hits


Er "sunne" sjokoladepålegg bedre?

09.10.2017, 21:14

Jeg må ærlig innrømme at jeg fortsatt ikke spiser noe særlig med sukker. Selv om jeg for det meste spiser det jeg vil ha når jeg vil ha det, har tre år med anoreksi og tvangsmessig kontroll over mat, gitt meg en god del merkelige vaner. Sukker er byttet ut med søtning uten kalorier, og jeg kan ikke huske sist gang jeg kjøpte vanlig smågodt eller potetgull for å kose meg på lørdagskvelden. Det er ikke fordi jeg er redd for å spise det, men rett og slett bare fordi jeg har vent meg selv til å velge andre ting istedenfor. Hadde noen tilbudt meg litt sjokolade eller is hadde jeg ikke akkurat takket nei;)

Den siste tiden har jeg vært helt hekta på ulike "sunnere" sjokoladepålegg! For ett halvt år siden hadde jeg nektet pent å spise noe som inneholdt ordet "sjokolade" uansett hva, rett og slett fordi det var noe helt ulovlig i hodet mitt. Sjokolade var liksom utenfor alle grenser. Men nå, nå er det helt annerledes. Jeg kunne nok ha slukt en hel boks med sjokoladepålegg og gomlet i meg en eller annen sjokoladebar på en og samme tid, men jeg går nesten alltid for de litt "sunnere" variantene.

Og de siste månedene har jeg oppdaget så utrolig mange sjokoladepålegg som jeg har fått helt dilla på! Med lite tilsatt sukker, masse protein og ekstremt digg smak er det jo vanskelig å la være;) Så for å feire at det er så mange gode sjokoladepålegg dere ute, har jeg og venninnen min, Mathilde, laget en video hvor vi rett og slett smaker oss gjennom en rekke ulike "sunnere "sjokoladepålegg, for å se hvilke som er best!

 

vJqHMPy6CKw

 

For å se hvilke pålegg vi likte best må dere rett og slett se videoen! Og kan egentlig noen av disse måle seg med selveste Nugatti? 

I morgen drar jeg til Sverige for å handle (som den matelskeren jeg er), og da kommer jeg nok til å hamstre opp noen krukker med sjokoladepålegg. Det gleder jeg meg skikkelig til!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 09.10.2017             Klokka: 21:14            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Min sommerkropp 2017

19.06.2017, 20:58

Nå når vi suser mot sommerferien raskere enn noensinne, er det nesten umulig å unngå alle disse idealene. Rundt omkring på sosiale medier, internett og TV får vi proppet i oss bilder og videoer av folk som enten har eller skal få sommerkroppen. Jeg har vært på jakt etter en perfekt, mer eller mindre uoppnåelig kropp i flere år nå, men endelig klarer jeg å se at disse idealene er feil. 

Så mens de fleste andre strever desperat etter å gå ned i vekt, bli smalere her og tynnere der, har jeg kjempet på i over en måned for å legge på meg. Jeg spiser mer enn noensinne og trener med tunge vekter og elsker det. Og jeg kan endelig begynne å se endringene på kroppen min. Jeg blir sterkere og sterkere for hver dag som går, musklene vokser og jeg merker bare hvor mye mer fornøyd kroppen min er med tidenes tilstand. Huden min har blitt finere, håret er mer luftig og friskt, og energien er tilbake på topp. 

Det er litt tøft å skrolle gjennom sosiale medier og se alle bildene og videoene om "sommerkroppen". Alle trener mer, spiser mindre og er på alle slags syke dietter for å kunne føle seg komfortabel i en bikini på stranden. Og her sitter jeg midt oppi "prosjekt pålegging" og 'bulker' for harde livet. Men jeg er rimelig sikker på at alle de på jakt etter sommerkroppen heller ville ha gått i mine fotspor! Jeg spiser godt over 3000 kalorier på en dag, gomler på minst en sjokolade daglig, og trener for harde livet. Og jeg virkelig elsker det! Jeg har ikke følt meg så fri på lenge, og all kontroll over maten er borte vekk. Men selv om jeg elsker å kunne spise såpass mye og ikke kunne tenke meg noe bedre, er det utrolig vanskelig. Det er nemlig ikke så lett å gå fra å ha 110% kontroll over mat og ha alle slags syke regler og "grenser" for hva jeg kan spise, til å spise enorme mengder og ikke ha noe som ligner på kontroll eller regler. Men takket være treningen har jeg kommet meg gjennom til nå, og det er jeg evig takknemlig for!

Nå knasket jeg akkurat i meg dagens andre sjokolade. Jeg kom hjem fra en real treningsøkt nå for en liten stund siden, og nå svir armene og skuldrene mine så mye at jeg nesten ikke greier å klikke på tastaturet! Men fy søren så fint jeg hadde det på treningssenteret i dag! Jeg hadde uendelige mengder med både motivasjon og energi, følte meg komfortabel med meg selv der jeg pustet og peset mens svetten rann, og fikk til det jeg hadde lyst til og enda mer enn det. Og dagen har gått helt prima ellers også. Humøret har vært på topp fra start til slutt, og det finnes ikke noe bedre enn det! Da blir plutselig alt bra!

Nå kjenner jeg at det er på tide med total avslapping her hjemme, så vi snakkes i morgen!

Vi blogges!

 

 

 • Publisert: 19.06.2017             Klokka: 20:58            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Enkel og glødende sommersminke // Simple & Glowy Summer Makeup Tutorial

03.05.2017, 21:14

Jeg føler seriøst at det allerede er sommer. Etter noe som har føltes som en evighet med regn, kulde, snø og sludd, er jeg mer eller mindre helt i skyene av det fine været som har vart i noen dager nå. Solen skinner, fuglene kvitrer og jeg kan endelig droppe boblejakka. Og det gir meg så mye motivasjon! Jeg får lyst til å være mer vågal med klesstilen min, prøve ut nye matretter og sist men absolutt ikke minst gjøre sminkerutinen mer sommervennlig. Så fort solen titter frem og det blir varmere ute, dropper jeg den tunge foundationen, bruker mer bronzer og sparer ikke på highlighteren og blushen. 

Selv om vi ikke er kommet oss til sommeren helt enda, føler jeg at det er på tide med en litt sommerlig sminkevideo på youtubekanalen min. Så for å innvie dette fine været, slutten på våren og -snart- begynnelsen på sommeren, har jeg lagt ut en video hvor jeg viser dere en superenkel, glowy sommersminke. Jeg viser dere noen små tips og triks for å gjøre sminken mer glødende og klar til sommer og sol, i tillegg til at jeg bruker noen produkter jeg ikke har vist dere før:D

 Jeg har helt dilla på denne looken! Den er så enkel og føles så lett på huden, samtidig som den er skikkelig glødende og sommerlig! Kan det i det hele tatt bli noe bedre?

GhMF3k4XkTk
Bare klikk på bildet for å komme til videoen;)
 
Jeg håper at du får litt inspirasjon til årets sommersminke av denne videoen! 
 
Vi blogges!
 • Publisert: 03.05.2017             Klokka: 21:14            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Chit Chat Get Unready With Me // THOFFIES MAKEUP

29.04.2017, 21:23

Den siste uken har jeg lagt skikkelig bakpå med youtube. For en stund siden bestemte jeg meg for at jeg skulle begynne å legge ut videoer hver tirsdag og fredag, noe som gikk helt prima i begynnelsen, men nå har jeg falt helt ut av det. Forrige fredag sin video ble forsinket, på tirsdag hadde jeg ingenting å legge ut, og i går ble det heller ikke noen ny video på kanalen min. Jeg prøver å ikke stresse eller pushe meg selv til ting jeg ikke vil og alt det der, men dette med youtube er jo faktisk noe jeg vil. Noe jeg alltid har villet.

Men nå skal jeg i det minste prøve å holde meg til å legge ut to videoer i uka. I dag fikk jeg endelig lagt ut denne ukens første video, og det føltes som om ti tonn ble løftet av skuldrene mine så fort jeg trykte på "publiser" knappen. I denne videoen tester jeg ut noe jeg aldri har gjort før, nemlig en slags "get unready with me" video. Yup, du leste riktig, ikke en såkalt "get ready with me", men en ganske så annerledes "get unready with me" video. Det er faktisk det helt motsette. I denne videoen viser jeg dere hvordan jeg fjerner sminken, renser ansikter og gjør meg klar til kvelden og natten, i tillegg til at jeg (som vanlig) babler i vei om alt fra konfirmasjon til å ikke gidde å vaske håret;)

0szPArT_R1E


I dag fikk jeg faktisk filmet enda en ny video. Jeg tror faktisk at den endte opp med å bli ganske bra, og det føles så utrolig deilig! Jeg har ikke tenkt å røpe så alt for mye om akkurat hvilken video det er, men jeg kan si så mye som at den handler om én spesiell ting, nemlig sminke! 

Du kan gjerne abonnere til youtubekanalen min HER! Da blir jeg utrolig glad:D

Her er noen bilder fra dagens filming. Hmmm, hva kan jeg ha filmet?

