Jeg er rett og slett avhengig av å få trent, brukt muskler og løftet vekter i løpet av en dag, og når jeg ikke gjør det vet jeg ikke hva jeg skal gjøre. Jeg føler meg som en helt annen person, en som er alt annet enn den jeg virkelig er. Den jeg har blitt nå i løpet av kort tid, og som jeg vet at er den ekte meg. Den personen jeg vil være. 

Så i dag var jeg fast bestemt på å få en real økt på treningssenteret! Etter gårsdagen følte jeg meg som noen fra en helt annen dimensjon da jeg våknet i dag tidlig, og lengselen etter å komme seg på treningssenteret var stor. Det er rett og slett mitt absolutte favorittsted! Så jeg kom meg av gårde, satte i gang og håpet på det beste selv om jeg følte meg litt nedfor og umotivert, og alt gikk helt prima! Så nå føler jeg meg endelig som meg selv igjen. Og det er så deilig!

 

 

 • Publisert: 11.06.2017             Klokka: 20:56            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 0

Himmelriket for proteinelskere!

29.05.2017, 22:00

Nå som jeg har begynt med vektløfting og tyngre trening, prøver jeg desperat å få i meg så mye proteiner som mulig. En proteinbar her, litt cottage cheese der og noen bokser proteinpudding i løpet av dagen har blitt en del av de faste rutinene, og jeg kan vel trygt si at jeg har blitt litt avhengig. Ops;) For øyeblikket er jeg dessuten midt oppi hele dette "prosjekt pålegging", og siden jeg vil legge på meg mest muskler er det ingen grunn til å spare på verken mat eller proteiner! Og det er så deilig!

Jeg aner ikke hvor mange kroner jeg har brukt på mat i det siste. Om det er en ting jeg har lært, så er det at helsekost og mat som liksom skal være supert for trening og inneholde mengder av proteiner, rett og slett koster utrolig mye. Så pengene har rent vekk som en foss, og jeg våger ikke engang å tenke på hvor mye jeg har brukt på proteinbarer, puddinger, milkshakes og lignende. For det har nok blitt en del i det siste. Men til tross for at pengene flyr av gårde og jeg rett og slett spiser opp ukeslønna mi, lar jeg meg ikke stoppe! En av favorittene mine er nok Questbar sine proteinbarer! De har helt perfekt innhold av både proteiner, carbs og fett, og de er rett og slett så gode at jeg ikke klarer helt å få det til å stemme. Liksom, hvordan klarer de å lage noe så godt!

 

Etter at jeg hadde fått satt inn en solid bunke med penger på kortet mitt etter konfen for en uke siden, slo jeg meg litt løs på nettet. Okei da, så slo jeg meg mer enn litt løs;) Det var vel mer på det nivået at jeg har kjøpt så mye forskjellig fra så mange ulike nettsider at jeg ikke kan huske hva jeg har kjøpt lenger. Men det gjør det jo bare enda mer spennende når det endelig kommer i posten, så so what! Det blir jo nesten som julaften:D Men uansett, i dag ankom omsider den første av alle disse x antall pakkene jeg venter på, og selv da jeg så på hentelappen av pakken var fra FitStyle, klarte jeg ikke å huske hva i alle dager jeg bestilte derifra. Så jeg føyk avgårde til postkontoret med ekstreme mengder glede og begeistring innabors, og kunne nesten ikke vente med å endelig få tatt en kikk på innkjøpet mitt!


Jeg må helt ærlig innrømme at jeg ble skikkelig sjokkert da jeg åpnet pakken og kikket nedi. Jeg kunne ikke huske å ha kjøpt noe av dette! Men gid så glad jeg er for at jeg gjorde det;) Det jeg unnet med var en pose med Novo Protein Chips med Thai Chili smak, To flasker NJIE proteinmilkshake, en med Cappuccino og en med vanilje, en Snickers proteinbar (!) og en Mars proteinbar (!!).

 Fysøren så mye jeg gleder meg til å teste disse! De kommer nok til å bli en real utfordring, men det skal jeg klare! 

 

Nå har jeg hatt utrolig mange dager med fri fra skolen, men i morgen er det -desverre- tilbake til skolebenken igjen. I dag har jeg faktisk hatt en veldig fin dag fylt med både koselige gåturer med Tinka, en overraskende okei time på BUP, og en helt super økt på treningssenteret! Før jeg satte i gang med dagens økt hadde jeg cirka ingenting som kunne ligne på energi og motivasjon, men når jeg først kom meg i gang følte jeg at verden lå for mine føtter. Bokstavelig talt. Det var nemlig leg-day som stod på programmet i dag, og jeg kan trygt si at både lår, legger, glutes og rumpeballer sved som bare pokker innen jeg tok fatt på veien hjem igjen! Og det er så digg! 

I morgen er det armer og rygg som står for tur, og jeg kjenner at jeg gleder meg allerede. Jeg har fått utrolig mye større og muskuløse armer den siste tiden, og jeg må rett og slett innrømme at jeg digger det. Dessuten skal jeg nok teste ut noen av disse innkjøpene i morgen, i tilleg til at vi skal ha laks med stekte grønnsaker til middag! Og om dere leste innlegget jeg la ut nå for noen dager siden vet dere at det er favoritten til både meg og Kåre;) Det innlegget kan du lese HER!

Jeg anbefaler forresten dere proteinelskere å ta en kikk innom FitStyle sin nettbutikk! De har rett og slett alt dere kan våge å drømme om :D

Jeg håper at dere har hatt en helt super start på uken!

Vi blogges!


 

 • Publisert: 29.05.2017             Klokka: 22:00            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Det er ikke vits i å skamme seg

27.05.2017, 21:35

Helt siden jeg ble syk har jeg hatt skikkelig komplekser med magen min. Jeg har egentlig hatet mer eller mindre hver eneste centimeter av kroppen min, men magen har alltid vært i fokus uansett hva. Eller, i begynnelsen tror jeg ikke egentlig at jeg tenkte så mye over det. Da var det eneste jeg ville å bli tynnere og tynnere, og all tankekraft gikk egentlig med til å tenke på å spise minst mulig. Men da jeg ble skrevet ut av sykehuset og hadde lagt på meg en god del følte jeg meg helt dritt, og det var nok da alle magekompleksene kom. Og da mener jeg ikke en sånn liten bagatell som ikke har noe å si og som ikke gjorde noen forskjell på dagene mine, å neida, da mener jeg så fæle komplekser at jeg lå på gulvet og gren i timevis, knep meg selv til blods og ofte stod foran speilet med en saks i hånden og vurderte å klippe den av. 

Jeg har fortsatt utrolig fæle tanker om meg selv på grunn av magen min, men det har nesten blitt til en del av hverdagen. Som alt det andre. Jeg har mer eller mindre blitt vandt til å stå å kikke på meg selv i alle mulige vinkler i speilet, holde magen inne og ha på meg store jakker og gensere for å skjule den. Noen dager tenker jeg ikke noe særlig over det, mens andre føles det helt dritt. Men i det siste merker jeg faktisk at ting har blitt litt bedre. Ikke sånn forferdelig mye bedre, men akkurat sånn at jeg merker en liten forskjell. Jeg har en mistanke om at det er takket være treningen og at jeg har fått mer fokus på resten av kroppen min også, og jeg har virkelig ikke tenkt å klage! 

Grunnen til at jeg ville dele dette med dere nå i dag har jeg ikke kommet frem til engang. Det er jo sånn at vi ser utallige bilder og videoer av slanke, veltrente kropper med flat mage, magemuskler og smal midje så å si hele tiden rundt omkring på sosiale medier, og det gjør nok noe med oss. Vi tror at det vi ser er virkeligheten og at de jentene som står og poserer i speilet faktisk ser sånn ut hele tiden, men det er langt ifra sant. På rett tidspunkt, med riktig lys, en god vinkel og ett godt kamera kan en gjøre kroppen sin til en solid klump av definerte muskler, flat mage, snasen rompe og smal midje enkelt som bare det. Og selv om det faktisk er kroppene deres, er det langt ifra sånn de ser ut hele tiden.


Her er bare ett lite eksempel på hvor fort kroppen min forandrer seg. På bildet til venstre kom jeg akkurat hjem fra trening og skal til å spise middag, mens på bildet til høyre har jeg akkurat slukt en solid porsjon med laks og grønnsaker. Jeg har en tendens til å prøve å skjule magen min så godt som mulig etter jeg har spist jeg jeg utrolig fort blir "bloated", men det burde det ikke være noen grunn til. Det er lett å tenke at jeg kun gjør det fordi jeg er redd for hva de andre ser og tenker om meg, men merkelig nok gjør jeg det mest for min egen del. Jeg orker ikke å se meg i speilet etter jeg har spist og tenke "faen så stygg jeg er", når det helt enkelt kan unngås med en stor genser og løse bukser. 

Men jeg kjenner at selvfølelsen min begynner å bli litt bedre. Jeg øver meg stadig på å ikke skjule kroppen min når jeg føler meg ukomfortabel og usikker, og heller ta meg selv litt uhøytidelig og klare å ta ting litt mer som en spøk og bare le av det. Så jeg vil at dere skal hilse på Kåre, matbabyen min;) PS: han er veldig glad i laks og grønnsaker....

 

 • Publisert: 27.05.2017             Klokka: 21:35            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 0

Min største glede er også min største svakhet

11.05.2017, 21:18

Det er merkelig hvor fort ting kan forandre seg. For noen år siden kunne jeg sitte i sofaen time på time, gomle i meg nudler og potetgull, og ikke tenke en tanke på utseende og kropp. På kort tid lå jeg rett ut i en seng på sykehuset med tårer nedover kinnene og selvmordstanker. Etter noen uker med innleggelse, tvangsforing og forbud mot å bevege meg, virket det som om ting skulle begynne å gå oppover, men sånn ble det ikke. Etter noen år kom jeg tilbake til noe som kunne virke som en vanlig hverdag for de som så det utenfra, men inni var jeg helt knust. Tankene på mat og kropp gjorde at depresjonen tok over, og selvbildet mitt ble enda verre enn tidligere.

Så begynte jeg å trene. Det begynte som en ting somga meg glede og energi, men etter en kort tid ble det kun tvang. Jeg måtte løpe så mye. Jeg måtte jogge så mange runder. Jeg måtte trene. Og ja, alt begynte med litt jogging. Men så tok det helt av, og på ett tidspunkt var trening det som tok opp mest plass i livet mitt. Og ikke på noen positiv måte. Dere aner ikke hvor mange tårer jeg har grått og angstanfall jeg har hatt det siste året, kun på grunn av det forferdelige forholdet mitt til trening. Og det er så urettferdig. Jeg trodde at anoreksi var mer enn nok, men neida, her får jeg slengt på en alvorlig treningsforstyrrelse, en merkelig form for ortoreksi, og en solid dose angst. Alt på en gang. Kun på grunn av min egen kropp og selvbildet mitt. 

Treningen gikk fra å være ganske kort og enkel, til å vare i time på time med tunge vekter og harde øvelser. En time ble til to, og to ble til tre, før omtrent hele dagene mine gikk bort til trening og det å tenke på trening. Jeg har slitt kroppen min helt ned med all treningen og for lite mat, noe som er en dårlig kombinasjon. Men nå begynner ting å endre seg. Og det på en god måte. Jeg trener egentlig både mer og tyngre, men med ett helt nytt opplegg. Som jeg virkelig elsker. Jeg har begynt å gå på treningssenter, og det å kjenne musklene jobbe hardere og vite at jeg faktisk bygger meg selv opp med å løfte tunge vekter og bruke effektive apparater, istedenfor å slite meg selv ned med drøssevis av cardio, løping og jogging, føles så godt. Dessuten spiser jeg mer. Eller, jeg er jo i full gang med mitt såkalte "prosjekt pålegging", så jeg er jo pent nødt til å spise mer. Men det er så deilig å vite at den maten jeg spiser, er helt nødvendig viss jeg skal trene såpass som jeg gjør nå. Og det vil jeg. De siste ukene har jeg gledet meg til mer eller mindre hver eneste treningsøkt, både fordi jeg elsker å kjenne musklene jobbe og jeg får bedre selvtillit. Og selvtillit er noe jeg trenger massevis av, siden jeg har mer eller mindre ingenting fra før av. 