 

Jeg håper at du har hatt en fantastisk lørdag!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 29.04.2017             Klokka: 21:23            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Makeup and clothing haul // Lush, MAC, ZARA ++

18.04.2017, 21:32

Akkurat nå føler jeg meg litt flink. Jeg har hatt planer om å begynne å legge ut en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hver tirsdag og fredag, og til nå har jeg faktisk klart å holde meg til den planen! Det er nok litt fordi det har vært påskeferie og jeg ikke har hatt skolearbeid som har tatt opp tiden min, men jeg er likevel ganske sjokkert over at jeg har klart det til nå. På fredag la jeg ut vloggen min fra Oslo, og siden jeg har lovet dere en innkjøpsvideo, bestemte jeg meg for å legge ut akkurat det nå i dag;) 

 

FDUYUVTydew
 

I dagens video viser jeg dere rett og slett hva jeg kjøpte nå når jeg var i Oslo, samtidig som jeg babler i vei. Som vanlig;) Jeg kjøpte egentlig litt av hvert når jeg først var i Oslo, så det er ikke bare sminke denne gangen. Det er faktisk alt fra interiør og dekor, til klær og sminke! Linkene til det jeg kjøpte finner du like under her!

Det jeg kjøpte:

- bokstavtavle // HER
- bokstaver til bokstavtavle // HER
- Lush mask of magnaminty // HER
- Lush charity pot // HER
- Urban Decay naked skin concealer // HER
- Inglot AMC brow liner gel // HER
- MAC coppering øyenskygge // HER
- MAC corduroy øyenskygge // HER
- MAC expensive pink øyenskygge // HER
- ZARA cropped sweatshirt med vide armer // HER
- ZARA bralette i semsket skinn // HER

 

Jeg må bare nevne hvor utrolig godt jeg liker denne genseren fra ZARA! Jeg har fått helt dilla! 
 

Jeg håper at du liker videoen! 

Vi blogges!
 

 • Publisert: 18.04.2017             Klokka: 21:32            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Ingefærshot, skinnende sol og kål // Oslo Vlogg

14.04.2017, 21:39

Det føles alltid utrolig godt å legge ut noen litt annerledes videoer på youtubekanalen min. Sminke, klær og skjønnhet er det de fleste videoene mine handler om, men en gang i blandt trenger jeg litt forandring fra det gode gamle. Som dere vet til nå (hehe, jeg har jo skravlet om det non-stop de siste dagene), så dro jeg en liten tur til Oslo tidligere denne uka. Og selvfølgelig vlogget jeg! Jeg dro meg meg både vloggkameraet mitt rundt omkring hvor nå enn jeg gikk, og tok det frem hver gang det skjedde noe spennende som var verdt å få på film. Jeg prøver så godt jeg kan å gjøre disse små vloggene så koselige og hyggelige som bare mulig, noe jeg håper at dere synes at de er! Jeg synes uansett at det er utrolig hyggelig å vlogge og spesielt å dele disse vloggene med dere!

Siden jeg har bablet ustoppelig i vei om turen til Oslo i mer eller mindre alle de siste innleggene her på bloggen, skal jeg spare dere for enda mer. Men det er såklart veldig fint om dere vil ta en kikk på videoen og kanskje si hva dere synes! Jeg blir superglad for all respons! 

jkhEMuz9XaE


Jeg håper at dere liker å få ett lite innblikk i sånne små turer jeg tar og ting som skjer, og at dere liker denne videoen! Det kommer selvfølgelig en innkjøpsvideo om ikke lenge! Stay tuned;)

Vi blogges!

 • Publisert: 14.04.2017             Klokka: 21:39            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Produktene jeg har brukt opp // Ny video på Youtube!

11.04.2017, 23:11

Tidligere i dag fikk jeg endelig lagt ut en ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, men jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hvilke dager jeg skal begynne å legge ut fast. Jeg tenker at tirsdag er en fin dag, siden da har jeg hele helgen pluss mandagen til å filme, redigere og laste opp, men så er det dag nummer to jeg er litt usikker på. Kanskje fredager? Uansett, så skal jeg prøve så godt jeg kan å få lagt ut to videoer i uka nå fremover, og det er bare å glede seg!

I videoen jeg la ut i dag viser jeg dere de produktene jeg har brukt opp den siste tiden, samtidig som jeg babler litt i vei som jeg vanligvis gjør;) Jeg håper at du liker videoen!

 

rrMoIFZ6itI

 

Jeg setter som vanlig utrolig stor pris på om du tar deg tid til å abonnere til kanalen min, og kanskje legge igjen en søt kommentar under videoen. Sånt gjør meg veldig glad! Jeg håper dere liker dagens video!  

Vi blogges!

 • Publisert: 11.04.2017             Klokka: 23:11            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Mine favoritter fra mars! // Mars favoritter 2017

27.03.2017, 21:38

Som jeg har sagt tidligere, så er jeg helt sjokka over hvor utrolig fort tiden går. Jeg rekker nesten ikke å reagere før en ny dag går mot slutten, og de siste ukene har fløyet forbi med lynets hastighet. Jeg vet ikke helt om jeg er glad er ikke over hvor fort tiden går. Ukene føles kortere og derfor også enklere å komme seg gjennom, men samtidig føler jeg fort at jeg ikke henger helt med. Jeg henger liksom ikke helt med på livet. Men noe som ihvertfall er positivt med at tiden har gått så fort og vi allerede er i slutten av en ny måned, er at det er på tide med en ny favoritter video på youtubekanalen min! Jeg prøver å legge ut disse "månedens favoritter" videoene mer eller mindre hver måned, men de månedene jeg føler at jeg ikke har hatt noen nye favoritter, dropper jeg det. Nå i mars har jeg faktisk samlet meg opp en god del nye favoritter som jeg ikke har snakket så alt for mye om verken her eller på youtube, så da følte jeg at det passet perfekt å vise dere alle disse favorittene i en ny video! 

 

iPNzz0QUrFw


 

Produktene jeg nevner i videoen:

- Isadora cover up foundation & concealer 
- NYX angel veil primer
- Loreal infallible fixing mist
- Molly Cosmetics silisponge
- Makeup Mekka hypnotic metallics glitz highlighter
- Revlon rose glow highlight palette
- Magnetic eyeshadow palette 
- Too Faced better than sex mascara 
- Miss sporty studio lash the miaoww look mascara 
- Lush ultrabland facial cleanser 
- Lush tea tree water toner water 
- Formula 10.0.6 be berry sassy exfoliating face scrub
- Loreal pure clay purify mask
- Njie propud proteinmilkshake white chocolate raspberry 

 

Nå har jeg hatt en skikkelig slitsom dag, og det skal bli deilig å endelig kunne sette seg ned å slappe av resten av kvelden. I dag var jeg på min aller første dag og jobbet på Søstrene Grene, noe som forresten var ganske gøy! Jeg og Elin surret litt rundt i butikken, fikk sette på plass varer i hyllene, og tømte pappen i en maskin jeg fikk litt panikk av (hadde jeg falt ned i den hadde jeg seriøst vært kjøttdeig nå), og i morgen kommer det nye leveranser som vi skal få sette på plass. Rett etter jeg kom hjem etter noen timer på Søstrene Grene, satt jeg i gang med dagens trening så fort som mulig. I dag var det rumpe, legger og mage som stod på programmet, og etter noen timer med trening fikk jeg ryddet litt på rommet og ordnet siste resten av denne videoen.

Jeg håper at du har hatt en fin start på uken!

Vi blogges! 

 • Publisert: 27.03.2017             Klokka: 21:38            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Bronzy hverdagssminke step-by-step

20.03.2017, 21:44

I går fikk jeg endelig lagt ut en ny sminkevideo på youtubekanalen min, og det føles så godt! Det har gått en stund siden forrige 'tutorial' på kanalen min, og siden jeg har lært en god del siden sist, fått masse nye produkter og rett og slett har lengtet etter å sette meg ned foran kameraet og dele noen sminketips og triks med dere, tenkte jeg at det var på tide med en ny en. 

I denne videoen viser jeg dere helt enkelt min "Bronzy Everyday" sminke step-by-step, både med hvilke produkter jeg bruker, hvordan jeg bruker dem og noen tips og triks her og der. Det er denne looken jeg går for nesten hver eneste dag, for jeg synes rett og slett at den er utrolig fin, samtidig som den passer perfekt til en helt vanlig hverdag! 

 
 
Om denne lenken ikke fungerer, kan du prøve å klikke HER.


Jeg setter veldig stor pris på om du vil ta deg tid til å abonnere til kanalen min! Den finner du HER! Og tusen takk for alle søte kommentarer, respons og tilbakemeldinger på videoene mine ellers. Det betyr mye for meg! 

Jeg håper at du liker videoen!

Vi blogges!


 

 • Publisert: 20.03.2017             Klokka: 21:44            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Fra fun facts til sykdom // Random facts about me

14.03.2017, 21:15

Jeg har tenkt veldig mye frem og tilbake på om jeg burde nevne hele greia med spiseforstyrrelsene (og alt det der) på youtubekanalen min. Det er null problem å snakke om det her på bloggen, faktisk så liker jeg det veldig godt, men å faktisk skulle si det høyt i en video hvor folk faktisk kan se meg, nei, det er ikke så lett. Jeg har vurdert å lage en slags 'storytime' video hvor jeg forteller om hele "historien" min, men siden jeg ikke føler meg helt klar til det ennå, bestemte jeg meg for å nevne det kort og enkelt i den siste videoen min på youtube. 