 

Etter at jeg begynte med dette mye treningsopplegget har jeg (nesten) klart å nyte hver en matbt jeg tar. Siden jeg i tillegg er i full gang med "prosjekt pålegging" må jeg jo rett og slett bare spise på, og da får jeg også muligheten til å prøve ut litt av det jeg har hatt lyst til tidligere. Jeg er ikke helt klar til å spise noe usunt eller noe jeg føler at er utenfor komfortsonen enda, men jeg jobber hardt mot å komme meg dit! Akkurat nå prøver jeg å fokusere på å få i meg alle kaloriene jeg og legen min har avtalt, samtidig som jeg stapper i meg proteiner. 

I dag hadde jeg treningsfri, noe jeg har ca en gang i uken. Jeg prøver å bli litt mer fleksibel og klare å ikke trene en dag bare fordi jeg ikke har lyst, tid eller motivasjon, men akkurat nå har jeg behov for at ting er litt planlagt. Uansett, det er viktig å la kroppen slappe av og bygge seg litt opp igjen, men i morgen er det tilbake igjen til treningen! Jeg kommer nok til å kjøre en solid økt med rumpe og legger i morgen, og jeg kjenner at jeg gleder meg! På tirsdag fant jeg en skikkelig effektiv og god oppvarming som jeg skal kjøre på med i morgen også, og det er jo alltid spennende med litt forandring;) Tidligere har jeg ikke visst helt hvordan jeg burde varme opp før jeg setter i gang med selve treningen, så det har fort endt opp med en halvtime løping på tredemølla. Men nå har jeg funnet ut at det er bedre å varme opp de kroppsdelene jeg skal bruke med noen enkle øvelser (hehe, "enkle" vil ikke si "lette", just a warning😉 ), og den nye runden jeg har satt sammen er helt perfekt før en hard ben- og rumpeøkt! 

 Kleine selfies i speilet på treningssenteret? Såklart!

 

Jeg føler at Instagram-brukeren min sakte men sikkert er i ferd med å handle mest om mat og trening. Og det samme med bloggen egentlig. Sminke og skjønnhet har kommet litt i skyggen av alt det andre, men siden jeg bare ser lesertallene og følgerene stige, regner jeg med at det er noe dere liker! Jeg vurderer å begynne å legge ut små treningsvideoer eller bilder på instagram hvor jeg viser dere hvilke øvelser jeg gjør og sånt, som for eksempel den nye oppvarmingsrunden jeg elsker! Om det er noe dere kunne tenke dere, kan dere klikke HER og begynne å følge brukeren min, eller bare slenge igjen en kommentar her på bloggen!


 

Endelig er det snart helg! Bare en dag igjen nå! 

Vi blogges!

 

 • Publisert: 11.05.2017             Klokka: 21:18            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 0

Jeg har like mye rett til å være der som guttene

06.05.2017, 21:46

Da jeg våknet i dag var jeg overbevist om at det var fredag. Jeg spratt opp av senga, suste ut på badet og brukte litt tid på å innse at jeg hadde all verdens tid på meg, og at jeg ikke hadde noe skole å rekke. Etter det har jeg faktisk hatt en utrolig fin dag. Det har vært fint vær, jeg har ikke følt på noe særlig stress eller angst, og energien min har vært på topp helt siden jeg åpnet øynene i dag tidlig. Men jeg har faktisk følt at ting i gjennomsnitt har blitt bedre de siste par ukene. Dette med treningssenteret og det nye treningsopplegget mitt gjør at jeg har mye mer glede og motivasjon av selve treningen, og også tankene om mat har vært litt lettere å takle. 

En stor grunn til at morgenen og formiddagen min var så bra i dag, var at jeg hadde planer om å dra på treningssenteret. Jeg startet dagens økt med en solid dose cardio her hjemme (hehe, jeg liker ikke å stå på treningssenteret og hoppe og sprette når jeg holder på med alle HIIT-rundene mine), før jeg tuslet meg bort på treningssenteret for å kjøre på med noen økter arm- og ryggtrening. Da jeg begynte var der så å si ingen til stede, men etter hvert kom det en hel flokk med eldre mannfolk og gutter på min egen alder. Og alle glodde like rart på meg. Spesielt guttene på min egen alder begynte å hviske så fort de hadde gått forbi meg der jeg sto med vektene mine, og jeg gidder ikke engang å lure på om det var meg de snakket om. Det er bare så patetisk. Jeg har like mye rett til å trene, ha muskler og løfte vekter på ett treningssenter som en hvilken som helst gutt, og jeg vedder på at jeg klarer de fleste øvelsene like bra som dem, bare med lettere vekter. Så jeg gidder rett og slett ikke å bry meg om de som hvisker og ler over hvor teit jeg ser ut der jeg står og løfter vekter eller holder på med ett eller annet apparat, for det betyr faktisk ingen ting hva de synes om meg, så lenge jeg trives med det jeg holder på med.


 

Selv om jeg har hatt det rimelig fint i dag, har jeg tenkt en god del på det jeg skrev om i ett innlegg nå for noen dager siden. Jeg og psykolog/legen min har nemlig "avtalt" at jeg skal begynne å legge på meg, men jeg føler meg rett og slett ikke klar. Ihvertfall ikke klar for alle de kaloriene ekstra og den halve kiloen i uka, noe som liksom er målet. Hadde jeg spist kjempelite og hatt muligheten til å stappe inn alle de kaloriene på en helt naturlig måte hadde det vært en ting, men jeg spiser faktisk ganske mye allerede. Så jeg ser virkelig ikke hvordan jeg skal klare å få i meg alle de kaloriene ekstra. 