4N8q9nf2Gd8


Jeg valgte å kalle denne videoen "fra fun facts til sykdom", fordi det er rett og slett det det er. Jeg begynner med å bable i vei om alle slags ubetydelige, morsomme og merkelige fakta om meg selv, og på slutten forteller jeg helt enkelt om anoreksien, treningsforstyrrelsene, angsten og alt det som følger med. Om du ser denne videoen på en pc kan du klikke på et lite ikon oppe i høyre hjørne, hvor du finner en liten spørreundersøkelse. Der kan du si om du vil ha en slags storytime video, og jeg setter veldig pris på om du stemmer!

Jeg setter som vanlig utrolig stor pris på all respons og tilbakemeldinger, og jeg blir superglad om du liker videoene mine og abonnerer til kanalen min! Den finner du HER.

Dette er bare ett veldig kort blogginnlegg, men pass på å lese det jeg la ut litt tidligere i kveld! 

Vi blogges!

 • Publisert: 14.03.2017             Klokka: 21:15            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Gratis sminke for bloggere og youtubere?

05.03.2017, 22:01

Jeg er forsatt litt satt ut av det jeg fikk i posten for noen dager siden. Om du leste innlegget jeg la ut nå på onsdag (det kan du lese om du klikker her), vet du at jeg har blitt medlem av ett selskap som heter Hivency, og at de sendte meg gratis sminke nå for noen dager siden! Siden konseptet med Hivency er at bloggere, youtubere og lignende får tilsendt gratis produkter og varer fra ulike merker mot at de snakker om dem på en eller annen sosial plattform (f.eks blogg, youtube, instagram), har jeg akkurat lagt ut en ny video på Youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hvor jeg gjør akkurat det. I den videoen babler jeg rett og slett i vei om hvordan Hivency fungerer og produktet jeg fikk av dem, i tillegg til å vise dere noen nye produkter jeg har testet litt den siste tiden!


Hk58tzJ5pWI


Om du ikke kommer rett inn på videoen fra linken under, kan du prøve å klikke her

Jeg hadde blitt utrolig glad om dere ville ta dere litt tid til å se denne videoen, gi den en tommel opp og kanskje til og med abonnere til kanalen min!

Vi blogges!

 • Publisert: 05.03.2017             Klokka: 22:01            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Jeg ELSKER denne nettbutikken! // Try on clothing haul

27.02.2017, 21:39

For noen dager siden la jeg ut ett lite innlegg her på bloggen hvor jeg viste dere noen få klesplagg jeg kjøpte for ikke så lenge siden. Det jeg ikke fortalte der den gangen, var at jeg også bestilte enda flere klesplagg fra en nettbutikk jeg har forelsket meg helt i, nemlig Asos. Men i steden for å bare komme med enda ett blogginnlegg om de nye klærne mine, har jeg faktisk laget en splitter ny youtubevideo! Der viser jeg dere alle de nye klesplaggene jeg har kjøpt den siste tiden, både de nye fra Asos og de jeg viste dere tidligere (det innlegget kan du lese her), i tillegg til at jeg viser dere hvordan de ser ut in real life!


 
SKbOdYG7pPE


Noe mer enn dette korte innlegget får jeg rett og slett ikke lagt ut i dag. Det har vært en utrolig slitsom dag, og nå må jeg bare prøve å få samlet sammen litt energi til i morgen! 

Jeg håper du likte videoen!

Vi blogges!

 • Publisert: 27.02.2017             Klokka: 21:39            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Forskjellene mellom blogg og youtube

26.02.2017, 22:06

Etter en uendelig lang dag med full fart og mye aktivitet, har jeg endelig funnet meg litt tid til å redigere og gjøre klar en ny video til Youtube. Den siste tiden har jeg hatt utrolig lite inspirasjon til hva i alle dager jeg kan lage videoer om, noe som er ganske så frustrerende. Jeg vurderer stadig vekk å lage en slags 'storytime' video hvor jeg forteller om sykdommen, forstyrrelsene og alt som følger med og hvordan livet mitt har vært de siste årene, men jeg klarer aldri å bestemme meg for å gjøre det.

Det er av en eller annen grunn noe helt annet med Youtube enn med blogg. Her på bloggen er jeg trygg. Jeg kan skrive hva jeg vil, når jeg vil, og det føles rett og slett som om jeg er helt trygg. Det er som om setningene og ordene jeg har skrevet og lagt ut ennå bare befinner seg i hodet mitt, selv om jeg vet vel og nøye at så å si hele verden kan finne det. Uansett, Youtube er bare helt annerledes. Den beste måten jeg kan klare å beskrive det på er vel at bloggen føles mer som en hobby, men Youtube nesten er en jobb. Men så må jeg bare få sagt at jeg virkelig elsker youtube! Livet mitt har forandret seg helt siden jeg begynte med det, og det på en positiv måte. Jeg føler liksom at jeg har ett mål, noe å drømme om og strekke meg etter, akkurat som med bloggen. For det er jo dette jeg driver med. Siden jeg ble syk har jeg rett og slett ikke hatt plass til mer i livet mitt enn sykdommen, både når det gjelder fritiden min og tankekraft. Derfor har det bare endt med at jeg lever noe som er ett totalt unormalt liv, samtidig som jeg prøver så godt jeg kan å ha noe utenom sykdommen og lidelsene, og det noe har rett og slett blitt bloggen, youtube og alle drømmene jeg har rundt det.

Nei, nå kom jeg helt ut av det jeg egentlig skulle med dette innlegget! Kort oppsummert så ville jeg egentlig bare få sagt at jeg har lite motivasjon og ikke finner inspirasjon, men at det forhåpentligvis kommer seg så fort som mulig, og at jeg uansett skal holde dere oppdatert med nye videoer så ofte jeg kan! Ja, og at jeg er i full gang med å gjøre klar enda en video som mest sannsynlig kommer en gang til uka;) Om du har tid og lyst nå kan du mer enn gjerne ta en titt på den forrige videoen jeg la ut på kanalen min, Thoffies Makeup, som du finner like under her:)


 
dyniTLIoEHg


Jeg håper at du har hatt en helt fantastisk helg!

Vi blogges!

 • Publisert: 26.02.2017             Klokka: 22:06            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

En oppdatering fra sminkeskuffen // Favoritter fra den siste tiden

13.02.2017, 21:50

Når verken inspirasjonen eller motivasjonen er helt på topp når det gjelder youtube, blogg og livet generelt, blir det vanskelig å komme opp med interessante ideer. Den siste tiden har jeg ventet desperat på noe i posten som jeg trenger til en youtubevideo, og siden tiden bare går og går uten at det ankommer, føler jeg at inspirasjonen til å lage andre videoer blir ganske lav. Sånn var det nå for noen dager siden, og da fant jeg rett og slett en ganske enkel løsning på det hele. Jeg åpnet sminkeskuffen, dro frem produktene jeg har likt aller best den siste tiden, og bestemte meg så å si helt uten videre for å filme en liten 'favoritter' video for dere! Siden jeg innså at videoen ikke kom til å legges ut før vi var kommet godt i gang med februar, skjønte jeg at det ble litt feil å kalle det for en "månedens favoritter" video for januar, så det endte heller med en helt enkel "favoritter fra den siste tiden" video;)

I denne videoen viser jeg dere som sagt alle favorittene jeg har hatt den siste tiden. Det er alt fra øyenskygge (det er forresten myyye øyenskygge) til håndkrem og hudpleie, og jeg virkelig elsker dem alle! Om du kunne tenke deg å se denne videoen kan du enten klikke her, eller du kan se den i dette innlegget om du blar litt lenger ned;)


 
wlhIvrg0Poc


Jeg håper du liker videoen!

Vi blogges!

 • Publisert: 13.02.2017             Klokka: 21:50            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Room Tour 2017 // En rundtur gjennom rommet mitt!

05.02.2017, 21:51

Da ligger enda en ny video klar på youtubekanalen min, og denne gangen er det en video jeg har tenkt på å lage utrolig lenge. De siste årene har jeg endret, pusset opp, ommøblert og gjort om på rommet mitt på så å si alle mulige måter, og nå syntes jeg virkelig at det var på tide å ta dere med på en rundtur før jeg omsider endrer på det igjen;) Yup, jeg og foreldrene mine har faktisk planer (egentlig ganske store planer, også,) om å gjøre enda flere endringer på rommet mitt. Jeg kommer til å lage en slags oppdatert video når den tiden kommer, men siden det sikkert blir en liten stund til, nøyer jeg meg med den videoen jeg akkurat la ut. Om du kunne tenke deg å ta en titt på denne videoen kan du enten klikke her, eller rett og slett se den om du blar litt lenger ned på dette innlegget;)


 
NE9x1clNj50


Jeg setter som vanlig utrolig stor pris på alle dere som liker og kommenterer fine ting på videoene mine, og såklart dere abonnenter! Dere er helt fantastiske!

Hva synes dere om videoen?

Vi blogges!

 • Publisert: 05.02.2017             Klokka: 21:51            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

"Det er ikke sånn jeg egentlig er" // A day in my life vlog

30.01.2017, 21:24

Det er merkelig hvor annerledes jeg blir på disse vloggene. Her på bloggen er jeg helt meg selv, uten noen hemmeligheter eller noe å skjule, men siden jeg aldri har "kommet ut" med alt det jeg sliter med på youtubekanalen min, føles alt ganske falskt. Der har jeg alltid latet som om jeg er en helt normal tenåring med mer eller mindre helt normale problemer og tanker. Men sånn er det jo ikke. For noen dager siden la jeg ut ett innlegg her på bloggen hvor jeg skrev om at livet mitt er alt annet enn normalt -du kan lese det her-, og det er nettopp det det er; helt og totalt unormalt. Jeg ønsker vel bare å være som de fleste andre, men det føles likevel feil. Derfor ender disse vloggene vanligvis med at jeg bare filmer akkurat når jeg har det ganske greit, og unngår å vise de mørke, triste stundene og dele alle tankene og følelsene. Jeg prøvde faktisk å få presset inn ett lite innblikk i en litt dårlig stund av dagen min i forrige vlogg, men det ser så mildt ut på film. For det er jo ikke sånn jeg egentlig er. 