Selv om jeg ikke er helt klar for fullt så mange kalorier som det som er målet helt enda, prøver jeg så godt jeg bare kan å få i meg litt ekstra, i tillegg til masse proteiner. Så til lunsj før trening i dag spiste jeg (som vanlig) en ProPud med sjokoladesmak, og i dag var den rett og slett ekstra god. Det varme været gjør egentlig all mat ekstra god, og spesielt når den er litt kald og nedkjølende som en proteinpudding. I går prøvde jeg faktisk en ProPud med jordbærsmak, noe som akkurat har kommet til butikkene her i Norge (Norge er rett og slett helt latterlig når det gjelder sånne ting. Det er jo så utrolig dårlig utvalg, i tillegg til at prisene er skyhøye!). Jeg unnet meg den etter en lang dag på skolen, og den var helt himmelsk! Den smakte faktisk som en slags jordbærsorbet!


 

En liten stund etter jeg hadde kommet meg hjem fra en hard og slitsom økt på treningssenteret, stod middagen klar på bordet. I dag hadde vi laks med stekte grønnsaker, og det er rett og slett noe av det beste jeg vet! Vi har en utrolig god urtemarinade på laksen, og ved siden av den steker vi en solid dose med brokkoli, squash, aubergine, løk og søtpotet, som vi har litt soyasaus og sriracha saus på. Det kan virkelig ikke bli bedre enn det!
 

Nå for en liten stund siden bestemte jeg meg for å prøve enda en av de nye proteinbarene fra Maxim. Jeg har forelsket meg helt i disse barene, for de har akkurat så få kalorier at jeg føler at det er greit, samtidig som de har skikkelig mye proteiner med tanke på at de er så små som de er. Dessuten smaker de helt himmelsk! I det siste har jeg fått smakt på alle de ulike smakene, og alle er så ufattelig gode at jeg rett og slett ikke klarer å velge en favoritt. I dag smakte jeg på den med sjokolade og mint, noe jeg hadde veldig lave forventninger til, men fy søren så digg den var! Jeg hadde sett for meg at det kom til å være enorme mengder med mint og at den smaken kom til å ta helt over, men det var faktisk bare ett lite hint av mintsmak, i tillegg til en skikkelig deilig, myk sjokoladefudge inni og det gode gamle laget med sjokolade utenpå. NAM!


 

Jeg må bare få si tusen takk for alle de fine kommentarene jeg fikk på inlegget om hele dette "opp i vekt" opplegget. Jeg setter veldig stor pris absolutt alle kommentarene jeg får, og spesielt de hvor dere forteller om deres erfaringer og opplevelser når det gjelder sånne ting (om dere har noen, såklart), og hva dere tenker om det selv om dere ikke forstår hvordan jeg har det. 

Tusen takk!

Vi blogges!

 

 • Publisert: 06.05.2017             Klokka: 21:46            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 1

Alle fortjener en ny start

02.05.2017, 22:06

Dette været gjør bare noe med meg. Det å våkne til skinnende sol, kvitrende fugler og blå himmel skyter skikkelig fart på humøret mitt, noe det også gjorde i dag. Jeg våknet i dag tidlig og var merkelig nok helt uthvilt og klar for en ny dag. Både energien, motivasjonen og humøret var mer eller mindre helt på topp. Jeg spratt opp av senga, tuslet meg inn på badet og fikk ordnet meg så smått før jeg satt i gang med å lage morgenens faste porsjon havregrøt, noe jeg alltid elsker å gjøre, hehe. Jeg får merkelige mengder med ro av å bare stå der, røre i grøten, lese en bok og få unnagjort noen ting på pc'en (det tar ganske lang tid å lage grøt for meg, siden jeg fyller på med mer og mer vann hele tiden, så jeg må rett og slett finne på noe å gjøre mens den koker). Og det fikk jeg i dag også. Jeg skrollet meg gjennom instagram noen ganger, skjekket mailen og fikk endelig redigert ferdig en ny video til youtube, og når grøten etter en stund var ferdig, hadde jeg sjokkerende nok klart å samle meg opp enda er motivasjon til resten av dagen enn hva jeg hadde fra før av. Jeg vet ikke om det egentlig var tilfellet, men grøten smakte i tillegg ekstra godt. Det kan hende at det bare var det gode humøret mitt som fikk smaksløkene til å bli ekstra fornøyde, men godt var det ihvertfall

Det gode humøret mitt kom ikke helt ut av det blå. I går bestemte jeg meg nemlig for å benytte denne siste fridagen min til å ta meg en tur på treningssenteret, og jeg har gledet meg noe sinnsykt. Selv om treningen og treningsforstyrrelsene har tatt helt over livet mitt, tror jeg faktisk at treningssenter kan være løsningen. Den siste tiden har jeg bare trent og trent uten stopp her hjemme, og det er jo veldig tung og intensiv trening som egentlig har mye effekt, men jeg føler at den er så meningsløs. Alle rutinene jeg har låst meg fast i, reglene jeg har laget og følelsen jeg får av å stå på rommet mitt i time på time med ett sett vekter, en kettlebell og litt annet utstyr, har knust meg helt. Så jeg vil prøve noe nytt. Løfte tyngre, få større muskler og bli sterkere både i kroppen og i tankene er noe jeg tror at vil hjelpe, og jeg kan ikke gjøre annet enn å gi det ett forsøk. 