Nå på søndag la jeg ut en ny vlogg på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hvor jeg viser dere små innblikk i en av mine dager. Eller, jeg prøver i det minste å vise dere. Jeg liker faktisk veldig godt å tusle rundt og filme disse små hendelsene, men filmingen skjer bare akkurat når jeg har energi og humør til å gjøre det. Noe som vil si at det er sjelden. Uansett, om du vil se denne videoen kan du enten klikke her, eller du kan se den litt lenger nede på dette innlegget!


 
 
       9LN7zSe1vqs


Kunne du tenke deg flere vlogger på kanalen min?

Vi blogges!

 • Publisert: 30.01.2017             Klokka: 21:24            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Makeup and Skin Care favourites 2016

09.01.2017, 21:31

Da ligger det endelig en ny video på youtubekanalen min! De siste dagene har jeg vært så utrolig stresset fordi jeg har følt at alle drømmene mine går rett i vasken, og spesielt drømmen om youtube. Helt siden det nye kameraet mitt kom i hus har jeg blitt helt overveldet av hvor vanskelig det er å sette seg inn i hvordan det fungerer, og filming av videoer har gått nokså tregt. Men i går satt jeg meg rett og slett bare ned foran kameraet mitt, fast bestemt på å filme en video jeg kunne legge ut i dag, og jeg kunne bare kjenne energien komme strømmende så fort jeg innså at kameraet fungerte som jeg ønsket! Siden dette er den første videoen jeg legger ut nå i 2017, syntes jeg at det måtte være noe litt stort, noe som passer til å legge ut ved starten av ett nytt år. Derfor tenkte jeg at det passet godt å legge ut en slags favoritter video, hvor jeg viser dere hvilke produkter jeg har elsket gjennom hele dette året som har gått. Det er både sminke- og hudpleiefavoritter, i tillegg til en god del prating og dårlig humor fra min side;) Videoen ligger på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, men du kan også se den litt lenger nede på dette innlegget!

 

Nå er jeg rett og slett helt utslitt etter en lang og slitsom mandag, så dette er bare ett kort innlegg. Jeg håper du liker videoen!


Har du prøvd noen av disse produktene?

Vi blogges!

 • Publisert: 09.01.2017             Klokka: 21:31            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Dette fikk jeg til jul i år!

27.12.2016, 22:29

Jeg må bare få dette ut av veien først som sist, for jeg verken sier eller gjør noe av dette for å skryte. Det er ikke sånn at jeg ikke vet eller ikke skjønner at det er mange der ute i verden som ikke engang vet at det er jul, og andre som ikke har råd til gaver, men så er det jo også sånn at jeg ikke er en av disse menneskene. Det er blitt en tradisjon for mange -inkludert min egen familie- å ha tonnevis med gaver liggende under juletreet frem til julaften. Og sånn er det bare blitt, tro det eller ei. På en måte liker jeg ikke helt denne tradisjonen, for hvorfor i alle dager skal den være der, men samtidig gleder jeg meg alltid til å sette meg ned sammen med familien og åpne gavene mine og se andre åpne gavene jeg har gitt dem. Sånn var det i år også, og siden dette er min første jul som youtuber bestemte jeg meg rett og slett for å dele med dere noen av de tingene jeg var så heldig å få i år. Jeg la akkurat ut en splitter ny video på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, hvor jeg viser dere mesteparten av gavene jeg fikk denne julen:)

Jeg håper virkelig at du vil ta deg tid til å sette deg ned og se denne videoen, og kanskje til og med abonnere til kanalen min! Så må jeg bare få sagt en siste gang at jeg er utrolig takknemlig for alt jeg har fått dette året, og alt jeg har fått æren av å gi til dem jeg er glad i. Dere er best!

Vi blogges!
 

 • Publisert: 27.12.2016             Klokka: 22:29            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Selv om jeg ikke liker julen...

26.12.2016, 20:37

For å være helt ærlig er jeg glad for at julen snart er over. Jeg har egentlig aldri vært noen stor fan av verken førjulstiden, julaften eller noe av det som følger med, og de siste årene har julen bare vært enda en ting å komme seg gjennom. Romjulen er nok det mest utfordrende, med dag etter dag uten noen fornuftige planer eller gjøremål. Selvfølgelig er det behagelig med litt fri fra skolen og sene morgener, men alt føles så meningsløst. Vi er allerede kommet så langt at andre juledag går mot slutten, men heldigvis kan jeg se tilbake på en god del fine minner, til tross for mye stress og kaos i hjemmet. På lillejulaften og selve dagen dro jeg med meg kameraet mitt rundt omkring for å vlogge, og i går la jeg ut den ferdige vloggen på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. I den videoen gir jeg dere ett lite innblikk i disse to dagene hvor jeg styrer på med alt fra innpakking og levering av julegaver, til gåturer i drittværet. Jeg synes fort at det blir ganske stressende å skulle dra med meg kameraet og filme hendelsene i løpet av dagen, men det er alltid like gøyt å dele disse videoene med dere og få så god respons! 

Jeg håper du vil ta deg tid til å ta en titt på denne videoen og kanskje til og med abonnere til kanalen min om du ikke allerede gjør det! 

Hvor har du vært i julen?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 26.12.2016             Klokka: 20:37            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

3 ulike juleantrekk for enhver smak

19.12.2016, 20:27

Det er helt sykt å tenke på hvor fort tiden har gått. Jeg sitter fortsatt igjen med følelsen av sensommer og høst, men i virkeligheten er det allerede siste dagene på skolen før juleferien. Det er rett og slett helt sykt. Heldigvis er de fleste juleaktivitetene som må gjøres unnagjort, som å lage pepperkakehus, hugge juletre, kjøpe inn gaver og plassere diverse julepynt rundt om i huset, så da er det bare avslapping og nytelse av førjulstiden som gjenstår. I fjor på denne tiden av året funderte jeg sterkt på hva i alle dager jeg skulle kle meg i på den store dagen. Jeg hadde lite inspirasjon og butikkene hadde lite å by på. I år er det annerledes. Jeg har kjøpt inn både skjørt og kjoler som kan brukes til litt finere anledninger, noe som passer helt perfekt, og siden jeg ligger så godt an med juleantrekket har jeg lyst til å gi dere litt inspirasjon! Jeg har samlet sammen tre ulike antrekk som passer perfekt til både julefesten, julemiddagen og nyttårsaften, sånn at dere kan få noen ideer til hva dere vil ha på dere! Alle disse antrekkene har jeg vist frem i en ny youtubevideo på kanalen min, Thoffies Makeup, og den videoen kan du se lenger nede her!


Jeg har hatt det veldig gøy med å filme denne videoen, så jeg håper at dere liker den! Den røde kjolen jeg bruker som 'antrekk 1' er nok ikke å finne i noen H&M butikker nå. Jeg kjøpte den for rundt ett år siden, men hele poenget er at dere skal få litt ideer til hva dere kan kle dere i denne julen! Kjolen jeg brukte som 'antrekk 3' er nok ganske lett å finne i de fleste H&M butikker nå før jul, men tettsittende kjoler er det uansett mye av i alle klesbutikker nå til dags!

Hvilket av antrekkene likte du best?

Vi blogges!

 • Publisert: 19.12.2016             Klokka: 20:27            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Slik får du til en fin og enkel julesminke // Christmas Party Makeup Tutorial

11.12.2016, 21:18

Det er helt utrolig hvor fort tiden går, og nå er det under to uker igjen til selve julaften. Selv om jeg ikke er noen stor tilhenger og fan av julen, og mer eller mindre synes at det hele er ganske så oppskrytt, er det en viss følelse med det hele. De lange kveldene med julemusikk, familietid og kakebaking er ikke noe man får resten av året. Men nå som julaften begynner å nærme seg i en utrolig fart, har jeg satt sammen en enkel sminkelook som passer perfekt til julaften, uansett om du skal være hjemme med familien eller på fest. 

Jeg kan ikke få sagt hvor utrolig mye jeg setter pris på dere som liker og kommenter videoene mine, og spesielt dere abonnenter. Dere betyr utrolig mye for meg!

Pleier du å pynte deg noe ekstra på julaften?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 11.12.2016             Klokka: 21:18            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

"Du kan si det du vil, fire øyenskyggepaletter er fornuftig for meg!" // Innkjøpsvideo fra Gdansk

04.12.2016, 23:20

Det er helt ufattelig hvor fort tiden har gått i det siste. Det føles som om vi akkurat gikk ut av sommermånedene, men i virkeligheten er vi allerede kommet oss godt i gang med desember, den første julemåneden! Dessuten gikk november så fort at jeg nesten ikke rakk å reagere! Nå er det slutten av fjerde desember, som faktisk også er andre søndag i advent. Akkurat det innså jeg faktisk ikke før for noen få timer siden. Uansett, snart jul eller ei, siden det er gått en uke siden jeg slo meg løs med shoppingen i Gdansk, har jeg endelig lagt ut en innkjøpsvideo på youtubekanalen min, Thoffies Makeup, og selv om innkjøp ikke akkurat har noe særlig med julen å gjøre, har jeg klart å skvise inn litt julestemning i denne videoen;)


Nå har jeg plantet meg godt til rette i sofaen, og jeg kjenner allerede trettheten komme sigende. Till tross for at jeg sto opp ganske sent har det vært en lang dag med både slitsom trening, litt julehandling og en masse annet, men nå er det endelig avslapning på programmet. Om du likte denne videoen må du huske å gi den en 'tommel opp' og gjerne abonnere til kanalen min! Det setter jeg utrolig stor pris på!