Så i dag hadde jeg min aller første, skikkelige økt på treningssenteret. Og fy søren så godt det føltes! Jeg begynte det hele med en halvtime på tredemølla for å få i gang kroppen litt, før jeg satt i gang med en skikkelig tung rumpe- og leggøkt. Og det sved. Siden jeg har trent leggene og rumpa så forferdelig mye den siste tiden tenkte jeg at jeg kunne gå rett på de tyngre vektene, men jeg burde vel kanskje har tatt det litt med ro. Jeg fikk testet ut en god el nye apparater, prøvde meg på noen nye øvelser og kjørte noen sett med de gode gamle favorittøvelsene mine, og når jeg omsider sa meg ferdig for dagen, brant rumpa, lårene og leggene skikkelig. Hva sa du? Om jeg tok noen kleine selfier i speilet mens masse mannfolk sto rundt omkring og så på meg som den gangen jeg slumpet til og gikk inn i feil garderobe i svømmehallen? Å gjett om jeg gjorde.

 

Hva er vel ikke en treningsøkt uten noen kleine seilfier i speilet;) Jada, jeg vet at bildet er skikkelig uklart, men det er begrenset hva man kan få til med kameraet på en IPhone 5s som har vært i do to ganger det siste halvåret. Uansett, treningen gikk fint, jeg føler meg klar til kamp og hva nå enn jeg møter på i tiden fremover, og jeg har tro på at dette kan være redningen min. For alle fortjener både en ny start, og en redning.

 

I dag har jeg faktisk følt meg ganske confident med meg selv og kroppen min, så jeg slenger like så godt med dette bildet for å sette prikken over i'en. Jeg har helt dilla på denne korte, flagrende genseren fra ZARA, og mesteparten av tiden når jeg tusler rundt her hjemme, bruker jeg den rett og slett sammen med favorittparet mitt med treningstights. Som sjokkerende nok er fra H&M. Men jeg går med dem seriøst hele tiden, og de er helt fantastiske! 

Denne genseren finnes i tre ulike farger, og du kan kjøpe den HER :D

I morgen kommer det forresten en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, så det er bare å holde øynene åpne;)

Vi blogges!

 • Publisert: 02.05.2017             Klokka: 22:06            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 1

Litt forandring i galskapen

26.04.2017, 21:16

Nå er jeg helt utslitt. Etter en dag fylt med skole, trening, en masse gåing og mye mer sosialt enn vanlig, har jeg ikke fått satt meg ned og slappet av før nå. Etter de gode gamle rutinene mine skulle jeg egentlig hatt treningsfri i dag, men jeg jukset litt og tok turen opp på treningssenteret sammen med noen venninner. I det siste har jeg nemlig tenkt litt på å begynne på treningssenter, og i dag fristet det rett og slett å ta seg en liten kikk og se hvordan det var der. Jeg trener jo allerede time på time med styrke hver dag, men jeg tror faktisk at jeg kan ha godt av litt forandring. Noen dager med trening hjemme, og de andre dagene med trening på treningssenter. 

Siden jeg egentlig skulle hatt fri fra treningen i dag, hadde jeg for det meste planer om kun å kikke meg litt rundt. Sånn ble det ikke. Jeg dro på meg treningsklærne, satt håret opp i en hestehale og tuslet etter venninnene mine inn til alle apparatene, hvor vi satt i gang på tredemøllene med en gang. Vel, for å si det sånn, så er ikke akkurat jogging og løping noe for meg. Og tredemøller er langt derifra! Men jeg våget meg på, satte den i gang, og løp (hva kaller man det egentlig når man løper på en tredemølle? Jeg føler virkelig ikke at man kan kalle det å løpe, for man går jo ikke fremover i det hele tatt, hehe) i noe sånt som en halvtime, før jeg prøvde meg litt frem med de ulike apparatene. Jeg tenkte ikke helt gjennom hvor mye jeg tok, for nå er jeg litt redd for at jeg kommer til å få gangsperre i morgen, noe som kan sette en stopper for treningen. Og ikke nok med det. Jeg trente nemlig kun rumpe og legger, og i morgen er det nettopp det som står på programmet. Typisk meg. Jaja, jeg kommer meg alltids gjennom;)

 


 

Etter full fart hele dagen frister det virkelig med en sånn her. Jeg oppdaget disse proteinbarene nå i helgen, og jeg er helt forelsket! Jeg har faktisk en liggende i skapet, men siden jeg føler at jeg er veldig ute av rutinene i dag, sparer jeg den til i morgen. Og det gleder jeg meg til! Jeg skrev ett lite innlegg om disse barene for noen dager siden, så det kan du lese HER om du vil:D

 

Hvor sinnsykt deilig der ikke den her ut! Jeg tror at disse Soft Raspberry proteinbarene kommer til å bli en stor favoritt nå fremover;)

 


 

Akkurat nå henger jeg skikkelig bakpå med Youtube. Jeg har jo bablet i vei om at jeg skal begynne å legge ut videoer to ganger i uka, blablabla, og det begynte bra, men nå går det rett i dass. Etter planen skulle jeg ha lagt ut en video på fredag i forrige uke, en i går og en nå på fredag, men sånn ble det ikke. Fredagens video ble flyttet til lørdag, i går hadde jeg absolutt ingenting å legge ut, og nå har jeg kun en video, og den har jeg ikke begynt å redigere engang. Men jeg har rett og slett hatt for mye i det siste. Så jeg prøver å ikke pushe meg selv for hardt, og heller være flink til å oppdatere dere her på bloggen og Instagram!

Så det kommer mest sannsynlig ikke noen video i morgen, men jeg skal virkelig prøve å få lagt ut en ny video denne uken! Så hold øynene åpne på kanalen min, Thoffies Makeup, og se gjerne de andre videoene mine! Om dere har noen videoforslag er det bare å komme med dem i kommentarfeltet både her og på Youtube.

Jeg håper at dere har hatt en helt prima onsdag! Og viss dere ikke har det, må dere bare holde motet oppe og huske at det ikke er lenge til helg!

Vi blogges!

 • Publisert: 26.04.2017             Klokka: 21:16            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Endelig litt nye treningsklær

21.04.2017, 23:10

Jeg går rundt i treningsklær mer eller mindre hele tiden. Det første jeg gjør når jeg kommer hjem fra skolen er å slenge av meg dagens antrekk, dra på meg en treningstights, sports-bh og en eller annen overdel, og fortsette dagen som vanlig. Jeg trener for det meste hver dag når jeg kommer hjem fra skolen, men til og med de dagene jeg ikke gjør det, velger jeg ofte treningsklær fremfor noe annet. Det er rett og slett det jeg føler meg mest komfortabel i. 