Vi blogges!

 • Publisert: 04.12.2016             Klokka: 23:20            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Månedens beste produkter // November Favoritter 2016

28.11.2016, 21:59

Det er helt sykt å tenke på at det bare er noen få dager igjen til vi bikker over til den første vintermåneden, desember, og selv om jeg har en tendens til å savne vår og sommer så fort snøen har lagt seg, kjenner jeg bare glede over dette månedsskifte. Denne måneden som nå går mot slutten, har jeg klart å samle meg opp en god del nye favorittprodukter innen sminkeverden, og det må jo feires! Derfor har jeg lagt ut en ny video på youtube hvor jeg viser dere alle favorittene jeg har hatt denne måneden, og om du er interessert ligger den like under her!


Om du ikke abonnerer til kanalen min enda er det bare å sette i gang, og jeg setter selvfølgelig utrolig stor pris på alle dere som abonnerer til kanalen min og liker og kommenterer på videoene mine!

Har du hatt noen favoritter denne måneden?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 28.11.2016             Klokka: 21:59            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Slik redigerer jeg youtubevideoene mine // Tips og programmer

16.11.2016, 22:12

Selv om jeg egentlig ikke har prøvd ut så mange redigeringsprogram på denne tiden jeg har holdt på med youtube, føler jeg fortsatt ikke noen trang til å betale store summer for ett bedre enn IMovie. Da jeg først begynte med youtube var det bare såvidt at jeg gjorde noenting med videoene før jeg la dem ut, og det svir litt i sjelen å se tilbake på de videoene. Men nå som jeg har holdt på med dette en stund er jeg mye mer erfaren og kan mye mer enn da jeg først begynte.

Blandt de tingene jeg har lært, er dette med musikk i videoene. IMovie har ikke akkurat det beste valget av god musikk, og det er vanskelig å vite hvilken musikk det er "lovlig" å bruke i videoene sine. Akkurat dette har heldigvis ikke vært noe problem etter at jeg fant en side på youtube hvor man helt enkelt kan laste ned all slags musikk og lydeffekter, helt gratis. Man kan helt enkelt finne det på sin egen youtubekonto, i noe som heter Audio Library.

Utenom selve youtube bruker jeg også ett program som heter Wondershare Filmora til å lage intro til videoene mine. Det er så absolutt ikke verdens beste program, men det funker helt prima til introer, selv om det koster litt i året.

Nå har jeg akkurat filmet og redigert ferdig en video, som nå ligger og venter på å bli lagt ut på kanalen min, Thoffies Makeup. Denne gangen er det en sminkelook som står for tur, og jeg håper dere gleder dere! Jeg blir såklart utrolig glad om dere tar en titt på videoene mine, og kanskje til og med abonnerer til kanalen min om dere liker den! Jeg setter utrolig stor pris på dere alle!

Vi blogges!

 • Publisert: 16.11.2016             Klokka: 22:12            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Morphe × Kathleen Lights eyeshadow palette // First Impression + Review

05.11.2016, 19:54

Ny video alarm! Nå har jeg endelig lagt ut en ny video på youtube, og denne gangen er det en såkalt 'first impression + review' video, hvor jeg rett og slett viser dere mine førsteinntrykk og swatches av øyenskygge palettet jeg snakket om i gårsdagens innlegg her på bloggen. Som dere vet elsker jeg dette palettet, og lurer derfor på om jeg skal filme en tutorial hvor jeg viser dere hvordan dere kan lage en superenkel look med noen av disse femten øyenskyggene. Om du kunne tenke deg det, kan du gå inn på youtubevideoen på en pc og trykke på det lille ikonet oppe i høyre hjørne, hvor du finner en liten spørreundersøkelse! Jeg håper dere liker videoen! 


 

 • Publisert: 05.11.2016             Klokka: 19:54            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

MY EVERYDAY EYEBROW ROUTINE

22.10.2016, 22:00

Om det er en ting jeg har blitt bedre på den siste tiden, så er det så absolutt å fikse brynene mine. Jeg kan se tilbake på bilder som ble tatt for ett lite år siden og tenke "hva i alle dager", og på de bildene hadde jeg mest sannsynlig prøvd hardt for at det skulle se bra ut. Uansett, de siste månedene har jeg vært utrolig fornøyd med måten jeg har sminket brynene mine på, og derfor har jeg bestemt meg for å dele akkurat dette med dere! Jeg har akkurat lagt ut en splitter ny video på youtube hvor jeg viser dere min "EVERYDAY BROW ROUTINE", og jeg tar dere med gjennom min hverdagsrutine step-by-step, med alle produktene jeg bruker. 


Husk å gi videoen en 'tommel opp' om du liker den, og abonner gjerne til kanalen min!

Hva synes du om videoen?

 • Publisert: 22.10.2016             Klokka: 22:00            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Jeg mistet telefonen i do || Vlogg fra høstferien

16.10.2016, 21:13

Først av alt, ja, jeg mistet telefonen i do. Jeg hadde den bare i baklomma på buksa, og plutselig lå den rett og slett nede i doskålen. På mystisk vis funket telefonen helt prima etter den lille svømmeturen, og den dag i dag oppfører den seg som om absolutt ingenting har skjedd. Dette skjedde litt tidligere denne uken, samme dag som jeg tok turen til Oslo. Som planlagt har jeg også vlogget på denne turen, og nå ligger vloggen ute på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. Jeg er så absolutt ikke den beste vloggeren verden har sett, men jeg synest det er gøy både å filme, redigere og legge ut disse videoene med små innblikk i min hverdag! Om du vil se videoen kan du klikke på den like her under, eller på denne linken: https://www.youtube.com/watch?v=bFWGG_bMc08

 

Liker du slike vlogger?

Vi blogges!

 • Publisert: 16.10.2016             Klokka: 21:13            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Andre dag med vlogging!

09.10.2016, 12:04

Heisann! Endelig er høstferien i full gang hjemme hos meg, og siden jeg har en god del spennende planer denne ferien har jeg bestemt meg for å vlogge. I går var en veldig aktiv dag med mye uteaktiviteter, så det ble heller dårlig med vlogging da. Først var vi på fisketur hvor jeg faktisk dro en ganske solid fisk på land, og etter det var det fjelltur. Men i dag blir det masse vlogging! Nå er vi på vei til Stryn for å hilse litt på familien og også ta en tur innom strynemessa. Videokameraet er såklart med på turen, i tillegg til Elin som kom 40 min for sent... Typisk;)

Nå har vi rundt to timer med kjøring foran oss, men jeg håper virkelig at dette blir en bra dag. Slike dager blir ofte en ganske tøff utfordring for meg, fordi jeg føler og tenker så utrolig mye på det med mat, trening og selvbilde. Men noen ganger må man utfordre seg selv litt! Jeg fikk forresten lagt ut september favoritter videoen min i går, så om dere vil se den kan dere klikke Her !

Hadde du høstferie forrige uke eller denne uken?

Vi blogges!

 • Publisert: 09.10.2016             Klokka: 12:04            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Online Makeup Shopping På Sitt Beste! // Innkjøpsvideo

30.09.2016, 23:27

Om det er en ting som er bedre enn å bestille noe på nettet, så er det å åpne postkassen etter en lan stund med venting og se pakken sin mer eller mindre skinne mot deg. Vel, selv om ventetiden mellom bestillingen og ankomsten av pakken er som tortur, går det opp i opp når gleden over ny sminke bestilt ferskt fra internett skyller over meg idet jeg åpner postkassen. For noen uker siden unnet jeg meg faktisk å bestille litt sminke på nettet, og siden det endelig har ankommet i posten, har jeg selvsagt lagt ut en innkjøpsvideo på youtube!Produktliste fra videoen:

Eleven: Volume vipper // http://eleven.no/eylure-volume-eyelashes-n-101-19150.html , Naturals vipper // http://eleven.no/eylure-naturals-eyelashes-n-015-35060.html

Glittertubes: Honeycomb highlighter // http://glittertubes.co.uk/products/new-honeycomb-gt-highlights-0af1b3aa-386a-40f6-a9c6-1a0a9b0da5c4 , Maple Syrup highlighter // http://glittertubes.co.uk/products/new-maple-syrup-gt-highlights , Bronze Age highlighter // http://glittertubes.co.uk/products/new-bronze-age-gt-highlights-b205e020-84eb-4762-966b-e42c77585e42 , Silver Lining highlighter // http://glittertubes.co.uk/products/new-silver-lining-gt-highlights-1ad0c059-b8a2-4dd4-ad0a-06b5582b1807 , Sweetie highlighter // http://glittertubes.co.uk/products/sweetie-gt-highlights

Colourpop: Ultra Matte Lip i NOTION // https://colourpop.com/products/notion , Ultra Glossy Lip i WOLFIE // https://colourpop.com/collections/ultra-glossy-lip/products/wolfie , Lip Pencil i CONTEMPO // https://colourpop.com/products/contempo-pencil# ,  Eyeshadow i NILLIONARE // https://colourpop.com/collections/eye-shadow/products/nillionaire 


Jeg har virkelig elsket å teste meg frem med de nye produktene, og såklart det å dele dem med dere også:) Jeg blir som alltid glad for all feedback, likes og abonnenter på kanalen min, så det er bare å sette i gang!

Hva synest du om videoen?

Vi blogges!


 

 • Publisert: 30.09.2016             Klokka: 23:27            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Enkel sminke til halloween // Mermaid inspired makeup tutorial

25.09.2016, 22:55

Siden det nærmer seg halloween med stormskritt, har jeg endelig lagt ut den aller første halloween videoen min på youtube! Jeg har forsket ganske mye på ulike sminke looker for halloween den siste tiden -okei, jeg skal være ærlig. Helt siden forrige halloween-, og nå har jeg lagt ut en tutorial på en av dem på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. I denne videoen viser jeg dere hvordan dere helt enkelt kan lage en havfrue inspirert sminke look, perfekt for halloween!

For å komme direkte til videoen kan dere trykke Her!

Om dere liker videoen blir jeg utrolig glad for alle kommentarer og 'Thumbs up', og jeg blir såklart ekstra glad om dere tar dere tid til å abonnere!

Vi blogges!

 • Publisert: 25.09.2016             Klokka: 22:55            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Min realistiske sminkerutine på skoledager

11.09.2016, 20:23

Jeg tror at vi alle som går eller har gått på skole, kan si oss enige i at det er utrolig tungt å stå opp på skoledager. Spesielt etter en lang ferie -og til og med bare en helg- er jeg helt kake når jeg skal stå opp på mandagen. Derfor ender det som regel opp med at jeg unner meg selv ti minutter ekstra, noe som fort blir til 20, og til slutt har man slumret helt til det bare er en halvtime igjen til skolen begynner. Typisk... I disse tilfellene -som generelt er hver dag- får jeg ganske lite tid til å sminke meg. Derfor har jeg filmet en 'min realistiske sminkerutine på skoledager' video, hvor jeg rett og slett viser dere nesten nøyaktig hvordan jeg sminker meg på morgener med skole. Såklart er ikke denne rutinen heeelt lik slik jeg sminker meg før jeg skal på skolen, men det er bare sånn ca. I virkeligheten dupper jeg nok litt av innimellom foundation og maskara, og klarer sikkert å miste ett glass vann i golvet p.g.a søvnmangel. Men akkurat det fant jeg ut at dere bare kom til å få traumer av å se, så dere får den litt pyntede versjonen;) Husk å abonnere til kanalen min, og gjerne tips en venn om du tror at de også kommer til å like den! Om du lurer på noe er det bare å skrive det i  kommentarfeltet enten her eller på selve videoen!

Vi blogges!


 

 • Publisert: 11.09.2016             Klokka: 20:23            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

KylieCosmetics Unboxing video! // Review + Swatches

31.08.2016, 21:11

Som dere som er faste lesere av bloggen min vet, er jeg mer eller mindre forelsket i sminkemerket til Kylie Jenner. Designet, kreativiteten og alt annet gjør at enhver sminkelsker har så og si alle produktene til Kylie som 'must-haves'. For en liten stund siden la jeg inn en bestilling på KylieCosmetics.com, hvor jeg bestilte det høyt omtalte øyenskygge palettet til Kylie. Dette er Kylie's aller første øyenskygge palett, men jeg hadde virkelig utrolig høye forventinger til det. Derfor har jeg laget og lagt ut en video på youtubekanalen min, hvor jeg åpner pakken jeg fikk for noen dager siden fra KylieCosmetics. I den videoen har jeg og min bedre halvdel, Elin, både åpnet, gitt dere vårt førsteinntrykk, og tatt noen swatches av alle øyenskyggene. Om du vil vite hva vi syntes om palettet må du nesten se videoen, og abonner gjerne til kanalen min om du liker den!


Har du noen produkter fra Kyliecosmetics?

 • Publisert: 31.08.2016             Klokka: 21:11            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Back to school videoer!

13.08.2016, 10:14

Heisann!

Den siste tiden har jeg mildt sagt dabbet litt av med bloggingen. Om jeg først legger ut noe er det gjerne om alt dette med mat, trening og vekt, men det er rett og slett fordi det er det som kommer høyest opp på listen min over prioriteringer akkurat nå. Jeg har prøvd å være flink å oppdatere dere med alt innen sminke på den nye nettsiden min http://www.makeupandme.org/, så om dere savner alle de sminke relaterte innleggene mine her på bloggen kan dere heller klikke dere inn på den😊 En ting jeg har holdt på med utrolig mye den siste tiden er youtube. De siste ukene har jeg publisert video på video, og akkurat nå er jeg i full gang med slike 'back to school' videoer. Om du også trenger litt inspirasjon til skolestart kan du klikke her: https://www.youtube.com/channel/UCP0cMlRih424f2Hwl9gjn4gRfMNBntBN4o


Når begynner du på skolen igjen?

 • Publisert: 13.08.2016             Klokka: 10:14            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Back To School Outfits

05.08.2016, 11:27

Siden det nærmer seg skolestart mer og mer for hver dag som går, tenkte jeg at det var best å laste opp den andre videoen i min 'back to school' serie så fort som mulig. I denne videoen vider jeg frem tre ulike antrekk i tre ulike stiler, for å gi dere litt inspirasjon til hva å ha på seg når skolestart etterhvert kommer. Det er både sommerlige, sporty og klassiske antrekk, og jeg håper dere liker videoen! Om dere gjør det må dere huske å gi den en 'tommel opp' og gjerne abonnere til kanalen min. Så blir jeg også veldig glad om dere tar dere tid til å svare på den lille spørreundersøkelsen dere finner ved å trykke på i'en i høyre hjørne!


Vi blogges!

 • Publisert: 05.08.2016             Klokka: 11:27            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Pakk med meg til Gdansk!

28.07.2016, 16:31

Selv om jeg allerede både har rukket å dra og komme hjem fra Gdansk tenkte jeg å likevel dele 'pakk med meg' videoen jeg filmet før jeg dro. Jeg filmet faktisk denne videoen bare noen timer før jeg dro, og om dere lurer på hvordan turen var kan dere lese forrige innlegg her på bloggen. Vel, uansett hvor bra eller dårlig turen var hadde jeg planlagt å dele denne såkalte 'Pakk med meg' videoen med dere en eller annen gang. Nå ligger den endelig på youtube kanalen min, og det er bare å bla litt lenger ned for å se den😉 


Det kommer nok enda ett innlegg litt senere i dag, men i mellomtiden kan du kose deg med den nye youtubevideoen😉 Husk å gi den en 'tommel opp' om du liker slike videoer og abonner gjerne til kanalen min. Det er jo helt gratis! Jeg jobber også med noen nye innlegg til nettsiden min, http://www.makeupandme.org/ , men det er bare å komme med innspill til hvilke innlegg dere kunne tenke dere derifra!

Vi blogges!

 • Publisert: 28.07.2016             Klokka: 16:31            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Dette fikk jeg i bursdagsgave i år

17.07.2016, 12:48

Aller først må jeg bare beklage så mye for at jeg har vært litt sløv med bloggingen i det siste. Det har vært mye styr og stress her hjemme den siste tiden, og jeg har rett og slett ikke vært helt i humør til å holde dere oppdatert. Uansett, for noen dager siden hadde jeg faktisk bursdag, en dag jeg ikke vet helt om jeg skal kalle vellykket eller ikke. Jeg ble 14 år, og som vanlig hadde jeg ganske høye forventninger for hvordan denne dagen skulle bli. Det gikk bra i begynnelsen, men det endte med litt gråting og irritasjon mot slutten av dagen. Selv om jeg alltid sier til folk som spør hva jeg ønsker meg i gave at "neida, jeg har alt jeg trenger jeg", så får jeg alltids noen gaver uansett. Men ingen blir vel irritert av å få litt gaver, vel? Like etter bursdagen var unnagjort satt jeg meg ned og filmet en såkalt "Birthday Haul", altså en video hvor jeg rett og slett viser dere alt jeg fikk i bursdagsgave. Jeg blir alltid glad for litt feedback, både på hva som var bra med videoen og ting jeg kunne gjort bedre. 


Om du vil holde deg oppdatert på når jeg legger ut nye videoer på kanalen min er det bare å abonnere til kanalen min, Thoffies Makeup, som du finner her: https://www.youtube.com/channel/UCP0cMlRih424f2Hwl9gjn4g

Hva synes du om videoen?

Vi blogges!

 • Publisert: 17.07.2016             Klokka: 12:48            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Min realistiske sommer sminke rutine

11.07.2016, 13:58

Heisann!