Den siste tiden (okei da, i en god stund) har jeg hatt èn favoritt treningstights som jeg (helt seriøst) har brukt non-stop. Jeg har brukt den dag ut og dag inn, med svettelukt og uten svettelukt, når jeg trener og når jeg ikke trener. Den har rett og slett vært min aller beste venn. Men siden jeg trener så mye og ofte som jeg gjør, har jeg følt litt på at jeg trenger litt fornyelse. Så i går tok jeg og mamma turen innom G-Max for å kikke litt på nettopp treningsklær, og etter en god stund på prøverommet, fant jeg en tights jeg digget. Det var en helt enkel, svart treningstights fra Kari Traa, men det var bare noe med den som gjorde at den føltes helt utrolig. Den er som sagt veldig enkel, men den har noen små detaljer som virkelig setter prikken over i'en. I dag fikk jeg testet ut den nye tightsen, og den var utrolig deilig å ha på! Passformen er helt super, og den sitter virkelig som ett skudd;)

 I dag brukte jeg tightsen sammen med denne supersøte sports-bh'en fra Cubus. Den har jeg fått helt elsk på den siste tiden!

I dag kjente jeg at det var utrolig delig å få litt variasjon i hvilke klær jeg bruker når jeg trener. Jeg tror ihvertfall at denne tightsen kommer til å bli brukt mye fremover;) Det er forresten Tina tightsen fra Kari Traa, og den koster 599 HER eller i GSport og GMax butikker. Den kommer også i hvit med svarte detaljer, og nå er den på salg til 299! 

Nå er jeg skikkelig klar for helg! Jeg har hatt litt stress med en innlevering på skolen de siste dagene, så fredagens youtubevideo blir nok litt forsinket. Den er nesten ferdig redigert og alt, men jeg kjenner på meg at jeg ikke burde stresse og pushe meg selv for langt for å få den ferdig til i dag. Det tar nemlig en god stund å få den lastet opp også, så jeg håper at dere forstår. Men i løpet av morgendagen kommer den til å ligge ute på kanalen min, Thoffies Makeup, så det er bare å glede seg! Dessuten kan du gjerne ta en kikk på videoen jeg la ut nå på tirsdag HER

Jeg håper at du har hatt en super fredag og får en fin kveld videre!

Vi blogges!

 • Publisert: 21.04.2017             Klokka: 23:10            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

De beste mageøvelsene

30.03.2017, 21:12

Jeg vet at det har blitt litt vel mye snakk om trening her på bloggen i det siste, men siden det er noe som tar opp det meste av tiden min er det fort sånn det blir. Jeg husker ikke helt når det var jeg begynte å trene (da mener jeg trene som i virkelig trene, ikke bare ta seg en liten joggetur eller gå på håndball), men med en gang jeg begynte har det vært en del av sykdommen. Det har ballet på seg mer og mer, tankene og tvangen har blitt verre og verre, og om jeg trener så mye som fem minutter kortere, får jeg utrolig fort angstanfall. Men samtidig elsker jeg det. Treningen har blitt en del av meg og hverdagen min, og problemet er bare tvangen. Og balanse. Jeg mangler virkelig balanse. Det største målet mitt akkurat nå er å finne den rette balansen mellom sunt og "usunt", og trening og avslapping, for det har jeg så absolutt ikke nå. 

Nei, nå har jeg snakket meg helt bort her! Uansett, helt siden jeg begynte å trene på ordentlig, har magen vært ett stort fokus, noe den er nå også. Jeg har testet ut alle slags øvelser og rutiner for å trene magemusklene best mulig, og jeg fant tidlig en stor favoritt for akkurat det området. Jeg vet ikke om jeg har nevnt det her på bloggen tidligere, men jeg virkelig elsker youtubekanalen til en som heter Cassey Ho, eller Blogilates. Hun har en helt fantastisk treningsapp som jeg bruker non-stop, hvor en kan finne lett frem til både videoene hennes, matoppskrifter, treningsprogram og en en egen funksjon hvor en kan sette sammen sine egne treningsprogram. Jeg bare elsker det! I tillegg er hun bare en utrolig inspirerende person! Men poenget med hele denne oppramsingen var at hun har en video med en magerutine som jeg virkelig sverger til. Det er en hun kaller for 'Intense Ab Mania Workout', og jeg har rett og slett mistet tellingen over hvor mange ganger jeg har gjort denne! Den er bare så utrolig bra! Om du vil ta en kikk på den videoen kan du klikke HER.

 


Det er nå jeg har lyst til å legge til alt dette med at du må elske kroppen din sånn som den er, og godta den du er, men jeg føler virkelig ikke at jeg er den riktige personen til å si det. Jeg mener absolutt at man burde elske kroppen sin sånn som den er skapt og ihvertfall ikke bruke tid på å hate den (tro meg, jeg vet den følelsen), men uansett hvor mye jeg prøver å overbevise meg selv om dette, klarer jeg på en måte ikke å la det gjelde helt for meg og min egen kropp. Jeg har jo aldri hatt noe normalt forhold til kropp, mat og trening, og selvbildet mitt er ikke akkurat noe prakteksemplar.

Er det forresten feil av meg å legge ut sånne bilder? Jeg føler at det ikke helt stemmer at jeg, en person som virkelig har ett helt forferdelig selvbilde og hater kroppen sin mer enn noe annet i hele universet, legger ut bilder av akkurat det. For sannheten er jo det, jeg HATER kroppen min noe helt ufattelig mye, men noen ganger er det mindre enn andre. Av og til kan jeg tenke at "oi, jeg der jo faktisk ikke så tykk og fæl ut som jeg trodde, og de gangene må jeg bare dra frem kameraet for å forlenge den følelsen. Men humøret og selvfølelsen faller vanligvis som en stein i havet når jeg ser på bildene like etterpå, for da er de samme gamle tankene om at jeg ikke er tynn nok og at jeg ikke er bra nok tilbake for fullt.