Endelig har jeg fått lastet opp en ny video på youtube, noe jeg prøver å få gjort hver uke. Siden vi er kommet godt i gang med sommeren (selv om været her hjemme er mildt sagt elendig) tenkte jeg at det var på tide med en video som var litt mer sommerlig av seg. Derfor har jeg laget denne nye videoen hvor jeg viser dere min realistiske sommer sminke, som rett og slett viser dere hvordan jeg sminker meg vanligvis nå om sommeren. Siden været ikke har vært helt på topp i det siste har jeg ikke trengt å tenke noe særlig på å beskytte huden fra solen og slike ting man typisk tenker litt ekstra på om sommeren, så det er ikke så mange produkter med f.eks solfaktor eller som er vannfaste. Om du liker videoen blir jeg utrolig glad om du gir en en 'tommel opp' og kanskje gir litt feedback:)


Produkter jeg brukte i videoen:

- Neutrogena visibly clear pink grapefruit oil-free moisturiser

- Smashbox photo finish foundation primer

- Maybelline dream velvet soft matte hydrating foundation // 10 Ivory

- Rimmel wake me up anti-fatigue foundation // 103 True Ivory

- Eveline Cosmetics art scenic concealer 2in1 // 05 Nude

- NYX HD finishing powder // 01 Translucent

- Ingrid Cosmetics shadow base

- Astor eye artist luxury eye shadow palette

- Eveline Cosmetics mascara false definition 4D extension volume

- NYX tame & frame tinted brow pomade // 04 Espresso

- Loreal brow artist plumper

- Kat Von D shade & light contour palette 

- Makeup Revolution highlight palette

- Miss Sporty insta glow blusher // 004 Glowing Mauve

- Eveline Cosmetics velvet matt lip cream // 413 Cashmere Pink

 

Som jeg også nevner i videoen så vurderer jeg å ha en giveaway her på bloggen og youtube. Derfor lurer jeg på hva dere synest er kult å vinne i en giveaway, for det er jo dere som skal delta og ikke jeg, og da må jo såklart dere ha lyst på premien! 

Hva kunne du tenke deg å vinne i en giveaway?

Vi blogges!

 • Publisert: 11.07.2016             Klokka: 13:58            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Diger Gdansk Innkjøpsvideo! // All sminken jeg kjøpte i Gdansk

04.07.2016, 21:07

Heisann! Etter å ha filmet og redigert to nesten helt like videoer har jeg endelig lastet opp en ny video på youtube. Helt siden før jeg dro til Gdansk hadde jeg planer om å legge ut en innkjøpsvideo av alt jeg kjøpte der, og kanskje også en vlogg! Desverre ble det ikke noe av den vloggen, men siden så mange av dere ville at jeg skulle legge ut en innkjøpsvideo er det akkurat det jeg har gjort:) Noen av produktene har jeg prøvd tidligere, mens andre er veldig nye i butikkene. Jeg blir såklart utrolig glad for all feedback om hva som var bra med videoen, hva som ikke var så bra, og hva jeg kunne gjort bedre til neste gang. Dessuten blir jeg alltid glad for forslag til hva den neste videoen min kan handle om! Videoen finner du like under her, men om du har problemer med den linken kan du klikke her: https://www.youtube.com/watch?v=moHjSMPbU8Y


Hvilke av de produktene jeg har kjøpt synest du såg mest spennende ut? Hva kunne du tenke deg å se i neste video?

Vi blogges!

 • Publisert: 04.07.2016             Klokka: 21:07            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

full face of first impressions

29.06.2016, 19:45

Av en eller annen grunn følest det alltid som om flere tusen kilo blir tatt av skuldrene mine hver gang jeg får lastet opp en ny video på youtube. Kanskje er det fordi jeg ofte føler ett lite stress over å alltid ha en ny video klar, eller så er det rett og slett fordi jeg bare elsker å dele flere og flere videoer med dere. Uansett, i dag har jeg endelig fått lastet opp en ny video på youtubekanalen min, og selv om det ikke var akkurat slik som jeg forventet er jeg ganske fornøyd. Dette er en såkalt "full face of first impressions" video, hvor jeg rett og slett sminker meg som helt som vanlig, men bare med helt nye produkter jeg aldri har prøvd før. 


Siden jeg fikk litt problemer under opplastingen av videoen fikk jeg ikke skrevet produktliste med alle produktene jeg brukte. Derfor tenkte jeg å bare slenge med en produktliste litt lenger nede her, slik at dere kan finne de ulike produktene om dere ønsker det:)

Produktliste til Full Face Of First Impressions video:

 • Neutrogena visibly clear pink grapefruit oil-free moisturiser
 • Miss Sporty insta glow primer
 • Miss Sporty insta glow foundation // 003 Medium (første forsøk)
 • Maybelline dream velvet soft-matte hydrating foundation 
 • Eveline Cosmetics art scenic 2in1 concealer
 • Revlon ultimate all-in-one mascara
 • Rommel Kate Sculpting & Highlighting Kits // 002 Coral Glow
 • Maybelline vivid matte liquid // 05 Nude Flush

Om dere ser videoen ser dere at ting i begynnelsen ikke gikk helt etter planen. Jeg vurderer å komme med en oppdatert video etter denne, hvor jeg sier min endelige mening om alle produktene. Dessuten har jeg fått utrolig mange etterspørsler om jeg kan ha en innkjøpsvideo med alle tingene jeg kjøpte i Gdansk, noe jeg også vurderer. Jeg har så og si ingen planer nå i sommer og har derfor masse tid til overs hvor jeg kan både filme, redigere og legge ut nye videoer. Det nærmeste jeg har av noe som ligner planer er en liten tur på IKEA, men den turen er såpass uplanlagt at vi ikke vet om vi skal på den i Trondheim eller den i Oslo... Uansett, en stor grunn til at vi skal nettop på IKEA er fordi jeg har litt planer om noen forandringer med rommet mitt. Jeg vil blandt annet ha ut sofaen og få nytt sminkebord, men også gjøre alt det som tidligere har vært 'sofa-kroken' på rommet mitt om til en sminke- og youtubekrok. Men akkurat nå har jeg mildt sagt null inspirasjon til hvordan denne fremtidige sminkekroken skulle ha sett ut, så jeg tror jeg rett og slett må ta meg en liten tur innom Pinterest;)

Har du noen forslag til hvilke forandringer jeg kunne gjort med rommet mitt? Kanskje noen fine møbler, oppbevaring til sminke eller til og med lys til videoene mine?

Vi blogges!

 • Publisert: 29.06.2016             Klokka: 19:45            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 0

Ny video på youtube! // Grwm + bursdagsvlog

19.06.2016, 21:48
Hei alle sammen!
De siste dagene har jeg snakket utrolig mye om bursdagsfesten jeg hadde på fredag, men nå i dag setter jeg en stopper. Før bursdagen startet på fredag klarte jeg heldigvis som planlagt å filme en liten 'grwm' (get ready with me) video, altså en video hvor dere får se hvordan jeg ordner og sminker meg. Jeg har aldri laget en slik video selv, men siden jeg elsker å se på slike videoer fra andre youtubere, tenkte jeg at det var på tide. I tillegg til all skravlingen i selve 'grwm' videoen, har jeg (vel, egentlig venninnene mine) filmet en vlog fra feiringen, hvor dere får ett lite innblikk i hva vi gjorde på bursdagsfesten. Forresten så har jeg utrolig lyst til å filme en sminketutorial til youtube, men jeg har litt mangel på inspirasjon. Jeg har veldig mange spennende nyheter, videoer og hendelser i tiden fremover, så det er bare å følge med;) Kom gjerne med feedback på videoen og ønsker om andre videoer dere kunne tenke dere eller produkter jeg kan teste! 
 
 
 

Hva synest du om videoen? Hvilke videoer kunne du tenke deg å se i tiden fremover?

Vi blogges!
 

 • Publisert: 19.06.2016             Klokka: 21:48            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Ny video! || Palette collection 2016

10.06.2016, 22:53
 Som dere som har lest bloggen min en stund vet, så har jeg faktisk en youtubekanal hvor jeg prøver så godt jeg kan å holde dere oppdatert med nye videoer ganske så ofte. Desverre har jeg hatt utrolig lite energi i det siste, og derfor har det ikke blitt så mange nye videoer på youtube. Men i dag har jeg endelig klart å både filme, redigere og legge ut en ny video, og som vanlig må jeg jo oppdatere dere her på bloggen om det;) Dagens video er en Palette Collection video, hvor jeg snakker dere gjennom alle mine paletter. Som dere som har vært her siden tidenes morgen vet, så har jeg bare vært helt forelsket og avhengig av sminke i en liten stund, og derfor har ikke kolleksjonen min rukket å bli så alt for stor enda. Men både på bloggen, youtube og instagram (tereseh0ff) viser jeg dere veien min fra sminkeelsker, til kanskje sminkør eller noe lignende;) Uansett, så blir jeg utrolig glad om dere tar dere tid til å se videoen og kanskje skrive en liten kommentar både her på bloggen og på youtube. 


Hva synest du om videoen?

 • Publisert: 10.06.2016             Klokka: 22:53            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer: 1

Ny youtubevideo | Flirty Summer Makeup

29.05.2016, 11:16

Hei alle sammen!