Men det er vel derfor dere burde stole på meg når jeg sier at det ikke er verdt det. Jeg ville mye heller ha elsket kroppen min og levd ett godt og lykkelig liv, men dette er jo ikke noe valg jeg har tatt. Så nå må jeg bare holde på motivasjonen (egentlig må jeg faktisk få litt motivasjon først, for jeg har stor mangel på det for øyeblikket) og ha noen klare mål foran meg, sånn som det med å finne balansen! For balanse er noe jeg virkelig trenger. 

 • Publisert: 30.03.2017             Klokka: 21:12            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 1

Perfekt før trening! #2

24.03.2017, 21:55

For noen dager siden la jeg ut ett aldri så lite innlegg om noen av mine favorittsnacks å spise før trening, og nå kan jeg faktisk legge til enda en ting til den listen! I går kom jeg nemlig over de ganske nye proteinmilkshakene fra Njie, og jeg klarte rett og slett ikke å la være å kjøpe en. Okei da, jeg innrømmer det. Jeg kjøpte to. Jeg har sett litt bilder og videoer av disse milkshakene rundt omkring på instagram, og jeg har hatt utrolig lyst til å gi dem en sjanse. Så i dag skjedde nettopp det, og jeg er absolutt ikke skuffet!

 

Her i Norge selger de for øyeblikket disse i to ulike smaker, White Chocolate Raspberry og Chocolate, men de finnest i mange flere smaker som jeg har sååå lyst til å prøve. Jeg må helt ærlig innrømme at jeg var litt skeptisk til smaken på denne siden det skulle forestille hvit sjokolade (det er jo bare kunstig smakstilsetning, så jeg visste jo at det ikke kom til å smake HELT som hvit sjokolade), men den frykten ble blåst vekk ved første lille slurk. Den smaker utrolig friskt og godt, og bringerbærsmaken gjør at all den "hvit sjokolade" smaken blir helt perfekt. Det er rett og slett som en utrolig fyldig og kremet bringebærmilkshake! 

 

Jeg har en mistanke om at dette kommer til å bli en stor favoritt for meg i tiden fremover. Jeg er så utrolig fristet til å teste ut flere av disse 'protein' produktene fra Njie, for de ser så gode ut! De har de gode gamle ProPud proteinpuddingene i mange flere smaker (alt fra jordbær til blåbærmuffins!), proteinpuddinger MED granola, enda flere smaker i disse milkshakene og nå har de også fått iskrem! Jeg fant ut av dette for kun noen timer siden da jeg tok en snartur innom nettsiden deres (den kan du se HER), og det ser så godt ut! Jeg la forresten ut noen små videosnutter av denne godsaken på storyen min på Instagram tidligere i dag, så om du vil ta en kikk på det kan du komme til brukeren min HER. 

Nå har jeg endelig fått unnagjort alt jeg måtte i dag, og da gjenstår det bare litt kveldskos! Jeg har akkurat tatt på en deilig ansiktsmaske og fått på meg noen behagelige klær, så da er alt klart for en avslappene fredagskveld;)

Vi blogges!
 

 • Publisert: 24.03.2017             Klokka: 21:55            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Litt sykdom stopper ikke meg!

23.03.2017, 22:08

I dag har jeg gått rundt og vært mer eller mindre dødsstressa hele formiddagen. Jeg har ikke vært helt i form de siste dagene, noe som egentlig var helt greit i går siden jeg hadde treningsfri, men i dag var det verre. Dagen i går ble ganske rolig og avsappet siden jeg var fast bestemt på å bli helt frisk til i dag, og da jeg våknet nå i dag tidlig med en skikkelig sår hals og hodepine, traff angsten meg som ett slag i magen. Redselen for at jeg muligens ikke skulle greie å trene i dag gjorde at jeg rett og slett ikke klarte å tenke på noe annet, og da mener jeg absolutt INGENTING annet, og jeg brukte mer eller mindre hele morgenen på å pønske ut en eller annen glimrende plan for hvordan jeg skulle legge opp dagen.

I tillegg til alle treningstankene og angsten, måtte jeg også bruke litt tankekraft på å mentalt forberede meg til en time hos BUP. Jeg visste at jeg mest sannsynlig kom til å bli rimelig nedfor etter samtalen der, og at det skulle ødelegge enda mer for dagens trening var rett og slett ikke ett alternativ. Timen både kom og gikk, og som planlagt var jeg hjemme igjen i god tid til en real treningsøkt.

 
Det ble som vanlig en deilig ProPud til lunsj før treningen, i tillegg til en Burn Zero for å få opp energien!

 

Jeg kom meg merkelig nok gjennom hele treningsøkten uten problemer. Jeg fikk tatt alle øvelsene jeg ville, og faktisk enda flere også, og jeg hadde faktisk uvanlige mengder av både motivasjon og energi. Og det er jeg glad for!

Nå har jeg satt i gang med å lage kveldens porsjon med havregrøt, og det skal virkelig bli deilig å sette seg ned å slappe litt av etter en lang dag. 

Jeg håper at du har hatt en super dag!

Vi blogges!
 

 

 • Publisert: 23.03.2017             Klokka: 22:08            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer: 0

Perfekt før trening!

18.03.2017, 22:04

Det er bare noen uker siden jeg skulle smake på en såkalt ProPud for aller første gang, og selv om jeg visste at det ikke var noe usunt i den til tross for at ordet "pudding" var innblandet i det hele, kom angsten snikende inn på meg. Men jeg smakte, elsket den og siden den gang har jeg spist flere enn jeg kan huske. Jeg har byttet litt frem og tilbake mellom proteinpuddingen fra Njie og den fra Ehrmann (som jeg egentlig foretrekker), og jeg er rett og slett helt betatt. Jeg spiser kun disse på dager jeg skal trene, og det er den perfekte matbiten før en hard treningsøkt! 