Som jeg har skrevet om så smått i mange av innleggene mine den siste tiden, så har jeg vært i full gang med både filming og redigering av en ny youtubevideo. Siden været har vært så utrolig fint de siste dagene, bestemte jeg meg for at denne videoen skulle ha ett litt sommerlig tema. Derfor har jeg nå lagt ut en ny sminke tutorial på youtube, som jeg helt enkelt kaller for Flirty Summer Makeup

Jepp, dette er den samme sminke looken som jeg hadde ett innlegg om for noen dager siden (se Her), bortsett fra at jeg har brukt litt andre produkter. Jeg må helt ærlig få si at jeg er ganske fornøyd med denne videoen, selv om lyden helt i begynnelsen ble litt dårlig. Men det får vi vel leve med;)

Her er bildet jeg brukte til denne videoen, og som dere ser har jeg på den sminken jeg viser dere en tutorial av. Denne sminken er helt perfekt til varme sommerkvelder hvor man egentlig kunne tenke seg å gå sminkeløs, men samtidig vil sjokkere andre litt;)

Jeg håper virkelig at dere liker videoen, og om dere gjør det burde dere gi den en 'tommel opp', gjerne skrive en kommentar, og abonnere til youtubekanalen min!

Vi blogges!

 • Publisert: 29.05.2016             Klokka: 11:16            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

The power of makeup

22.05.2016, 21:08

Hei alle sammen!

Endelig har jeg klart å få tid og energi nok til å filme en ny video til youtube. Det blir fort til at man har planer om å både filme, rediger og publisere en ny video, men ofte ender det med at det ikke blir noe av likevel. Heldigvis gikk ting som det skulle i dag (for det meste) og nå er en ny video lagt ut på youtubekanalen min! I denne videoen snakker jeg dere gjennom en litt annerledes sminke look, hvor jeg bare sminker halve ansiktet! Dette gjør jeg for å vise hvor utrolig stor forskjell sminke gjør, men også for å få fortelle dere at folk er ulike. Noen sminker seg fordi de rett og slett synes de er finere med sminke, noen gjør det kanskje fordi de føler litt press om at de må gjøre det fra venner og slikt, og noen gjør det bare fordi de liker det! Jeg for min del, gjør det bare av en eneste grunn, og det er fordi jeg bare elsker det! Jeg elsker å teste ut og vise frem nye produkter, utforske ulike trender og sminke looker, og såklart vise alt til dere! Men så må vi bare huske på at både med og uten sminke, er vi alle sammen helt unike, vakre og nydelige! 

Jeg kommer til å prøve å sette inn en link til videoen rett under her, men som dere vet er jeg ikke så alt for teknisk av meg, så det går nok rett til h*lvete;) Om den linken ikke fungerer, kan dere klikke her: https://www.youtube.com/watch?v=h3CR7fvLEek

Jeg blir utrolig glad for alle kommentarene, seerne og ikke minst abonnentene mine, og gi meg gjerne litt feedback om hva dere synes var bra med videoen, hva jeg kunne gjort annerledes o.s.v... Det er faktisk enda en ny video på vei, så det er bare å holde øynene åpne;)
 

 • Publisert: 22.05.2016             Klokka: 21:08            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Hit or shit | Kylie Jenner metal matte lipstick

15.05.2016, 21:49

Heisann!

Endelig har jeg tatt meg tid til å filme og redigere en ny video til youtube, noe det føles som om er utrolig lenge siden jeg har gjort. Som jeg har skrevet om tidligere her på bloggen, så bestilte jeg tre av Kylie sine metal matte lipglosser nå for en stund siden. Såklart var jeg nødt til å lage en video hvor jeg fortalte hva jeg syntes om disse produktene, og det er den videoen jeg har lastet opp nå i dag. I videoen viser jeg blandt annet hvordan produktene ser ut 'in real life' og sier min helt ærlige mening om dem. Du kan også få noen tips til hvordan du enkelt kan få tak i Kylie sine produkter, så om du er interresert i det må du huske å se videoen! Siden jeg har hatt litt problemer med direkte deling fra youtube, kommer jeg bare til å skrive en kjapp liten link rett her !

Som dere ser, så heter videoen, "Hit or Shit". Dette kommer til å være noe jeg kaller alle videoene hvor jeg har nye produkter som jeg tester ut, for å se om de er en hit, eller om de rett og slett bare er shit;) Jeg blir utrolig glad om du tar en titt på videoen , kanskje gir den en tommel opp, og abonnerer til kanalen min!

Jeg håper du har hatt en super helg enten med venner og familie eller alene med Netflix (sånn har mine dager vært) og at dagene fremover blir minst like bra!

Vi blogges!

 • Publisert: 15.05.2016             Klokka: 21:49            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Kylie Jenner sminkelook

08.05.2016, 21:54

Hei alle sammen!

Selv om jeg har hatt noen ganger i løpet av dagen hvor jeg har vært utrolig sliten og lei, har jeg sjokkerende nok vært utrolig produktiv! Vel, jeg har vel ikke vært SÅ produktiv, men jeg har i det minste fått gjort noe jeg har utsatt i en stund nå, nemlig å laste opp en ny video på youtube. Da jeg satt meg ned og filmet denne videoen som er en sminkelook-video, visste jeg egentlig ikke helt hva slags sminkelook jeg laget. Først når jeg var ferdig sminket og laget introen til videoen, kom jeg på at "yaaass! Dette er jo en Kylie Jenner sminkelook!". Så sånn ble det da til at dette ble en Kylie Jenner sminkelook-video;) Siden jeg ikke fikk til å lage direkte link fra videoen til bloggen, tar jeg bare den enkle varianten nå i dag. Så om du vil se denne videoen, trykk Her . Jeg blir utrolig glad for alle visningene og abonnentene jeg får, så takk til alle dere!

Vi blogges!

 • Publisert: 08.05.2016             Klokka: 21:54            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

April favoritter 2016

01.05.2016, 22:38
Hei alle sammen!
 
Som jeg lovet dere i mitt forrige innlegg, så har jeg endelig fått lastet opp en ny youtubevideo! Det tok sin tid både å redigere og laste opp videoen, men til slutt fikk jeg endelig lagt den ut på youtubekanalen min, Thoffies Makeup. I denne videoen viser jeg dere alle produktene jeg har elsket i april, og dette er nok noe jeg kommer til å gjøre som en fast rutine i begynnelsen av hver måned. Så når mai er over kommer det en mai favoritter video, når juni er over kommer det en juni favoritter o.s.v... Siden jeg har hatt litt problemer med opplastingen av denne videoen, kan det også hende at det blir litt problemer med å vise den her på bloggen. Men om du ikke får til å se den direkte fra bloggen, klikk på denne linken: https://youtu.be/5o4xD1FftZY


Jeg beklager utrolig mye om det er noen problemer med linken, men jeg blir utrolig glad om du ser videoen og skriver en kommentar om hva du synest! Enda en video kommer fortere enn du aner;) 

 


 

 • Publisert: 01.05.2016             Klokka: 22:38            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Denne må dere se!

27.04.2016, 19:24

Hei alle sammen!

Som jeg skrev om i ett tidligere innlegg, har jeg hatt ett lite samarbeid med ett sminkemerke som heter Gittertubes. De selger (som du sikkert skjønner) alt av glitter og glitrende sminke. Som jeg avtalte med glittertubes, så skulle jeg prøve ut noen av produktene deres og skrive litt om dem her på bloggen, pluss at jeg skulle lage en liten youtubevideo om produktene. Så siden blogginnlegget er unnagjort, er det bare youtubevideon igjen, som jeg har filmet og redigert nå i dag!  Om du vil se videoen er den fint plassert rett her nede↓↓↓


Husk å ta en titt innom nettsiden deres, http://www.glittertubes.co.uk/ og fortell dem at jeg sendte dere ;)  Forresten... Det er like før påmeldingen til Kyliecosmetics giveawayen min blir lukket og vinneren blir trukket, så om du vil vinne en Kylie lipgloss i fargen "like", må du melde deg på nå! Trykk på denne linken for å melde deg på ! 

Vi blogges!

 • Publisert: 27.04.2016             Klokka: 19:24            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:

Makeup collection 2016

24.04.2016, 11:15

Hei alle sammen!

Etter flere timer med mye strev og styr, fikk jeg endelig lastet opp en ny video på youtube! Denne gangen ble det en Makeup Collection 2016 video, hvor jeg viser dere alt jeg har i min sminkekolleksjon (som vokser hele tiden).

Jeg har flere videoer som jeg enten holder på å redigere, eller som jeg har tenkt å filme i nærmeste fremtid, så det er bare å stay tuned;)

Husk å melde dere på Giveawayen min før det er for sent! Dere kan vinne en splitter ny kyliecosmetics lipgloss i fargen Like!

Det kommer mest sannsynlig enda ett innlegg senere i dag, så det er bare å følge med;)

 • Publisert: 24.04.2016             Klokka: 11:15            Kategori: Youtube
 •        
 • Kommentarer:
teresehoff

teresehoff

Heisann, og velkommen til bloggen min! Da jeg først startet denne bloggen skrev jeg for det meste om sminke, skjønnhet og klær, i tillegg til en god del om sykdommen min. Da jeg var 11 år gammel ble jeg diagnosert med anoreksi, og etter flere år med kjemping mot det, fikk jeg også alvorlige treningsforstyrrelser. Nå, etter tre år med kjemping, slit og tårer, kan jeg endelig si at jeg er på bedringens vei, og nå har bloggen min forandret seg helt. Jeg har forelsket meg helt i treningen, og med "prosjekt pålegging" i full gang, spiser jeg mer enn på lenge. Og merkelig nok er det disse to tingene som har reddet meg fra spiseforstyrrelsene. Trening og mat har blitt til det jeg interesserer for, selv om det ennå er det jeg sliter med og kjemper mot. Men jeg vet at dette er min vei, og jeg håper at dere vil følge meg på den <3


Følg meg

bilde   bilde   bilde