Begge disse proteinpuddingene inneholder 20g protein i ett beger, og det er sånn ca like mye kalorier i begge. Jeg liker egentlig best den fra Ehrmann (til høyre), for den er rett og slett mer kremet og luftig, og dessuten synes jeg at den fra Njie er litt vel søt. Men ikke misforstå, jeg virkelig elsker begge! Før dagens treningsøkt spiste jeg faktisk en sånn en fra Njie, og jeg kommer aldri over hvor utrolig deilige de er! En absolutt must have før treningsøkten!

 

 

Dagens trening var cardio, armer og rygg, noen av mine favoritter! Jeg var merkelig sliten egentlig gjennom hele økten, men heldigvis var motivasjonen på plass. Hehe, noen som vil vite hva jeg får skikkelig mye motivasjon til treningen av? Ett ord: MAT! På dagene jeg ikke trener spiser jeg en god del mindre enn på de dagene jeg trener, noe jeg innerst inne vet at er litt galt, men sånn er det bare akkurat nå. 
 

 

Nå skal jeg snart til å lage kveldens porsjon med havregrøt. Jeg ble rett og slett alt for fristet til å ikke ta noen bilder av grøten min i dag tidlig, for jeg testet nemlig ut en splitter ny skje som jeg kjøpte på Søstrene Grene tidligere denne uken. Den var bare så søt at jeg ikke klarte å la være!

Jeg er forresten i full gang med å redigere helgens youtubevideo, så det er bare å holde øynene åpne for en ny video! Kanalen min finner du HER.

Har du smakt på noen av disse proteinpuddingene?

Vi blogges!

 • Publisert: 18.03.2017             Klokka: 22:04            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Treningsklærne jeg liker aller best!

13.01.2017, 21:50

I noen uker har jeg trent mye mer enn før. Jeg klarer ikke å si meg fornøyd med like mye som jeg gjorde for en stund siden, og jeg merker det på hvordan jeg går kledd mesteparten av dagen. På vanlige skoledager slenger jeg mer eller mindre bare på meg en dongeribukse og en eller annen overdel, men det bytter jeg ut med treningsklær så fort jeg kommer inn døra hjemme. Siden jeg bare går i vanlige klær noen få timer hver dag, ender det opp med at jeg føler at det er lite vits i å pynte noe på det. Dessuten har jeg bare noen få plagg jeg føler meg -nokså- komfortabel i, så variasjon i klesstilen er det ikke mye av.

Uansett hvor lyst jeg har til å være litt mer vågal med klesstilen min og variere litt mer med hva jeg kler meg i, blir jeg alltid dradd mot avdelingen med treningsklær i butikken. Jeg elsker å tusle rundt i treningsklær både før og etter jeg skal trene, og det er få dager i uken at jeg ikke har på meg det i det hele tatt. For å være helt ærlig har jeg faktisk utrolig mye ulikt treningstøy. Ett bredt utvalg tightser og nesten en hel kolleksjon med topper, men det er naturligvis noen få plagg jeg strekker meg etter så å si hver gang.

For øyeblikket er jeg helt forelsket i dette antrekket! Det er en helt enkel grå tights med blått strikk, kombinert med en fargerik, behagelig sports-bh med ett skikkelig eksotisk mønster! Tightsen er fra H&M, og overdelen er fra Cubus:)

Siden jeg har elsket denne tightsen så utrolig mye i det siste, letet jeg akkurat desperat gjennom H&M sin nettside på jakt etter den. Dessverre var den ikke å se, men du kan klikke Her om du vil ta en titt på overdelen jeg bruker på bildet!

Jeg er faktisk helt sjokkert over hvor fort denne uken har gått! Jeg føler at det bare var noen få dager siden forrige fredag, og da følte jeg at det hadde gått utrolig kort tid siden fredagen før der igjen. Nå er jeg helt utslitt etter noen ganske krevende og slitsomme dager på skolen. Selv om helgene ofte er veldig vanskelig for min del, har jeg bestemt meg for å prøve så godt jeg kan å få slappet litt av nå de neste dagene, uten å stresse og tenke for mye. Nå står jeg godt plassert på kjøkkenet med grøten på full kok, så nå er det snart på tide med litt kveldskos;)

Vi blogges!

 • Publisert: 13.01.2017             Klokka: 21:50            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:

Dagens trening

03.04.2016, 18:38

Hei alle sammen!

Nå har jeg akkurat slukt middagen og sitter nå i sofaen og tenker på at i morgen er det skole igjen (desverre). På fredag var det planleggingsdag på skolen, noe som bare betydde en ting for min del, nemlig langhelg!

Som jeg ofte skriver om her på bloggen, så har jeg det sånn at hver dag så må jeg få stappet inn litt trening mellom alle de andre rutinene mine, noe som i lengden blir ganske slitsomt. Når det blir varmere ute (jeg fryser utrolig lett) har jeg tenkt å begynne å trene litt mer ute. Da blir det nok både mer jogging og fjellturer, men i en stund til nå kommer jeg bare til å gjøre som vanlig og kjøre på med alle YouTubevideoene.

Helt siden en gang før jul har treningsrutinen min for det meste bestått av YouTubevideoene til en som heter Cassey Ho. Jeg skrev litt om henne i Mars Favoritter innlegget mitt.

Det er spesielt to videoer jeg absolutt ELSKER, nemlig en som heter Booty Poppin Piit og en som heter Intense Ab Mania og begge er helt supre! Skjekk YouTube kanalen hennes Her !

Savner å kunne ta en joggetur uten å fryse ihjel! Årets første joggetur ble på Gran Canaria, men det satte en liten demper på gleden da kneet mitt ble overbelastet...

Håper du har hatt en super helg til nå!

Vi blogges!

 • Publisert: 03.04.2016             Klokka: 18:38            Kategori: Trening
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde
hits